status dana

Post new topic   Reply to topic

Page 33 of 39 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39  Next

Go down

Re: status dana

Post by Boboysentap on 13th April 2016, 8:08 pm

Skrg ni ruangan positif dh xrancak..

Boboysentap
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 146
Join date : 07/03/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Boboysentap on 13th April 2016, 8:04 pm

Hamba allah,hitman dan ak9..rasayer org yg sama,allahualam...

Boboysentap
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 146
Join date : 07/03/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by freshmeet on 13th April 2016, 7:51 pm

Hahahaha..baru td wmkl bgth ade mintak topup lagi seekor pun xlayan..topup xhabis2..bg org atas mkn free je..kenyang senang menang tenang...

freshmeet
Warga Baru

Posts : 41
Join date : 15/08/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by jiwa74 on 13th April 2016, 7:35 pm

Boboysentap wrote:Topup still buka lg...rasayer ak9 ni hitman

Pelanduk 2 serupa Bro...
Rasa lagi teruk dari Bazooka Penaka..huksss

jiwa74
Dato' Wira
Dato' Wira

Posts : 892
Join date : 29/09/2014
Age : 44
Location : Ampang City Complex

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Boboysentap on 13th April 2016, 7:15 pm

Topup still buka lg...rasayer ak9 ni hitman

Boboysentap
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 146
Join date : 07/03/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by ak_nine9 on 13th April 2016, 7:13 pm

Den tau bilo, tapi tak boleh cito kek sini la yo

ak_nine9
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by dossthedot on 13th April 2016, 6:52 pm

matsb181169 wrote:tak yah tanya laaa bila nk kuar tk kn ada yg nk menjawap

Mungking En. ak_nine9 buleh menjawab soalan tu?

dossthedot
Warga Baru

Posts : 51
Join date : 01/03/2016

Back to top Go down

Re: status dana

Post by matsb181169 on 13th April 2016, 6:47 pm

tak yah tanya laaa bila nk kuar tk kn ada yg nk menjawap
avatar
matsb181169
Dato' Seri
Dato' Seri

Posts : 1213
Join date : 23/11/2014
Age : 48
Location : rahsia

Back to top Go down

Re: status dana

Post by zimmawe on 13th April 2016, 3:13 pm

agak agak bila nk meletopnya dana tsj

zimmawe
Warga Baru

Posts : 8
Join date : 20/05/2015
Location : zimbawe

Back to top Go down

Re: status dana

Post by ak_nine9 on 13th April 2016, 9:49 am

Dana anak koling lokman ni akan tersungkur juo nanti, ekau tengoklah nanti

ak_nine9
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by matsb181169 on 13th April 2016, 9:44 am

saki baki bonazar penuka tu
avatar
matsb181169
Dato' Seri
Dato' Seri

Posts : 1213
Join date : 23/11/2014
Age : 48
Location : rahsia

Back to top Go down

Re: status dana

Post by ak_nine9 on 13th April 2016, 9:36 am

Bezonya ddl scam, dana tsj tulen
itu ekau keno faham betul2

ak_nine9
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by ak47 on 13th April 2016, 9:33 am

ddl ni asyik nak kena bayo insurans aje. dhj pulak asyik nak topup bagi pengurusan. Tengok hujung minggu ni apo cerito.

ak47
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by ak_nine9 on 13th April 2016, 8:55 am

den ghaso buang maso je layan dana anak koling tu
memang dah ternyato scam tapi ramai yg dogil mcm kobau nak jugak topap kek anak koling tu

ak_nine9
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 13th April 2016, 8:47 am

itu football club of barcelona FCB ana tahu lah.. 

nikmat tuhan kamu yg mana kamu dustakan? 
chewahhhhh.. terkena aura bazooka skit..
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 424
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by khairul azman on 13th April 2016, 8:19 am

FRCB tu apa?
Tenang senang menang
avatar
khairul azman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 165
Join date : 23/04/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by malim pelita on 13th April 2016, 8:13 am

Hmmm

malim pelita
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 132
Join date : 24/03/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by datin rohaidah on 13th April 2016, 6:40 am

Assalamualaikum wbt ...kepada rakan2 leader & semua share holder yg dikasihi..

Amanat dari Master PO FRCB kita Puan Rohaidah Tahir.. Bru shj sebntar tadi ,Khai call Puan r..dan puan r telah memberi tugasan kpd saya untuk teks dlm wasap group ..utk smpaikn amanat dan ucapan setinggi2 penghargaan dan ucapan jutaan terima kasih kepada warga leader dan semua share holder FRCB under beliau yg selama ini membantu dlm menjayakn projek frcb...serta mohon kemaafan jika ada terkasar bahasa atau perlakuan ..kerana ianya berlaku bkn disengajakn.. Dalam perbualan tersebut itu juga.. puan r tlh mklumkn bhawa semua urusan di bank negara dan di deutsche bank telah selesai dan tunggu pada hari isnin nnti (11/4/16) akan berlaku agihan bag cash po & bag cash USD...dan pada hari selasa (12/4/16) pula akan berlaku proses membuka acc yg didahului oleh master po,po2 dan yg di senaraikn nnti...apa pun pesanannya jgn terlalu gembira sgt..bnykkn berbuat amalan kebaikan..lakukan lah solat hajat..berzkir dan berdoa agar semuanya yg dirancang dpt berjlan dgn mudah dan dgn jayanya.. dan berkenaan dgn apajua yg dituntut oleh sesetengah SH berhubung sebarang dokumen berkenaan FRCB...akan diserah juga kpd semua semasa membuka acc di deutsche bank nnti.. jgn lah gusar dan cpt melatah.. apa pun kita dh berjaya..teruskn berdoa dan tunggu pada hari isnin nnti..Puan r akan call kita utk proses agihan tersebut dan minta kpd kita semua bertenang dan sabar untuk progress ari isnin nnti... Sekian..wabillahitaufiqwalhidayah..wassalamualaikum wbt....

saya hanya sampaikn amanah yg di beri oleh puan r..

datin rohaidah
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by OpenMinded on 13th April 2016, 5:46 am

Aku ada dengar dr cerita kawan2 mengatakan dana lokman nak lg duit rm 1 juta utk bt urusan pembayaran.Kahkahkah..Bodoh sampai ke mati..

OpenMinded
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 436
Join date : 11/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 13th April 2016, 12:29 am

źaen wrote:
demonDean wrote:
matsb181169 wrote:demondean. . kawan ada pm awak tu tlg tgk sat
 
dah double check, mmg x ada pm la bang.. 
yg ada, hanya request dr Bazooka Penaka.. 
fuhhhhh, ada kah sy insan yg terpilih utk terima gelombang 6 7 8 9 120,000??
yiehaaaaaaa..

Ape..bazooka penaka masih wujud..kan ari tu mengundur diri

haha.. mungkin lama dulu dah request tapi sy terlepas pandang..
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 424
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by murad on 13th April 2016, 12:10 am

Washo78 wrote:Ada info baik.. minta share skali. Terima kasih

Saya sentiasa memberi info baik yang berupa peringatan untuk rakan rakan. Tapi rakan rakan tetap berdegil, masih nak top up walaupun dah berulangkali saya cakap mereka ditipu. Tapi dana yang dibincangkan ini memang ada.

PM PM di Malaysia ni memang panas bontot punya time diorang nampak saya sebab saya tahu rahsia diorang.

Tapi berapa ramai SH yang kenal PM dia dan berbual dgn PM dia.
Tu saya bagi klu samada anda tertipu ataupun tidak

murad
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 106
Join date : 31/05/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Washo78 on 12th April 2016, 11:59 pm

Ada info baik.. minta share skali. Terima kasih

Washo78
Warga Baru

Posts : 48
Join date : 17/11/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by źaen on 12th April 2016, 10:10 pm

demonDean wrote:
matsb181169 wrote:demondean. . kawan ada pm awak tu tlg tgk sat
 
dah double check, mmg x ada pm la bang.. 
yg ada, hanya request dr Bazooka Penaka.. 
fuhhhhh, ada kah sy insan yg terpilih utk terima gelombang 6 7 8 9 120,000??
yiehaaaaaaa..

Ape..bazooka penaka masih wujud..kan ari tu mengundur diri

źaen
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 160
Join date : 08/02/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by demonDean on 12th April 2016, 5:44 pm

matsb181169 wrote:demondean. . sy dh pm

wokay bang.. diterima
avatar
demonDean
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 424
Join date : 02/09/2015

Back to top Go down

Re: status dana

Post by matsb181169 on 12th April 2016, 5:13 pm

demondean. . sy dh pm
avatar
matsb181169
Dato' Seri
Dato' Seri

Posts : 1213
Join date : 23/11/2014
Age : 48
Location : rahsia

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 33 of 39 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum