Peluang untuk menjadi pemilik bersama!!!

Go down

Peluang untuk menjadi pemilik bersama!!! Empty Re: Peluang untuk menjadi pemilik bersama!!!

Post by kuciwagila on 17th July 2017, 2:02 pm

SCAM apa plak ni? Hahahaha...dah dah la tu...
kuciwagila
kuciwagila
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 146
Join date : 24/03/2015
Location : Google Earth

Back to top Go down

Peluang untuk menjadi pemilik bersama!!! Empty Peluang untuk menjadi pemilik bersama!!!

Post by sos90 on 17th July 2017, 1:42 pm


ICO Sosnovkino menyediakan peluang untuk menjadi pemilik bersama syarikat pembangunan yang memiliki kawasan tanah seluas 194 hektar di Rusia dengan anggaran nilai $ 3.000.000.
Sosnovkino

Sosnovkino merupakan satu projek dalam bidang hartanah yang melaksanakan pembinaan penempatan desa atau pinggir bandar yang dilengkapi infrastruktur berkualiti. Keuntungan yang tinggi dan keselamatan kepada pelabur projek juga terjamin dengan jaminan aset tanah ke atas projek ini.
Harta tanah adalah satu cara pelaburan yang paling popular selama beratus-ratus tahun. Pakar-pakar terkemuka boleh mengaut keuntungan sebanyak beratus-ratus peratus ke atas projek-projek. Ini adalah berbeza dengan pendapatan pelabur bukan khusus yang boleh dibandingkan dengan kadar deposit di bank.
Pada masa ini, Sosnovkino adalah satu-satunya projek dalam bidang hartanah yang dapat menarik dana dengan bantuan ICO. Kelebihannya adalah jaminan aset tanah  ke atas projek ini dapat menjamin keuntungan yang tinggi kepada pelabur. Yayasan Sosnovkino sudah memiliki kawasan tanah seluas 194 hektar dengan anggaran harga bernilai $ 3.000.000.
Menurut penilaian Zurich Ltd., peningkatan kos aset semasa pelaksanaan kerja pembinaan sistem kejuruteraan akan menjadi 600%.
Jumlah dana pelaburan yang diperlukan untuk menyelesaikan pembinaan infrastruktur yang diperlukan adalah sebanyak $ 2,700,000.
Kami telah berjaya mewujudkan tapak baru untuk pembinaan selama 10 tahun. Pasukan kejuruteraan Yayasan Sosnovkino pernah mengambil bahagian dalam projek kejuruteraan infrastruktur untuk pelbagai penempatan di beberapa negara: lebih daripada 20 penempatan baru di Rusia, 4 projek pelaburan di Republik Czech dan projek pembangunan di Thailand.

Garis masa
Pada bulan Oktober 2017, pembinaan sistem elektrik dan sistem kumbahan pusat, saluran gas dan saluran paip air akan bermula secara selari dalam satu masa.
Setelah selesai pembinaannya menjelang bulan Julai 2018, jalan raya di seluruh wilayah penempatan akan dikonkritkan.
Perancangan pembinaan tersebut akan diselesaikan menjelang bulan Oktober 2018.
Selepas itu, Yayasan itu akan mula menjual 1,800 plot individu selepas pembahagian seluruh kawasan tanah.
Selepas projek dan penjualan semua plot tanah berakhir, semua komunikasi kejuruteraan dan jalan raya akan kekal dalam pemilikan Yayasan. Pendapatan yang diterima daripada eksploitasi hartanah ini akan dibayar setiap tahun kepada pelabur dalam bentuk dividen.


Mengapa Siberia?
Question
Novosibirsk adalah bandar terbesar di Siberia dan pusat rantau Siberia di mana 80% daripada semua sumber asli telah dieksport adalah daripada hasil lombong Rusia.
Memandangkan hak pemilikan tanah di Rusia baru diperkenalkan pada 15 tahun yang lalu, pasaran tanah pada masa ini hanya berjaya mendapat momentumnya. Pada masa kini, pasaran hartanah pinggir bandar di Novosibirsk mempunyai keperluan kritikal untuk plot tanah supaya dilengkapi infrastruktur dan kemudahan yang dibangunkan dengan sepenuhnya. Ini disebabkan oleh sebanyak 90% penempatan desa pinggir bandar merupakan rumah yang dibina oleh syarikat swasta yang bukan profesional.
Sosnovkino LLC akan menjalani audit setiap setengah tahun, semua laporan perakaunan akan diterbitkan dan pemegang token akan mengambil keputusan mengenai isu utama dalam organisasi. Bukan itu sahaja, kamera pengawasan video telah dipasang di tapak pembinaan yang memanfaatkan pihak yang terlibat: setiap pelabur akan dapat melihat tahap kerja-kerja pembinaan. Jika seseorang ingin menarik diri daripada projek, beliau boleh melakukannya pada bila-bila masa.


KELEBIHAN PROJEK
1. Keunikan projek ini dapat mengelakkan persaingan sengit dalam bidang ini.
2. Aset tanah adalah tidak tertakluk kepada inflasi dan volatilitas dalam mata wang crypto. Oleh itu, projek ini merupakan satu alat pelaburan yang boleh dipercayai.
3. Membuat pelaburan dalam Sosnovkino di peringkat ICO akan menghasilkan keuntungan sebanyak 300%.
4. Pelabur mempunyai kawalan atau kuasa penuh di semua peringkat pelaburan ke atas operasi Yayasan.
5. Sejak bulan Disember 2018, selepas penyelesaian kerja pembinaan komunikasi kejuruteraan berakhir, semua pelabur akan mula menerima dividen bulanan dalam mata wang crypto yang terpilih pada akaun mereka.
6. Selepas projek dan jualan semua plot tanah berakhir, semua komunikasi kejuruteraan dan jalan raya akan kekal dalam pemilikan Yayasan. Pendapatan yang diterima daripada eksploitasi hartanah ini akan dibayar kepada pelabur setiap tahun dalam bentuk dividen.
7. Seorang pelabur boleh mendapatkan plot tanah individu tetapi bukannya pelaburan.Pasukan Projek

Maxim Dvedenidov, Ketua Pegawai Eksekutif

Beliau berpengalaman dalam pelaksanaan projek hartanah pinggir bandar. Beliau mempunyai lebih daripada 3,000 plot tanah yang telah dilaksanakan di Persekutuan Rusia, beberapa projek pembangunan yang berjaya di Republik Czech dan projek pangsapuri pelancongan di Thailand.


Olga Serbinenko, CFO
Beliau ialah seorang penganalisis kewangan dan perniagaan. Beliau memegang Ijazah Sarjana dalam Ekonomi di Plekhanov Universiti Ekonomi Rusia, Rusia; BBA di Moscow Technological Institute, Rusia; BA dalam Pengurusan Harta Tanah, Kewangan dan Hasil di Glion Institute, Switzerland. Beliau telah melibatkan diri dalam dua projek permulaan yang berjaya sebagai pengarah kewangan. Beliau amat berpengalaman dalam pengurusan harta dan perdagangan.


Dmitry Nagornykh, CIO

Beliau ialah seorang pakar IT dan memegang Ijazah Sarjana dalam Teknologi Maklumat dan Sistem Pengiraan di Universiti Negeri Novosibirsk. Masa kini, beliau melanjutkan pelajaran PhD dalam Sistem Informatika dan sebagai Guru Kanan di Jabatan Informatika Umum, Universiti Negeri Novosibirsk. Beliau adalah seorang yang profesional dalam kecerdasan buatan, jaringan saraf, sistem pengiraan dan teknologi blockchain. Beliau telah mengambil bahagian dalam beberapa projek yang berjaya berkaitan dengan sistem pengiraan yang diedarkan kepada SEO dan jaringan saraf hibrid.sos90

Posts : 1
Join date : 17/07/2017

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum