InstaForex - Company News

Page 35 of 40 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next

Go down

Lima pemenang pertandingan InstaForex yang hebat

Post by instafx_N9 on 15th November 2017, 3:54 pm

Lima pemenang pertandingan InstaForex yang hebat



Kami dengan sukacitanya memperkenalkan peserta paling berjaya dalam pertandingan berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, FX-1 Rally, Real Scalping, dan Lucky Trader.
Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan berharap peserta lain membuat keputusan perdagangan yang hebat dalam pertandingan seterusnya.
One Million Option
Salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular, One Million Option, menarik banyak peserta di setiap peringkat. Mereka bersemangat untuk bersaing untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Igor Dubodelov, seorang pedagang dari Belarus, mencapai skor terbaik pada peringkat terakhir. Pertandingan perdagangan pilihan seterusnya akan bermula pada 13 November 2017 dan berakhir pada 17 November 2017.
Real Scalping
Perdagangan jangka pendek adalah jenis perdagangan yang agak rumit yang memerlukan daya perhatian yang sangat tinggi. Hanya segelintir pedagang yang boleh menumpukan kepekaan dan pemikiran pantas untuk berjaya dalam pertandingan Real Scalping. Ciri-ciri seperti ini diperlukan untuk hasil yang luar biasa dalam jenis perdagangan ini. Boris Odintsov memaparkan semua ciri-ciri ini dan meraih hadiah pertama dalam pertandingan terbaru. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain untuk mencuba nasib mereka di peringkat seterusnya. Setiap orang yang ingin menguji kemahiran mereka boleh mendaftar untuk pertandingan Real Scalping. Peringkat terdekat akan berlangsung dari 4 Disember 2017 hingga 29 Disember 2017.
InstaForex Sniper
Ketepatan adalah peraturan asas dalam pertandingan Sniper InstaForex. Pertandingan ini boleh dianggap antara yang paling popular dan paling mudah di kendalikan oleh broker. Tidak hairanlah ia mengumpulkan lebih ramai peserta minggu demi minggu. Kali ini, Pawan Sansanwal, seorang peniaga dari India, meraih kemenangan atas kemahirannya yang luar biasa. Tahniah kami ucapkan kepada pemenang! Semoga berjaya kepada peserta lain yang akan mengambil bahagian dalam peringkat seterusnya! Pertandingan terdekat akan bermula dari 13 November 2017 hingga 17 November 2017. Cabar kecekapan dagangan anda sekarang!
FX-1 Rally
Yuriy Matyushin adalah yang terbaik untuk menampung seluruh jarak dalam pertandingan FX-1 Rally. Beliau mendedahkan kemahiran perdagangan dan perlumbaan yang cemerlang. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dalam prestasi yang hebat dan berhara beliau boleh membuktikan gelaran terbaik dalam peringkat FX-1 Rally yang seterusnya. Jika anda berminat untuk memasuki pertempuran yang sukar dan merasakan keseronokan perlumbaan – anda dialu-alukan untuk permulaan tahap seterusnya FX-1 Rally. Sila mendaftar untuk pertandingan terdekat yang akan diadakan dari 00:00 17 November 2017 hingga 23:59 17 November 2017.
Lucky Trader
Berhemah, minda tangkas, dan fokus pada kejayaan adalah asas-asas hasil yang sangat baik dan juga kemenangan dalam maraton dua minggu yang disebut Lucky Trader. Jika anda berjaya berdagang dengan sempurna semasa dua minggu pertandingan, anda akan dapat menjadi pemenang seperti Alber Udayev, seorang peniaga dari Turkmenistan. Harap maklum bahawa langkah seterusnya pertandingan Lucky Trader akan bermula pada 13 November 2017 (GMT + 3) dan akan berlangsung hingga 24 November 2017 (GMT + 3).
Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian


avatar
instafx_N9
Warga Baru

Posts : 41
Join date : 18/10/2016
Age : 25
Location : negeri sembilan

https://www.instaforex.com/about_us

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 15th November 2017, 2:15 pm

instafx_N9 wrote:Chancy deposit: $ 5,000 menanti anda



Pelanggan yang dikasihi!

Kami dengan sukacitanya mengumumkan bahawa hadiah dalam kempen Chancy Deposit telah dinaikkan kepada $ 5,000 pada bulan November kerana syarikat kami menerima anugerah antarabangsa ECN Broker 2017 oleh Ketua Pegawai Eksekutif Eropah.
Mulai sekarang, selepas membuat deposit, anda menjadi peserta kempen secara automatik dan mengira kemenangan $ 5,000.
Chancy Deposit diadakan setiap bulan dan mana-mana pemegang akaun yang menyertai kempen itu boleh menjadi pemenang. Dengan kata lain, anda hanya berdagang di Forex dan pada satu ketika, anda boleh menerima bonus wang tambahan.
Dengan cara ini, saiz bonus berbeza, jadi jangan ketinggalan peluang untuk memenangi $ 5,000 pada bulan November!

Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian

Hadiah $5000 tu nanti dalam bentuk bonus atau deposit biasa? Boleh dibawa keluar terus tak?
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 15th November 2017, 2:14 pm

Michael scotfield wrote:syarat utk trade bonus 1500usd dr instaforex

Ni antara syarat2 utamanya


1. Bila profit cecah 10%, akaun akan terus disabled x boleh trade. Kena depo $150 dan acc tu akan bertukar jadi $150 depo + $150 bonus.
2. Sebarang profit dari hasil trade acc $300 tu nanti boleh draw (ada syarat, boleh check dalam cabinet available amount to withdraw.
3. $150 bonus tu pula boleh draw dgn syarat kena trade 450 insta lot.
4. Kalau nk draw acc perlu lepas 2 step verification process

dengan adanya syarat2 ini, lebih mudah para traders memahami peraturan bagi no deposit bonus ni. Terima kasih tuan
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 14th November 2017, 11:34 pm

syarat utk trade bonus 1500usd dr instaforex

Ni antara syarat2 utamanya


1. Bila profit cecah 10%, akaun akan terus disabled x boleh trade. Kena depo $150 dan acc tu akan bertukar jadi $150 depo + $150 bonus.
2. Sebarang profit dari hasil trade acc $300 tu nanti boleh draw (ada syarat, boleh check dalam cabinet available amount to withdraw.
3. $150 bonus tu pula boleh draw dgn syarat kena trade 450 insta lot.
4. Kalau nk draw acc perlu lepas 2 step verification process

Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 149
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 14th November 2017, 2:33 pm

Michael scotfield wrote:
Jika ada sebarang pertanyaan berkenaan instaforex atau apa2 yg berkaitan dgn forex boleh ajukan di thread ini. Ramai yg sudi membantu.terima kasih

Untung rakan traders semua. Ramai staf2 instaforex sudi membantu tidak kira masa dan tempat
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 14th November 2017, 2:31 pm

instafx_N9 wrote:Chancy deposit: $ 5,000 menanti anda

Tahniah rakan2 traders di Instaforex atas kenaikkan jumlah hadiah dari $1000 ke $5000. Makin besar hadiah makin seronok la kita nanti
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 13th November 2017, 10:23 pm


Jika ada sebarang pertanyaan berkenaan instaforex atau apa2 yg berkaitan dgn forex boleh ajukan di thread ini. Ramai yg sudi membantu.terima kasih

Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 149
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Chancy deposit: $ 5,000 menanti anda

Post by instafx_N9 on 13th November 2017, 4:00 pm

Chancy deposit: $ 5,000 menanti anda



Pelanggan yang dikasihi!

Kami dengan sukacitanya mengumumkan bahawa hadiah dalam kempen Chancy Deposit telah dinaikkan kepada $ 5,000 pada bulan November kerana syarikat kami menerima anugerah antarabangsa ECN Broker 2017 oleh Ketua Pegawai Eksekutif Eropah.
Mulai sekarang, selepas membuat deposit, anda menjadi peserta kempen secara automatik dan mengira kemenangan $ 5,000.
Chancy Deposit diadakan setiap bulan dan mana-mana pemegang akaun yang menyertai kempen itu boleh menjadi pemenang. Dengan kata lain, anda hanya berdagang di Forex dan pada satu ketika, anda boleh menerima bonus wang tambahan.
Dengan cara ini, saiz bonus berbeza, jadi jangan ketinggalan peluang untuk memenangi $ 5,000 pada bulan November!

Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian
avatar
instafx_N9
Warga Baru

Posts : 41
Join date : 18/10/2016
Age : 25
Location : negeri sembilan

https://www.instaforex.com/about_us

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 13th November 2017, 3:05 pm

InstaForex Shah Alam wrote:[b][size=16]
Sementara itu, DJ Nikki turut memeriahkan suasana dewan dengan lagu-lagu trek yang menghiburkan.

Wah, tahun ni ada sesi berdisko ke? Mesti meriah mak bapak menari semua
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 13th November 2017, 3:03 pm

[quote="Michael scotfield"][quote="||||||"]
Michael scotfield wrote:
Terima kasih kerana berminat dgn instaforex,sy memilih akaun yg lama diinstaforex.lebih dr 1000hari

Satu kriteria pilihan yg bagus. Umur akaun dapat membuktikan ketahanan sesuatu projek itu
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 10th November 2017, 6:46 pm

|||||| wrote:
Michael scotfield wrote:Jika ada sebarang pertanyaan berkenaan instaforex atau apa2 yg berkaitan dgn forex boleh ajukan di thread ini. Ramai yg sudi membantu.terima kasih

Boleh rekemen mana2 manager di forexcopy tak? Nampak macam menarik servis tu

Terima kasih kerana berminat dgn instaforex,sy memilih akaun yg lama diinstaforex.lebih dr 1000hari

Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 149
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 10th November 2017, 3:13 pm

InstaForex Shah Alam wrote:MAJLIS MAKAN MALAM PERDANA INSTAFOREX 2017

Terima kasih Shah alam sudi upload gambar dinner. Lama dah tunggu nak tengok, biar pun cuma 2 gambar je
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 10th November 2017, 3:11 pm

Michael scotfield wrote:Jika ada sebarang pertanyaan berkenaan instaforex atau apa2 yg berkaitan dgn forex boleh ajukan di thread ini. Ramai yg sudi membantu.terima kasih

Boleh rekemen mana2 manager di forexcopy tak? Nampak macam menarik servis tu
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by InstaForex Shah Alam on 10th November 2017, 1:18 pm

MAJLIS MAKAN MALAM PERDANA INSTAFOREX 2017

Kami telah melakukan pelbagai jenis persediaan dan menanti malam yang penuh gilang-gemilang ini dengan rasa tidak sabar. Kini apabila ia berakhir, kami ingin berkongsi prespektif kami mengenai majlis makan malam tersebut dengan anda.

Majlis Makan Malam pada tahun ini,merupakan majlis ulang tahun ke -10 syarikat kami, kami cuba untuk menggembirakan para tetamu dan kakitangan kami.



Sejak dari awal lagi kami telah menyediakan pelbagai jenis bonus dagangan dan hadiah untuk setiap tetamu yang hadir. Di dewan Majlis Makan Malam Perdana kami telah menyediakan beberapa kawasan bergambar yang agak popular. Sepanjang majlis berlangsung, sesiapa sahaja boleh mencetak foto dan berkongsi dengan rakan baru mereka. Sepanjang ruang legar dewan ini telah di penuhi dengan pelbagai jenis permainan termasuk stimulasi perlumbaan,meja bola sepak , bola keranjang, dan memanah. Para tetamu yang hadir berasa amat gembira untuk menikmati permainan yang telah disediakan.

Sementara itu, DJ Nikki turut memeriahkan suasana dewan dengan lagu-lagu trek yang menghiburkan.

Pada malam majlis makan malam tersebut telah di penuhi dengan suasana yang ceria serta senyuman yang tidak lekang dari bibir para tetamu yang hadir.

Para tetamu berkongsi gambar mereka di media sosial dengan hashtag utama # InstaGD17. Pemenang bertuah untuk alat peranti moden baharu, iPhone 7 telah ditentukan berdasarkan gambar yang mendapat “like” terbanyak akan di pilih sebagai pemenang.

Sergey Aleksandrov dan Aleksandr Goryunov,wakil dari pejabat pusat, telah muncul di pentas yang sama bersama band rock terkenal Khalifah. Lebih 1,100 orang yang telah menonton video persembahan mereka.

Bintang yang tidak asing lagi dari program hiburan Andrew Lee telah membuat pertunjukan silap mata yang memukau serta mendapat perhatian sepenuhnya dari para penonton dan mendapat tepukan gemuruh dari para tetamu yang hadir.



Pada keesokan harinya, lebih daripada 400 status dimuat naik di rangkaian sosial untuk berkongsi kegembiraan mereka bersama kami dalam majlis makan malam tersebut.

Kami mengucapkan ribuan terima kasih kepada setiap tetamu yang hadir untuk memeriahkan majlis makan malam bersama kami. Kami amat berbesar hati untuk bertemu dengan anda sekali lagi pada masa akan datang.

Untuk melihat lebih banyak gambar dan video, boleh klik;https://www.instaforex.com/ms/grand_dinner_2017.php

InstaForex Shah Alam
Warga Baru

Posts : 53
Join date : 16/12/2015

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 9th November 2017, 9:35 pm

Jika ada sebarang pertanyaan berkenaan instaforex atau apa2 yg berkaitan dgn forex boleh ajukan di thread ini. Ramai yg sudi membantu.terima kasih

Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 149
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 9th November 2017, 1:14 pm

instafx_N9 wrote:InstaForex menjadi Broker ECN Terbaik 2017

Tahniah kepada Instaforex atas penganugerahan terbaru ini
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 9th November 2017, 1:13 pm

InstaForex Shah Alam wrote:KOMISEN SUB IB MENINGKAT DUA KALI GANDA!

Untung la sub IB pun ada kenaikan komisen. Macam ni boleh la cari ramai lagi
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

InstaForex menjadi Broker ECN Terbaik 2017

Post by instafx_N9 on 9th November 2017, 11:29 am

InstaForex menjadi Broker ECN Terbaik 2017



Satu lagi anugerah Forex diperolehi oleh syarikat kami. Kali ini, InstaForex memperoleh Broker ECN terbaik 2017, anugerah antarabangsa berprestij oleh Ketua Pegawai Eksekutif Eropah.
Ini bukan kali pertama kami memperoleh gelaran ini. Anugerah Ketua Pegawai Eksekutif Eropah adalah anugerah InstaForex kelima oleh perniagaan British berkala dan salah satu penghargaan utama dalam penarafan global.
Setiap kemenangan adalah bukti profesionalisme, kebolehpercayaan dan kesejahteraan syarikat kami dalam pasaran perkhidmatan broker.
Sumber: [You must be registered and logged in to see this link.]
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
[You must be registered and logged in to see this link.] - InstaForex Companies Group
[You must be registered and logged in to see this link.] - Pertolongan langsung atas talian
avatar
instafx_N9
Warga Baru

Posts : 41
Join date : 18/10/2016
Age : 25
Location : negeri sembilan

https://www.instaforex.com/about_us

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 8th November 2017, 1:23 pm

instaforexns wrote:Waktu dagangan pada 4 September 2017 telah diubah

Waktu buka dagangan pun dah berubah rasanya dari 5am ke 6pm waktu Malaysia
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 8th November 2017, 1:21 pm

InstaForex Shah Alam wrote:MISS INSTA ASIA 2018

Apa hadiah utama bagi pertandingan Miss Insta ni ya?
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 7th November 2017, 2:10 pm

instaforexns wrote:Pasaran mata wang digital telah berkembang pesat selama beberapa bulan kebelakangan ini yang menggalakkan InstaForex untuk memperluaskan senarai instrumen perdagangan dengan lebih banyak kriptografi seperti Ripple dan Litecoin.

Mencanak canak naik harga crypto macam bitcoin tu sekarang. Untung la sesiapa yg simpan dulu
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 7th November 2017, 2:08 pm

Michael scotfield wrote:syarat utk trade bonus 1500usd dr instaforex

Ni antara syarat2 utamanya


1. Bila profit cecah 10%, akaun akan terus disabled x boleh trade. Kena depo $150 dan acc tu akan bertukar jadi $150 depo + $150 bonus.
2. Sebarang profit dari hasil trade acc $300 tu nanti boleh draw (ada syarat, boleh check dalam cabinet available amount to withdraw.
3. $150 bonus tu pula boleh draw dgn syarat kena trade 450 insta lot.
4. Kalau nk draw acc perlu lepas 2 step verification process

Ni syarat untuk bonus tanpa deposit $1500 Instaforex kan?
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on 6th November 2017, 10:37 pm

syarat utk trade bonus 1500usd dr instaforex

Ni antara syarat2 utamanya


1. Bila profit cecah 10%, akaun akan terus disabled x boleh trade. Kena depo $150 dan acc tu akan bertukar jadi $150 depo + $150 bonus.
2. Sebarang profit dari hasil trade acc $300 tu nanti boleh draw (ada syarat, boleh check dalam cabinet available amount to withdraw.
3. $150 bonus tu pula boleh draw dgn syarat kena trade 450 insta lot.
4. Kalau nk draw acc perlu lepas 2 step verification process

Michael scotfield
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 149
Join date : 02/11/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 6th November 2017, 2:19 pm

instafx_N9 wrote:7,000,000 orang memilih kami!

Ramai betul pelanggan Instaforex ni. Di Malaysia pun dah ramai
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 6th November 2017, 2:18 pm

InstaForex Shah Alam wrote:MAJLIS MAKAN MALAM PERDANA INSTAFOREX 2017

Bila lah agaknya tetamu2 waktu dinner tu nk share gambar2, lama menunggu ni
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 35 of 40 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum