PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 12 of 40 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next

Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Report Polis on 15th July 2018, 4:03 pm

Nak report polis mcm mana?? Apa sahaja korang buat adalah kehendak korang sendiri.. Berani buat berani tanggung..
contohnya : Korang masuk duit tabung masjid ada orang suruh ke?? Korang nampak pahala mcm mana walaupun korang tahu ganjarannya.

So korang tahu mana kesudahannya..

Haa mcm tulah konsepnya.. So kalau korang yakin.. suka hati korang.. Korang kena tipu padan muka korang.. nak repot polis mmg boleh.. tapi kumpul 50orang serentak.. sama-sama bersatu report..

TAPI AKU LEBIH SUKA JUMPA BENAM DALAM LONGKANG JE.. PUAS HATI..

BPIP TENGAH HAPPY TU.. BANYAK GROUP DAPAT INFO GEMBIRA KAN.. KORANG MAKAN LAH INFO SAMPAI JADI MUNTAH..



Report Polis
Guest


Back to top Go down

Nak report?

Post by Tukang Tilik on 15th July 2018, 2:48 pm

Sesiapa ada bukti sila simpan. Tapi nampak gaya xde bukti yg disimpan. Topup pon atas angin... Resit pon xde kan?. Main transfer dalam akaun jer kan?... Hahaha.

Tektik menarik.
Ade jgk kot dikalangan ustaz penjual agama. Petik je hadis dan ayat2 agama terus semua percaya. Sabar la konon... Lalalalala

Tukang Tilik
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by HampasBelaka on 15th July 2018, 1:00 pm

Satu kampung dah kena tipu? sudah pegi report polis? kalau satu kampung bersatu buat report, INSYAALLAH leader penipu tu kena cekup

HampasBelaka
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Mengharap.. on 15th July 2018, 12:27 pm

Hahahah.. siap doa tu.. bak mai nak cerita.
Ada 3 taun lepas.. sorg leader yg dah lari.. satu kampung offer BPIP kat kelantan.. tiap2 mlm jumaat ramai2 solat hajat selama 6 bulan.. ada yg gi haji siap doa depan kaabah.. balik haji... errmm leader lari bawak duit hampir 1juta selama 4bulan je..
Jangan cakap ini bukan BPIP.. kalau dah petik 100kali nama lokman shabu.. bukan BPIP namanya??
Kesian 1 kampung kena bala.. sekarang tak tahulah org kampung tu masih ada hidup ke tak..
Alfatihah yang dah meninggal..
Jangan jadi Bodoh...

Mengharap..
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Mak Su on 15th July 2018, 12:06 pm

Semoga di permudahkan urusan BPIP..... Klu xda itu bukan rezeki kita... Tp klu ada itu adalah rezeki utk kita semua.. Yakin dan doa....

Mak Su
Warga Baru

Posts : 13
Join date : 11/03/2018

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Nissan Gtr on 15th July 2018, 11:46 am

Selamat datang kepada jutawan jutawan Bpip nanti,jangan lupa allah dan siapa yg membantu kita nanti..sesungguhnya allah akan menguji hambanya jika ia memberi rezeki..harap semua diuji yg baik2..sabar dan sabar menanti bakal jutawan Bpip 2018
Yg tak masuk atau kena tipu dgn org kepentingan diri sendiri,teruskan berdoa kepada maha pencipta..allah maha mendengar... Jutawan jutawan jutawan islam...welcome

Nissan Gtr
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by kuharapkoharap on 15th July 2018, 11:10 am

derrr....jgn mengharap sgt....dgr news...dr berpuluh group masuk dua je group yg bayar kat DL....jeling2 la leader korang pas ni klu xde..... lalalala...

kuharapkoharap
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by YoungRich on 15th July 2018, 11:06 am

Truskan brsabar SH yg sbenar smua.mmang dah tak lama.dah dpat alamat yg baik dah.brsama kita sabar mnanti habuan masing2.

YoungRich
Guest


Back to top Go down

Tunggu lagi ke?

Post by youngman on 15th July 2018, 10:31 am

Salam buat SH yang sebenar.

Satu sahaja nak bgtau....tak lama lagi lori2 nak sampai dah....kah...kah...kah...

Top up pun dh tak ada. Boleh mula hepi2 sementara tunggu lori tiba...ha...ha...ha...

Yang tak masuk atau yang masuk tapi kena tipu dgn PO2 yang keliru maaf banyak2 sbb tak dapat nak tolong lagi dah....hu...hu...hu...

Gembira selalu dan jumpa lagi buat jutawan SH yang sebenar. Amin Ya Allah.

La...la...la...
La...la...la...
La...la...la...

youngman
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by LOss on 15th July 2018, 10:15 am

Minta topup dengan jumlah ratusan ribu. Ada surat ke yg membuktikan semua tu. Segala macam problum .tak habis habis dengan topup dgn nilaian yg makin tinggi. Kita memang membantu tp segala hal tu biarlah jelas faktanya.

LOss
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kantoi 1 on 15th July 2018, 10:12 am

Ko nak harapkan apa BPIP ni.. Ko tanya leader korang.. BPIP gi masuk ROP lak..
BPIP scam, ROP kencing. AFWF dana orang mati..

Kantoi 1
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by HampasBelaka on 15th July 2018, 10:06 am

hari ini adalah hari Ahad, esok hari isnin..masih ada harapan @ kelabuasap?

HampasBelaka
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by sampai.bila.nak.kena.tipu on 14th July 2018, 7:37 pm

youngman tak kisah sangat kot.. sebab cuma belanja rm10.. dia akan dapat rm10juta...

sampai.bila.nak.kena.tipu
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Senah on 14th July 2018, 7:36 pm

Aku la SH yg berfikiran positif tu...hahahahHahaa...lalalalalalalaaaaa..dia dtg dgn naik lori nyaaa...dia dtg ..dgn duit duit nyaaa....

Senah
Warga Baru

Posts : 37
Join date : 25/04/2018

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Oldman on 14th July 2018, 7:32 pm

Youngman terlebih hisap Shabu mcm Lokman juga.. tu yang percaya sangat..

Oldman
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Lori ice on 14th July 2018, 7:29 pm

1st time aku dengar lori hantar duit kat ahli..
Woitt zaman IT beb..

Banyak sangat tengok DVD ni..

Lori ice
Guest


Back to top Go down

Tunggu lagi ke?

Post by youngman on 14th July 2018, 7:22 pm

Salam shbt SH yang sebenar.

Semakin hampir perjalanan lori duit ni ke destinasi SH masing2 semakin banyak posting negatif yg ada di forum ni....ha...ha...ha... Yang melalak tak tentu pasal pun ada , tak kurang jg yg melalak dgn pasal yg dah tentunya iaitu top up yg dikatakan masih dikutip PO2 yang keliru.

Akhirnya ikut pada hati anda sendiri nak buat apa pun. Youngman dan SH yg berfikiran positif hanya duduk hepi sahaja menunggu lori sampai. Siapa yg rssa dah kena tipu tu baik undurkan diri. Jgn susahkan diri anda lagi.....kah...kah...kah...

La...la...la...la...
La...la...la...la...
La...la...la...la...

youngman
Guest


Back to top Go down

Muhasabah diri

Post by PusarSemutar on 14th July 2018, 6:52 pm

KETIKA aku ingin hidup KAYA.. Aku lupa bahawa HIDUP adalah KEKAYAAN.

KETIKA aku takut MEMBERI.. Aku lupa bahawa semua yang aku miliki adalah PEMBERIAN.

KETIKA aku ingin jadi yang TERKUAT.. Aku lupa bahawa dalam KELEMAHAN, Allah memberi aku KEKUATAN.

KETIKA aku takut RUGI.. Aku lupa bahawa HIDUPKU adalah sebuah KEBERUNTUNGAN.

HIDUP ini sangatlah INDAH jika MENSYUKURI apa yang sudah ada.

Adakalanya yang TERINDAH bukanlah yang TERBAIK.. Yang SEMPURNA tidak menjanjikan KEBAHAGIAAN.

Tetapi ketika kita mampu dan mahu MENERIMA semua KEKURANGAN & KELEBIHAN...

Itulah KEBAHAGIAAN. ♥️

PusarSemutar
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by kuharapkoharap on 14th July 2018, 6:13 pm

perghhhh diajak top up lg.....jgn pusing sgt leader2 sekalian....semua dah mula menyalak nak jejak.....bijak2 korang pusing ade skit bodoh terselit....jgn ingat diri je...pikir anak bini skali bro....pasal duit bukan benda main2...ingatan tulus ikhlas je ni....

kuharapkoharap
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Dosa Pahala on 14th July 2018, 6:02 pm

Sini kita tak cerita pasal insaf ke, dosa ke, pahala ke.. cekup leader korang kasi pukul je.. asyik nak menipu je kerja.. dah tu.. nak jual PO sendiri lak sebab tak ada duit.. tanya skit terus kena remove..
Lokman tu penipu.. Leader diorg lagi kuat menipu.. So korang padam muka kena tipu..

Layak panggil Bodoh je korang ni.. benda simple pun tak boleh fikir.. bg RM10 dapat 10Juta..

Dosa Pahala
Guest


Back to top Go down

SCAM BAHAYA

Post by sampai.bila.nak.kena.tipu on 14th July 2018, 5:49 pm

Brother aku pun dah terjebak ngan scam ni... sampai sanggup dok berhutang ngan orang sekeliling.. dah bg tau banyak kali jangan percaya benda alah ni.. takde manusia di dunia ni yang senang2 nak bagi duit juta2.. benda ni dari tahun 2009.. dah 9 tahun... macam2 alasan diorang guna, masi nak percaya... bukan setakat satu dana.. bermacam-macam nama dana diorang guna.. bila aku tgk segala surat2 yg diorg kasi dalam group tu, alahai.. surat2 buat sendiri punya.. kepada manusia yang buat scam ni, ingatlah... doa-doa orang teraniaya sentiasa makbul... Allah dah janjikan... kesian kat anak bangsa melayu.. sentiasa tertipu dengan setan2 bertopengkan manusia...

sampai.bila.nak.kena.tipu
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by boyserdang on 14th July 2018, 5:33 pm

Hotak ko young man
Jgn berdrama bodoh
Sikit Hari lagi ko Pon tggu nak kena balun ..lari Malam pakai spenda berlubang2
Saya d sini hanya ingin mnyampaikan kebenaran betapa Kita semua Telah d tipu Oleh Lokman paria kasta level 7

boyserdang
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Dana Lokman Lagi?? on 14th July 2018, 5:22 pm

Weii.. dana lokman BPIP adalah SCAM.
Korang gi google.. mesti dapat info dari suratkhabar sampai lah ahli yang dulu hidup skg dan meninggal. Leader pun ramai dah kuar masuk lokap dan kena pukul..

Dana Lokman Lagi??
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Senah on 14th July 2018, 4:09 pm

Bln nie dah 2/3 kali topup????aku rasa hang nie dah kena tipu nie...x kisah la ..yg penting aku enjoyyyy!!!!!x lame dahhhh...lalalalalalalalaaaa...

Senah
Warga Baru

Posts : 37
Join date : 25/04/2018

Back to top Go down

Top up RM100

Post by Zie on 14th July 2018, 3:46 pm

Sy pon da pening ttg top up ..klu x silap bln ni da 2@3 Kali minta top up..klu x BG..dia akn minta org lain Bantu n tolak 1million Dr duit yg patut kita DPT.

Zie

Posts : 4
Join date : 18/06/2018

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 12 of 40 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum