InstaForex - Company News

Page 3 of 41 Previous  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Next

Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 23rd August 2018, 7:51 pm

azam575 wrote:INSTAFOREX GRAND DINNER 2018

Tetamu VIP (akaun 5k usd ke atas) yang terpilih bagi Majlis Makan Malam Perdana akan menginap di Hotel Marriott Putrajaya bertaraf 5 bintang secara percuma. Hanya 15 VIP terawal yang mendaftar akan mendapat penginapan percuma.

Info lanjut dan pendaftaran : [You must be registered and logged in to see this link.]

ke Putrajaya kita tahun ini untuk menyertai majlis makan malam Instaforex
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 431
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 23rd August 2018, 7:50 pm

azam575 wrote:Selamat Hari Raya AidilAdha dari Saya, Supporter Instaforex MAlaysia kepada semua trader Instaforex MAlaysia.

selamat hari raya juga diucapkan kepada semua rakan2 di Instaforex
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 431
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 22nd August 2018, 6:56 pm

INSTAFOREX GRAND DINNER 2018

Tetamu VIP (akaun 5k usd ke atas) yang terpilih bagi Majlis Makan Malam Perdana akan menginap di Hotel Marriott Putrajaya bertaraf 5 bintang secara percuma. Hanya 15 VIP terawal yang mendaftar akan mendapat penginapan percuma.

Info lanjut dan pendaftaran : [You must be registered and logged in to see this link.]

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 204
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 21st August 2018, 11:44 pm

Selamat Hari Raya AidilAdha dari Saya, Supporter Instaforex MAlaysia kepada semua trader Instaforex MAlaysia.

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 204
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 21st August 2018, 12:53 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

Dunia perlumbaan bermotor profesional boleh diibaratkan seperti dunia kewangan, kedua-dua bidang ini sentiasa berkembang dan memperkenalkan teknologi-teknologi terkini yang akhirnya menjadi sebahagian daripada kehidupan seharian kita. Perkara seperti ini berlaku dalam motor turbo, sistem KERS, brek seramik, dagangan dalam talian, sistem PAMM dan sistem ForexCopy. Dahulu semuanya kelihatan unik dan hanya satu pilihan yang boleh dibuat. Namun pada hari ini, kita memandu kereta elektrik sambil berdagang di pasaran forex global dengan hanya menggunakan alat yang dibawa di dalam poket.
Bercakap mengenai perlumbaan bermotor, masa depan sukan ini pastinya siri perlumbaan Formula E. Sepanjang tempoh tiga tahun kewujudannya, perlumbaan Formula E menjadi semakin menarik dalam dunia perlumbaan bermotor. Ia merangkumi kemajuan, ketinggian teknologi, dan ekologi. Reka bentuk futuristik serta enjin elektrik sesuai dengan konsep perlumbaan moden.
Kesemua ciri-ciri Formula E ini telah menarik perhatian InstaForex yang merupakan antara perintis dalam bidangnya dan sentiasa memandang ke hadapan bagi memastikan hari ini sebuah masa hadapan.
[You must be registered and logged in to see this link.] telah menjadi rakan kongsi pasukan Dragon Racing - salah satu pelopor Formula E. Pengarah Pembangunan Strategik syarikat itu, Roman Tsepelev berkata, "Seluruh konsep perlumbaan kereta elektrik memberi sebuah visi bagi masa hadapan industri ini. InstaForex sentiasa menggunakan teknologi-teknologi terkini dan sentiasa menjadi antara salah satu perintis,seperti Dragon Racing. Oleh itu kami percaya kerjasama ini merupakan sinergi yang tepat bagi kedua-dua pihak".
Pasukan Formula E Dragon Racing telah diasaskan oleh pengurus tertinggi Seagate Technologies yang memulakan sejarah permotoran pada tahun 2006 sebagai Luczo Dragon Racing. Pada bulan Mei 2007, pasukan ini membuat kemunculan buat kali pertamanya diperlumbaan legenda Indianapolis 500.
Dua tahun kemudian, pasukan ini menamatkan musim pertamanya dalam IndyCar dan dinobatkan gelaran "novice of the year". Pada masa ini, Dragon Racing beraksi dalam Formula E. Pasukan itu telah menempah kemenangan sulong dalam pusingan Formula E yang pertama setelah kemenangan Jerome d'Ambrosio di Berlin. Dua minggu selepas itu, sebuah kereta dengan jenama InstaForex tampil buat kali pertama dalam kemunculan Formula E di Moscow.
Selain InstaForex, McAfee, Microsoft, TrueCar, dan Chevrolet turut menjadi rakan kongsi Dragon Racing. Pasukan ini beribu pejabat di Los Angeles, Amerika Syarikat, dan kilangnya terletak di Donington, UK.
InstaForex dengan ikhlas mengucapkan agar Dragon Racing berjaya dan mencapai kemenangan yang cemerlang dalam Formula E!

tahniah instaforex menaja pasukan formula E. formula E ini menggunakan elektrik yang tidak mencemarkan alam. menarik kan

di Malaysia ada litar lumba, boleh la kan kalau sukan tajaan Instaforex ni di buat disini

rasanya litar sepang takde dalam jadual formula E ini .. formula E.. kereta lumba guna kuasa elektrik sepenuhnya

bagus juga kalau Instaforex boleh mengadakannya di Malaysia ni kan

betul tuan. litar sepanag f1 sudah dibuka kembali. harap formula 3 ni dapat masuk malaysia

dinner Instaforex bulan 12 nanti boleh la bawa datang kereta ni ke litar sepang
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 431
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 21st August 2018, 12:52 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:jangan lupa claim instaforex bonus 30% setiap kali anda melakukan deposit ke dalam akaun instaforex anda.

kalau nak claim bonus 30% dari Instaforex ni, kena buat awal2 waktu deposit tak boleh tunggu lama2 sangat

betul tuan . mudah je nak claim ... semua info ada di instaforex.com
memang mudah tuan, cuma login ke kabinet pelanggan Instaforex dan tekan sahaja butang untuk claim bonus tersebut

trader boleh aktifkan pelbagai jenis perkhidmatan instaforex di kabinet klien instaforex

tuan dah aktifkan Instawallet dari kabinet pelanggan Instaforex tak?

saya dah laman aktifkan tapi belum mencuba lagi. dikatakan sangat mudah dan sesuai utnuk trader yang banyak akaun instaforex

betul tuan, amat berguna kepada traders yg banyak akaun di Instaforex. Senang nak transfer dana nanti
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 431
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 20th August 2018, 11:38 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:jangan lupa claim instaforex bonus 30% setiap kali anda melakukan deposit ke dalam akaun instaforex anda.

kalau nak claim bonus 30% dari Instaforex ni, kena buat awal2 waktu deposit tak boleh tunggu lama2 sangat

betul tuan . mudah je nak claim ... semua info ada di instaforex.com
memang mudah tuan, cuma login ke kabinet pelanggan Instaforex dan tekan sahaja butang untuk claim bonus tersebut

trader boleh aktifkan pelbagai jenis perkhidmatan instaforex di kabinet klien instaforex

tuan dah aktifkan Instawallet dari kabinet pelanggan Instaforex tak?

saya dah laman aktifkan tapi belum mencuba lagi. dikatakan sangat mudah dan sesuai utnuk trader yang banyak akaun instaforex

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 204
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 20th August 2018, 11:13 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:jangan lupa claim instaforex bonus 30% setiap kali anda melakukan deposit ke dalam akaun instaforex anda.

kalau nak claim bonus 30% dari Instaforex ni, kena buat awal2 waktu deposit tak boleh tunggu lama2 sangat

betul tuan . mudah je nak claim ... semua info ada di instaforex.com
memang mudah tuan, cuma login ke kabinet pelanggan Instaforex dan tekan sahaja butang untuk claim bonus tersebut

trader boleh aktifkan pelbagai jenis perkhidmatan instaforex di kabinet klien instaforex

tuan dah aktifkan Instawallet dari kabinet pelanggan Instaforex tak?
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 431
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 20th August 2018, 11:12 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

Dunia perlumbaan bermotor profesional boleh diibaratkan seperti dunia kewangan, kedua-dua bidang ini sentiasa berkembang dan memperkenalkan teknologi-teknologi terkini yang akhirnya menjadi sebahagian daripada kehidupan seharian kita. Perkara seperti ini berlaku dalam motor turbo, sistem KERS, brek seramik, dagangan dalam talian, sistem PAMM dan sistem ForexCopy. Dahulu semuanya kelihatan unik dan hanya satu pilihan yang boleh dibuat. Namun pada hari ini, kita memandu kereta elektrik sambil berdagang di pasaran forex global dengan hanya menggunakan alat yang dibawa di dalam poket.
Bercakap mengenai perlumbaan bermotor, masa depan sukan ini pastinya siri perlumbaan Formula E. Sepanjang tempoh tiga tahun kewujudannya, perlumbaan Formula E menjadi semakin menarik dalam dunia perlumbaan bermotor. Ia merangkumi kemajuan, ketinggian teknologi, dan ekologi. Reka bentuk futuristik serta enjin elektrik sesuai dengan konsep perlumbaan moden.
Kesemua ciri-ciri Formula E ini telah menarik perhatian InstaForex yang merupakan antara perintis dalam bidangnya dan sentiasa memandang ke hadapan bagi memastikan hari ini sebuah masa hadapan.
[You must be registered and logged in to see this link.] telah menjadi rakan kongsi pasukan Dragon Racing - salah satu pelopor Formula E. Pengarah Pembangunan Strategik syarikat itu, Roman Tsepelev berkata, "Seluruh konsep perlumbaan kereta elektrik memberi sebuah visi bagi masa hadapan industri ini. InstaForex sentiasa menggunakan teknologi-teknologi terkini dan sentiasa menjadi antara salah satu perintis,seperti Dragon Racing. Oleh itu kami percaya kerjasama ini merupakan sinergi yang tepat bagi kedua-dua pihak".
Pasukan Formula E Dragon Racing telah diasaskan oleh pengurus tertinggi Seagate Technologies yang memulakan sejarah permotoran pada tahun 2006 sebagai Luczo Dragon Racing. Pada bulan Mei 2007, pasukan ini membuat kemunculan buat kali pertamanya diperlumbaan legenda Indianapolis 500.
Dua tahun kemudian, pasukan ini menamatkan musim pertamanya dalam IndyCar dan dinobatkan gelaran "novice of the year". Pada masa ini, Dragon Racing beraksi dalam Formula E. Pasukan itu telah menempah kemenangan sulong dalam pusingan Formula E yang pertama setelah kemenangan Jerome d'Ambrosio di Berlin. Dua minggu selepas itu, sebuah kereta dengan jenama InstaForex tampil buat kali pertama dalam kemunculan Formula E di Moscow.
Selain InstaForex, McAfee, Microsoft, TrueCar, dan Chevrolet turut menjadi rakan kongsi Dragon Racing. Pasukan ini beribu pejabat di Los Angeles, Amerika Syarikat, dan kilangnya terletak di Donington, UK.
InstaForex dengan ikhlas mengucapkan agar Dragon Racing berjaya dan mencapai kemenangan yang cemerlang dalam Formula E!

tahniah instaforex menaja pasukan formula E. formula E ini menggunakan elektrik yang tidak mencemarkan alam. menarik kan

di Malaysia ada litar lumba, boleh la kan kalau sukan tajaan Instaforex ni di buat disini

rasanya litar sepang takde dalam jadual formula E ini .. formula E.. kereta lumba guna kuasa elektrik sepenuhnya

bagus juga kalau Instaforex boleh mengadakannya di Malaysia ni kan

betul tuan. litar sepanag f1 sudah dibuka kembali. harap formula 3 ni dapat masuk malaysia

teringin nak lihat sendiri bagaimana prestasi kereta2 ini. Harap Instaforex dpt membantu menjadikannya kenyataan
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 431
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 17th August 2018, 9:15 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

Dunia perlumbaan bermotor profesional boleh diibaratkan seperti dunia kewangan, kedua-dua bidang ini sentiasa berkembang dan memperkenalkan teknologi-teknologi terkini yang akhirnya menjadi sebahagian daripada kehidupan seharian kita. Perkara seperti ini berlaku dalam motor turbo, sistem KERS, brek seramik, dagangan dalam talian, sistem PAMM dan sistem ForexCopy. Dahulu semuanya kelihatan unik dan hanya satu pilihan yang boleh dibuat. Namun pada hari ini, kita memandu kereta elektrik sambil berdagang di pasaran forex global dengan hanya menggunakan alat yang dibawa di dalam poket.
Bercakap mengenai perlumbaan bermotor, masa depan sukan ini pastinya siri perlumbaan Formula E. Sepanjang tempoh tiga tahun kewujudannya, perlumbaan Formula E menjadi semakin menarik dalam dunia perlumbaan bermotor. Ia merangkumi kemajuan, ketinggian teknologi, dan ekologi. Reka bentuk futuristik serta enjin elektrik sesuai dengan konsep perlumbaan moden.
Kesemua ciri-ciri Formula E ini telah menarik perhatian InstaForex yang merupakan antara perintis dalam bidangnya dan sentiasa memandang ke hadapan bagi memastikan hari ini sebuah masa hadapan.
[You must be registered and logged in to see this link.] telah menjadi rakan kongsi pasukan Dragon Racing - salah satu pelopor Formula E. Pengarah Pembangunan Strategik syarikat itu, Roman Tsepelev berkata, "Seluruh konsep perlumbaan kereta elektrik memberi sebuah visi bagi masa hadapan industri ini. InstaForex sentiasa menggunakan teknologi-teknologi terkini dan sentiasa menjadi antara salah satu perintis,seperti Dragon Racing. Oleh itu kami percaya kerjasama ini merupakan sinergi yang tepat bagi kedua-dua pihak".
Pasukan Formula E Dragon Racing telah diasaskan oleh pengurus tertinggi Seagate Technologies yang memulakan sejarah permotoran pada tahun 2006 sebagai Luczo Dragon Racing. Pada bulan Mei 2007, pasukan ini membuat kemunculan buat kali pertamanya diperlumbaan legenda Indianapolis 500.
Dua tahun kemudian, pasukan ini menamatkan musim pertamanya dalam IndyCar dan dinobatkan gelaran "novice of the year". Pada masa ini, Dragon Racing beraksi dalam Formula E. Pasukan itu telah menempah kemenangan sulong dalam pusingan Formula E yang pertama setelah kemenangan Jerome d'Ambrosio di Berlin. Dua minggu selepas itu, sebuah kereta dengan jenama InstaForex tampil buat kali pertama dalam kemunculan Formula E di Moscow.
Selain InstaForex, McAfee, Microsoft, TrueCar, dan Chevrolet turut menjadi rakan kongsi Dragon Racing. Pasukan ini beribu pejabat di Los Angeles, Amerika Syarikat, dan kilangnya terletak di Donington, UK.
InstaForex dengan ikhlas mengucapkan agar Dragon Racing berjaya dan mencapai kemenangan yang cemerlang dalam Formula E!

tahniah instaforex menaja pasukan formula E. formula E ini menggunakan elektrik yang tidak mencemarkan alam. menarik kan

di Malaysia ada litar lumba, boleh la kan kalau sukan tajaan Instaforex ni di buat disini

rasanya litar sepang takde dalam jadual formula E ini .. formula E.. kereta lumba guna kuasa elektrik sepenuhnya

bagus juga kalau Instaforex boleh mengadakannya di Malaysia ni kan

betul tuan. litar sepanag f1 sudah dibuka kembali. harap formula 3 ni dapat masuk malaysia

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 204
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 17th August 2018, 6:17 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

Dunia perlumbaan bermotor profesional boleh diibaratkan seperti dunia kewangan, kedua-dua bidang ini sentiasa berkembang dan memperkenalkan teknologi-teknologi terkini yang akhirnya menjadi sebahagian daripada kehidupan seharian kita. Perkara seperti ini berlaku dalam motor turbo, sistem KERS, brek seramik, dagangan dalam talian, sistem PAMM dan sistem ForexCopy. Dahulu semuanya kelihatan unik dan hanya satu pilihan yang boleh dibuat. Namun pada hari ini, kita memandu kereta elektrik sambil berdagang di pasaran forex global dengan hanya menggunakan alat yang dibawa di dalam poket.
Bercakap mengenai perlumbaan bermotor, masa depan sukan ini pastinya siri perlumbaan Formula E. Sepanjang tempoh tiga tahun kewujudannya, perlumbaan Formula E menjadi semakin menarik dalam dunia perlumbaan bermotor. Ia merangkumi kemajuan, ketinggian teknologi, dan ekologi. Reka bentuk futuristik serta enjin elektrik sesuai dengan konsep perlumbaan moden.
Kesemua ciri-ciri Formula E ini telah menarik perhatian InstaForex yang merupakan antara perintis dalam bidangnya dan sentiasa memandang ke hadapan bagi memastikan hari ini sebuah masa hadapan.
[You must be registered and logged in to see this link.] telah menjadi rakan kongsi pasukan Dragon Racing - salah satu pelopor Formula E. Pengarah Pembangunan Strategik syarikat itu, Roman Tsepelev berkata, "Seluruh konsep perlumbaan kereta elektrik memberi sebuah visi bagi masa hadapan industri ini. InstaForex sentiasa menggunakan teknologi-teknologi terkini dan sentiasa menjadi antara salah satu perintis,seperti Dragon Racing. Oleh itu kami percaya kerjasama ini merupakan sinergi yang tepat bagi kedua-dua pihak".
Pasukan Formula E Dragon Racing telah diasaskan oleh pengurus tertinggi Seagate Technologies yang memulakan sejarah permotoran pada tahun 2006 sebagai Luczo Dragon Racing. Pada bulan Mei 2007, pasukan ini membuat kemunculan buat kali pertamanya diperlumbaan legenda Indianapolis 500.
Dua tahun kemudian, pasukan ini menamatkan musim pertamanya dalam IndyCar dan dinobatkan gelaran "novice of the year". Pada masa ini, Dragon Racing beraksi dalam Formula E. Pasukan itu telah menempah kemenangan sulong dalam pusingan Formula E yang pertama setelah kemenangan Jerome d'Ambrosio di Berlin. Dua minggu selepas itu, sebuah kereta dengan jenama InstaForex tampil buat kali pertama dalam kemunculan Formula E di Moscow.
Selain InstaForex, McAfee, Microsoft, TrueCar, dan Chevrolet turut menjadi rakan kongsi Dragon Racing. Pasukan ini beribu pejabat di Los Angeles, Amerika Syarikat, dan kilangnya terletak di Donington, UK.
InstaForex dengan ikhlas mengucapkan agar Dragon Racing berjaya dan mencapai kemenangan yang cemerlang dalam Formula E!

tahniah instaforex menaja pasukan formula E. formula E ini menggunakan elektrik yang tidak mencemarkan alam. menarik kan

di Malaysia ada litar lumba, boleh la kan kalau sukan tajaan Instaforex ni di buat disini

rasanya litar sepang takde dalam jadual formula E ini .. formula E.. kereta lumba guna kuasa elektrik sepenuhnya

bagus juga kalau Instaforex boleh mengadakannya di Malaysia ni kan
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 431
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 17th August 2018, 6:16 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:jangan lupa claim instaforex bonus 30% setiap kali anda melakukan deposit ke dalam akaun instaforex anda.

kalau nak claim bonus 30% dari Instaforex ni, kena buat awal2 waktu deposit tak boleh tunggu lama2 sangat

betul tuan . mudah je nak claim ... semua info ada di instaforex.com
memang mudah tuan, cuma login ke kabinet pelanggan Instaforex dan tekan sahaja butang untuk claim bonus tersebut

trader boleh aktifkan pelbagai jenis perkhidmatan instaforex di kabinet klien instaforex

bila trader dah mahir menggunakan kabinet pelanggan Instaforex, mudah nanti nak menguruskan banyak perkara
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 431
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 16th August 2018, 9:46 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:jangan lupa claim instaforex bonus 30% setiap kali anda melakukan deposit ke dalam akaun instaforex anda.

kalau nak claim bonus 30% dari Instaforex ni, kena buat awal2 waktu deposit tak boleh tunggu lama2 sangat

betul tuan . mudah je nak claim ... semua info ada di instaforex.com
memang mudah tuan, cuma login ke kabinet pelanggan Instaforex dan tekan sahaja butang untuk claim bonus tersebut

trader boleh aktifkan pelbagai jenis perkhidmatan instaforex di kabinet klien instaforex

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 204
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 15th August 2018, 11:06 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

Dunia perlumbaan bermotor profesional boleh diibaratkan seperti dunia kewangan, kedua-dua bidang ini sentiasa berkembang dan memperkenalkan teknologi-teknologi terkini yang akhirnya menjadi sebahagian daripada kehidupan seharian kita. Perkara seperti ini berlaku dalam motor turbo, sistem KERS, brek seramik, dagangan dalam talian, sistem PAMM dan sistem ForexCopy. Dahulu semuanya kelihatan unik dan hanya satu pilihan yang boleh dibuat. Namun pada hari ini, kita memandu kereta elektrik sambil berdagang di pasaran forex global dengan hanya menggunakan alat yang dibawa di dalam poket.
Bercakap mengenai perlumbaan bermotor, masa depan sukan ini pastinya siri perlumbaan Formula E. Sepanjang tempoh tiga tahun kewujudannya, perlumbaan Formula E menjadi semakin menarik dalam dunia perlumbaan bermotor. Ia merangkumi kemajuan, ketinggian teknologi, dan ekologi. Reka bentuk futuristik serta enjin elektrik sesuai dengan konsep perlumbaan moden.
Kesemua ciri-ciri Formula E ini telah menarik perhatian InstaForex yang merupakan antara perintis dalam bidangnya dan sentiasa memandang ke hadapan bagi memastikan hari ini sebuah masa hadapan.
[You must be registered and logged in to see this link.] telah menjadi rakan kongsi pasukan Dragon Racing - salah satu pelopor Formula E. Pengarah Pembangunan Strategik syarikat itu, Roman Tsepelev berkata, "Seluruh konsep perlumbaan kereta elektrik memberi sebuah visi bagi masa hadapan industri ini. InstaForex sentiasa menggunakan teknologi-teknologi terkini dan sentiasa menjadi antara salah satu perintis,seperti Dragon Racing. Oleh itu kami percaya kerjasama ini merupakan sinergi yang tepat bagi kedua-dua pihak".
Pasukan Formula E Dragon Racing telah diasaskan oleh pengurus tertinggi Seagate Technologies yang memulakan sejarah permotoran pada tahun 2006 sebagai Luczo Dragon Racing. Pada bulan Mei 2007, pasukan ini membuat kemunculan buat kali pertamanya diperlumbaan legenda Indianapolis 500.
Dua tahun kemudian, pasukan ini menamatkan musim pertamanya dalam IndyCar dan dinobatkan gelaran "novice of the year". Pada masa ini, Dragon Racing beraksi dalam Formula E. Pasukan itu telah menempah kemenangan sulong dalam pusingan Formula E yang pertama setelah kemenangan Jerome d'Ambrosio di Berlin. Dua minggu selepas itu, sebuah kereta dengan jenama InstaForex tampil buat kali pertama dalam kemunculan Formula E di Moscow.
Selain InstaForex, McAfee, Microsoft, TrueCar, dan Chevrolet turut menjadi rakan kongsi Dragon Racing. Pasukan ini beribu pejabat di Los Angeles, Amerika Syarikat, dan kilangnya terletak di Donington, UK.
InstaForex dengan ikhlas mengucapkan agar Dragon Racing berjaya dan mencapai kemenangan yang cemerlang dalam Formula E!

tahniah instaforex menaja pasukan formula E. formula E ini menggunakan elektrik yang tidak mencemarkan alam. menarik kan

di Malaysia ada litar lumba, boleh la kan kalau sukan tajaan Instaforex ni di buat disini

rasanya litar sepang takde dalam jadual formula E ini .. formula E.. kereta lumba guna kuasa elektrik sepenuhnya

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 204
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 15th August 2018, 11:51 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:

Dunia perlumbaan bermotor profesional boleh diibaratkan seperti dunia kewangan, kedua-dua bidang ini sentiasa berkembang dan memperkenalkan teknologi-teknologi terkini yang akhirnya menjadi sebahagian daripada kehidupan seharian kita. Perkara seperti ini berlaku dalam motor turbo, sistem KERS, brek seramik, dagangan dalam talian, sistem PAMM dan sistem ForexCopy. Dahulu semuanya kelihatan unik dan hanya satu pilihan yang boleh dibuat. Namun pada hari ini, kita memandu kereta elektrik sambil berdagang di pasaran forex global dengan hanya menggunakan alat yang dibawa di dalam poket.
Bercakap mengenai perlumbaan bermotor, masa depan sukan ini pastinya siri perlumbaan Formula E. Sepanjang tempoh tiga tahun kewujudannya, perlumbaan Formula E menjadi semakin menarik dalam dunia perlumbaan bermotor. Ia merangkumi kemajuan, ketinggian teknologi, dan ekologi. Reka bentuk futuristik serta enjin elektrik sesuai dengan konsep perlumbaan moden.
Kesemua ciri-ciri Formula E ini telah menarik perhatian InstaForex yang merupakan antara perintis dalam bidangnya dan sentiasa memandang ke hadapan bagi memastikan hari ini sebuah masa hadapan.
[You must be registered and logged in to see this link.] telah menjadi rakan kongsi pasukan Dragon Racing - salah satu pelopor Formula E. Pengarah Pembangunan Strategik syarikat itu, Roman Tsepelev berkata, "Seluruh konsep perlumbaan kereta elektrik memberi sebuah visi bagi masa hadapan industri ini. InstaForex sentiasa menggunakan teknologi-teknologi terkini dan sentiasa menjadi antara salah satu perintis,seperti Dragon Racing. Oleh itu kami percaya kerjasama ini merupakan sinergi yang tepat bagi kedua-dua pihak".
Pasukan Formula E Dragon Racing telah diasaskan oleh pengurus tertinggi Seagate Technologies yang memulakan sejarah permotoran pada tahun 2006 sebagai Luczo Dragon Racing. Pada bulan Mei 2007, pasukan ini membuat kemunculan buat kali pertamanya diperlumbaan legenda Indianapolis 500.
Dua tahun kemudian, pasukan ini menamatkan musim pertamanya dalam IndyCar dan dinobatkan gelaran "novice of the year". Pada masa ini, Dragon Racing beraksi dalam Formula E. Pasukan itu telah menempah kemenangan sulong dalam pusingan Formula E yang pertama setelah kemenangan Jerome d'Ambrosio di Berlin. Dua minggu selepas itu, sebuah kereta dengan jenama InstaForex tampil buat kali pertama dalam kemunculan Formula E di Moscow.
Selain InstaForex, McAfee, Microsoft, TrueCar, dan Chevrolet turut menjadi rakan kongsi Dragon Racing. Pasukan ini beribu pejabat di Los Angeles, Amerika Syarikat, dan kilangnya terletak di Donington, UK.
InstaForex dengan ikhlas mengucapkan agar Dragon Racing berjaya dan mencapai kemenangan yang cemerlang dalam Formula E!

tahniah instaforex menaja pasukan formula E. formula E ini menggunakan elektrik yang tidak mencemarkan alam. menarik kan

di Malaysia ada litar lumba, boleh la kan kalau sukan tajaan Instaforex ni di buat disini
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 431
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 15th August 2018, 11:46 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:jangan lupa claim instaforex bonus 30% setiap kali anda melakukan deposit ke dalam akaun instaforex anda.

kalau nak claim bonus 30% dari Instaforex ni, kena buat awal2 waktu deposit tak boleh tunggu lama2 sangat

betul tuan . mudah je nak claim ... semua info ada di instaforex.com
memang mudah tuan, cuma login ke kabinet pelanggan Instaforex dan tekan sahaja butang untuk claim bonus tersebut
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 431
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 14th August 2018, 10:11 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:jangan lupa claim instaforex bonus 30% setiap kali anda melakukan deposit ke dalam akaun instaforex anda.

kalau nak claim bonus 30% dari Instaforex ni, kena buat awal2 waktu deposit tak boleh tunggu lama2 sangat

betul tuan . mudah je nak claim ... semua info ada di instaforex.com

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 204
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 14th August 2018, 6:09 pm

azam575 wrote:jangan lupa claim instaforex bonus 30% setiap kali anda melakukan deposit ke dalam akaun instaforex anda.

kalau nak claim bonus 30% dari Instaforex ni, kena buat awal2 waktu deposit tak boleh tunggu lama2 sangat
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 431
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 14th August 2018, 6:08 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:

Dunia perlumbaan bermotor profesional boleh diibaratkan seperti dunia kewangan, kedua-dua bidang ini sentiasa berkembang dan memperkenalkan teknologi-teknologi terkini yang akhirnya menjadi sebahagian daripada kehidupan seharian kita. Perkara seperti ini berlaku dalam motor turbo, sistem KERS, brek seramik, dagangan dalam talian, sistem PAMM dan sistem ForexCopy. Dahulu semuanya kelihatan unik dan hanya satu pilihan yang boleh dibuat. Namun pada hari ini, kita memandu kereta elektrik sambil berdagang di pasaran forex global dengan hanya menggunakan alat yang dibawa di dalam poket.
Bercakap mengenai perlumbaan bermotor, masa depan sukan ini pastinya siri perlumbaan Formula E. Sepanjang tempoh tiga tahun kewujudannya, perlumbaan Formula E menjadi semakin menarik dalam dunia perlumbaan bermotor. Ia merangkumi kemajuan, ketinggian teknologi, dan ekologi. Reka bentuk futuristik serta enjin elektrik sesuai dengan konsep perlumbaan moden.
Kesemua ciri-ciri Formula E ini telah menarik perhatian InstaForex yang merupakan antara perintis dalam bidangnya dan sentiasa memandang ke hadapan bagi memastikan hari ini sebuah masa hadapan.
[You must be registered and logged in to see this link.] telah menjadi rakan kongsi pasukan Dragon Racing - salah satu pelopor Formula E. Pengarah Pembangunan Strategik syarikat itu, Roman Tsepelev berkata, "Seluruh konsep perlumbaan kereta elektrik memberi sebuah visi bagi masa hadapan industri ini. InstaForex sentiasa menggunakan teknologi-teknologi terkini dan sentiasa menjadi antara salah satu perintis,seperti Dragon Racing. Oleh itu kami percaya kerjasama ini merupakan sinergi yang tepat bagi kedua-dua pihak".
Pasukan Formula E Dragon Racing telah diasaskan oleh pengurus tertinggi Seagate Technologies yang memulakan sejarah permotoran pada tahun 2006 sebagai Luczo Dragon Racing. Pada bulan Mei 2007, pasukan ini membuat kemunculan buat kali pertamanya diperlumbaan legenda Indianapolis 500.
Dua tahun kemudian, pasukan ini menamatkan musim pertamanya dalam IndyCar dan dinobatkan gelaran "novice of the year". Pada masa ini, Dragon Racing beraksi dalam Formula E. Pasukan itu telah menempah kemenangan sulong dalam pusingan Formula E yang pertama setelah kemenangan Jerome d'Ambrosio di Berlin. Dua minggu selepas itu, sebuah kereta dengan jenama InstaForex tampil buat kali pertama dalam kemunculan Formula E di Moscow.
Selain InstaForex, McAfee, Microsoft, TrueCar, dan Chevrolet turut menjadi rakan kongsi Dragon Racing. Pasukan ini beribu pejabat di Los Angeles, Amerika Syarikat, dan kilangnya terletak di Donington, UK.
InstaForex dengan ikhlas mengucapkan agar Dragon Racing berjaya dan mencapai kemenangan yang cemerlang dalam Formula E!

tahniah instaforex menaja pasukan formula E. formula E ini menggunakan elektrik yang tidak mencemarkan alam. menarik kan

Instaforex pun menyokong teknologi sebegini, memang bagus usaha ni harap dapat diteruskan
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 431
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 13th August 2018, 11:22 pm

|||||| wrote:

Dunia perlumbaan bermotor profesional boleh diibaratkan seperti dunia kewangan, kedua-dua bidang ini sentiasa berkembang dan memperkenalkan teknologi-teknologi terkini yang akhirnya menjadi sebahagian daripada kehidupan seharian kita. Perkara seperti ini berlaku dalam motor turbo, sistem KERS, brek seramik, dagangan dalam talian, sistem PAMM dan sistem ForexCopy. Dahulu semuanya kelihatan unik dan hanya satu pilihan yang boleh dibuat. Namun pada hari ini, kita memandu kereta elektrik sambil berdagang di pasaran forex global dengan hanya menggunakan alat yang dibawa di dalam poket.
Bercakap mengenai perlumbaan bermotor, masa depan sukan ini pastinya siri perlumbaan Formula E. Sepanjang tempoh tiga tahun kewujudannya, perlumbaan Formula E menjadi semakin menarik dalam dunia perlumbaan bermotor. Ia merangkumi kemajuan, ketinggian teknologi, dan ekologi. Reka bentuk futuristik serta enjin elektrik sesuai dengan konsep perlumbaan moden.
Kesemua ciri-ciri Formula E ini telah menarik perhatian InstaForex yang merupakan antara perintis dalam bidangnya dan sentiasa memandang ke hadapan bagi memastikan hari ini sebuah masa hadapan.
[You must be registered and logged in to see this link.] telah menjadi rakan kongsi pasukan Dragon Racing - salah satu pelopor Formula E. Pengarah Pembangunan Strategik syarikat itu, Roman Tsepelev berkata, "Seluruh konsep perlumbaan kereta elektrik memberi sebuah visi bagi masa hadapan industri ini. InstaForex sentiasa menggunakan teknologi-teknologi terkini dan sentiasa menjadi antara salah satu perintis,seperti Dragon Racing. Oleh itu kami percaya kerjasama ini merupakan sinergi yang tepat bagi kedua-dua pihak".
Pasukan Formula E Dragon Racing telah diasaskan oleh pengurus tertinggi Seagate Technologies yang memulakan sejarah permotoran pada tahun 2006 sebagai Luczo Dragon Racing. Pada bulan Mei 2007, pasukan ini membuat kemunculan buat kali pertamanya diperlumbaan legenda Indianapolis 500.
Dua tahun kemudian, pasukan ini menamatkan musim pertamanya dalam IndyCar dan dinobatkan gelaran "novice of the year". Pada masa ini, Dragon Racing beraksi dalam Formula E. Pasukan itu telah menempah kemenangan sulong dalam pusingan Formula E yang pertama setelah kemenangan Jerome d'Ambrosio di Berlin. Dua minggu selepas itu, sebuah kereta dengan jenama InstaForex tampil buat kali pertama dalam kemunculan Formula E di Moscow.
Selain InstaForex, McAfee, Microsoft, TrueCar, dan Chevrolet turut menjadi rakan kongsi Dragon Racing. Pasukan ini beribu pejabat di Los Angeles, Amerika Syarikat, dan kilangnya terletak di Donington, UK.
InstaForex dengan ikhlas mengucapkan agar Dragon Racing berjaya dan mencapai kemenangan yang cemerlang dalam Formula E!

tahniah instaforex menaja pasukan formula E. formula E ini menggunakan elektrik yang tidak mencemarkan alam. menarik kan

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 204
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 13th August 2018, 5:56 pm

|||||| wrote:


InstaForex menawarkan peluang untuk memenangi Lamborghini, kereta sukan legenda Itali!
Kempen bersama Lamborghini Huracan sebagai hadiah utama akan bermula dari 26 Disember, 2016 sehingga 20 Disember, 2019. Sesiapa sahaja yang melakukan penambahan akaun mereka sebanyak $ 1,000 atau lebih anda boleh mendaftar untuk menyertai kempen ini untuk turut bersaing memiliki kereta mewah. Pemenang akan dipilih secara rawak dengan bantuan nombor-Lamborghini, oleh itu semua peserta mempunyai peluang untuk menang.
InstaForex membuktikan sekali lagi bahawa perdagangan Forex boleh memiliki kenangan manis diatas kemenangan, keyakinan diri, dan nasib. Dalam tempoh enam tahun kebelakangan ini InstaForex telah membuat cabutan bertuah sebanyak enam buah kereta eksklusif, dan setiap masa pelanggan kami merupakan pedagang bertuah. Berbeza dengan beberapa hadiah menarik, kempen ini memberi peluang kemenangan dari 1:500 hingga 1:1,000 walaupun pada penghujung peraduan ini akan menunjukkan bilangan terbesar peserta yang berdaftar. Selain itu, lebih banyak akaun yang anda daftar,dengan membuat deposit sebanyak $ 1,000, lebih tinggi peluang yang anda ada untuk menang!
Anda boleh memenangi sebuah kereta sukan premium, dengan menjadi pelanggan InstaForex. Syarikat menawarkan kereta mewah eksklusif dan menyediakan bonus terbesar berbanding broker lain.
Jalani kehidupan anda sepenuhnya dengan berdagang bersama InstaForex!

Bergaya, mewah, milik anda - Lamborghini Huracan



siapakah bakal pemenang kereta dari Instaforex ini? Adakah seorang rakyat Malaysia?
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 431
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 13th August 2018, 5:54 pm

azam575 wrote:jangan lupa claim instaforex bonus 30% setiap kali anda melakukan deposit ke dalam akaun instaforex anda.

rugi tak claim bonus 30% dari Instaforex ni, tiap kali depo boleh claim tau
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 431
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 10th August 2018, 11:32 pm

jangan lupa claim instaforex bonus 30% setiap kali anda melakukan deposit ke dalam akaun instaforex anda.

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 204
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 10th August 2018, 5:46 pm




InstaForex menawarkan peluang untuk memenangi Lamborghini, kereta sukan legenda Itali!
Kempen bersama Lamborghini Huracan sebagai hadiah utama akan bermula dari 26 Disember, 2016 sehingga 20 Disember, 2019. Sesiapa sahaja yang melakukan penambahan akaun mereka sebanyak $ 1,000 atau lebih anda boleh mendaftar untuk menyertai kempen ini untuk turut bersaing memiliki kereta mewah. Pemenang akan dipilih secara rawak dengan bantuan nombor-Lamborghini, oleh itu semua peserta mempunyai peluang untuk menang.
InstaForex membuktikan sekali lagi bahawa perdagangan Forex boleh memiliki kenangan manis diatas kemenangan, keyakinan diri, dan nasib. Dalam tempoh enam tahun kebelakangan ini InstaForex telah membuat cabutan bertuah sebanyak enam buah kereta eksklusif, dan setiap masa pelanggan kami merupakan pedagang bertuah. Berbeza dengan beberapa hadiah menarik, kempen ini memberi peluang kemenangan dari 1:500 hingga 1:1,000 walaupun pada penghujung peraduan ini akan menunjukkan bilangan terbesar peserta yang berdaftar. Selain itu, lebih banyak akaun yang anda daftar,dengan membuat deposit sebanyak $ 1,000, lebih tinggi peluang yang anda ada untuk menang!
Anda boleh memenangi sebuah kereta sukan premium, dengan menjadi pelanggan InstaForex. Syarikat menawarkan kereta mewah eksklusif dan menyediakan bonus terbesar berbanding broker lain.
Jalani kehidupan anda sepenuhnya dengan berdagang bersama InstaForex!

Bergaya, mewah, milik anda - Lamborghini Huracan

avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 431
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 10th August 2018, 5:43 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:



Dunia perlumbaan bermotor profesional boleh diibaratkan seperti dunia kewangan, kedua-dua bidang ini sentiasa berkembang dan memperkenalkan teknologi-teknologi terkini yang akhirnya menjadi sebahagian daripada kehidupan seharian kita. Perkara seperti ini berlaku dalam motor turbo, sistem KERS, brek seramik, dagangan dalam talian, sistem PAMM dan sistem ForexCopy. Dahulu semuanya kelihatan unik dan hanya satu pilihan yang boleh dibuat. Namun pada hari ini, kita memandu kereta elektrik sambil berdagang di pasaran forex global dengan hanya menggunakan alat yang dibawa di dalam poket.

Bercakap mengenai perlumbaan bermotor, masa depan sukan ini pastinya siri perlumbaan Formula E. Sepanjang tempoh tiga tahun kewujudannya, perlumbaan Formula E menjadi semakin menarik dalam dunia perlumbaan bermotor. Ia merangkumi kemajuan, ketinggian teknologi, dan ekologi. Reka bentuk futuristik serta enjin elektrik sesuai dengan konsep perlumbaan moden.

Kesemua ciri-ciri Formula E ini telah menarik perhatian InstaForex yang merupakan antara perintis dalam bidangnya dan sentiasa memandang ke hadapan bagi memastikan hari ini sebuah masa hadapan.

InstaForex telah menjadi rakan kongsi pasukan Dragon Racing - salah satu pelopor Formula E. Pengarah Pembangunan Strategik syarikat itu, Roman Tsepelev berkata, "Seluruh konsep perlumbaan kereta elektrik memberi sebuah visi bagi masa hadapan industri ini. InstaForex sentiasa menggunakan teknologi-teknologi terkini dan sentiasa menjadi antara salah satu perintis,seperti Dragon Racing. Oleh itu kami percaya kerjasama ini merupakan sinergi yang tepat bagi kedua-dua pihak".

Pasukan Formula E Dragon Racing telah diasaskan oleh pengurus tertinggi Seagate Technologies yang memulakan sejarah permotoran pada tahun 2006 sebagai Luczo Dragon Racing. Pada bulan Mei 2007, pasukan ini membuat kemunculan buat kali pertamanya diperlumbaan legenda Indianapolis 500.

Dua tahun kemudian, pasukan ini menamatkan musim pertamanya dalam IndyCar dan dinobatkan gelaran "novice of the year". Pada masa ini, Dragon Racing beraksi dalam Formula E. Pasukan itu telah menempah kemenangan sulong dalam pusingan Formula E yang pertama setelah kemenangan Jerome d'Ambrosio di Berlin. Dua minggu selepas itu, sebuah kereta dengan jenama InstaForex tampil buat kali pertama dalam kemunculan Formula E di Moscow.

Selain InstaForex, McAfee, Microsoft, TrueCar, dan Chevrolet turut menjadi rakan kongsi Dragon Racing. Pasukan ini beribu pejabat di Los Angeles, Amerika Syarikat, dan kilangnya terletak di Donington, UK.

InstaForex dengan ikhlas mengucapkan agar Dragon Racing berjaya dan mencapai kemenangan yang cemerlang dalam Formula E!

and aminta berlumba? jom daftar sekarang juga dan berlumba pada jumaat ini di pertandigan fx1-rally

yg pertandingan setiap hari Jumaat fx rally dari Instaforex tu mula pukul berapa ya
avatar
||||||
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 431
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 41 Previous  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum