status dana

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 4 of 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

Go down

Re: status dana

Post by Orang teranaya on 9th October 2018, 1:07 pm

HATI-HATI DORANG GUNA CARA ISLAM UNTUK MEYAKINKAN MANGSA. SEBENARNYA ADALAH PENIPUAN SEMATA-SEMATA. PERCAYALAH DOA ORANG YANG TERANAYA DIMAKBULKAN OLEH ALLAH.

Orang teranaya
Guest


Back to top Go down

Bila nak cop jari

Post by penyamuntarbus on 25th September 2018, 2:15 pm

Wahai ahli-ahli dana yg ditipu..bila nak cop jariiiii..
tak sabar ni woi..yelah..duit juta2..nk buat konsortium la..nk buat koperasi la..
dgr citer ada bodyguard jaga..takot keselamatan diganggu..hahahhaahahhaa

Dasar penipu..reka citer pun tak logik

penyamuntarbus
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Mencari Logik on 19th September 2018, 2:17 pm


by Bani jawi Today at 9:14 am
Assalamualaikum...

Minggu ni adalah minggu yg amat bermakna untuk semua ahli2 di bawah payung TSR ROP/SMMG...

Allahuakhbar..

Aamiin...

Dah mcm youngman bila baca post ko ni.. ntah2 hapa2 post tergantung..

Mencari Logik
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Mencari Logik on 19th September 2018, 2:15 pm


by Tokpeti on 19th September 2018, 1:48 pm
PENIPUAN DISEBALIK WANG KERTAS AMERIKA

Kita diberitahu bahawa dunia sedang menghadapi masalah kecairan – ertinya tidak ada duit dalam pasaran. Lalu kita bertanya ke mana agaknya segala duit yang terkumpul dalam dunia ini pergi.

China, Jepun, Korea, Singapura, Taiwan dan termasuk Malaysia sendiri menyimpan duit-duit ini dalam bentuk kertas dolar Amerika. Wang yang tersimpan ini menjadi wang simpanan negara iaitu hasil kita berjual-beli dengan Amerika.

China dan Jepun negara yang paling banyak menyimpan kertas dolar. Kertas dolar telah dipaksakan ke atas dunia ini oleh kuasa imperial Amerika Syarikat.

Pemaksaan ini melalui dua cara:

Pertama: Amerika telah membuat perjanjian 1972-74 dengan keluarga Saudi bahawa semua jual beli minyak wajib menggunakan kertas dolar kerana bahan bakar petroleum diperlukan oleh semua negara dengan Saudi pengeluar utamanya. Sebagai gantinya, kuasa imperial Amerika berjanji akan menjaga keselamatan keluarga Saud daripada dipukul oleh ombak rakyat.

Kedua: Dengan kekuatan bala tentera. Amerika mendirikan 702 pengkalan tentera di 130 buah negara dalam dunia ini. Tidak ada negara penjual minyak yang berani menjual minyak tanpa menggunakan kertas dolar. Saddam Hussein cuba mengalihkan kertas dolar sebagai mata wang jual-beli minyak.

Jawapannya Saddam digantung mati. Iran sedang berusaha untuk beralih daripada kertas dolar, justeru segala bentuk sekatan sedang dilakukan ke atas Iran. Dari mana kertas dolar ini datang? Kertas dolar hanyalah kertas yang telah dipaksakan nilainya ke atas warga dunia. Ia dipanggil fiat money - nilai yang dipaksa.

Tanpa paksaan ini dolar hanyalah kertas yang tidak memiliki apa-apa nilai. Justeru, kertas dolar adalah satu penipuan yang terunggul dalam sistem ekonomi kapitalis. Pada awalnya Amerika Syarikat sebuah negara revolusioner yang berdiri untuk menjaga kepentingan warga. Amerika mengeluarkan duit kertasnya sendiri.

Amerika yang merdeka telah membebaskan diri daripada para pemilik bank yang telah lama bersarang di City of London. Tuan-tuan empunya bank merasa mereka kehilangan bumi permata apabila Amerika menjadi bebas dan merdeka. Lalu para pemilik bank menelurkan satu konspirasi untuk memaksa pentadbiran Amerika terus terikat dengan kepentingan mereka.

Pada tahun 1913, setelah beberapa kali percubaan gagal, akhirnya para pemilik bank telah berjaya memaksa (atau menipu) Kongres untuk menerima dan meluluskan Akta Federal Reserve 1913. Ramai warga dalam dunia tersilap menyangka bahawa Federal Reserve ini adalah bank milik negara Amerika. Tidak betul.

Federal Reserve ini bukan bank milik negara Amerika seperti Bank Negara kita di pinggir Jalan Kuching. Federal Reserve adalah bank swasta yang tuan pemiliknya dirahsiakan. Siapa ahli-ahli lembaga pengarah Federal Reserve ini juga dirahsiakan. Kongres hanya boleh menerima atau menolak dua nama yang akan dicadangkan oleh Federal Reserve.

Justeru dunia hanya mengenali nama Alan Greenspan, pengerusi Federal Reserve yang lalu dan Ben Bernanke, pengerusinya yang terkini. Siapa yang lain di belakang tabir Federal Reserve ini tidak akan diketahui umum.

Mengikut akta 1913 ini, pentabiran Amerika tidak lagi dibenarkan mengeluarkan mata wang sendiri. Mata wang untuk kegunaan negara Amerika hanya akan dikeluarkan oleh Federal Reserve. Jika kerajaan Amerika memerlukan dolar, maka kerajaan wajib meminjam daripada Federal Reserve – sama ada dengan menjual bond atau meminjam dengan bunga yang ditetapkan.

Lihat bagaimana liciknya konspirasi para pemilik bank ini.

Para pemilik bank ini mencetak kertas yang dipanggil dolar tanpa apa-apa asas. Kertas dolar ini akan dipinjam oleh kerajaan Amerika daripada FEDERAL RESERVE dan akan dibayar kembali dengan bunga 6%.

Duit membayar HUTANG dan RIBA ini datang daripada tenaga dan titik peluh rakyat Amerika. Melalui kertas kosong, para pemilik bank ini telah mencipta harta Qarun. Hari ini perniagan tukaran mata wang dalam dunia ini semuanya diwajibkan menggunakan dolar. Semua simpanan bank-bank negara dalam dunia ini akan bersandarkan dengan kertas dolar.

Ia telah dipaksakan oleh sistem kapitalis yang dikepalai oleh pemodal Anglo-Amerika. Para pemilik bank dan kaum pemodal ini telah mendirikan lembaga-lembaga kewangan dunia. Bank Dunia dan Tabung Kewangan Antarabangsa (IMF) menjadi dua lembaga hitam yang memastikan kertas hijau ini digunakan di seluruh dunia.

Setiap negara akan dinilai kekuatan ekonominya bersandarkan dolar. Perniagaan antarabangsa semuanya menggunakan kertas dolar. Barang yang kita ekspot dan barangan yang kita impot semuanya dinilai dengah kertas hijau ini. Justeru, kita sendiri di Malaysia akan melihat rebah bangun ekonomi negara kita melalui perbandingan ringgit dengan kertas dolar.

Jika pembaca memahami apa yang ditulis ini, maka amat jelas kelihatan bahawa umat manusia dalam dunia ini telah diperbodohkan dan ditipu oleh Federal Reserve, Bank Dunia dan IMF. Lalu kita menyoal diri kita sendiri: kenapa tidak dapat dilakukan sesuatu untuk membebaskan diri daripada sistem kapitalis global ini?

Pertama: Banyak rakyat Amerika sendiri kurang sedar silap mata dan tipu helah yang dijalankan oleh Federal Reserve ke atas negara mereka. Rakyat dunia juga tidak sedar akan hal yang sama.

Kedua: Tidak ada sesiapa yang akan dapat memasuki Rumah Putih yang akan berani membocorkan rahsia ini. Lihat apa terjadi kepada Abraham Lincoln yang menentang para pemilik bank dan Central Bank (nama asal Federal Reserve).

Presiden Lincoln yang berperang hampir jatuh muflis telah mencetak Lincoln Greenback Dollar tanpa meminjam daripada Central Bank. Lihat juga apa yang terjadi kepada John F Kennedy kerana cuba membocorkan konspirasi kaum pemodal ini.

Ketiga: Tidak ada sesiapa yang akan dapat menjadi ahli Kongres atau masuk ke Dewan Senat Amerika dengan agenda menentang Federal Reserve, menentang para pemilik bank dan kaum pemodal ini. Semenjak 1913, pemilik banker ini telah membuat jaringan, kabel dan kumpulan rahsia untuk memastikan kepentingan mereka dijaga oleh para politikus.

Hari ini kabel rahsia para pemilik bank ini telah mempengaruhi semua cabang pentabiran di Amerika. Hasilnya, media tidak pernah dan tidak akan melaporkan ke akar umbi secara radikal rancangan jahat para pemilik bank dan kaum pemodal ini. Enam puluh tahun dahulu masih terdapat 86 buah syarikat media yang besar dalam dunia ini. Ketika itu, media cetak masih lagi bergerak bebas.

Hari ini yang tinggal hanya enam buah syarikat - ViaCom, General Electric, Disney, NewsCorp, Times Warner dan CBS yang memiliki pelbagai bentuk media. Syarikat-syarikat media ini pula dimiliki oleh para pemilik bank. Malah jika menyelidik dengan rapi, kita akan menemui bahawa modal-modal ini juga telah meresap masuk ke dalam industri media tempatan kita.

Yang menyusun dan merancang semua ini adalah kabel-kabel rahsia seperti Freemason, Bohemian Grove, Bilderberg Group, Skull dan Bones – semuanya terpusat di bawah satu bumbung yang dikuasai oleh pemodal dan pemilik bank yang sedang merancang untuk memunculkan satu Order Baru Dunia.

Di belakang semua ini, nama-nama seperti Rothschild, Rockefeller and Morgan. Mereka ini berkumpul di bawah payung organisasi yang dipanggil Illuminati. Susuk-susuk yang kaya-raya ini tidak pernah muncul menunjukkan muka mereka.

Kabel rahsia ini telah memunculkan muka-muka yang boleh dikenali oleh dunia seperti Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinksi dan Lord Carrington. Mereka ini dianggap sebagai jurufikir yang berkumpul di bawah Council of Foreign Relation di Amerika dan Royal Institute of International Affairs di United Kingdom.

Jangan terkejut ada individu yang dirahsiakan ini berbangsa Melayu dari Nusantara yang mewarisi kekayaan di dunia ini. Individu tersedia ini juga dikenali sebagai 'The White Spiritual Boy' yang memberi cahaya dilorong yang gelap. Beliau itulah Kamal Ashnawi keturunan Raden Patah kini menjadi Orang Melayu Pertama Terkaya Di Dunia dengan memiliki aset LEBIH RM20 TRILLION!!!. Amerika dan semua negara yang meminjam dengan Federal Reserve miliknya kena membayar bunga 6% kepadanya. Beliau sebagai cahaya dihujung terowong yang gelap bagi umat Islam yang sekian lama ditindas. INSYA ALLAH.

Jadi apa kaitan dengan ROP? buat apa nak ambil tahu semua ni.. yg dah join tu harapkan hasil dalam waktu yang boleh ditetapkan.. bukannya kena kona2 dan topap.. simple

Mencari Logik
Guest


Back to top Go down

PENIPUAN DISEBALIK WANG KERTAS AMERIKA

Post by Tokpeti on 19th September 2018, 1:48 pm

PENIPUAN DISEBALIK WANG KERTAS AMERIKA

Kita diberitahu bahawa dunia sedang menghadapi masalah kecairan – ertinya tidak ada duit dalam pasaran. Lalu kita bertanya ke mana agaknya segala duit yang terkumpul dalam dunia ini pergi.

China, Jepun, Korea, Singapura, Taiwan dan termasuk Malaysia sendiri menyimpan duit-duit ini dalam bentuk kertas dolar Amerika. Wang yang tersimpan ini menjadi wang simpanan negara iaitu hasil kita berjual-beli dengan Amerika.

China dan Jepun negara yang paling banyak menyimpan kertas dolar. Kertas dolar telah dipaksakan ke atas dunia ini oleh kuasa imperial Amerika Syarikat.

Pemaksaan ini melalui dua cara:

Pertama: Amerika telah membuat perjanjian 1972-74 dengan keluarga Saudi bahawa semua jual beli minyak wajib menggunakan kertas dolar kerana bahan bakar petroleum diperlukan oleh semua negara dengan Saudi pengeluar utamanya. Sebagai gantinya, kuasa imperial Amerika berjanji akan menjaga keselamatan keluarga Saud daripada dipukul oleh ombak rakyat.

Kedua: Dengan kekuatan bala tentera. Amerika mendirikan 702 pengkalan tentera di 130 buah negara dalam dunia ini. Tidak ada negara penjual minyak yang berani menjual minyak tanpa menggunakan kertas dolar. Saddam Hussein cuba mengalihkan kertas dolar sebagai mata wang jual-beli minyak.

Jawapannya Saddam digantung mati. Iran sedang berusaha untuk beralih daripada kertas dolar, justeru segala bentuk sekatan sedang dilakukan ke atas Iran. Dari mana kertas dolar ini datang? Kertas dolar hanyalah kertas yang telah dipaksakan nilainya ke atas warga dunia. Ia dipanggil fiat money - nilai yang dipaksa.

Tanpa paksaan ini dolar hanyalah kertas yang tidak memiliki apa-apa nilai. Justeru, kertas dolar adalah satu penipuan yang terunggul dalam sistem ekonomi kapitalis. Pada awalnya Amerika Syarikat sebuah negara revolusioner yang berdiri untuk menjaga kepentingan warga. Amerika mengeluarkan duit kertasnya sendiri.

Amerika yang merdeka telah membebaskan diri daripada para pemilik bank yang telah lama bersarang di City of London. Tuan-tuan empunya bank merasa mereka kehilangan bumi permata apabila Amerika menjadi bebas dan merdeka. Lalu para pemilik bank menelurkan satu konspirasi untuk memaksa pentadbiran Amerika terus terikat dengan kepentingan mereka.

Pada tahun 1913, setelah beberapa kali percubaan gagal, akhirnya para pemilik bank telah berjaya memaksa (atau menipu) Kongres untuk menerima dan meluluskan Akta Federal Reserve 1913. Ramai warga dalam dunia tersilap menyangka bahawa Federal Reserve ini adalah bank milik negara Amerika. Tidak betul.

Federal Reserve ini bukan bank milik negara Amerika seperti Bank Negara kita di pinggir Jalan Kuching. Federal Reserve adalah bank swasta yang tuan pemiliknya dirahsiakan. Siapa ahli-ahli lembaga pengarah Federal Reserve ini juga dirahsiakan. Kongres hanya boleh menerima atau menolak dua nama yang akan dicadangkan oleh Federal Reserve.

Justeru dunia hanya mengenali nama Alan Greenspan, pengerusi Federal Reserve yang lalu dan Ben Bernanke, pengerusinya yang terkini. Siapa yang lain di belakang tabir Federal Reserve ini tidak akan diketahui umum.

Mengikut akta 1913 ini, pentabiran Amerika tidak lagi dibenarkan mengeluarkan mata wang sendiri. Mata wang untuk kegunaan negara Amerika hanya akan dikeluarkan oleh Federal Reserve. Jika kerajaan Amerika memerlukan dolar, maka kerajaan wajib meminjam daripada Federal Reserve – sama ada dengan menjual bond atau meminjam dengan bunga yang ditetapkan.

Lihat bagaimana liciknya konspirasi para pemilik bank ini.

Para pemilik bank ini mencetak kertas yang dipanggil dolar tanpa apa-apa asas. Kertas dolar ini akan dipinjam oleh kerajaan Amerika daripada FEDERAL RESERVE dan akan dibayar kembali dengan bunga 6%.

Duit membayar HUTANG dan RIBA ini datang daripada tenaga dan titik peluh rakyat Amerika. Melalui kertas kosong, para pemilik bank ini telah mencipta harta Qarun. Hari ini perniagan tukaran mata wang dalam dunia ini semuanya diwajibkan menggunakan dolar. Semua simpanan bank-bank negara dalam dunia ini akan bersandarkan dengan kertas dolar.

Ia telah dipaksakan oleh sistem kapitalis yang dikepalai oleh pemodal Anglo-Amerika. Para pemilik bank dan kaum pemodal ini telah mendirikan lembaga-lembaga kewangan dunia. Bank Dunia dan Tabung Kewangan Antarabangsa (IMF) menjadi dua lembaga hitam yang memastikan kertas hijau ini digunakan di seluruh dunia.

Setiap negara akan dinilai kekuatan ekonominya bersandarkan dolar. Perniagaan antarabangsa semuanya menggunakan kertas dolar. Barang yang kita ekspot dan barangan yang kita impot semuanya dinilai dengah kertas hijau ini. Justeru, kita sendiri di Malaysia akan melihat rebah bangun ekonomi negara kita melalui perbandingan ringgit dengan kertas dolar.

Jika pembaca memahami apa yang ditulis ini, maka amat jelas kelihatan bahawa umat manusia dalam dunia ini telah diperbodohkan dan ditipu oleh Federal Reserve, Bank Dunia dan IMF. Lalu kita menyoal diri kita sendiri: kenapa tidak dapat dilakukan sesuatu untuk membebaskan diri daripada sistem kapitalis global ini?

Pertama: Banyak rakyat Amerika sendiri kurang sedar silap mata dan tipu helah yang dijalankan oleh Federal Reserve ke atas negara mereka. Rakyat dunia juga tidak sedar akan hal yang sama.

Kedua: Tidak ada sesiapa yang akan dapat memasuki Rumah Putih yang akan berani membocorkan rahsia ini. Lihat apa terjadi kepada Abraham Lincoln yang menentang para pemilik bank dan Central Bank (nama asal Federal Reserve).

Presiden Lincoln yang berperang hampir jatuh muflis telah mencetak Lincoln Greenback Dollar tanpa meminjam daripada Central Bank. Lihat juga apa yang terjadi kepada John F Kennedy kerana cuba membocorkan konspirasi kaum pemodal ini.

Ketiga: Tidak ada sesiapa yang akan dapat menjadi ahli Kongres atau masuk ke Dewan Senat Amerika dengan agenda menentang Federal Reserve, menentang para pemilik bank dan kaum pemodal ini. Semenjak 1913, pemilik banker ini telah membuat jaringan, kabel dan kumpulan rahsia untuk memastikan kepentingan mereka dijaga oleh para politikus.

Hari ini kabel rahsia para pemilik bank ini telah mempengaruhi semua cabang pentabiran di Amerika. Hasilnya, media tidak pernah dan tidak akan melaporkan ke akar umbi secara radikal rancangan jahat para pemilik bank dan kaum pemodal ini. Enam puluh tahun dahulu masih terdapat 86 buah syarikat media yang besar dalam dunia ini. Ketika itu, media cetak masih lagi bergerak bebas.

Hari ini yang tinggal hanya enam buah syarikat - ViaCom, General Electric, Disney, NewsCorp, Times Warner dan CBS yang memiliki pelbagai bentuk media. Syarikat-syarikat media ini pula dimiliki oleh para pemilik bank. Malah jika menyelidik dengan rapi, kita akan menemui bahawa modal-modal ini juga telah meresap masuk ke dalam industri media tempatan kita.

Yang menyusun dan merancang semua ini adalah kabel-kabel rahsia seperti Freemason, Bohemian Grove, Bilderberg Group, Skull dan Bones – semuanya terpusat di bawah satu bumbung yang dikuasai oleh pemodal dan pemilik bank yang sedang merancang untuk memunculkan satu Order Baru Dunia.

Di belakang semua ini, nama-nama seperti Rothschild, Rockefeller and Morgan. Mereka ini berkumpul di bawah payung organisasi yang dipanggil Illuminati. Susuk-susuk yang kaya-raya ini tidak pernah muncul menunjukkan muka mereka.

Kabel rahsia ini telah memunculkan muka-muka yang boleh dikenali oleh dunia seperti Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinksi dan Lord Carrington. Mereka ini dianggap sebagai jurufikir yang berkumpul di bawah Council of Foreign Relation di Amerika dan Royal Institute of International Affairs di United Kingdom.

Jangan terkejut ada individu yang dirahsiakan ini berbangsa Melayu dari Nusantara yang mewarisi kekayaan di dunia ini. Individu tersedia ini juga dikenali sebagai 'The White Spiritual Boy' yang memberi cahaya dilorong yang gelap. Beliau itulah Kamal Ashnawi keturunan Raden Patah kini menjadi Orang Melayu Pertama Terkaya Di Dunia dengan memiliki aset LEBIH RM20 TRILLION!!!. Amerika dan semua negara yang meminjam dengan Federal Reserve miliknya kena membayar bunga 6% kepadanya. Beliau sebagai cahaya dihujung terowong yang gelap bagi umat Islam yang sekian lama ditindas. INSYA ALLAH.

Tokpeti

Posts : 3
Join date : 19/09/2018

Back to top Go down

rop

Post by Bani jawi on 19th September 2018, 1:30 pm

Saya hanya ahli biasa sahaja ... POSITIVE ... syukur Alhamdulillah diberi peluang sertai ROP/SMMG.
Insyallah...

Bani jawi
Warga Baru

Posts : 15
Join date : 11/09/2018

Back to top Go down

status dana

Post by ak-eight8 on 19th September 2018, 11:22 am

BANI JAWI,pe yg menarik utk group TSR ROP/SMMG...blh share..?camane ngn dana jasan?ade info tak...klu ader leh share?lame dh snyap nii...hmmm😢

ak-eight8
Guest


Back to top Go down

rop

Post by Bani jawi on 19th September 2018, 9:14 am

Assalamualaikum...

Minggu ni adalah minggu yg amat bermakna untuk semua ahli2 di bawah payung TSR ROP/SMMG...

Allahuakhbar..

Aamiin...

Bani jawi
Warga Baru

Posts : 15
Join date : 11/09/2018

Back to top Go down

status dana

Post by ak-eight8 on 18th September 2018, 5:28 pm

tak tau ape cite dana nii...tunggu sampey mampuih.sape ade info cun pnya leh share skit /

ak-eight8
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Seri on 13th September 2018, 11:49 pm

Tuggu sampi mampus...hahaha

Seri
Guest


Back to top Go down

Baiah?

Post by antiscammerbodoh on 13th September 2018, 5:02 pm

Dgr citer ada yang dh berbaiah..mggu ni kayoooo atau kayappppp Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

antiscammerbodoh
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 28/08/2018

Back to top Go down

Akhiratituada

Post by Jebat berkata on 8th September 2018, 3:44 am

Kalau betullah Dana bangang ni???? bolehlah rekomen dekat pm Kita tun mahathir, modal tak sampai seratus dah dapat berjuta. Sekejap je hutang Malaysia Akan habis, 1 trillion apadahal. Kata dapat ratusan trillion. Nak beli pulau persendirian pun boleh.

Jebat berkata
Guest


Back to top Go down

berkunjung ntahnya tidak

Post by senyap sahaja , kata okb on 7th September 2018, 9:54 pm

????

senyap sahaja , kata okb
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Susun kata on 3rd September 2018, 1:04 pm

Rajarampos:
Selamat beradu...ingat..!! esok Isnin tau..????????????????????

Berdoa'lah kita..ingat yang baik baik,fikir yang baik baik,minta yang baik baik...cakap yang baik baik...Sesungguh nya Aku berada diprasangka hamba hamba aku... Minta baik,pasti Allah tunaikan yang baik baik.
Jadi??? Isnin/selasa.. minggu ini pasti ada yang begelar OKB, tapi ...????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

rohaizatAFW.o==[]::::::::::::::::>:
Sama sama kita semua mendoakan di pagi subuh harini apa segala yg kita sama sama usahakan dipermudahkan

????ATOK????SMMG????:
*Hati kita suka membaca bahan-bahan perkongsian ilmu ertinya hati kita telah menuju ke arah kejayaan.*

*Kita suka melihat orang lain berbuat baik ertinya kita termasuk ciri-ciri orang yang baik.*

*Kita suka melihat kebahagiaan orang ertinya hati kita bahagia.*

*Kita suka melihat kejayaan orang ertinya hati kita bersih.*

☝️✍️????

stella 5566:
semoga kita semua jd OKB minggu ni. Amin..

Boleh percaya ke???

Susun kata
Guest


Back to top Go down

Dana

Post by Permata Yg Hilang on 3rd September 2018, 1:02 pm

Rajarampos:
Selamat beradu...ingat..!! esok Isnin tau..????????????????????

Berdoa'lah kita..ingat yang baik baik,fikir yang baik baik,minta yang baik baik...cakap yang baik baik...Sesungguh nya Aku berada diprasangka hamba hamba aku... Minta baik,pasti Allah tunaikan yang baik baik.
Jadi??? Isnin/selasa.. minggu ini pasti ada yang begelar OKB, tapi ...????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

rohaizatAFW.o==[]::::::::::::::::>:
Sama sama kita semua mendoakan di pagi subuh harini apa segala yg kita sama sama usahakan dipermudahkan

????ATOK????SMMG????:
*Hati kita suka membaca bahan-bahan perkongsian ilmu ertinya hati kita telah menuju ke arah kejayaan.*

*Kita suka melihat orang lain berbuat baik ertinya kita termasuk ciri-ciri orang yang baik.*

*Kita suka melihat kebahagiaan orang ertinya hati kita bahagia.*

*Kita suka melihat kejayaan orang ertinya hati kita bersih.*

☝️✍️????

stella 5566:
semoga kita semua jd OKB minggu ni. Amin..

Permata Yg Hilang
Guest


Back to top Go down

Hancing harapan

Post by Jilake on 2nd September 2018, 3:06 am

Harapan palsu,x masuk akal derma seratus dapat sampai berjuta.

Jilake
Guest


Back to top Go down

memang memperbodohkan melayu tahap gaban

Post by cerdikorg on 29th August 2018, 6:08 pm

Separuh tempat aku bekerja masuk benda bangang nih...dia punya pulangan mengalahkan bank of israel... klu di tegur..di katanya dengki...kesian...terjun lubang ular berkali2...islam dah turun lama dah..hangpa jah malas membaca...

cerdikorg
Guest


Back to top Go down

Bodoh punya scammer

Post by antiscammerbodoh on 28th August 2018, 9:49 pm

Org melayu kita ni bodoh dan pemalas..nak kaya tapi tak nak usaha..
masuk skim dana bodoh ni..dengan harapan jd jutawan..

antiscammerbodoh
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 28/08/2018

Back to top Go down

Dana Heritage

Post by ayumigurlz_87@yahoo.com on 28th August 2018, 3:11 pm

Ari sabtu ni de perjumpaan kan?

ayumigurlz_87@yahoo.com
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Danabodoh on 28th August 2018, 12:38 pm

Ada sesiapa join dana ni dgn leader nama sharimah? Org kulim. Hari tu berlagak sgt cakap aku fitnah. Tapi sampai laaa ni dok pakai kancil cabuk.

Danabodoh
Guest


Back to top Go down

JUAL PO

Post by Twin star on 25th August 2018, 11:54 am

Hai semua nk mt tlg nk jual PO sbb da bosan mndgr jwpn yg x pasti...

Twin star
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Mencari Logik on 30th July 2018, 5:27 pm

Kalau esok 31/07/2018, masih tak dapat maklumat yang betul2 positif untuk semua SH. Boleh buat report secara berjemaah. Berikut contoh report untuk rujukan dan panduan SH.

PADA (TARIKH), SAYA (NAMA & NO IC) SEMASA BERADA DI (ALAMAT), (NAMA LEADER, NO K/P, NO TELEFON, ALAMAT) TELAH BERJUMPA DENGAN SAYA BERKENAAN DENGAN (NAMA PROGRAM, CTH ROP, AFWFF,SMMG.). (NAMA PROGRAM) MENAWAR PAKEJ (RM50 AKAN DAPAT PULANGAN RM5JUTA).

SELEPAS DIYAKINI DENGAN KEKUKUHAN (NAMA PROGRAM), SAYA TERTARIK DENGAN (NAMA PROGRAM) TERSEBUT DAN MENYERTAI PAKEJ (RM50 AKAN DAPAT RM5JUTA) DALAM (TARIKH YANG DIBERITAHU).
OLEH YANG DEMIKIAN,PADA (TARIKH) SAYA TELAH BERURUSAN DAN MEMASUKKAN SEJUMLAH WANG (RM) KEPADA (NAMA LEADER, NO K/P, NO TELEFON, ALAMAT).

NAMUN PADA (TARIKH), (NAMA LEADER/VVIP/ETC) TELAH MEMBUAT PEMBERITAHUAN PULANGAN TIDAK DAPAT DILAKSANAKAN ATAS (NYATAKAN SEBAB).
PADA (TARIKH), (NAMA LEADER/VVIP/ETC) TELAH MEMINTA WANG TAMBAHAN UNTUK (JENIS SUMBANGAN SEPERTI INSURAN,AMLA) BAGI MEMBANTU MELANCARKAN PROSES (NAMA PROGRAM).

OLEH YANG DEMIKIAN, SAYA TELAH BERURUSAN DAN MEMASUKKAN SEJUMLAH WANG (RM) KEPADA (NAMA LEADER, NO K/P, NO TELEFON, ALAMAT) BAGI MEMBANTU MELANCARKAN PROSES (NAMA PROGRAM).
1) (TARIKH) (RMJUMLAH) SEBAGAI (JENIS SUMBANGAN SEPERTI INSURAN,AMLA) (NOMBOR AKAUN) (PEMILIK AKAUN).
2) (TARIKH) (RMJUMLAH) SEBAGAI (JENIS SUMBANGAN SEPERTI INSURAN,AMLA) (NOMBOR AKAUN) (PEMILIK AKAUN).
3) (TARIKH) (RMJUMLAH) SEBAGAI (JENIS SUMBANGAN SEPERTI INSURAN,AMLA) (NOMBOR AKAUN) (PEMILIK AKAUN).
4) (TARIKH) (RMJUMLAH) SEBAGAI (JENIS SUMBANGAN SEPERTI INSURAN,AMLA) (NOMBOR AKAUN) (PEMILIK AKAUN).
5) ….

SAYA PERNAH MEMBUAT PANGGILAN, PESANAN MELALUI MESEJ DAN WHATAPPS UNTUK MENDAPAT STATUS (NAMA PROGRAM) TETAPI TIDAK ADA JAWAPAN DITERIMA.
MAKA SAYA MERASAKAN ADA YANG TIDAK BETUL DALAM (NAMA PROGRAM), DAN MERASAKAN SAYA TELAH DIPERDAYAKAN OLEH (NAMA LEADER).DENGAN ITU SAYA HADIR UNTUK MEMBUAT REPOT POLIS INI UNTUK PIHAK POLIS MENGAMBIL TINDAKAN KEATAS PENIPUAN YANG DILAKUKAN.SEKIAN LAPORAN SAYA.

Mencari Logik
Guest


Back to top Go down

Tolong lah sedar

Post by Secret on 24th July 2018, 1:04 pm

Bilalah nk habis game diorg ni..asyik nk menipu je..x kesian ke sesama agama dan bangsa.

Secret
Guest


Back to top Go down

Dana oh dana

Post by Lisa 88 on 21st July 2018, 11:05 pm

Mcm mn ye nk bt dgn org tua yg umur dkat 70 an taksub Sgt dgn Dana ne..

Lisa 88
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Dato lokman miskin on 30th May 2018, 1:15 pm

Assalammualaikum tn pn yg budiman,
info dollar.... (vvip)

pihak pgurusn mohon bntuan kita sekali lg.
Jom sama2 support berganding bahu byrn stor bln ni shj lg. Last.

Kita diberi masa sehingga esok khamis 31/5 shj utk siap kn asignmnt 15k sebelum 12 tghri.

Pgurusn mklumkn smlm, in shaa Allah d bawah kepimpinn pemerintahn baru, setlh mereka terima dokumen baru laporan terkini DOLLAR,
in shaa Allah peluang sgt cerah utk sampai ke tgn kita b4 hari raya ni ada harapn d bwh ph.

Muka sudah boleh ada byk senyum.... ????????????
in shaa Allah, Aamiinn.

*KEJAYAAN PASTI KITA GENGGAM ERAT*

Rezeki yg Allah nk bg.
Tn pn yg Allah telah pilih.
Alhamdullillah.

jom... jom... bertindak skrg cari jumlh. ????????????????????????

Harap mklum.

Dato lokman miskin
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum