InstaForex - Company News

Page 6 of 36 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 36  Next

Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 22nd May 2018, 2:09 pm

Michael scotfield wrote:
InstaForex Perak wrote:Salam Sejahtera,

Salam perkenalan dari kami kepada semua warga Forum Khas Dana Tan Sri Haji Jasman. Kami merupakan wakil rasmi daripada pejabat InstaForex Perak. Thread ini akan dikemaskini secara harian oleh pihak kami. Jika ada sebarang pertanyaan/pendapat sila ajukan di thread ini.

Waktu Operasi Pejabat Sokongan Insta Forex Ipoh:

Isnin - Khamis (10pagi - 7petang)
(Jam 1petang - 2Petang Rehat)

Jumaat (10pagi - 6.45petang)
(Jam 12.30 tgh.hari - 2.30petang Rehat)

Untuk sebarang maklumat atau soalan, kami boleh di hubungi seperti berikut:

Alamat Pejabat:
Insta Learning Systems Sdn. Bhd.
E-1-6, Greentown Square,
Jalan Dato Seri Ahmad Said,
30450 Ipoh, Perak

Telifon dan Fax Pejabat:
05-2410453

Skype: ifx.perak

Trader yg berdekatan boleh kunjungi wakil instaforex


ada masa boleh lawat pejabat Instaforex berdekatan. Tak perlu telefon, datang je pagi2 buat surprise
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 357
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 22nd May 2018, 2:08 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:Selamat berpuasa saya ucapkan dari instaforex Supporter MAlaysia. Semoga puasa tahun ini mendapat barakah. AAmiin

Amin diatas doanya tuan. Instaforex tak ada buat majlis berbuka ke untuk kawan2?

Cadangan yg baik tuan,harap instaforex dpt menganjurkan majlis berbuka puasa

bagus cadangan tu tuan. Buat sikit makan2 sambil terawih di pejabat Instaforex memang ramai yg nak join la

jika pihak ib instaforex dpt buat majlis raya nanti pun ... sudah ok

sy tak pernah lagi dgn majlis2 Instaforex atau ib kecuali majlis makan malam perdana je
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 357
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 21st May 2018, 11:04 pm

InstaForex Perak wrote:Salam Sejahtera,

Salam perkenalan dari kami kepada semua warga Forum Khas Dana Tan Sri Haji Jasman. Kami merupakan wakil rasmi daripada pejabat InstaForex Perak. Thread ini akan dikemaskini secara harian oleh pihak kami. Jika ada sebarang pertanyaan/pendapat sila ajukan di thread ini.

Waktu Operasi Pejabat Sokongan Insta Forex Ipoh:

Isnin - Khamis (10pagi - 7petang)
(Jam 1petang - 2Petang Rehat)

Jumaat (10pagi - 6.45petang)
(Jam 12.30 tgh.hari - 2.30petang Rehat)

Untuk sebarang maklumat atau soalan, kami boleh di hubungi seperti berikut:

Alamat Pejabat:
Insta Learning Systems Sdn. Bhd.
E-1-6, Greentown Square,
Jalan Dato Seri Ahmad Said,
30450 Ipoh, Perak

Telifon dan Fax Pejabat:
05-2410453

Skype: ifx.perak

Trader yg berdekatan boleh kunjungi wakil instaforex


Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 149
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 21st May 2018, 8:48 pm

|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:Selamat berpuasa saya ucapkan dari instaforex Supporter MAlaysia. Semoga puasa tahun ini mendapat barakah. AAmiin

Amin diatas doanya tuan. Instaforex tak ada buat majlis berbuka ke untuk kawan2?

Cadangan yg baik tuan,harap instaforex dpt menganjurkan majlis berbuka puasa

bagus cadangan tu tuan. Buat sikit makan2 sambil terawih di pejabat Instaforex memang ramai yg nak join la

jika pihak ib instaforex dpt buat majlis raya nanti pun ... sudah ok

azam575
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 156
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 21st May 2018, 5:36 pm

Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:Selamat berpuasa saya ucapkan dari instaforex Supporter MAlaysia. Semoga puasa tahun ini mendapat barakah. AAmiin

Amin diatas doanya tuan. Instaforex tak ada buat majlis berbuka ke untuk kawan2?

Cadangan yg baik tuan,harap instaforex dpt menganjurkan majlis berbuka puasa

bagus cadangan tu tuan. Buat sikit makan2 sambil terawih di pejabat Instaforex memang ramai yg nak join la
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 357
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 21st May 2018, 5:34 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
instaforexns wrote:Pedagang yang dihormati!

[You must be registered and logged in to see this link.]
Kami meningkatkan bonus sehingga $ 5,000 dalam konteks kempen Chancy Deposit pada bulan Mei untuk menandakan kemenangan hebat Pasukan InstaForex Loprais di [You must be registered and logged in to see this link.]

Mulai sekarang, apabila anda [You must be registered and logged in to see this link.] anda secara automatik memasuki kempen dan bertanding untuk hadiah utama - $ 5,000.

Jangan buang peluang anda kerana tawaran itu sah sehingga 31 Mei. Kempen Chancy Deposit diadakan secara bulanan. Ikuti berita InstaForex dan memenangi hadiah hebat!

Maklumat Lanjut: [You must be registered and logged in to see this link.]

jangan lepaskan peluang utk memenangi cabutan bertuah chancy deposit dari Instaforex. $5000 tu hadiahnya

trader hanya perlu tambah nilai ke dalam akaun live instaforex sedia ada atau buka akaun baru instaforex. sudah layak sertai pertandingan ni

besar hadiah yg ditawarkan Instaforex kan? Lumayan tu boleh menang $5000
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 357
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 18th May 2018, 11:53 pm

|||||| wrote:
instaforexns wrote:Pedagang yang dihormati!

[You must be registered and logged in to see this link.]
Kami meningkatkan bonus sehingga $ 5,000 dalam konteks kempen Chancy Deposit pada bulan Mei untuk menandakan kemenangan hebat Pasukan InstaForex Loprais di [You must be registered and logged in to see this link.]

Mulai sekarang, apabila anda [You must be registered and logged in to see this link.] anda secara automatik memasuki kempen dan bertanding untuk hadiah utama - $ 5,000.

Jangan buang peluang anda kerana tawaran itu sah sehingga 31 Mei. Kempen Chancy Deposit diadakan secara bulanan. Ikuti berita InstaForex dan memenangi hadiah hebat!

Maklumat Lanjut: [You must be registered and logged in to see this link.]

jangan lepaskan peluang utk memenangi cabutan bertuah chancy deposit dari Instaforex. $5000 tu hadiahnya

trader hanya perlu tambah nilai ke dalam akaun live instaforex sedia ada atau buka akaun baru instaforex. sudah layak sertai pertandingan ni

azam575
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 156
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 18th May 2018, 7:59 pm

instaforexns wrote:Pedagang yang dihormati!

[You must be registered and logged in to see this link.]
Kami meningkatkan bonus sehingga $ 5,000 dalam konteks kempen Chancy Deposit pada bulan Mei untuk menandakan kemenangan hebat Pasukan InstaForex Loprais di [You must be registered and logged in to see this link.]

Mulai sekarang, apabila anda [You must be registered and logged in to see this link.] anda secara automatik memasuki kempen dan bertanding untuk hadiah utama - $ 5,000.

Jangan buang peluang anda kerana tawaran itu sah sehingga 31 Mei. Kempen Chancy Deposit diadakan secara bulanan. Ikuti berita InstaForex dan memenangi hadiah hebat!

Maklumat Lanjut: [You must be registered and logged in to see this link.]

Hadiah lumayan kepada trader instaforex

Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 149
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 18th May 2018, 3:30 pm

instaforexns wrote:Pedagang yang dihormati!

[You must be registered and logged in to see this link.]
Kami meningkatkan bonus sehingga $ 5,000 dalam konteks kempen Chancy Deposit pada bulan Mei untuk menandakan kemenangan hebat Pasukan InstaForex Loprais di [You must be registered and logged in to see this link.]

Mulai sekarang, apabila anda [You must be registered and logged in to see this link.] anda secara automatik memasuki kempen dan bertanding untuk hadiah utama - $ 5,000.

Jangan buang peluang anda kerana tawaran itu sah sehingga 31 Mei. Kempen Chancy Deposit diadakan secara bulanan. Ikuti berita InstaForex dan memenangi hadiah hebat!

Maklumat Lanjut: [You must be registered and logged in to see this link.]

jangan lepaskan peluang utk memenangi cabutan bertuah chancy deposit dari Instaforex. $5000 tu hadiahnya
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 357
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 18th May 2018, 3:29 pm

azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:Selamat berpuasa saya ucapkan dari instaforex Supporter MAlaysia. Semoga puasa tahun ini mendapat barakah. AAmiin

Amin diatas doanya tuan. Instaforex tak ada buat majlis berbuka ke untuk kawan2?

Cadangan yg baik tuan,harap instaforex dpt menganjurkan majlis berbuka puasa

kebiasaanya pihak ib instaforex malaysia akan menganjurkan majlis berbuka puasa nanti. perlu hubungi pejabat ib instaforex yang berdekatan dengan trader

owh ada majlis anjuran ib la nanti? Macam mana kita nak tahu ib Instaforex yg buat tu? Kena hubungi pejabat ib instaforex berdekatan ke
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 357
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Dapatkan peluang untuk memenangi $ 5,000 pada bulan Mei!

Post by instaforexns on 18th May 2018, 1:01 pm

Pedagang yang dihormati!

[You must be registered and logged in to see this link.]
Kami meningkatkan bonus sehingga $ 5,000 dalam konteks kempen Chancy Deposit pada bulan Mei untuk menandakan kemenangan hebat Pasukan InstaForex Loprais di [You must be registered and logged in to see this link.]

Mulai sekarang, apabila anda [You must be registered and logged in to see this link.] anda secara automatik memasuki kempen dan bertanding untuk hadiah utama - $ 5,000.

Jangan buang peluang anda kerana tawaran itu sah sehingga 31 Mei. Kempen Chancy Deposit diadakan secara bulanan. Ikuti berita InstaForex dan memenangi hadiah hebat!

Maklumat Lanjut: [You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
instaforexns
Warga Baru

Posts : 31
Join date : 12/08/2016

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 17th May 2018, 9:47 pm

Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:Selamat berpuasa saya ucapkan dari instaforex Supporter MAlaysia. Semoga puasa tahun ini mendapat barakah. AAmiin

Amin diatas doanya tuan. Instaforex tak ada buat majlis berbuka ke untuk kawan2?

Cadangan yg baik tuan,harap instaforex dpt menganjurkan majlis berbuka puasa

kebiasaanya pihak ib instaforex malaysia akan menganjurkan majlis berbuka puasa nanti. perlu hubungi pejabat ib instaforex yang berdekatan dengan trader

azam575
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 156
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 17th May 2018, 8:13 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:Selamat berpuasa saya ucapkan dari instaforex Supporter MAlaysia. Semoga puasa tahun ini mendapat barakah. AAmiin

Amin diatas doanya tuan. Instaforex tak ada buat majlis berbuka ke untuk kawan2?

Cadangan yg baik tuan,harap instaforex dpt menganjurkan majlis berbuka puasa

Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 149
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 17th May 2018, 4:41 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:PERUBAHAN PEMPROSESAN PERMINTAAN PENGELUARAN ePAYMENTS



Harap dimaklumkan bahawa pengeluaran dana melalui sistem ePayments dalam USD tidak lagi tersedia kerana batasan di sisi ePayments.



Masih ada kemungkinan untuk membuat deposit dalam EUR dan USD. Permintaan pengeluaran akan diproses dalam EUR seperti biasa, tanpa mengira mata wang di mana deposit itu dibuat.



Penukaran pengeluaran di EUR melalui ePayments akan dibuat pada kadar EUR/USD antara bank (ia boleh didapati di platform dagangan); tiada yuran penukaran d**enakan.


[You must be registered and logged in to see this link.]

Terima kasih tuan atas info bekenaan epayment instaforex

tuan biasa menggunakan kaedah epayments tak di Instaforex? Sy belum pernah mencubanya

saya tak pernah menggunakan kaedah epayments ini tuan. saya biasa menggunakan kaedah ib instaforex

sekali sekala kena juga cuba juga perkhidmatan2 lain dari Instaforex

boleh juga digunakan instawallet ni untuk mengasingkan prfit dari modal di akaun Instaforex. Dengan cara ini ianya tak bercampur dalam satu akaun sahaja.

jika trader ada banyak akaun, boleh cuba guna instaforex instawallet. boleh transfer dari akaun ke akaun lain dengan mudah.
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 357
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 17th May 2018, 4:38 pm

azam575 wrote:Selamat berpuasa saya ucapkan dari instaforex Supporter MAlaysia. Semoga puasa tahun ini mendapat barakah. AAmiin

Amin diatas doanya tuan. Instaforex tak ada buat majlis berbuka ke untuk kawan2?
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 357
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 16th May 2018, 11:13 pm

azam575 wrote:Selamat berpuasa saya ucapkan dari instaforex Supporter MAlaysia. Semoga puasa tahun ini mendapat barakah. AAmiin

Sama2 tuan,moga instaforex bertambah maju

Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 149
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 16th May 2018, 10:23 pm

Selamat berpuasa saya ucapkan dari instaforex Supporter MAlaysia. Semoga puasa tahun ini mendapat barakah. AAmiin

azam575
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 156
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 16th May 2018, 1:44 pm

azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
InstaForex Perak wrote:Salam Sejahtera,

Salam perkenalan dari kami kepada semua warga Forum Khas Dana Tan Sri Haji Jasman. Kami merupakan wakil rasmi daripada pejabat InstaForex Perak. Thread ini akan dikemaskini secara harian oleh pihak kami. Jika ada sebarang pertanyaan/pendapat sila ajukan di thread ini.

Waktu Operasi Pejabat Sokongan Insta Forex Ipoh:

Isnin - Khamis (10pagi - 7petang)
(Jam 1petang - 2Petang Rehat)

Jumaat (10pagi - 6.45petang)
(Jam 12.30 tgh.hari - 2.30petang Rehat)

Untuk sebarang maklumat atau soalan, kami boleh di hubungi seperti berikut:

Alamat Pejabat:
Insta Learning Systems Sdn. Bhd.
E-1-6, Greentown Square,
Jalan Dato Seri Ahmad Said,
30450 Ipoh, Perak

Telifon dan Fax Pejabat:
05-2410453

Skype: ifx.perak

Trader yg berdekatan boleh kunjungi wakil instaforex

rakyat Perak terutamanya yg tinggal di sekitar Ipoh boleh la melawat pejabat Instaforex di Ipoh bagi mendapatkan bantuan dengan akaun mereka

Betul tuan,trader instaforex rebutlah peluang yg ditawarkan

pejabat Instaforex ada di setiap bandar2 besar di Malaysia ke

Betul tuan,setiap negeri di malaysia sudah ada wakil instaforex

trader boleh pilih mana saja ib instaforex yang trader suka . dan senang  berurusan , tiada paksaan

maknanya traders boleh pilih yg mana mereka suka la tak perlu ikut negeri pun kalau nak buka akaun Instaforex kan
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 357
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 16th May 2018, 1:42 pm

Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
InstaForex Perak wrote:Salam Sejahtera,

Salam perkenalan dari kami kepada semua warga Forum Khas Dana Tan Sri Haji Jasman. Kami merupakan wakil rasmi daripada pejabat InstaForex Perak. Thread ini akan dikemaskini secara harian oleh pihak kami. Jika ada sebarang pertanyaan/pendapat sila ajukan di thread ini.

Waktu Operasi Pejabat Sokongan Insta Forex Ipoh:

Isnin - Khamis (10pagi - 7petang)
(Jam 1petang - 2Petang Rehat)

Jumaat (10pagi - 6.45petang)
(Jam 12.30 tgh.hari - 2.30petang Rehat)

Untuk sebarang maklumat atau soalan, kami boleh di hubungi seperti berikut:

Alamat Pejabat:
Insta Learning Systems Sdn. Bhd.
E-1-6, Greentown Square,
Jalan Dato Seri Ahmad Said,
30450 Ipoh, Perak

Telifon dan Fax Pejabat:
05-2410453

Skype: ifx.perak

Trader yg berdekatan boleh kunjungi wakil instaforex

rakyat Perak terutamanya yg tinggal di sekitar Ipoh boleh la melawat pejabat Instaforex di Ipoh bagi mendapatkan bantuan dengan akaun mereka

Betul tuan,trader instaforex rebutlah peluang yg ditawarkan

pejabat Instaforex ada di setiap bandar2 besar di Malaysia ke

Betul tuan,setiap negeri di malaysia sudah ada wakil instaforex

bagus la ada pejabat kalau begini. Senang bagi pelanggan Instaforex mendapatkan bantuan
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 357
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 15th May 2018, 9:10 pm

Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
InstaForex Perak wrote:Salam Sejahtera,

Salam perkenalan dari kami kepada semua warga Forum Khas Dana Tan Sri Haji Jasman. Kami merupakan wakil rasmi daripada pejabat InstaForex Perak. Thread ini akan dikemaskini secara harian oleh pihak kami. Jika ada sebarang pertanyaan/pendapat sila ajukan di thread ini.

Waktu Operasi Pejabat Sokongan Insta Forex Ipoh:

Isnin - Khamis (10pagi - 7petang)
(Jam 1petang - 2Petang Rehat)

Jumaat (10pagi - 6.45petang)
(Jam 12.30 tgh.hari - 2.30petang Rehat)

Untuk sebarang maklumat atau soalan, kami boleh di hubungi seperti berikut:

Alamat Pejabat:
Insta Learning Systems Sdn. Bhd.
E-1-6, Greentown Square,
Jalan Dato Seri Ahmad Said,
30450 Ipoh, Perak

Telifon dan Fax Pejabat:
05-2410453

Skype: ifx.perak

Trader yg berdekatan boleh kunjungi wakil instaforex

rakyat Perak terutamanya yg tinggal di sekitar Ipoh boleh la melawat pejabat Instaforex di Ipoh bagi mendapatkan bantuan dengan akaun mereka

Betul tuan,trader instaforex rebutlah peluang yg ditawarkan

pejabat Instaforex ada di setiap bandar2 besar di Malaysia ke

Betul tuan,setiap negeri di malaysia sudah ada wakil instaforex

trader boleh pilih mana saja ib instaforex yang trader suka . dan senang berurusan , tiada paksaan

azam575
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 156
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 15th May 2018, 6:50 pm

|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
InstaForex Perak wrote:Salam Sejahtera,

Salam perkenalan dari kami kepada semua warga Forum Khas Dana Tan Sri Haji Jasman. Kami merupakan wakil rasmi daripada pejabat InstaForex Perak. Thread ini akan dikemaskini secara harian oleh pihak kami. Jika ada sebarang pertanyaan/pendapat sila ajukan di thread ini.

Waktu Operasi Pejabat Sokongan Insta Forex Ipoh:

Isnin - Khamis (10pagi - 7petang)
(Jam 1petang - 2Petang Rehat)

Jumaat (10pagi - 6.45petang)
(Jam 12.30 tgh.hari - 2.30petang Rehat)

Untuk sebarang maklumat atau soalan, kami boleh di hubungi seperti berikut:

Alamat Pejabat:
Insta Learning Systems Sdn. Bhd.
E-1-6, Greentown Square,
Jalan Dato Seri Ahmad Said,
30450 Ipoh, Perak

Telifon dan Fax Pejabat:
05-2410453

Skype: ifx.perak

Trader yg berdekatan boleh kunjungi wakil instaforex

rakyat Perak terutamanya yg tinggal di sekitar Ipoh boleh la melawat pejabat Instaforex di Ipoh bagi mendapatkan bantuan dengan akaun mereka

Betul tuan,trader instaforex rebutlah peluang yg ditawarkan

pejabat Instaforex ada di setiap bandar2 besar di Malaysia ke

Betul tuan,setiap negeri di malaysia sudah ada wakil instaforex

Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 149
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 15th May 2018, 1:00 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:PERUBAHAN PEMPROSESAN PERMINTAAN PENGELUARAN ePAYMENTS



Harap dimaklumkan bahawa pengeluaran dana melalui sistem ePayments dalam USD tidak lagi tersedia kerana batasan di sisi ePayments.



Masih ada kemungkinan untuk membuat deposit dalam EUR dan USD. Permintaan pengeluaran akan diproses dalam EUR seperti biasa, tanpa mengira mata wang di mana deposit itu dibuat.



Penukaran pengeluaran di EUR melalui ePayments akan dibuat pada kadar EUR/USD antara bank (ia boleh didapati di platform dagangan); tiada yuran penukaran d**enakan.


[You must be registered and logged in to see this link.]

Terima kasih tuan atas info bekenaan epayment instaforex

tuan biasa menggunakan kaedah epayments tak di Instaforex? Sy belum pernah mencubanya

saya tak pernah menggunakan kaedah epayments ini tuan. saya biasa menggunakan kaedah ib instaforex

sekali sekala kena juga cuba juga perkhidmatan2 lain dari Instaforex

jika trader ada banyak akaun, boleh cuba guna instaforex instawallet. boleh transfer dari akaun ke akaun lain dengan mudah.

Saya biasanya gunakan cara ini untuk mengasingkan keuntungan dari modal. Kira macam tabung peribadi di akaun Instaforex la

bagusnya tuan sudah menggunakan perkhidmatan ini. harap trader lain dpt gunakan khidmat ini . sangat bagus dan mudah

ada banyak perkhidmatan yg bagus di Instaforex tapi tak ramai traders dari Malaysia yg menggunakannya
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 357
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 15th May 2018, 12:58 pm

Michael scotfield wrote:
|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
InstaForex Perak wrote:Salam Sejahtera,

Salam perkenalan dari kami kepada semua warga Forum Khas Dana Tan Sri Haji Jasman. Kami merupakan wakil rasmi daripada pejabat InstaForex Perak. Thread ini akan dikemaskini secara harian oleh pihak kami. Jika ada sebarang pertanyaan/pendapat sila ajukan di thread ini.

Waktu Operasi Pejabat Sokongan Insta Forex Ipoh:

Isnin - Khamis (10pagi - 7petang)
(Jam 1petang - 2Petang Rehat)

Jumaat (10pagi - 6.45petang)
(Jam 12.30 tgh.hari - 2.30petang Rehat)

Untuk sebarang maklumat atau soalan, kami boleh di hubungi seperti berikut:

Alamat Pejabat:
Insta Learning Systems Sdn. Bhd.
E-1-6, Greentown Square,
Jalan Dato Seri Ahmad Said,
30450 Ipoh, Perak

Telifon dan Fax Pejabat:
05-2410453

Skype: ifx.perak

Trader yg berdekatan boleh kunjungi wakil instaforex

rakyat Perak terutamanya yg tinggal di sekitar Ipoh boleh la melawat pejabat Instaforex di Ipoh bagi mendapatkan bantuan dengan akaun mereka

Betul tuan,trader instaforex rebutlah peluang yg ditawarkan

pejabat Instaforex ada di setiap bandar2 besar di Malaysia ke
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 357
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 14th May 2018, 11:16 pm

|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
InstaForex Perak wrote:Salam Sejahtera,

Salam perkenalan dari kami kepada semua warga Forum Khas Dana Tan Sri Haji Jasman. Kami merupakan wakil rasmi daripada pejabat InstaForex Perak. Thread ini akan dikemaskini secara harian oleh pihak kami. Jika ada sebarang pertanyaan/pendapat sila ajukan di thread ini.

Waktu Operasi Pejabat Sokongan Insta Forex Ipoh:

Isnin - Khamis (10pagi - 7petang)
(Jam 1petang - 2Petang Rehat)

Jumaat (10pagi - 6.45petang)
(Jam 12.30 tgh.hari - 2.30petang Rehat)

Untuk sebarang maklumat atau soalan, kami boleh di hubungi seperti berikut:

Alamat Pejabat:
Insta Learning Systems Sdn. Bhd.
E-1-6, Greentown Square,
Jalan Dato Seri Ahmad Said,
30450 Ipoh, Perak

Telifon dan Fax Pejabat:
05-2410453

Skype: ifx.perak

Trader yg berdekatan boleh kunjungi wakil instaforex

rakyat Perak terutamanya yg tinggal di sekitar Ipoh boleh la melawat pejabat Instaforex di Ipoh bagi mendapatkan bantuan dengan akaun mereka

trader boleh memilih mana mana ib instaforex untuk urusan deposit dan withdrawal. tiada masalah

azam575
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 156
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 14th May 2018, 8:50 pm

|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:
InstaForex Perak wrote:Salam Sejahtera,

Salam perkenalan dari kami kepada semua warga Forum Khas Dana Tan Sri Haji Jasman. Kami merupakan wakil rasmi daripada pejabat InstaForex Perak. Thread ini akan dikemaskini secara harian oleh pihak kami. Jika ada sebarang pertanyaan/pendapat sila ajukan di thread ini.

Waktu Operasi Pejabat Sokongan Insta Forex Ipoh:

Isnin - Khamis (10pagi - 7petang)
(Jam 1petang - 2Petang Rehat)

Jumaat (10pagi - 6.45petang)
(Jam 12.30 tgh.hari - 2.30petang Rehat)

Untuk sebarang maklumat atau soalan, kami boleh di hubungi seperti berikut:

Alamat Pejabat:
Insta Learning Systems Sdn. Bhd.
E-1-6, Greentown Square,
Jalan Dato Seri Ahmad Said,
30450 Ipoh, Perak

Telifon dan Fax Pejabat:
05-2410453

Skype: ifx.perak

Trader yg berdekatan boleh kunjungi wakil instaforex

rakyat Perak terutamanya yg tinggal di sekitar Ipoh boleh la melawat pejabat Instaforex di Ipoh bagi mendapatkan bantuan dengan akaun mereka

Betul tuan,trader instaforex rebutlah peluang yg ditawarkan

Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 149
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 36 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 36  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum