PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 2 of 40 Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Nissan Gtr on 24th July 2018, 10:12 pm

KEPADA OLDMAN..ANDA BERTANYA,RAMAI YG INGIN TAHU SIAPA YOUNGMAN DAN NISSAN GTR IAITU SAYA..SAYA ORG MELAYU ISLAM SEPERTI AHLI YG LAIN..TOPUP DAN TOPUP..KALAU ADA DUIT..KALAU ADA SIKIT BAGI SIKIT DAN KALAU ADA BANYAK TANDA ADA..SAYA JUGA MCM ANDA JUGA,PUTUS ASA,MARAH,KECEWA,RASA TERTIPU,RASA DIPERMAINKAN DAN SEMUA NYA NEGATIF..TETAPI DISEBABKAN REZEKI ALLAH ADALAH RAHSIA DAN KENA USAHA DAN DAN FIKIR POSITIF..AKU YAKIN TENTANG DANA INI WALAUPUN MCM MCM CERITA DIPERKATAKAN OLEH SEGELINTIR PIHAK..ITU HAK MEREKA..YG PENTING AKU JUST FOLLOW YG POSITIF..BERDOA AGAR DIPERMUDAHKAN..JAWAPAN AKAN TERJAWAB NANTI..APA APA AKU TAHU APA YG DIUSAHAKAN OLEH DATO L DAN KETUA2 YG AMANAH..YG TAK AMANAH,GUNAKAN NAMA DATO L DAN TAWAR MCM MCM YG TAK MASUK AKAL,NANTI KAU ORG JAWAB DGN AHLI KAU..KAU TAWAR RUMAH LAH,KAPAL TERBANG LAH..KAPAL SELAM LAH..KAU JAWAB..KALAH BOLEH TUNAI TAK APA..TAPI BIAR LOGIK SIKIT..JANGAN AMBIL DUIT AHLI YG TOPUP..DUNIA LEPAS..AKHIRAT TAK AKAN LEPAS..MATI RAHSIA ALLAH DAN REZEKI RAHSIA ALLAH..APA APA PUN KEPADA OLDMAN,AKU MCM AHLI YG LAIN..BERDOA AGAR DIPERMUDAHKAN DRIPADA HALANGAN KERAJAAN DAN SIAPA YG TERLIBAT..TIADA PAKSAAN DALAM KOMEN NI..DAPAT KETUA YG BGS,ALHAMDULILAH..YG TAK AMANAH,HABISLAH...SUDAH PENGHUJUNG..PERMUDAHKAN BPIP..BIARLAH APA YG AKU TAHU ADALAH RAHSIA..YG PENTING,NYATA BIARPUN TIDAK ADA LOGIK..KALAU SALJI TURUN DI MALAYSIA,TAK ADA PELIKNYA..ITU REZEKI ALLAH..#RAHSIAKAN BPIP,PERSIAPKAN SEGALANYA..????

Nissan Gtr
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Hoi on 24th July 2018, 8:30 pm

Sape yg tak penah tengok muka lokman tu better korang search la sendiri....kalau dh jumpa kompem korang nyesal join bpip ni....kompem punya....orang mcm tu korang boleh percaya?? Tak paham aku bg yg masih positif

Hoi
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kacang Tanah on 24th July 2018, 8:28 pm

Dan penjilat lokman akan kata semua itu palsu. Hahahahaha Mari kita tengok siapa yang kena

Kacang Tanah
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by LukmanHakimKepalaTaik on 24th July 2018, 8:08 pm

mai rapat2 tengok sini wajah lokman dimfrcb.simplesitedotcom

LukmanHakimKepalaTaik
Guest


Back to top Go down

WAJAH LOKMAN PENIPU

Post by Isketambola on 24th July 2018, 8:03 pm

Siapa ada gambar lokman ni? Cuba share dalam ni. Kita bagi viral.

Isketambola
Guest


Back to top Go down

Pelaburan

Post by Samung1618 on 24th July 2018, 7:40 pm

Kebanyakn non-muslim yg ada akal dan mampu sebenar nyalebih suka rebut pelaburan jenis islamik. Seboleh2nya mereka mahu semua kuotanya. Sebb apa....... Sekali je dikenakan.. kecil pula.......

Samung1618
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kesian kat Kawan on 24th July 2018, 7:08 pm

Aku ada kenai sorang ustaz ni.. dia dok kerja di utara nuu.. dia join dari AFFW..WSB..FoREX...BARCLAY.. Hard Cash dan ROP.... dari tahun 2011 lagi.... satu apa pun x pa lagi.... la ni dia kereta x ada dah... moto pun orang amek dah... pi kerja dan balik kerja jalan kaki... anak2 bini balik kampung dah... pi mana2 orang keja ludah saja kat dia... dia senyap saja... muka sentiasa senyum... bila aku tnya.. apa progress terkini...ROP ka..Dana ka.. dia kata Tak ada mkluman ada yang Terima lagi... kesian kat dia... yang puak2 nu...ada tugasan suruh dia cari duit.. bila dia dah x mampu nk cari.. terus depa tinggai dia terkontang kanting hadap hidup dia sorang2... melelh air mata bila tengok ustz tu... makan apa yang ada.. kadang2 x makan... dapat gaji.. dia bayaq balik duit2 sumbngan yang dia pinjam dan dapat dari ahli keluarga dan kawan2... bila disuruh buat report polis... dia cuma kata.. nak buat mcm mna.. Belum ada rezeki lagi untuk dia... Allah.. sedih... pihak leader.. paymaster x ada pulak yang nk tolong ustaz ni... dia kena hadap maki hamun orang hari2... memang depa yang dok sakit duit ni jenis penyamun... perah hasil usaha org untuk kemewahan dan kesenangan mereka.. susah hidup orang lain.. mereka ni bukannya peduli..

Kesian kat Kawan
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kacang Tanah on 24th July 2018, 6:19 pm

Hahaha.. Young man, ayat penyedap hati kah tu? Cina memang tak ada dana dan diorang ada perniagaan turun temurun sebab tuh diorang kaya. Kalau diorang nak tambah pendapatan atau nak "beranakkan" duit dengan cara main saham atau berjudi. Judi tak ramai yang masuk sebab rugi. Kau ingat cina nak rugi? Cuba ajak diorg join dana-dana kita. Mampus kena maki. Pulangan tak nampak, tau2 kena topup tiap minggu. Topup punya topi boleh dapat 2 bulan gaji. Janji leader last topup lepas tu "game over". Dah dapat amount yang diorg nak, senyap kejap (pergi shopping la gamaknya) alih2 minggu depan kena topup lagi. Haram J perangai. Minggu depan awal bulan, kena topup lagi lah ni kononnya duit insurans. Aku mintak kau jangan jadi gila sudah lah bila lukman sendiri declare yang dana ni menipu. Hahahaha

Kacang Tanah
Guest


Back to top Go down

Kembali ke pangkal jalan..

Post by Teraross... on 24th July 2018, 6:12 pm

Angpa nie apa la ngok ngek sgt..angpa tau tak si HITAM tu taik SYABU..dia dpt duit ANGPA nak menelan SYABU..angpa nak pecaya ke org mcm nie..jgn dok pecaya la org mcm nie..ANGPA nak no phone ngan alamt dia kat jenun pun ada nie..buat report je biaq dia ngan org kuat dia dok dalam..bagi kluar berita tv3 sikit..

Teraross...
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Hanya insan berfikir on 24th July 2018, 5:39 pm

Sudah2 la 'youngman'.... jgn mengarut la ...benda2 ni memang x wujud pun....ni semua psychology game je...lama dah kerja bidang investment...as profesional...ni la dana paling mengarut dalam malaysia ...Allah bg akal and bijaksana tuk buat benda2 manfaat...sudah2 la...bukak la kamus hidup baru.... diri sendiri yg kena berubah..... jgn nanti keluarga sendiri berpecah pasal benda2 merepek ni

Hanya insan berfikir
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Yelah tu.. on 24th July 2018, 5:30 pm


by Oldman Today at 4:54 pm
Oh..rupa-rupanya ada info tentang dana BPIP ni di internet. Ingatkan dalam grup wasap saja. Ni dah kira open discussion sedangkan rasanya semua leader tak kasi bincang luar grup. Tak apalah..sekurang2 nya dapat juga info tentang BPIP.
Apa yang aku tengok skim ni pada mulanya nampak ok dari segi kemesraan leader dengan SH dalam grup. Leader nampak mesra alam. Selalu bagi info. Yang menjadikannya tak ok ialah apabila selalu tunda tarikh pembayaran po bila sampai tarikh yang dijanji. Lagi bertambah tak ok bila setiap kali tunda janji, setiap kali itulah leader start kutip duit dari ahli atas pelbagai alasan. Lagi bertambah tak ok dan meluat bila ahli2 dapat tau tarikh bayaran po asyik ditunda beberapa kali sejak tahuntahun ke belakangan atas modu operandi yang sama (tunda + kutip duit). Jika ahli2 dah mula fade up asyik kena bayar, leader pula tubuh group baru, minta duit dari ahli2 baru yag begitu naive tentang dana ni. Jalan cerita sama...tunda, alasan & kutip duit, buka grup baru bila ahli sedia ada dah fade up.
Ahli2 baru masih lagi naive, dibuai dengan cerita kekayaan yang tidak berapa lama lagi, asyik dengan impian menjadi jutawan. Lama kelamaan, bila terasa dah macam dibodohkan, sudah tentu mereka mempersoalkan apa bukti itu dan ini termasuk dokumen berkaitan sebab modal dah banyak dilabur. Janganlah kata orang Melayu, bangsa lain pun jika terasa diperbodohkan, dminta duit sewenang2nya tanpa alasan yang kukuh berkali-kali sekian lama, minggu dan tahun, akhirnya akan bermuhasabah jugak. Alasan yang digunakan pulak alahai..macam tak logik..bawa duit berjuta2 berbillion2 dengan lori, duit dah siap dibungkus dan sebagainya. Kalau ada beratus lori, sudah tentu ada beratus-ratus orang driver lori dan beratus-ratus anggota keselamatan dan kelendan-kelendan lori dan ratusan kakitangan yang terlibat dan berpuluh2 gudang terlibat dijadikan sebagai site. Tiada pulak pecah rahsia...hebat betul ratusan (dan ribuan) kakitangan yang terlibat tu kan menyimpan rahsia...termasuk kakitangan yang membungkus duit. Agaknya orang yang membungkus duit tu leader-leader kut.. yang mulut mereka telah kena seal oleh Lokman.

Ini aku setuju sebab ini lah realiti yang dialami skrg.

Yelah tu..
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Yelah tu.. on 24th July 2018, 5:25 pm


by youngman Today at 4:50 pm
Buat makluman Tuan Yelah tu... bangsa Cina juga ada dana seperti ini tetapi hanya disenyapkan sahaja. Cukup masa dapat duit duduk diam2. Tak ada heboh2 langsung. Lepas tu boleh enjoy sakan. Orang Cina ni lain cara fikirnya bila cakap pasal pelaburan mahupun peluang yang tak logik macam dana ini. Semua dia sapu tanpa banyak soal atau minta dokumen mcm2.

Tu sebab saham amanah terbitan PNB untuk kuota bukan bumiputra habis terjual tapi untuk kuota bumiputra sampai sudah tak habis2 sampai hari ni. Ingat semua orang Cina tu kaya sebab pandai berniaga. Sorilah kena tipu aje orang Melayu hidup2 konon Cina kaya sebab berniaga semata2. Itu belum lagi cerita duit dari sumber2 rahsia lain yang mereka dapat sejak dari dahulu kala lagi. Sebelum Merdeka lagi mereka dah main ratus juta ni. Orang Melayu kena tunggu bantuan kerajaan le jawabnya baru nak merasa. Tu pun banyak komplen.

Itu rezeki bangsa masing2. Tarikh kita ni pulak mungkin minggu depan atau minggu lagi satu dan boleh jadi juga minggu lagi dua...kah...kah...kah...bertambah2 marah lagi puak2 tu.

Tunggu aje laa sebelum Raya Haji bawak terus ke Merdeka Day 2018. Itu pun kalau masih nak percaya dan masih belum nak tutup buku. Tapi kalau tutup buku pun bagus juga. Boleh kami yang positif ni ambil alih bahagian orang yang negatif ni. Top up sikit aje pun...ha...ha...ha... Banyak JUTA nya tu....kih...kih...kih...

tahuler plak pasal cina..disenyapkan..cemana leh tahu? sudah2la bagi ayat pemanis yang pahit dibaca..hasil yilek..ye la yg makan gaji nak gaji dah ni

Yelah tu..
Guest


Back to top Go down

JANJI BANYAK KALI, TIPU BANYAK KALI

Post by Oldman on 24th July 2018, 4:54 pm

Oh..rupa-rupanya ada info tentang dana BPIP ni di internet. Ingatkan dalam grup wasap saja. Ni dah kira open discussion sedangkan rasanya semua leader tak kasi bincang luar grup. Tak apalah..sekurang2 nya dapat juga info tentang BPIP.
Apa yang aku tengok skim ni pada mulanya nampak ok dari segi kemesraan leader dengan SH dalam grup. Leader nampak mesra alam. Selalu bagi info. Yang menjadikannya tak ok ialah apabila selalu tunda tarikh pembayaran po bila sampai tarikh yang dijanji. Lagi bertambah tak ok bila setiap kali tunda janji, setiap kali itulah leader start kutip duit dari ahli atas pelbagai alasan. Lagi bertambah tak ok dan meluat bila ahli2 dapat tau tarikh bayaran po asyik ditunda beberapa kali sejak tahuntahun ke belakangan atas modu operandi yang sama (tunda + kutip duit). Jika ahli2 dah mula fade up asyik kena bayar, leader pula tubuh group baru, minta duit dari ahli2 baru yag begitu naive tentang dana ni. Jalan cerita sama...tunda, alasan & kutip duit, buka grup baru bila ahli sedia ada dah fade up.
Ahli2 baru masih lagi naive, dibuai dengan cerita kekayaan yang tidak berapa lama lagi, asyik dengan impian menjadi jutawan. Lama kelamaan, bila terasa dah macam dibodohkan, sudah tentu mereka mempersoalkan apa bukti itu dan ini termasuk dokumen berkaitan sebab modal dah banyak dilabur. Janganlah kata orang Melayu, bangsa lain pun jika terasa diperbodohkan, dminta duit sewenang2nya tanpa alasan yang kukuh berkali-kali sekian lama, minggu dan tahun, akhirnya akan bermuhasabah jugak. Alasan yang digunakan pulak alahai..macam tak logik..bawa duit berjuta2 berbillion2 dengan lori, duit dah siap dibungkus dan sebagainya. Kalau ada beratus lori, sudah tentu ada beratus-ratus orang driver lori dan beratus-ratus anggota keselamatan dan kelendan-kelendan lori dan ratusan kakitangan yang terlibat dan berpuluh2 gudang terlibat dijadikan sebagai site. Tiada pulak pecah rahsia...hebat betul ratusan (dan ribuan) kakitangan yang terlibat tu kan menyimpan rahsia...termasuk kakitangan yang membungkus duit. Agaknya orang yang membungkus duit tu leader-leader kut.. yang mulut mereka telah kena seal oleh Lokman.

Oldman
Guest


Back to top Go down

Tunggu lagi ke??

Post by youngman on 24th July 2018, 4:50 pm

Buat makluman Tuan Yelah tu... bangsa Cina juga ada dana seperti ini tetapi hanya disenyapkan sahaja. Cukup masa dapat duit duduk diam2. Tak ada heboh2 langsung. Lepas tu boleh enjoy sakan. Orang Cina ni lain cara fikirnya bila cakap pasal pelaburan mahupun peluang yang tak logik macam dana ini. Semua dia sapu tanpa banyak soal atau minta dokumen mcm2.

Tu sebab saham amanah terbitan PNB untuk kuota bukan bumiputra habis terjual tapi untuk kuota bumiputra sampai sudah tak habis2 sampai hari ni. Ingat semua orang Cina tu kaya sebab pandai berniaga. Sorilah kena tipu aje orang Melayu hidup2 konon Cina kaya sebab berniaga semata2. Itu belum lagi cerita duit dari sumber2 rahsia lain yang mereka dapat sejak dari dahulu kala lagi. Sebelum Merdeka lagi mereka dah main ratus juta ni. Orang Melayu kena tunggu bantuan kerajaan le jawabnya baru nak merasa. Tu pun banyak komplen.

Itu rezeki bangsa masing2. Tarikh kita ni pulak mungkin minggu depan atau minggu lagi satu dan boleh jadi juga minggu lagi dua...kah...kah...kah...bertambah2 marah lagi puak2 tu.

Tunggu aje laa sebelum Raya Haji bawak terus ke Merdeka Day 2018. Itu pun kalau masih nak percaya dan masih belum nak tutup buku. Tapi kalau tutup buku pun bagus juga. Boleh kami yang positif ni ambil alih bahagian orang yang negatif ni. Top up sikit aje pun...ha...ha...ha... Banyak JUTA nya tu....kih...kih...kih...



youngman
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Yelah tu.. on 24th July 2018, 4:23 pm


by youngman Today at 3:17 pm
Sudah jadi satu perangai orang Melayu ni bila ada sesuatu peluang yang hebat dan di luar logik akal, mula2 sekali dia nak tengok bukti, dokumen, siapa2 yang terlibat dan juga lain2 detail rahsia. Kononnya untuk kuatkan keputusan untuk masuk. Tapi biasanya orang Melayu jenis ini belum tentu lagi masuknya lepas dapat bukti tetapi akan dijajanya atau diviralkan segala maklumat sulit lagi rahsia tu untuk disahkan pulak oleh orang lain. Di akhirnya, masuknya tidak tapi maklumat rahsia telah bocor. Jadi cara terbaik adalah siapa yang nak masuk boleh masuk yang tak nak boleh duduk diam2 aje. Segala dokumen adalah RAHSIA. Terpulang pada SH untuk fikirkan sendiri samada nak positif atau negatif. Tak ada sesiapa pun yang boleh arahkan anda.

Kalau nak dikatakan menipu bnyk lagi skim2 lain di luar tu lebih dahsyat penipuannya. Ada dokumen lengkap pun kalau nak tipu tetap boleh. Tapi mungkin sebab angka yang ditawarkan tak masuk akal tetapi dlm masa yang sama berhajat juga jadi jutawan menyebabkan kita jadi tak keruan. Rasanya tak ada orang yang masuk dana ni terus tak kerja dan hanya menunggu hasil skim ini. Hidup perlu diteruskan spt biasa.

Buat PO2 dan Leader2 yang keliru, anda jawaplah sendiri dengan SH masing2. Sendiri buat sendiri tanggung. Anda fahamkanlah sendiri maksudnya...hu...hu...hu...

Apa agaknya RAHSIA yang nak dibongkarkan.........tarikhnya mungkin minggu depan atau minggu lagi satu dan boleh jadi juga minggu lagi dua...kah...kah...kah... Marah lagi puak2 tu......ha...ha...ha... Tunggu aje le sebelum Raya Haji bawak terus ke Merdeka Day 2018.

#youngmandonejilat
#teruskanbajetinfobaektapirahsia
#ujungbulandahnigajinakmasukkenaadabackuppositif

ikut statement dia ni, melayu jek... cina, india,serani,iban,cipan,tenuk,tapir,kucing xde nak minta bukti2 semua.

Yelah tu..
Guest


Back to top Go down

Tunggu lagi ke??

Post by youngman on 24th July 2018, 3:17 pm

Sudah jadi satu perangai orang Melayu ni bila ada sesuatu peluang yang hebat  dan di luar logik akal, mula2 sekali dia nak tengok bukti, dokumen, siapa2 yang terlibat dan juga lain2 detail rahsia. Kononnya untuk kuatkan keputusan untuk masuk. Tapi biasanya orang Melayu jenis ini belum tentu lagi masuknya lepas dapat bukti tetapi akan dijajanya atau diviralkan segala maklumat sulit lagi rahsia tu untuk  disahkan pulak oleh orang lain. Di akhirnya, masuknya tidak tapi maklumat rahsia telah bocor. Jadi cara terbaik adalah siapa yang nak masuk boleh masuk yang tak nak boleh duduk diam2 aje. Segala dokumen adalah RAHSIA. Terpulang pada SH untuk fikirkan sendiri samada nak positif atau negatif. Tak ada sesiapa pun yang boleh arahkan anda.

Kalau nak dikatakan menipu bnyk lagi skim2 lain di luar tu lebih dahsyat penipuannya. Ada dokumen lengkap pun kalau nak tipu tetap boleh. Tapi mungkin sebab angka yang ditawarkan tak masuk akal tetapi dlm masa yang sama berhajat juga jadi jutawan menyebabkan kita jadi tak keruan. Rasanya tak ada orang yang masuk dana ni terus tak kerja dan hanya menunggu hasil skim ini. Hidup perlu diteruskan spt biasa.

Buat PO2 dan Leader2 yang keliru, anda jawaplah sendiri dengan SH masing2. Sendiri buat sendiri tanggung. Anda fahamkanlah sendiri maksudnya...hu...hu...hu...

Apa agaknya RAHSIA yang nak dibongkarkan.........tarikhnya mungkin minggu depan atau minggu lagi satu dan boleh jadi juga minggu lagi dua...kah...kah...kah... Marah lagi puak2 tu......ha...ha...ha... Tunggu aje le sebelum Raya Haji bawak terus ke Merdeka Day 2018.

youngman
Guest


Back to top Go down

smpai bila x tahu

Post by seronokye nak kaya on 24th July 2018, 3:00 pm

tgk plak ape lepas ni diorg puye alasan nk bagi lagi...tp yus dgn hani tu mcm dah bergaduh..hemmmm.....pastu masing2 masih nak collect duit lagi..yang sorang kata dia penipu..yg sorang kata camni....x sabar nk tgk pengakhirannya..gaduh lah korang...

seronokye nak kaya
Guest


Back to top Go down

HILANG KEPERCAYAAN

Post by HILANG KEPERCAYAAN on 24th July 2018, 2:37 pm

Tengok dan lihat je.. tengok sejauh mana diorang buat kerja.. hahaha

HILANG KEPERCAYAAN
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Dinardirham on 24th July 2018, 12:26 pm

Mcmna dinar..2 bulan stop ni...
Hahaha

Dinardirham
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by AKU DAH KAYA on 24th July 2018, 12:02 pm

AKU JOIN CRYPTOCURRENCY OK JEK KAYA..ORANG CINA PON MELABOR JUGAK..YANG JADI KAYAP TU BILA DAPAT LEADER KAKI KENCING.

AKU DAH KAYA
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Oldman on 24th July 2018, 11:53 am

Youngman n nissan gtr.
Menjjadi tandatanya kepada group google hj jasman ni... Siapa mereka berdua... Hahaha
Meraka pun menanti info dri org ats.. Tp yg pasti info mereka sohih dan benar.. Dana ni dah penghujungnya sebenarnya.. Tp mcm2 hal dri pehak gov. Ni.......
Yg pasti segala proses dah selesai.penamat
Kita tggu sje ....
Sama2 kita berdoa segera lah selesai segala ursan...
#cptlakeluar

Oldman
Guest


Back to top Go down

Tunggu lagi ke??

Post by youngman on 24th July 2018, 11:16 am

Jgn risau. Youngman tengah seronok mentelaah pelbagai posting dengan cerita dan hikayat dikarang oleh para SH yg positif mahupun yang negatif majoritinya....ha...ha...ha...

Tak lama lagi...mungkin minggu depan atau minggu satu lagi ataupun minggu dua lagi....Bila sebenarnya tu....RAHSIA ALLAH TU....kah...kah...kah...

youngman
Guest


Back to top Go down

Dimana lorinya

Post by Penat on 24th July 2018, 11:10 am

Ntah2 senah ni slh srg leader kot..sbb 2 beriya ckp brg ada tp rahsia...

Penat
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sabo je on 24th July 2018, 10:46 am

Mohon dan bersangka baik2 utk leader2 yg terlibat.....

Sabo je
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Yelah tu.. on 24th July 2018, 10:31 am


by Senah Today at 10:26 am
Mcm nie la...mlas dah nk layan kecoh2 korang..sian korang dpt info manis je..aku dah tgk..brg ade..kt mane??RAHSIA..bila kuar??RAHSIA..aku ngan youngman still positif..korang nk kata scam ke mengarut ke...ikot korang la..baru labur 2 3 rat dah kecoh ..
#senahdonejilat
#standbyOgosjadikpalat

ni antara bajet bebagus... bila minta buktikan statement.. rahsia..


Yelah tu..
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 40 Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum