PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 10 of 40 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next

Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sub Leader DDL on 17th July 2018, 5:01 pm

Betul jgk ckp Youngman tu. Tak perlulah kita ber 'PM' lg. Dok la kita semua depan pintu umah sbb nnti lori sampai tak sedar pulak. Maklumla lori x pin pin. Xmo la nnti lori silap antar rumah jiran sebelah pulak. Huhunu la time tu.
La la la la la.

Sub Leader DDL
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by HampasBelaka on 17th July 2018, 4:35 pm

senah, bagila durian sebijik...hulur sekali pada youngman, yeah

HampasBelaka
Guest


Back to top Go down

Lalalala

Post by emaazree on 17th July 2018, 3:58 pm

Xlma lg ...lori akan pin pin dpn rumah...ber lalala la dlu...????????????

emaazree
Guest


Back to top Go down

Lalalala

Post by emaazree on 17th July 2018, 3:33 pm

Xlma lg ...lori akan pin pin dpn rumah...ber lalala la dlu...????????????

emaazree
Guest


Back to top Go down

Tunggu lagi ke??

Post by youngman on 17th July 2018, 2:50 pm

""la...la...la....selasa pun bakal berlalu....yakin lg ke? la...la...la... berpeluh kerja keras lg baik dr berharap...la...la...la...""

Semasa kita berharap bukan maksudnya sampai tak buat kerja lain tau..... Urusan dan tugas rutin harian tetap diteruskan sebelum SH2 yang sebenar bergelar jutawan. Tak tau le pulak kalau ada yang berharap sampai tak makan, minum, tidur, mandi, solat, tengok Piala Dunia, tengok Agong bergurau kat Parlimen atau pun ehem2 dengan pasangan pada siapa yang ada pasangan aje.....kah...kah...kah...

Lori pulak bila sampai dia tak pin pin. Nanti semua jiran buka pintu tengok duit siapa yang sampai tu...ha...ha...ha... Kena kongsi pulak dengan jiran yang tak top up satu sen pun...ha...3x

Jangan risau kepada SH yang sebenar. Tak lama lagi rahsia akan terbongkar. Bila agaknya tu??? Bila lori duit sampai ke destinasi SH yang sebenarnya....ha...ha...ha... Naik lagi kemarahan SH yang tak sabar2 sangat dan juga yang berfikiran negatif...hu...hu...hu...

Info terbaru...tak lamo lagi...standby ajo. Kot tak porasan lori dah tibo dopan rumah....ha...ha...ha...ha...

La...la...la...la...
La...la...la...la...
La...la...la...la...
La la lagi...happy sungguh nampaknya....

youngman
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Pin Pin on 17th July 2018, 1:59 pm

Pin pin.. lori sampai.. sila sign sini

Pin Pin
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Lori Duit on 17th July 2018, 1:52 pm

Lalalalalala lari dah...
kencing berlari secara berjemaah..

Lori sampai bawak duit kejap lagi..

Lokman tak bagi tracking no ke??

Lori Duit
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Senah on 17th July 2018, 1:32 pm

Org yg ade info je tahu ape berlaku...hr nie kite relax2 mkn durian dulu...hahahaaha..lalalalala

Senah
Warga Baru

Posts : 37
Join date : 25/04/2018

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by kuharapkoharap on 17th July 2018, 12:58 pm

la...la...la....selasa pun bakal berlalu....yakin lg ke? la...la...la... berpeluh kerja keras lg baik dr berharap...la...la...la...

kuharapkoharap
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by HampasBelaka on 17th July 2018, 12:00 pm

La la la la la.... mood ngah down but i dont care... la la la la

HampasBelaka
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by aznahoney09 on 17th July 2018, 10:50 am

In Proceed wrote:Laallalalalalaaaaaaa.. In Proceed lalalalalalaaaa.. Gumbiranya hati.. Lalalalalalaaa.. HC on delivery.. Lalalalaaaa.. Esok ke? Lusa ke? Tulat ke? Minggu ni kot.. Wooww.. Pape pun..  Yihhaaaa.. Lalalalalalalaaa.. Bnyak nye lalalalalallaaaa..
IKUT JGAK LAAA.. LA LA LA LA LA...YIHAAA.. LA LA LA LA LA

aznahoney09

Posts : 2
Join date : 10/07/2018
Age : 43

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by In Proceed on 17th July 2018, 10:41 am

Laallalalalalaaaaaaa.. In Proceed lalalalalalaaaa.. Gumbiranya hati.. Lalalalalalaaa.. HC on delivery.. Lalalalaaaa.. Esok ke? Lusa ke? Tulat ke? Minggu ni kot.. Wooww.. Pape pun.. Yihhaaaa.. Lalalalalalalaaa.. Bnyak nye lalalalalallaaaa..

In Proceed
Guest


Back to top Go down

Boring

Post by Boring on 17th July 2018, 10:33 am

Mungkin dalam minggu ni dapat.. haha lalalala... tunggu je info2 rahsia dari leader korang.. aq tetap happy sbb happy laaa laaa laaa.. dah habis syawal pun ada open house.. huhu jom....

Boring
Guest


Back to top Go down

Tunggu lagi ke??

Post by youngman on 17th July 2018, 9:58 am

La...la...la...la...
La...la...la...la...
La...la...la...la...
Amboi...amboi...amboi...
Banyaknya  La...la...la...la... dia....

Salam shbt SH yang sebenar...

Youngman kesian juga bila baca posting yang mendakwa masih dikutip top up oleh PO2 yang keliru. Sampai sudah kena tipu dengan PO2 yang keliru ni walaupun top up sudah tiada lagi. Penyertaan pulak valid atau tak tu pun satu hal lagi. HC tu keluar nanti barulah SH yang sebenar akan tahu samada PO2 tu yang keliru atau tak....hu...hu...hu...

Untuk masa ni tak perlu kita nak ber'PM' ni. Mulut kita ni jenis tak boleh nak tutup rapat2 bila dapat story pasal duit2 ni. Lagi pun info adalah rahsia...ha...ha...ha... Paling penting tunggu aje lori duit sampai. Bila cerita urusan dah selesai maknanya tak lama lagi le tu. Bukannya susah nak faham. Bila tarikhnya  tu........................rahsia tau.....kah...kah...kah... Tension dengar hal rahsia ni...ha...ha...ha...

Mana ustaz orang kampung ye...? Lama tak dengar tazkirah. Bagus juga tazkirah tu buat SH bakal jutawan....taubat sangat rasanya. Amin Ya Allah.

youngman
Guest


Back to top Go down

dari mana mana

Post by bijan on 17th July 2018, 9:52 am

aku pon dok tertunggu tunggu jgk2 ni... cepat la please.... takshabarrrrnyaaaaaaa huhuhuhu...

bijan
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sub Leader DDL on 17th July 2018, 9:06 am

La la la la...lps ni kita tgk lak sapa yg senah sapa yg senak..kan senah kannnnn...janji skrg kita tgh hepiiiii....hahaha.
Mcm mn nk pm arr insan insani? Aku pakai main sebut je suh pm. Ni la kali pertama dlm hayat aku join forum. Cari ke carigold ke apa xpenah join. Tp pasal kat sini besstt sgt topic terpaksa gak la join.
Hahahaha.

Sub Leader DDL
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Senah on 17th July 2018, 8:59 am

Ade aku kisah..yg penting aku enjoyyyy!!!!

Senah
Warga Baru

Posts : 37
Join date : 25/04/2018

Back to top Go down

Yesterday at 6:44 pm by Sub Leader DDL Lalala....xde plan baru buka pun. Just ada bag HC lebih kalo ada sapa yg nak tmbah. Nak hbq la ye...kita ada lebih

Post by Insan Insani on 17th July 2018, 8:25 am

Pm..Pm...lalalala....sub leader DDL..

Insan Insani
Warga Baru

Posts : 8
Join date : 10/04/2018

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Senak on 17th July 2018, 7:50 am

Senah tengah senak tu.. mungkin tak ada langsung.. hahahaha
Dana BPIP scam.. diorg takut backup beli Pelaburan ROP sebab nak backup..
Masalah ROP pun kelaut... hahahhaa hangus terbakar lah korang kena kencing berapi dr team BPIP..

Bagi surat pun bahasa melayu manalah Bank Antarabangsa nak faham.. hahahaha

Bagi no ic lokman tidak daftar SPR.. hahahha lawak2 ...

AMLA lah.. duit tak ada nak declare nak amla apa??? Bonggok korang ni..

Gi Tabung Haji.. btau nak masuk duit.. hahahaa Duit tak ada.. nak masuk mcm mana?? Bonggok.. itu pun tak tak tahu..

#silabunuhdiri

Senak
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Senah on 17th July 2018, 6:48 am

Hampasbelaka memang dah xde topup..semua dah settle oleh DL..kite cuma menunggu utk ambik bag HC je..tarikh rahsia.!!mungkin esok??mungkin rabu??mungkin khamis??x lama dah..lalalalalalalaaa...hahahahaa

Senah
Warga Baru

Posts : 37
Join date : 25/04/2018

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Dana kepala otak on 17th July 2018, 5:16 am

Dah 10 tahun dok cair je..
Banggang abadi.. Siapa yg topup tu.. mmg bodoh lah..

Dana kepala otak
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sub Leader DDL on 17th July 2018, 3:02 am

Youngman jom wasap² kita share info best2.
La la la la suka pulak sebut la la la mcm youngman.
InsyaAllah dgn izin Allah akan muncul Jutawan² Islam yg akan membantu kebangkitan umat Melayu Islam di bumi bertuah ini. Aamiin3.
Yg positif mohon kekal positif. Yg dulu² penah join seringgit dua cepat² la cari blk leader tu. Bimbang nangis balik tiang ja nnti. Tp apa² pun kita kena yakin & percaya dgn ketentuan Allah swt. Jika Dia nk jadikan sesuatu tak perlu kpd logik akal fikiran manusia @ mn² makhluk. Hanya Qun maka jadilah ia. Sorry ye kalo ada yg rasa tak selesa baca tazkirah ni. Cuma menjalankan sikit amanah sebagai khalifah di bumi Allah ni. Berpesan² kpd kebenaran.
Lori ohhhh lori. Dah smpai mn kau lori. Youngman brp lori? La la la la
Yg mn ada free time tu try la jengah² ke blog Sahabat Shahpaskal baca artikel yg terbaru ni. Ada hubung kait dgn apa yg kita semua dok diskus di sini.
Selamat menggali. Gali cepat² takut terlambat...melepas la 4 dana yg nak cair tahun ni. InshaAllah. Dan pastinya 1st in the list adalah apa yg kita dok berlawan di sini. Oppssss top secret.
Waullahua'lam.


Sub Leader DDL
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sub Leader DDL on 17th July 2018, 2:44 am

Lalala....xde plan baru buka pun. Just ada bag HC lebih kalo ada sapa yg nak tmbah. Nak hbq la ye...kita ada lebih

Sub Leader DDL
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by HampasBelaka on 16th July 2018, 11:49 pm

youngman/senah/boring, topup memang sudah tak ada kan?

HampasBelaka
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by nemo on 16th July 2018, 11:36 pm

buka plan apa plak.. citer laa sikit.... kata 1000% hmmm

nemo
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 10 of 40 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum