PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 11 of 40 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next

Go down

HILANG KEPERCAYAAN

Post by HILANG KEPERCAYAAN on 16th July 2018, 11:12 pm

Mmg betul buka plan baru.. urmmm

HILANG KEPERCAYAAN
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by tester on 16th July 2018, 8:26 pm

testing2

tester
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Open plan on 16th July 2018, 7:14 pm

BPIP open plan.. hangpa dah topup??

Open plan
Guest


Back to top Go down

Tunggu lagi ke??

Post by youngman on 16th July 2018, 3:38 pm

Tak nak komen apa2 lagi....ha...ha...ha...

Sibukkan diri dengan membaca macam2 posting yang ada. Menarik juga baca segala spekulasi, sentimen dan juga persepsi yang wujud dalam diri masing2...ha..ha...ha...

Ada spekulasi SH sebenar ada yang dah dapat HC, ada yang setia menunggu dan terus mengharap, ada yang sudah mula sumpah seranah, ada yang dah bosan dan rasa diri tertipu dan dikecing oleh DL, ada yang mengadu diminta untuk top up oleh PO2 yang terus keliru, ada yang kata sampai satu kampung kena tipu tapi tak seorang pun buat repot Polis,  ada yang kata impossible untuk angkut duit naik lori zaman IT ni, ada yang hairan macamana youngman dan nissan GTR boleh percaya hidup2 BPIP ni tapi rasanya banyak lagi yang sebenarnya tak tahu apa2 pun pasal dana yang dia sertai. Terima kasih juga kepada ustaz orang kampung yang ada juga posting berkaitan nasihat agama sebelum SH sebenar bergelar jutawan....kah...kah..kah...

Hidup ini penuh dengan spekulasi dan rahsia. Jadi hepilah dengan spekulasi dan rahsia berpanjangan yang wujud...hi...hi...hi...

La...la...la...la...
La...la...la...la...
La...la...la...la...
Cobaan...cobaan...cobaan...bak kata P.Ramlee...

Bila lori duit nak sampai ni....biarlah ianya terus dalam bentuk spekulasi dan rahsia. Barulah ada 'thrill'nya dan tak kurang juga yang semakin meningkat tahap kemarahannnya.....ha...ha...ha...

youngman
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Mana ada topup dah on 16th July 2018, 3:36 pm

Hampas belaka nmpaknya anda punya leader tipu kot noh...group kami dh lama stop topup

Mana ada topup dah
Guest


Back to top Go down

Boring

Post by Boring on 16th July 2018, 3:28 pm

Ya betul.. kami positif sahaja.. kami hanya happy2 saja.. bergembiralah tidak lama lagi.. hari dirahsiakan.. lalalalalala

Boring
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by HampasBelaka on 16th July 2018, 3:23 pm

Kami tak dapat apa-apa info tentang topup/sumbangan/delay dari leader kami. benarkah info yang ada dalam nih?

HampasBelaka
Guest


Back to top Go down

Lalalala

Post by Pening ar on 16th July 2018, 2:48 pm

Delay lg...ermmmm...berapa kali delay daaaa....

Pening ar
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by HampasBelaka on 16th July 2018, 12:59 pm

delay = topup, itu sajala setiap minggu... janji 1000% pun x ley pakai... dasar keling

HampasBelaka
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by kuharapkoharap on 16th July 2018, 12:52 pm

isnin pun bakal berlalu......dgr delay lg.....nak minta top up la tu....la la la....

kuharapkoharap
Guest


Back to top Go down

dot dot

Post by dot dot on 16th July 2018, 12:35 pm

hmmm...entah lah ..ckp lgy 2 mggu///ni da nk abis 2 mggu ni... Shocked Shocked Shocked Shocked

dot dot
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by UdangKara on 16th July 2018, 11:46 am

Sahih ker udang kara?

* Tarikh delay yg sahihnya..... Laughing

Urusan lain kena tanya/tunggu leader yg umum la yeeeee.....

lalalalalalal....lalalalalal.....lalalalalalal....

UdangKara
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by MEOWWW on 16th July 2018, 11:43 am

Kalau ada yang dah dapat pun... siapa je nak mengaku yang dia sedang kaya... bounce

MEOWWW
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Fifi wiwi hihi on 16th July 2018, 11:32 am

Dah...

Fifi wiwi hihi
Guest


Back to top Go down

Lalalala

Post by Da dpt ke...??? on 16th July 2018, 11:31 am

Ada yg da dpt ke...???

Da dpt ke...???
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Devendra on 16th July 2018, 11:02 am

Kah kah kah

Devendra

Posts : 3
Join date : 30/06/2018

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by HampasBelaka on 16th July 2018, 11:00 am

Sahih ker udang kara?

HampasBelaka
Guest


Back to top Go down

Boring

Post by Boring on 16th July 2018, 10:57 am

Lalalalalalala

Boring
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by UdangKara on 16th July 2018, 8:27 am

Selamat pagi semua SH......
Dah ada yg senyum lebar ke pagi ni sbb nama dipanggil utk datang ambik beg masing-masing? Very Happy
Agaknya pintu kontena dah dibuka ke belum pagi ni? Harapnya kunci pintu kontena tak tercicir la........

SH semua tengah menunggu panggilan/sms/whatsapp utk mengambil hasil yg sudah lama berada dlm storage.....jgn lupa bawa beg sendiri...
Tahniah & gunalah hasil tersebut dengan sebaiknya....

UdangKara
Guest


Back to top Go down

Haha

Post by Tukang Tilik on 16th July 2018, 2:33 am

Si A : Memang betul dana ni ada.
Si B : Mana kau tahu?.
Si A : Ada org pergi tgk dah duit tu ada.
Si B : oohh ye ke? Jadi jutawan segera la lepas ni.
Si A : Rezeki tuhan nak bagi. Kene bersyukur. Ni pon sebab usaha aku duk topup slalu.
Si B : Betul tu. Kau nak tahu?.. Semalam jiran aku nampak gajah terbang kat belakang rumah die.
Si A : Tipu la..
Si B : .

Tukang Tilik
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by HampasBelaka on 15th July 2018, 11:04 pm

Ramai yg berpikiran negatif, ada juga yg berfikir secara positif.... ada yang masih bertahan dan ada juga yang dah kecundang di tengah jalan...x kurang juga yang dah berpisah nyawa dari badan...hanya kerana BPIP... andai BPIP berjaya maka banyaklah urusan dunia boleh dilangsai dan diurus... andai BPIP nih hanyalah angan2 @ penipuan, maka melingkuplah marhan SH sekalian...masa yang jadi penentu segalanya

HampasBelaka
Guest


Back to top Go down

Sabar

Post by Tukang Tilik on 15th July 2018, 10:29 pm

Ada leader cakap xpayah topup. Tapi mejoriti suruh topup lagi dgn pelbagai alasan.

Sekarang nak salahkan leader pulak dah. Tanggung la sape2 leader tu. Ramai duk cari tu.

Sabar je la

Tukang Tilik
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Yakin on 15th July 2018, 9:01 pm

Lalaalalalalaaaa..

Yakin
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Nak tau je on 15th July 2018, 8:51 pm

Nissan GTR & Young man mcm mana ampa boleh yakin BPIP u betul2 wujud?

Nak tau je
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by NK tau je on 15th July 2018, 8:50 pm

Nissan GTR & Young man mcm mana ampa boleh yakin BPIP u betul2 wujud?

NK tau je
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 11 of 40 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum