PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post new topic   Reply to topic

Page 10 of 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Go down

BPIP

Post by JIM BUBA on 26th May 2018, 6:33 pm

Sapa pulak kata Dana lokman ni nak bagi imbuhan?......mana ada bukti/tanda2 yg dia nak bagi imbuhan?...ni duk kutip top up lagi. hari tu janji sebelum penamaan calon PRU 14 agihan HC akan dilakukan..sip Lokman janji lagi....ini yang terakhir.......mampooosss!!!...mana agihannya..
kini berjanji pulak minggu depan 30-31 hb Mei.....MAMPOOOSSS!!...laa jawapannya..

tak pa korang memang suka air kencing dia kan?...tk kisah lah 20 tahun lagi....korang tetap to up....!!

JIM BUBA
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Boncit8 on 26th May 2018, 1:54 pm

Sudah keluar ke belum dana BPIP Lukman ni? Apa status masa ni?

Boncit8
Warga Baru

Posts : 11
Join date : 05/05/2018

Back to top Go down

Bayar lagi

Post by youngman on 25th May 2018, 3:46 pm

Kepada yang dah bayar tu....bila agaknya boleh nampak duitnya??? Atau kena tunggu lagi ke sehingga top up yang seterusnya....

Bayar jangan tak bayar. Nanti tak dapat duitnya. Sia2 aje apa yang telah dibayar selama ini.

youngman
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by hahahah on 23rd May 2018, 6:12 pm

tapi kalau dia amik 50% pn xde hal
kalau mmg btul dia uruskan
lantak dia nak telan brp,,sukati la keling
ni lantak hang. tp yg penting si lokman
ni mmg uruskan dana ni dgn cemerlang
mmg tahun ni paling banyak topup
dari 200 smpai 400 wajib bayar tiap kali
topup kalau xbayar mmg xkn dpt .
jadi ramai la xdpt bayar, sgelintir org
dpt byar. so moga dana si lokman
keling paria ni game over

kalau x settle jugk esok kau game over
kt akhirat .

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by hahahah on 23rd May 2018, 6:03 pm

personToday at 5:03 pm
by 1% je lagi..
bpip katanye dato lokman dah hand over kat lawyer yg uruskan.lepas lawyer take over dah tak ada lagi kutipan topup.ramai marah dato lokman hasil kutipan 50% masuk ke poket dia.aku dgr cite dr group sebelah la.




aku dh. agak dh keling tetap keling,,
nampak duit mesti rambang mata
tamak,,dasar keling !! ini ke yg kata pegang
amanah. trillion ?? bullshittt!!!




hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by 1% je lagi.. on 23rd May 2018, 5:03 pm

bpip katanye dato lokman dah hand over kat lawyer yg uruskan.lepas lawyer take over dah tak ada lagi kutipan topup.ramai marah dato lokman hasil kutipan 50% masuk ke poket dia.aku dgr cite dr group sebelah la.

1% je lagi..
Guest


Back to top Go down

Bayar lagi

Post by youngman on 23rd May 2018, 3:14 pm

Siapa yang dah bayar pada keling seorang ni? Atau semua pakat2 dah tak nak bayar apa2 lagi?

youngman
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by hahahah on 23rd May 2018, 1:13 pm

tahun ni je 10 kali mintak bayar topup,
wajib bayar kt keling ni !! siapa x bayar
xkn dpt katanya !! maka semua asyik topup
dan topup,, terus terikat apabila dh bayar
byak,,maka akan trus topup bila keluar
berita ugutan untuk terus topup seterusnya!
jika x bayar xkn dpt!! tahun ni sahaja
keling paria ini sudah minta topup
lebih 10x

hahahah
Guest


Back to top Go down

Bayar lagi

Post by youngman on 23rd May 2018, 9:07 am

Dah bayar atau belum? Siapa tak bayar nanti tak dapat.

youngman
Guest


Back to top Go down

POOORAHHHH...BPIP!!!

Post by FADIL on 22nd May 2018, 1:56 am

BPIP kenakan kos lagi ...wajib semua SH RM 180....haaa..tu diaa....tak bayar yg ni.....PO... yeelek...poorah citt....
mmg CIBAI sungguh laa....

FADIL
Guest


Back to top Go down

POOORAHHHH...BPIP!!!

Post by FADIL on 22nd May 2018, 1:54 am

BPIP kenakan kos lagi ...wajib semua SH RM 180....haaa..tu diaa....tak bayar yg ni.....PO... yeelek...poorah citt....
mmg CIBAI sungguh laa....

FADIL
Guest


Back to top Go down

Betul ke betul ni?

Post by Dato J on 21st May 2018, 8:04 am

Saya dah join dana ni dari tahun 2012 kalau tak silap sampai lah sekarang 2018 asyik collect duit jer... saguhatinya nyer dari raya ke raya smpai dah nak raya dah ni... mcm2 nama korg pakai... udah2 lah tu mempergunakkan bangsa sendiri untuk kesenangan sendiri kami kerja cari duit bukan senang... ingatlah mati tu bila2 sahaja atau kifarah tu bila2 boleh dapat...

Dato J
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by eropi on 20th May 2018, 1:24 am

itu hri dh settle duit insurans, pn mintak
topup lg

udah2 la kena kencing dgn keling paria ni

eropi
Guest


Back to top Go down

APA LAGI...TOP UP LEEE...

Post by FADIL on 20th May 2018, 12:15 am

Skrg ni BPIP sdg berdepan dgn kos insurans sbyk RM 300K...lagi tak settle yg tu...pengeluaran PO, HC, BC, CASH tidak akan dpt dibuat..nak tak nak..suka..tak.....suka...semua SH kena lunaskan benda tu....kalu tidak....AIR MATA laaa....jawabnya...

FADIL
Guest


Back to top Go down

dari mana mana

Post by dunia baruku on 19th May 2018, 7:53 pm

nak percaya atau tak terpulang... selagi tak dapat duit selagi tu la tak percaya.. jika ada duit depan mata semua berebut rebut... bg hanya rm10 boleh dapat sejuta.. nonsense... ????????????????

dunia baruku
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Follower Datok on 18th May 2018, 11:59 pm

Datok... ada part time?? Datok niaga apa tu...

Follower Datok
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Dato Lokman on 18th May 2018, 9:43 am

Hai semua.. Saya terpaksa meniaga bazar ramadhon kalau u all semua tak sumbang dana pada saya segera. Saya kan Dato.. Patut saya kena duk dirumah sahaja.. SY akan arahkan segera budak2 sy utk kutip wang dgn kadar segera.. Saya dah kering ni.. Nak raya ni..
Mane PO PO sy ni.. jgn main2... cepat inform leader semua...

Dato Lokman
Guest


Back to top Go down

Collection for transport

Post by Hashim saat on 15th May 2018, 8:10 pm

Hari ni collect lg utk transport...24 buah lori akan mengangkat hardcash...smlm IU nak sattlekan..berbaki 170k..dah selesai tu hari ni transport pula..esok mesti ade lg yg nak collect..dah mcm cerita kartun pula puak2 ni....


Teruskan collect...
Dato Owner nak beli ice..hahhhaa

Hashim saat
Guest


Back to top Go down

Pungutan masih berjalan

Post by Herman on 14th May 2018, 9:35 pm

Hahahahahaha.smpai bila nak collect ni jahanam.paria ni tak habis2 lg nak collect.Dato lokman hakim,Dato Dahli,Dato Aziz smoga Allah mengampunkan dosa atas penipuan yg kamu sdh lakukan.Tunggu dan lihat.Kmu pasti akan merasa pembalasan dr Allah SWT..

Herman
Guest


Back to top Go down

Teruskan penipuan

Post by Yaakob on 14th May 2018, 8:58 pm

Sy dah follow benda ni dr ogos 2017 di perkenalkan melalui seorang datuk drpd sabah..Sy amat2 sedih dlm zaman ni masih ade org yg mcm dato lukman n the geng ni..kasihan dkt shareholder drpd sabah yg bnyak tertipu dgn dana ni..smpai bergadai harta benda utk bantu perjalanan urusan merapu ni..dah kata nak dpt duit..tup2 bila smpai masa yg di janjikan ade lg kutipan nak d bayar..smpai bila2 tak sudah..purata seorang dah habis dlm 100k-700k..masih lg tak berjaya..tinggal hotel dah masuk setahun setangah..ape bak jadi dgn lukman ni..amoga Allah membalas apa yg kmu lakukan hari ni..

Yaakob
Guest


Back to top Go down

nama bank pun tak betul

Post by nama bank on 11th May 2018, 5:21 am

ye dok nimm. nama bank pun tak betul entah2 tipu. hahaha DEUTSCHE BANK & BARCLAYS BANK laaaaa. bukan DEAUTCHE BANK DAN BACKLYS BANK. aiyooooo. hahaha

nama bank
Guest


Back to top Go down

BIKIN WA PANASSSSSSSSSSSSSSS! TAU...

Post by MAN SEWEL on 3rd May 2018, 4:44 pm

SALAM SEMUA...PO, LEADER DAN SHAREHOLDERS...
ARAHAN DARI DEAUTCE BANK BAHAWA SEMUA KUMPULAN KENA PASTIKAN IU, AMLA DAN AGREEMENT WAJIB ADA. JIKA TAK ADA HARDCASH TAK AKAN DAPAT KUMPULAN TERSEBUT. INI ADALAH ARAHAN DARI PIHAK DEAUTCHE BANK DAN BACKLYS BANK.

SAYA INGIN JELASKAN SINI BAHAWA SEMUA PO KENA LENGKAPKAN JUMLAH MACAM IU, AMLA DAN AGREEMENT, JUMLAH MESTI SAMA BRU LEPAS GROUP TERSEBUT. SAYA YAKIN DAN PERCAYA KITA SAMA SAMA JAYAKAN BPIP.


- DATO' LUKMAN





Apa ke jadah semua ni?...hari tu kata SH yg dah lengkap IU,AMLA, AGREEMENT akan menerima HC secara individu. Tapi arahan terbaru jika tak cukup 7 ribu ahli yg bayar 5 menatang berok kat atas tu...semua tak dapat apa2....atau kata lain...dapat taik!!!

ke Dato' ni nak main2 kong kali kong dgn ahli2 BPIP ......jgn pisang berbuah dua kali dato'. Elok2 masa penahanan dah hampir nak tamat...kang kena sumbat lagi sekali.....

MAN SEWEL
Guest


Back to top Go down

Dana

Post by Doeamon on 30th April 2018, 11:13 pm

Kikikiikikikikikikikik

Doeamon
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Dato Lokman on 30th April 2018, 2:21 pm

Dah hampir nak raya. Sy akan mula arahkan semua anak2 didik kutip fees.. Semua tolong prepare duit.. Sy nak pakai bulan pose ni.
Terima Kasih semua..

Dato Lokman
Guest


Back to top Go down

Gelang mas

Post by Sajatbotak@yahoo.co.id on 27th April 2018, 1:20 am

Yeayyyy Alhamdulillah po 2 lepas raya boleh jadi jutawan

Sajatbotak@yahoo.co.id
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 10 of 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum