PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post new topic   Reply to topic

Page 6 of 14 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Boncit8 on 10th June 2018, 10:13 am

Ada info terbaru tak??

Boncit8
Warga Baru

Posts : 11
Join date : 05/05/2018

Back to top Go down

DAH DPT?

Post by MAT PIANG on 9th June 2018, 11:45 pm


dari mana mana
Post by dunia baruku Today at 5:33 pm

dengar kata ada orang dapat dah duit... bila masa kami nak dapat pulak nii... nk beli baju raya ni.... kayap dah ni... please please.... cepat sikit....




HAAAAA.....?!!...Bila pulak puak2 BPIP ni dpt duit...setakat ni dapat kencing je yg aku tau....

MAT PIANG
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by nemo on 9th June 2018, 7:58 pm

info terbaruuu plesss... apa citerrr.....

nemo
Guest


Back to top Go down

dari mana mana

Post by dunia baruku on 9th June 2018, 5:33 pm

dengar kata ada orang dapat dah duit... bila masa kami nak dapat pulak nii... nk beli baju raya ni.... kayap dah ni... please please.... cepat sikit....

dunia baruku
Guest


Back to top Go down

DENGAR DENGAR LAH

Post by mans not hot on 9th June 2018, 6:16 am

DENGAR DENGAR duit da ad beribu beg dpt kuar dah...tapi x smpi agy...hmmm Mad
harap2 sebelum raya ni dpt..in sYaa Allah...aminnnnn....hehe
sampai dengar ada yg cek di bomoh indon haha..kata bomoh tu duit tu dah ada kuar...tggu nk bgi ja...bomoh pon..harap x ditipu bomoh..heheh

mans not hot
Guest


Back to top Go down

Any news

Post by Im monalisa on 9th June 2018, 5:27 am

Kate before raya uols akan jadi jutawan..xtahu raya krismes kot nnti

Im monalisa
Guest


Back to top Go down

BPIP

Post by MAT PIANG on 9th June 2018, 12:26 am

kata Lokman dah jumpa PM tun M pukul 3 semlam...mana infonya?.....dlm masa 48 jam HC akan dapat?.....senyap sunyi je....apa info pun tak da...
dengr kabarnya beg dh siap...fail dah beli...dokumen dah ready.....

satu je lagi belum...tunggu air kencing nak sampai......


MAT PIANG
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Gura gura on 8th June 2018, 7:04 pm

By youngman

Hahhahahahahhahahahahhahahaha

Gura gura
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by bella on 8th June 2018, 5:41 pm

Bnda seperti ini perlu dirahsiakn... kelakar laaa brooo... setiap minggu ada berita asyik tunda jee tauu, beri kata2 manis, beri harapan pada pemohon, yg masuk bnda nii bukan smua orng senang,,, jgn beri harapan, x payah kata minggu depan dpt laa apa laaa tiba2 harapan palsu...

jika benda ni penipuan pless laa jujur pada pemohon, senang citer, hbis cerita pasal bnda nii, hati pun x sakit,, nak ambik sangat duit yg di labur tuu ,,ambik la, mmg bukan sikit beribu jgk aku dh nk dekat 5k hbis,.. just nk kata jgn beri harapan palsu x baik,... sesetengah pmohon pun time masuk x nk pikir bnda nii kita mencuba ada rezeki ada laa,, jgn laa tamak masuk banyak2 sampai gadai barang, tanah... pikir laaa...

x mampu buat cara x mampu... kita kerja jee cari duit dari titik peluh sendiri, bnda nii jadi syukur laa,, jika penipuan terima je laa... cuma nak kata jika penipu kata laa menipu jgn main kan perasaan orng...

bella
Guest


Back to top Go down

Tunggu lagi ke??

Post by youngman on 8th June 2018, 4:18 pm

Sepatutnya ruang ini tak perlu diwujudkan. Ianya sebenarnya amat mengganggu perjalanan urusan yang amat rahsia ini.

Cepat atau lambat bukan persoalan yang perlu didebatkan. Top up yang kerap atau tak ada top up (sebab dicover oleh funder tertentu) itu adalah resamnya  dalam urusan ini.

Siapa tak tahan boleh undur diri. Tak ada paksaan dalam merebut peluang ini.

youngman
Guest


Back to top Go down

Nak report?

Post by DenKayo on 7th June 2018, 11:09 pm

Nak report mcm ne. Xde bukti hitam putih. Mai surat pon harap jer surat rasmi. Tp tanda tangan n cop rasmi pon xdak. Main ngan juta2 duit pon document xclear.

Ade sape2 dapat ape2 document hitam putih dak?. Stakat dgr leader sembang pastu buat bodal pg sembang kat org lain mmg kompom la gagap.????

DenKayo
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Gura gura on 7th June 2018, 8:56 pm

Tulah bang sama ja saya ni dah abis beribu baru tegerak nk selidik psl lokman ni...ape2 takyah topup lgi buat report psl lokman ni...

Gura gura
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kutttttttttu jutawang on 7th June 2018, 8:23 pm

Kene kencing lagii tahun ..niii.

Tapi tadi kelsm kabut .topup akhir...beli bag..apoo...bengong...

Kutttttttttu jutawang
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by hahahah on 7th June 2018, 5:07 pm

by Gura gura
670927-10-5661 google no ic tu kt situ ade bgitau psl lokman n the geng kne sita/freeze acc download pdf tu...


fuh trbaik bro mana kau tahu eh??
aku da tengok semua,
smpai akaun dia ada 100k!
itu baru 1 akaun,
patutlah x pernah game over
rupanya duit korng dia pakai ,
patutlah asyik mintak topup aduhh
money laundering rupanya,
baru tjawab skrng ni yg lokman mmg
scammer

so yg msih yakin boleh terus leburkn
duit tu. atau tngu lg 10 tahun yg sia2.
kebenaran dan terungkai.
lokman mmg scammer

kasi up bro biar smua tahu,,jnji2 beliau
hanya akan jd angan2 anda shj,
bnyk mkcik pkcik dan sdara tdekat
yg msih xsedar mreka diperbodohkn
dgn hrapan palsu,,kasihan sngguh
dan pada yg meninggal krn ditipu hidup2
(ditipu ketika hidup)

mmg xselamat lh kau lokman mnganiaya
org rmai.

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Gura gura on 7th June 2018, 1:42 pm

Dari janji ke janji letup ke letup bana dia sembang je lebih buat keje tak clean...google ic abis cite dri 2016 dpt tau...

Gura gura
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by boyserdang on 7th June 2018, 1:32 pm

Mmg kompom semua tu
Masukkan no kp Lokman dekat Google search semua cerita akn keluar trmasuk Surat pendakwaan dia di mahkamah.

boyserdang
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Gura gura on 7th June 2018, 1:23 pm

dimfrcb . simplesite . com rapatkan link tu search google dorg ade share bangsat lokman pnye keje tahun 2016

Gura gura
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by escanor on 7th June 2018, 1:11 pm

Ikat jamin lah apa lagi...bacelah psl dana diaorg yg lps chicago federal ape tah...dorg ade share chat mntk donation untuk lpskan macai2 tu

escanor
Guest


Back to top Go down

Hmmm

Post by DenKayo on 7th June 2018, 1:10 pm

Den pon nak tanya. Kompom ke die masuk penjara?. Ade kawan2 polis yang boleh cek x?. Kalau masuk penjara pon sebab apo yo?

DenKayo
Guest


Back to top Go down

dari mana mana

Post by dunia baruku on 7th June 2018, 1:01 pm

kalau tidak betul kenapa DL keluar penjara?? cuba beritahu sikit

dunia baruku
Guest


Back to top Go down

Haha

Post by DenKayo on 7th June 2018, 12:48 pm

Duit raya juta2 dah kompom xdapat

DenKayo
Guest


Back to top Go down

Tunggu panggilan

Post by Duit Rayo on 7th June 2018, 12:03 pm

Dupdup jantung tunggu nih... Very Happy Smile IC dah siap photocopy..haha

Duit Rayo
Guest


Back to top Go down

Apa status dana tu skrg?

Post by DenKayo on 7th June 2018, 11:56 am

Betul atau tidak?.
*Sila jawab dgn fakta dan lampiran.

DenKayo
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by boyserdang on 7th June 2018, 9:56 am

Sudah2lah semua..Kita Ni semua Islam
Puasa dah d pghujung
Bmyykkan Ibadat Dan bersedekah
Lupakan Bab Ni ..sbb mmg sah sgalanya telah berakhir dgn trbongkarnya penipuuan dri Lokman sang mamak tenggenci Dan mamak petukang Serta mamak Dua kilo daging dua Kati lemak

boyserdang
Guest


Back to top Go down

By hahahah

Post by Gura gura on 7th June 2018, 9:19 am

Aritu die ade bgi no ic die kt surat bpip...surat tu pon surat dri 2016

Gura gura
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 14 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum