status dana

Post new topic   Reply to topic

Page 2 of 39 Previous  1, 2, 3 ... 20 ... 39  Next

Go down

Re: status dana

Post by tunggu jer on 14th October 2018, 11:34 pm

mungkin belum tiba masanya mungkin tuhan beri peluang untuk bertaubat dan memperbetulkan apa yang patut..nanti bila tiba saatnya nanti tak sempat perbetulkan .menyesal tak ada gunanya. jangan berbicara riak sangat ROPi oii.
pikir pikir kan lah....topup..delay..appear..black box..bukti mana. asyik jawap rahsia utk keselamatan..bersalah dengan tuhan boleh minta ampun bersalah dengan manusia ???lu pikir la sendiri tak kan tak tahu kot dah besar panjang tak kan tak pernah pergi kuliah maghrib!!!!

tunggu jer
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by ROPi on 14th October 2018, 7:20 pm

korang yg xjoin xpyh duk mghasut melalak mnglahkn ahjinglh...klau berani p lh report..ni duk harapkan org lain ja report...xpelik ka beratus2 report tpi xda tindakan apa juga...klau bnda salah sekejap ja dh trbongkar...ni owner2 duk ada lg xlari mana..leader2 klau jd kmbg hitam pn berani ja bg no acc no ic alamat kt ahli..kebal sngt ka depa semua ni dgn undang2..pkir jngn xpikir

ROPi
Guest


Back to top Go down

Dana hj jasman

Post by Untunglah on 14th October 2018, 2:31 pm

Weiiiiiii bila nak kaya ni?bila nak kaya?bila nak jd jutawan?bila?bila?..bila???????????2018? 2019?

Untunglah
Guest


Back to top Go down

????????

Post by Pantun 2 kerat on 14th October 2018, 9:46 am

Untunglah malaysia masih aman

Pantun 2 kerat
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Skimauta on 13th October 2018, 7:46 pm

Senyap jer lepas topup....heheh tunggu hujung bulan ni si romi and the leader pun ckp...lori dah nak bergerak harap ada sumbangan nak beli minyak petrol pulak...adik-adik pun top up lah lagi....kemudian romi pun cakap...lori rosak dlm workshop...tunggu next month....adik - adik pun ngaga mulut....baik ayah....itulah kisahnya

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Skimauta on 13th October 2018, 3:36 pm

Dah kaya belum atau masih dok mengharap...baguih pak romi ni x lulus degree pun boleh berjaya dalam hidup dgn menipu yang ada degree...heheheh kesian hampa ni...dok tunggu punya tunggu punya tunggu...bukan dapat balik duit ...kena topup lagi ada la heheheh buat lah report yang dok naya bangsa kita ni

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Dana hj jasman

Post by Lol on 13th October 2018, 11:22 am

Forum dana afwff kena block kerana ada yg komen dah buat report polis ..sat lagi forum ni juga pasti akan mengalami nasib yg sama..block.

Lol
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Dunia sementara on 13th October 2018, 10:59 am

Pergi buat report polis je... Maaf perkara ni dah makin melampau!! Tak boleh duduk diam je! Saya berfikiran negatif! Tak payah nak mimpi di siang hari.. Tak ada maknanya nak bagi anda² duit ntah dari mana nak korek... ingat mudah nak dapat duit! Dana asik minta to up ntah bila nak berhenti! Dah bertahun le encik dana oiii! Asik bertangguh dari dulu sampai lah saat ni tak ada pon ahli² awak jadi jutawan! Awak dgn learder² awak je kaya raya dari hasil kutipan top up!! Jangan sampai polis ketuk pintu rumah kalian! Tak cukup tanah kalian nak lari nanti!! Saya yang berfikiran negatif ni nak nasihat kepada yg berfikiran positif.. Sudah² lah tu awak² semua dah kena game... Kembalilah ke alam nyata! Bukan mudah nak jadi jutawan.. Nak kaya boleh usaha dgn cara halal! Tak perlu lah gelaran jutawan!

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Dana hj jasman

Post by Weii on 13th October 2018, 8:53 am

Ni dana apa?rop ke afwff? Duit dah masuk dlm ac leader ke?kata leader nak pi lhdn isnin lepas?tak dgr pun cite..harini dah sabtu?last info duit masih x boleh guna pakai dlm ac..hmmm.

Weii
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Dunia sementara on 11th October 2018, 4:12 pm

Kepada yang positif... Kembali lar ke pangkal jalan... Bukan mudah nak jadi kaya raya! semoga awak semua sedar dana ni penipuan semata.. Andai masih juga nak tunggu kami yang negatif ni cuma boleh beri nasihat.. Selebihnya awak semua berfikiran lah dgn waras sedar dari mimpi² indah ni... Dana hanya di alam mimpi.. Tak ada dana cepat kaya ni kat malaysia... Sedar lah saudaraku semua.,

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Skimauta on 10th October 2018, 1:55 pm

Pada yang terkena dan masuk skim ni jumpa leader mintak dokumen bank statment atau bukti kemudian ambil gambar sebab tu fake dokumen...sebagai bukti anda telah ditipu...kalau betul dokumen tu ...dia org dah paparkan cuma sebab penipuan akan kata rahsia

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Dunia sementara on 9th October 2018, 1:32 pm

Dana ni ujud dah lama! Tapi tiada habuan yamg di janjikan semua ni penipu!! Sudah² lah makan duit orang ramai! Hentikan semua ini! ingat lah kepada Allah! Dah cukup duit yg orang ramai bagi jangan tamak tuan! Sekarang tuan terlepas tapi ingat balasan Allah pasti akan ada!

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Orang teranaya on 9th October 2018, 1:07 pm

HATI-HATI DORANG GUNA CARA ISLAM UNTUK MEYAKINKAN MANGSA. SEBENARNYA ADALAH PENIPUAN SEMATA-SEMATA. PERCAYALAH DOA ORANG YANG TERANAYA DIMAKBULKAN OLEH ALLAH.

Orang teranaya
Guest


Back to top Go down

Bila nak cop jari

Post by penyamuntarbus on 25th September 2018, 2:15 pm

Wahai ahli-ahli dana yg ditipu..bila nak cop jariiiii..
tak sabar ni woi..yelah..duit juta2..nk buat konsortium la..nk buat koperasi la..
dgr citer ada bodyguard jaga..takot keselamatan diganggu..hahahhaahahhaa

Dasar penipu..reka citer pun tak logik

penyamuntarbus
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Mencari Logik on 19th September 2018, 2:17 pm


by Bani jawi Today at 9:14 am
Assalamualaikum...

Minggu ni adalah minggu yg amat bermakna untuk semua ahli2 di bawah payung TSR ROP/SMMG...

Allahuakhbar..

Aamiin...

Dah mcm youngman bila baca post ko ni.. ntah2 hapa2 post tergantung..

Mencari Logik
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Mencari Logik on 19th September 2018, 2:15 pm


by Tokpeti on 19th September 2018, 1:48 pm
PENIPUAN DISEBALIK WANG KERTAS AMERIKA

Kita diberitahu bahawa dunia sedang menghadapi masalah kecairan – ertinya tidak ada duit dalam pasaran. Lalu kita bertanya ke mana agaknya segala duit yang terkumpul dalam dunia ini pergi.

China, Jepun, Korea, Singapura, Taiwan dan termasuk Malaysia sendiri menyimpan duit-duit ini dalam bentuk kertas dolar Amerika. Wang yang tersimpan ini menjadi wang simpanan negara iaitu hasil kita berjual-beli dengan Amerika.

China dan Jepun negara yang paling banyak menyimpan kertas dolar. Kertas dolar telah dipaksakan ke atas dunia ini oleh kuasa imperial Amerika Syarikat.

Pemaksaan ini melalui dua cara:

Pertama: Amerika telah membuat perjanjian 1972-74 dengan keluarga Saudi bahawa semua jual beli minyak wajib menggunakan kertas dolar kerana bahan bakar petroleum diperlukan oleh semua negara dengan Saudi pengeluar utamanya. Sebagai gantinya, kuasa imperial Amerika berjanji akan menjaga keselamatan keluarga Saud daripada dipukul oleh ombak rakyat.

Kedua: Dengan kekuatan bala tentera. Amerika mendirikan 702 pengkalan tentera di 130 buah negara dalam dunia ini. Tidak ada negara penjual minyak yang berani menjual minyak tanpa menggunakan kertas dolar. Saddam Hussein cuba mengalihkan kertas dolar sebagai mata wang jual-beli minyak.

Jawapannya Saddam digantung mati. Iran sedang berusaha untuk beralih daripada kertas dolar, justeru segala bentuk sekatan sedang dilakukan ke atas Iran. Dari mana kertas dolar ini datang? Kertas dolar hanyalah kertas yang telah dipaksakan nilainya ke atas warga dunia. Ia dipanggil fiat money - nilai yang dipaksa.

Tanpa paksaan ini dolar hanyalah kertas yang tidak memiliki apa-apa nilai. Justeru, kertas dolar adalah satu penipuan yang terunggul dalam sistem ekonomi kapitalis. Pada awalnya Amerika Syarikat sebuah negara revolusioner yang berdiri untuk menjaga kepentingan warga. Amerika mengeluarkan duit kertasnya sendiri.

Amerika yang merdeka telah membebaskan diri daripada para pemilik bank yang telah lama bersarang di City of London. Tuan-tuan empunya bank merasa mereka kehilangan bumi permata apabila Amerika menjadi bebas dan merdeka. Lalu para pemilik bank menelurkan satu konspirasi untuk memaksa pentadbiran Amerika terus terikat dengan kepentingan mereka.

Pada tahun 1913, setelah beberapa kali percubaan gagal, akhirnya para pemilik bank telah berjaya memaksa (atau menipu) Kongres untuk menerima dan meluluskan Akta Federal Reserve 1913. Ramai warga dalam dunia tersilap menyangka bahawa Federal Reserve ini adalah bank milik negara Amerika. Tidak betul.

Federal Reserve ini bukan bank milik negara Amerika seperti Bank Negara kita di pinggir Jalan Kuching. Federal Reserve adalah bank swasta yang tuan pemiliknya dirahsiakan. Siapa ahli-ahli lembaga pengarah Federal Reserve ini juga dirahsiakan. Kongres hanya boleh menerima atau menolak dua nama yang akan dicadangkan oleh Federal Reserve.

Justeru dunia hanya mengenali nama Alan Greenspan, pengerusi Federal Reserve yang lalu dan Ben Bernanke, pengerusinya yang terkini. Siapa yang lain di belakang tabir Federal Reserve ini tidak akan diketahui umum.

Mengikut akta 1913 ini, pentabiran Amerika tidak lagi dibenarkan mengeluarkan mata wang sendiri. Mata wang untuk kegunaan negara Amerika hanya akan dikeluarkan oleh Federal Reserve. Jika kerajaan Amerika memerlukan dolar, maka kerajaan wajib meminjam daripada Federal Reserve – sama ada dengan menjual bond atau meminjam dengan bunga yang ditetapkan.

Lihat bagaimana liciknya konspirasi para pemilik bank ini.

Para pemilik bank ini mencetak kertas yang dipanggil dolar tanpa apa-apa asas. Kertas dolar ini akan dipinjam oleh kerajaan Amerika daripada FEDERAL RESERVE dan akan dibayar kembali dengan bunga 6%.

Duit membayar HUTANG dan RIBA ini datang daripada tenaga dan titik peluh rakyat Amerika. Melalui kertas kosong, para pemilik bank ini telah mencipta harta Qarun. Hari ini perniagan tukaran mata wang dalam dunia ini semuanya diwajibkan menggunakan dolar. Semua simpanan bank-bank negara dalam dunia ini akan bersandarkan dengan kertas dolar.

Ia telah dipaksakan oleh sistem kapitalis yang dikepalai oleh pemodal Anglo-Amerika. Para pemilik bank dan kaum pemodal ini telah mendirikan lembaga-lembaga kewangan dunia. Bank Dunia dan Tabung Kewangan Antarabangsa (IMF) menjadi dua lembaga hitam yang memastikan kertas hijau ini digunakan di seluruh dunia.

Setiap negara akan dinilai kekuatan ekonominya bersandarkan dolar. Perniagaan antarabangsa semuanya menggunakan kertas dolar. Barang yang kita ekspot dan barangan yang kita impot semuanya dinilai dengah kertas hijau ini. Justeru, kita sendiri di Malaysia akan melihat rebah bangun ekonomi negara kita melalui perbandingan ringgit dengan kertas dolar.

Jika pembaca memahami apa yang ditulis ini, maka amat jelas kelihatan bahawa umat manusia dalam dunia ini telah diperbodohkan dan ditipu oleh Federal Reserve, Bank Dunia dan IMF. Lalu kita menyoal diri kita sendiri: kenapa tidak dapat dilakukan sesuatu untuk membebaskan diri daripada sistem kapitalis global ini?

Pertama: Banyak rakyat Amerika sendiri kurang sedar silap mata dan tipu helah yang dijalankan oleh Federal Reserve ke atas negara mereka. Rakyat dunia juga tidak sedar akan hal yang sama.

Kedua: Tidak ada sesiapa yang akan dapat memasuki Rumah Putih yang akan berani membocorkan rahsia ini. Lihat apa terjadi kepada Abraham Lincoln yang menentang para pemilik bank dan Central Bank (nama asal Federal Reserve).

Presiden Lincoln yang berperang hampir jatuh muflis telah mencetak Lincoln Greenback Dollar tanpa meminjam daripada Central Bank. Lihat juga apa yang terjadi kepada John F Kennedy kerana cuba membocorkan konspirasi kaum pemodal ini.

Ketiga: Tidak ada sesiapa yang akan dapat menjadi ahli Kongres atau masuk ke Dewan Senat Amerika dengan agenda menentang Federal Reserve, menentang para pemilik bank dan kaum pemodal ini. Semenjak 1913, pemilik banker ini telah membuat jaringan, kabel dan kumpulan rahsia untuk memastikan kepentingan mereka dijaga oleh para politikus.

Hari ini kabel rahsia para pemilik bank ini telah mempengaruhi semua cabang pentabiran di Amerika. Hasilnya, media tidak pernah dan tidak akan melaporkan ke akar umbi secara radikal rancangan jahat para pemilik bank dan kaum pemodal ini. Enam puluh tahun dahulu masih terdapat 86 buah syarikat media yang besar dalam dunia ini. Ketika itu, media cetak masih lagi bergerak bebas.

Hari ini yang tinggal hanya enam buah syarikat - ViaCom, General Electric, Disney, NewsCorp, Times Warner dan CBS yang memiliki pelbagai bentuk media. Syarikat-syarikat media ini pula dimiliki oleh para pemilik bank. Malah jika menyelidik dengan rapi, kita akan menemui bahawa modal-modal ini juga telah meresap masuk ke dalam industri media tempatan kita.

Yang menyusun dan merancang semua ini adalah kabel-kabel rahsia seperti Freemason, Bohemian Grove, Bilderberg Group, Skull dan Bones – semuanya terpusat di bawah satu bumbung yang dikuasai oleh pemodal dan pemilik bank yang sedang merancang untuk memunculkan satu Order Baru Dunia.

Di belakang semua ini, nama-nama seperti Rothschild, Rockefeller and Morgan. Mereka ini berkumpul di bawah payung organisasi yang dipanggil Illuminati. Susuk-susuk yang kaya-raya ini tidak pernah muncul menunjukkan muka mereka.

Kabel rahsia ini telah memunculkan muka-muka yang boleh dikenali oleh dunia seperti Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinksi dan Lord Carrington. Mereka ini dianggap sebagai jurufikir yang berkumpul di bawah Council of Foreign Relation di Amerika dan Royal Institute of International Affairs di United Kingdom.

Jangan terkejut ada individu yang dirahsiakan ini berbangsa Melayu dari Nusantara yang mewarisi kekayaan di dunia ini. Individu tersedia ini juga dikenali sebagai 'The White Spiritual Boy' yang memberi cahaya dilorong yang gelap. Beliau itulah Kamal Ashnawi keturunan Raden Patah kini menjadi Orang Melayu Pertama Terkaya Di Dunia dengan memiliki aset LEBIH RM20 TRILLION!!!. Amerika dan semua negara yang meminjam dengan Federal Reserve miliknya kena membayar bunga 6% kepadanya. Beliau sebagai cahaya dihujung terowong yang gelap bagi umat Islam yang sekian lama ditindas. INSYA ALLAH.

Jadi apa kaitan dengan ROP? buat apa nak ambil tahu semua ni.. yg dah join tu harapkan hasil dalam waktu yang boleh ditetapkan.. bukannya kena kona2 dan topap.. simple

Mencari Logik
Guest


Back to top Go down

PENIPUAN DISEBALIK WANG KERTAS AMERIKA

Post by Tokpeti on 19th September 2018, 1:48 pm

PENIPUAN DISEBALIK WANG KERTAS AMERIKA

Kita diberitahu bahawa dunia sedang menghadapi masalah kecairan – ertinya tidak ada duit dalam pasaran. Lalu kita bertanya ke mana agaknya segala duit yang terkumpul dalam dunia ini pergi.

China, Jepun, Korea, Singapura, Taiwan dan termasuk Malaysia sendiri menyimpan duit-duit ini dalam bentuk kertas dolar Amerika. Wang yang tersimpan ini menjadi wang simpanan negara iaitu hasil kita berjual-beli dengan Amerika.

China dan Jepun negara yang paling banyak menyimpan kertas dolar. Kertas dolar telah dipaksakan ke atas dunia ini oleh kuasa imperial Amerika Syarikat.

Pemaksaan ini melalui dua cara:

Pertama: Amerika telah membuat perjanjian 1972-74 dengan keluarga Saudi bahawa semua jual beli minyak wajib menggunakan kertas dolar kerana bahan bakar petroleum diperlukan oleh semua negara dengan Saudi pengeluar utamanya. Sebagai gantinya, kuasa imperial Amerika berjanji akan menjaga keselamatan keluarga Saud daripada dipukul oleh ombak rakyat.

Kedua: Dengan kekuatan bala tentera. Amerika mendirikan 702 pengkalan tentera di 130 buah negara dalam dunia ini. Tidak ada negara penjual minyak yang berani menjual minyak tanpa menggunakan kertas dolar. Saddam Hussein cuba mengalihkan kertas dolar sebagai mata wang jual-beli minyak.

Jawapannya Saddam digantung mati. Iran sedang berusaha untuk beralih daripada kertas dolar, justeru segala bentuk sekatan sedang dilakukan ke atas Iran. Dari mana kertas dolar ini datang? Kertas dolar hanyalah kertas yang telah dipaksakan nilainya ke atas warga dunia. Ia dipanggil fiat money - nilai yang dipaksa.

Tanpa paksaan ini dolar hanyalah kertas yang tidak memiliki apa-apa nilai. Justeru, kertas dolar adalah satu penipuan yang terunggul dalam sistem ekonomi kapitalis. Pada awalnya Amerika Syarikat sebuah negara revolusioner yang berdiri untuk menjaga kepentingan warga. Amerika mengeluarkan duit kertasnya sendiri.

Amerika yang merdeka telah membebaskan diri daripada para pemilik bank yang telah lama bersarang di City of London. Tuan-tuan empunya bank merasa mereka kehilangan bumi permata apabila Amerika menjadi bebas dan merdeka. Lalu para pemilik bank menelurkan satu konspirasi untuk memaksa pentadbiran Amerika terus terikat dengan kepentingan mereka.

Pada tahun 1913, setelah beberapa kali percubaan gagal, akhirnya para pemilik bank telah berjaya memaksa (atau menipu) Kongres untuk menerima dan meluluskan Akta Federal Reserve 1913. Ramai warga dalam dunia tersilap menyangka bahawa Federal Reserve ini adalah bank milik negara Amerika. Tidak betul.

Federal Reserve ini bukan bank milik negara Amerika seperti Bank Negara kita di pinggir Jalan Kuching. Federal Reserve adalah bank swasta yang tuan pemiliknya dirahsiakan. Siapa ahli-ahli lembaga pengarah Federal Reserve ini juga dirahsiakan. Kongres hanya boleh menerima atau menolak dua nama yang akan dicadangkan oleh Federal Reserve.

Justeru dunia hanya mengenali nama Alan Greenspan, pengerusi Federal Reserve yang lalu dan Ben Bernanke, pengerusinya yang terkini. Siapa yang lain di belakang tabir Federal Reserve ini tidak akan diketahui umum.

Mengikut akta 1913 ini, pentabiran Amerika tidak lagi dibenarkan mengeluarkan mata wang sendiri. Mata wang untuk kegunaan negara Amerika hanya akan dikeluarkan oleh Federal Reserve. Jika kerajaan Amerika memerlukan dolar, maka kerajaan wajib meminjam daripada Federal Reserve – sama ada dengan menjual bond atau meminjam dengan bunga yang ditetapkan.

Lihat bagaimana liciknya konspirasi para pemilik bank ini.

Para pemilik bank ini mencetak kertas yang dipanggil dolar tanpa apa-apa asas. Kertas dolar ini akan dipinjam oleh kerajaan Amerika daripada FEDERAL RESERVE dan akan dibayar kembali dengan bunga 6%.

Duit membayar HUTANG dan RIBA ini datang daripada tenaga dan titik peluh rakyat Amerika. Melalui kertas kosong, para pemilik bank ini telah mencipta harta Qarun. Hari ini perniagan tukaran mata wang dalam dunia ini semuanya diwajibkan menggunakan dolar. Semua simpanan bank-bank negara dalam dunia ini akan bersandarkan dengan kertas dolar.

Ia telah dipaksakan oleh sistem kapitalis yang dikepalai oleh pemodal Anglo-Amerika. Para pemilik bank dan kaum pemodal ini telah mendirikan lembaga-lembaga kewangan dunia. Bank Dunia dan Tabung Kewangan Antarabangsa (IMF) menjadi dua lembaga hitam yang memastikan kertas hijau ini digunakan di seluruh dunia.

Setiap negara akan dinilai kekuatan ekonominya bersandarkan dolar. Perniagaan antarabangsa semuanya menggunakan kertas dolar. Barang yang kita ekspot dan barangan yang kita impot semuanya dinilai dengah kertas hijau ini. Justeru, kita sendiri di Malaysia akan melihat rebah bangun ekonomi negara kita melalui perbandingan ringgit dengan kertas dolar.

Jika pembaca memahami apa yang ditulis ini, maka amat jelas kelihatan bahawa umat manusia dalam dunia ini telah diperbodohkan dan ditipu oleh Federal Reserve, Bank Dunia dan IMF. Lalu kita menyoal diri kita sendiri: kenapa tidak dapat dilakukan sesuatu untuk membebaskan diri daripada sistem kapitalis global ini?

Pertama: Banyak rakyat Amerika sendiri kurang sedar silap mata dan tipu helah yang dijalankan oleh Federal Reserve ke atas negara mereka. Rakyat dunia juga tidak sedar akan hal yang sama.

Kedua: Tidak ada sesiapa yang akan dapat memasuki Rumah Putih yang akan berani membocorkan rahsia ini. Lihat apa terjadi kepada Abraham Lincoln yang menentang para pemilik bank dan Central Bank (nama asal Federal Reserve).

Presiden Lincoln yang berperang hampir jatuh muflis telah mencetak Lincoln Greenback Dollar tanpa meminjam daripada Central Bank. Lihat juga apa yang terjadi kepada John F Kennedy kerana cuba membocorkan konspirasi kaum pemodal ini.

Ketiga: Tidak ada sesiapa yang akan dapat menjadi ahli Kongres atau masuk ke Dewan Senat Amerika dengan agenda menentang Federal Reserve, menentang para pemilik bank dan kaum pemodal ini. Semenjak 1913, pemilik banker ini telah membuat jaringan, kabel dan kumpulan rahsia untuk memastikan kepentingan mereka dijaga oleh para politikus.

Hari ini kabel rahsia para pemilik bank ini telah mempengaruhi semua cabang pentabiran di Amerika. Hasilnya, media tidak pernah dan tidak akan melaporkan ke akar umbi secara radikal rancangan jahat para pemilik bank dan kaum pemodal ini. Enam puluh tahun dahulu masih terdapat 86 buah syarikat media yang besar dalam dunia ini. Ketika itu, media cetak masih lagi bergerak bebas.

Hari ini yang tinggal hanya enam buah syarikat - ViaCom, General Electric, Disney, NewsCorp, Times Warner dan CBS yang memiliki pelbagai bentuk media. Syarikat-syarikat media ini pula dimiliki oleh para pemilik bank. Malah jika menyelidik dengan rapi, kita akan menemui bahawa modal-modal ini juga telah meresap masuk ke dalam industri media tempatan kita.

Yang menyusun dan merancang semua ini adalah kabel-kabel rahsia seperti Freemason, Bohemian Grove, Bilderberg Group, Skull dan Bones – semuanya terpusat di bawah satu bumbung yang dikuasai oleh pemodal dan pemilik bank yang sedang merancang untuk memunculkan satu Order Baru Dunia.

Di belakang semua ini, nama-nama seperti Rothschild, Rockefeller and Morgan. Mereka ini berkumpul di bawah payung organisasi yang dipanggil Illuminati. Susuk-susuk yang kaya-raya ini tidak pernah muncul menunjukkan muka mereka.

Kabel rahsia ini telah memunculkan muka-muka yang boleh dikenali oleh dunia seperti Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinksi dan Lord Carrington. Mereka ini dianggap sebagai jurufikir yang berkumpul di bawah Council of Foreign Relation di Amerika dan Royal Institute of International Affairs di United Kingdom.

Jangan terkejut ada individu yang dirahsiakan ini berbangsa Melayu dari Nusantara yang mewarisi kekayaan di dunia ini. Individu tersedia ini juga dikenali sebagai 'The White Spiritual Boy' yang memberi cahaya dilorong yang gelap. Beliau itulah Kamal Ashnawi keturunan Raden Patah kini menjadi Orang Melayu Pertama Terkaya Di Dunia dengan memiliki aset LEBIH RM20 TRILLION!!!. Amerika dan semua negara yang meminjam dengan Federal Reserve miliknya kena membayar bunga 6% kepadanya. Beliau sebagai cahaya dihujung terowong yang gelap bagi umat Islam yang sekian lama ditindas. INSYA ALLAH.

Tokpeti

Posts : 3
Join date : 19/09/2018

Back to top Go down

rop

Post by Bani jawi on 19th September 2018, 1:30 pm

Saya hanya ahli biasa sahaja ... POSITIVE ... syukur Alhamdulillah diberi peluang sertai ROP/SMMG.
Insyallah...

Bani jawi
Warga Baru

Posts : 15
Join date : 11/09/2018

Back to top Go down

status dana

Post by ak-eight8 on 19th September 2018, 11:22 am

BANI JAWI,pe yg menarik utk group TSR ROP/SMMG...blh share..?camane ngn dana jasan?ade info tak...klu ader leh share?lame dh snyap nii...hmmm😢

ak-eight8
Guest


Back to top Go down

rop

Post by Bani jawi on 19th September 2018, 9:14 am

Assalamualaikum...

Minggu ni adalah minggu yg amat bermakna untuk semua ahli2 di bawah payung TSR ROP/SMMG...

Allahuakhbar..

Aamiin...

Bani jawi
Warga Baru

Posts : 15
Join date : 11/09/2018

Back to top Go down

status dana

Post by ak-eight8 on 18th September 2018, 5:28 pm

tak tau ape cite dana nii...tunggu sampey mampuih.sape ade info cun pnya leh share skit /

ak-eight8
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Seri on 13th September 2018, 11:49 pm

Tuggu sampi mampus...hahaha

Seri
Guest


Back to top Go down

Baiah?

Post by antiscammerbodoh on 13th September 2018, 5:02 pm

Dgr citer ada yang dh berbaiah..mggu ni kayoooo atau kayappppp Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

antiscammerbodoh
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 28/08/2018

Back to top Go down

Akhiratituada

Post by Jebat berkata on 8th September 2018, 3:44 am

Kalau betullah Dana bangang ni???? bolehlah rekomen dekat pm Kita tun mahathir, modal tak sampai seratus dah dapat berjuta. Sekejap je hutang Malaysia Akan habis, 1 trillion apadahal. Kata dapat ratusan trillion. Nak beli pulau persendirian pun boleh.

Jebat berkata
Guest


Back to top Go down

berkunjung ntahnya tidak

Post by senyap sahaja , kata okb on 7th September 2018, 9:54 pm

????

senyap sahaja , kata okb
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 39 Previous  1, 2, 3 ... 20 ... 39  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum