PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post new topic   Reply to topic

Page 12 of 14 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next

Go down

Dana

Post by Dorayaki on 11th February 2018, 10:47 pm

Duit dah pokai kome oiiiii

Dorayaki
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Geng Shabu on 10th February 2018, 10:09 am

Jomlah kita geng shahbu.. Tak mainlah shabu pasar malam..

Geng Shabu
Guest


Back to top Go down

Cukup2 Sudah

Post by SerdangBoy on 10th February 2018, 12:33 am

Jgnlah sesiapa lagi tertipu dgn manusia2 jahat dan penipu..
Semuanya dah terbongkar ianya 1 pembohongan yg amat keji.
Smga semua master plan dan PO2 yg jahat akan dilaknat oleh Allah..

Klu dia org mnta top up kan.lagi..cakap je nanti kami bagi minyak lintah suruh Salina top up kat kepala kote owner... raja mmpos top up kan syabu..bagi owner dpt dua2 stim..stim kote..dan stim kepala hye2 bye2...

SerdangBoy
Guest


Back to top Go down

Dana

Post by Doraemon on 9th February 2018, 7:46 am

Ahahak2

Doraemon
Guest


Back to top Go down

Dana

Post by Nonie on 9th February 2018, 6:54 am

@@@

Nonie
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Ini group BPIP saya on 8th February 2018, 4:28 pm

Yuse Kerbau BPIP:
Wasalam tak apa dan biarkn je si luncai terjun dgn labu2nya.
//Hahaha dia gelar ahli dia luncai.. yang ni lawak.

Cikta jgn mengaku kalah biarkn je
//Cik Ta Admin kerbau

Mj santai2 jgn tunjuk kemarahan kita.buat mcm biasa happy.
//Pemakan duit korang

Kita jgn tunjuk kt mangkuk2 amarah n kesalan kita.bertepuk bersorak diorg bila kita marah2 n mengaku kalah.x jd kudis pun kt sy.kesian nk raih populariti dgn cara kotor fitnah.yg mn bodo percayakn penipuan halus dgn fitnah pelbagai silakn.nama sy makin melonjak2 lagi adalah dgn rating tertinggi dr ahli2 setiap negeri.kesian2
//Nama dia ni ko layak masuk ke dalam balai polis je.


Jap lg boleh bt operasi pembersihan balik.kita perati yg mn x bersuara n jd cctv.mereka2 nila yg merupakn parasit group kita.kita cantas habis2an

Huhuhhuhuhhu.. burnlah duit korang bila Leader korang makan duit..
Admin diorg pun dah lari..

Korang memang bodoh abadi.. Sedarah sedaging pun dia cilok.. apa lagi ahli bodoh mcm korang..

Tak sangka korang begitu bodoh..
Bro nak nama si Kerbau tu, sy pm bro.. kita sama-sama baca yasin supaya dia selamat di......

Ini group BPIP saya
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Ceti on 8th February 2018, 10:30 am

Hahahaha group saya dah ada yang megelupuh dah..
Orang lama dan baru dah masukkan duit.. suka2 je kick org dr group..
Janji dapat dulu dah 100kali janji dah..
Setiap pelan janji dapat dulu.
Time gaji je.. nak collect.. Kepala Bana..
Dahlah tak kerja.. suka sgt kan makan duit haram..
Kutipan ratus ribu tapi hasil tak ada?? Bangga konon kepala hotak.
Aku geram je tengok.. Tak apalah.. buat ahli mcm ni.. Ko ingat boleh tidur malam ke??

Siapa ada no maklumat 2 leader banggang aku tu?? No telefon owner banggang dan 2 admin yang sentiasa banggang dan pemalas.. Tolong PM aku.. atau letak je no phone kat sini.
Kat telegram tak ada no phone.
Klue aku kasi.. leader aku dia kawasan KL dan Selangor dan kononnya dia terbaik seantaro
Tak kisahlah sesiapa terlibat BPIP ni, walaupun Malaysia, Brunei dan Singapore.. Aku nk doakan dia je.. heheheheheh

Nota : Malam ni jgn lupa baca yasin dan seru nama org tu.. So perlukan cepat ye.. Nama seru nama dia.. Jangan risau.. sy tak pakai polis, bomoh dan jampi serapah.. cukup sekadar seru nama dgn bacaan yasin sahaja dan berdoa.

Ceti
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Group Banduan on 7th February 2018, 7:39 pm

Musafir Jiwa Azlan Kepala Bana:
????PLAN BLOCKAGE????
Rm1k = Token rm160JUTA
1.
2.
3.
4.
5.
6.

Total:
Rm500 = Token rm80JUTA
1.
2.
3.

Total:
Rm100 = Token rm16JUTA
1.
2.
3.
4.
5.
6.

Total:
Rm50 = Token rm8JUTA
1.
2.
3.
4.
Total keseluruhan :
Tarikh: 25/08/17
RESIT & DETAILS HANTAR KEPADA CIK TA & MJ

Saya mohon bantulh plan kli ni sorg 50 dh ok ni x smpi 100ahli yg bntu mcn mne nk gameskn..sdgkn masa terus brjln..minggu ni dato owner dh nk sign iu kite nk sign surat pelepasan token kite..klu msih x cukup mcm mne nk sign..kite cba nkkn kejayaan jdi perlulh brkorban sikit utk kite dptkn kejayaan tu..dato dh diarah utk sign iu dlm minggu ni slgi kuota ni x cukup mcm mne dato nk turun sign klu tggu lama taku pg mcm2 dato kna buat jdi bntulh cukupkn kuota ok plas sya mohon ????????????????????????????????

Yg mne lama dh x bntu tu bntulh sikit sorg..jgn diam je kite satu group bkn asing2 pn

Group Banduan
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by antarakasih on 7th February 2018, 5:03 pm

kata nya bulan lepas 2017 dh selesai xkn ada topup lagi,,,
dah ada lori bwk penuh duit dan cek nak agih,,
lastly dpt tahu bulan ni 2018 mintak kumpulkan rm300ribu nak bayar insurance katanya,,,
mashaAllah manusia lahanat apakah ini
masih lg ingin pakai duit haram ,,masih lagi minta topup,,Ya Allah moga kau tnjuk kebenaran kpd org yg mnipu ini,,dato lokman sndiri arah kutip 300k,,sblm
ini janji dh selesai,,akhirnya mnta topup,,,lahanatullah
punya manusia pembohong
avatar
antarakasih
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 65
Join date : 18/01/2018

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by jesse james on 7th February 2018, 1:37 pm

Wow. Cam tu topup rm1 la leh dpt 1j hehehe

jesse james
Warga Baru

Posts : 46
Join date : 03/12/2014

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sila topup on 7th February 2018, 7:54 am

PLAN BANTUAN TERAKHIR❗️❗️❗️

*❗️❗️❗️LAST BAYARAN SELASA 6/2/2018 JAM 3 PM*❗️❗️❗️

1.ustaz khalil rm100(100j)✅
2.kak yam rm200(200j)✅
3.kak mah rm100 (100j)✅
4.Din rm100(100j)✅
5.Johari rm200(200j)✅
6.Saifudin rm200(200j)✅
7.Zul rm100(100j)✅
8.Hamidah rm100(100j)✅
9.Mustafa rm100(100j)✅
10.muzakkir rm100(100j)✅
11.musfirah Rm100(100j)✅
12.AG rm100(100j)✅
13.Azizah rm100(100j)✅
14.md fauzi rm100(100j)✅
15.akasyah rm100(100j)✅
16.hasiah rm100(100j)✅
17.osman rm100(100j)✅
18.nurulnajwa rm100(100j)✅
19.taufek rm100(100j)✅
20.afiq rm100(100j)✅
21.herawati rm100 (100j)✅
22.suhana rm100(100j)✅
23.abrahman rm100(100j)✅
24.muhd nazri rm100✅
25.fatimah hamzah rm100(100j)✅
26.hasni rm100✅
27.hanizah rm100(100j)✅
28.azlina rm100(100j)✅
30. Nor Hafizah RM100 (100j)✅
31.Rosgi rm100(100j)✅
32.jamal rm100(100j)✅
33.saliza rm200(200j)✅
34samad rm100(100j)✅
35.wan norlida rm80(rm50j✅
36.mashayu rm80(rm50j)❗️❗️❗️
37.sarmi rm100(100j)✅
38.roslina rm100 (100j)✅
39.samsuddin rm100 (100j✅
40.fatimah ismail rm100(100j)✅
41.zaini rm100 (100j)❗️❗️❗️
42. syakir rm100 (100j)❗️❗️
44.hapsah rm100(100j)✅
45.yuliana rm100(100j)✅
46.kak zailan rm100 (100j)❗️❗️❗️
47.Noorchahaya (100j) ✅
48.ibrahim rm80(50j)✅
49.yunos rm80(50j)✅


TOTAL : RM
BAKI TARGET : RM

MEMANG LAST..MEMANG LAST...DALAM BULAN NI JUGA DAPAT❗️❗️❗️

*ada sesiapa yg masuk group ni? Please add saya*

Sila topup
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Ketumit on 6th February 2018, 10:44 pm

Tobat lahoooomm wehh..

Ketumit
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by superman90 on 6th February 2018, 2:17 pm

6-9 tarikh keramat .....minggu depan siap sedia....360 darjah.....topup selagi masih ade duit balance gaji..... Basketball Basketball

superman90

Posts : 1
Join date : 03/01/2018

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by metabox99 on 5th February 2018, 7:30 am

Info BPIP wrote:BPIP tengah meeting ni.. Nak buka plan lagi..
Sebab orang BPIP ada kaitan dengan orang di ROP. Ada bau2 belacan lah gitu.
Sama juga mcm AFWFF, BPIP akan claim dana dia berjaya disebabkan salurkan ke ROP..

So get ready guys.. sebab insurance dah nak habis.. nal collect RM1Juta tapi ada hanya collect 20L sahaja sebab yg lain sudah dibayarkan.. hahahaha kelakar betullah..

Cepat..kosongkan bank korang..

paling menyampah DANA BPIP lah, setiap hari, setiap jam mesti nak minta duit top up bounce lol! Sleep Basketball affraid

metabox99
Warga Baru

Posts : 21
Join date : 29/05/2017

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Info BPIP on 3rd February 2018, 6:15 pm

BPIP tengah meeting ni.. Nak buka plan lagi..
Sebab orang BPIP ada kaitan dengan orang di ROP. Ada bau2 belacan lah gitu.
Sama juga mcm AFWFF, BPIP akan claim dana dia berjaya disebabkan salurkan ke ROP..

So get ready guys.. sebab insurance dah nak habis.. nal collect RM1Juta tapi ada hanya collect 20L sahaja sebab yg lain sudah dibayarkan.. hahahaha kelakar betullah..

Cepat..kosongkan bank korang..

Info BPIP
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Just wanna to share on 2nd February 2018, 9:57 am

Bila leader dan admin anda tak dapat makan breakfast dan terkuis2 utk makan tengahari.

Musafir Jiwa Azlan BPIP Baruwah:
Saya nk bgitau skit pkare boleh ye..ok trmasuk leaders, intro(sya, cik ta, tn seliey) dn admin lain dutetapkn utk bantu group msing2 brsama ahli..disini saya nk bgitau jika ade yg msih boleh bantu bantulh seblom jam 12:30 tghari ni tidak boleh lewat tidak boleh tunda..kerana hasil drp kelewatan dn tunda byran ini baki yg sikit akn brtmbah2 nilh slh satu dr nya knpe plan asik dibuka x sudah2 kerana kelewatan utk mncukupi kuota yg ade jika kuota dpt dicukupkn pd masa dn hari yg telah ditetapkn kita tidak akn membuka plan lg dn semua urusan brmula..tpi diatas sikap suke melewatkn suke tggu dan lihat maka kite trpksa hadapi masalah penalty yg mmg akn dikenakn keatas kite..duit dh ade tggl nk bgi kite je tpi smua tu ade syarat ditetapkn..sygnye kite x fhm kite ambil mudah dn remeh maka disitu saje kita dh melnggar syarat..jdi x heranlh klu baki kite asik brtmbh je dr kurng..mng boleh kurng tpi lewat..lewat..dn lewat..ok jika tn puan syg kn bpip dn ingin smua ni trzahir suke sya sampikn bantulh seblom jam 12:30tghari ni..ok tu je sya nk bgitau hanye bagi tau ok mgkin ni xde mkna kot x pelh yg pnting dh smpikn tu je okk..????????????????????

Just wanna to share
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Info BPIP on 1st February 2018, 7:00 am

BPIP SCAMMER..
Sampai bila2 anda dibelenggu HUTANG.
Gi check leader korang.. Habis semua duit anda diorg songlap.. sebab ramai mereka tak kerja dan mengharapkan topup anda sahaja.

Sekian terima kasih.

Info BPIP
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Damansara on 31st January 2018, 6:37 pm

Soalan KBAT BPIP.

Info yg kurang sedap didengar
Owner diberi 3 pilihan atau maksud lain mengugut atau memaksa anda
A) Selesaikn baki 94k hari ini.
B) Tambahan baki 200k yg perlu diselesaikn sepenuhnya sblm tghari esok.
C) Jika salah satu tidak selesai pemindahan kuasa berlaku.
D) Sila topup sampai duit anda habis.
E) Lantak korang.. duit korang .. korang punya suka.

Damansara
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Damansara on 31st January 2018, 12:03 am

epada smua PO arahan dari Dato Owner. Disebabkan cuti dato owner masih belum lepas. Semua PO dkehendaki menghadirkan diri ke Jenun. Satu perjumpaan bersama Dato Owner akan diadakan pada hari RABU pada jam 1.00PM. Sekiranya baki bayaran IU selesai pada hari ini, perjumpaan tersebut akan dbatalkan. Apa yang akan bincangkan adalah:
1. IU
2. PLEPASAN H/CASH
3. PENGAMBILALIHAN KUASA PENGURUSAN BARU (BPIP)
Kehadiran semua PO diwajibkan. Mana2 PO yang tidak dapat menghadirkan diri di perjumpaan tersebut tanpa sebab2 yang munasabah, dengan sendirinya keahlian PO terebut akan
Yg mnurut perintah
DS ****
// maka dengan ini semua yang invest takkan dapat pape pun. PADAN MUKA KORANG.. SAPA SURUH TOPUP??
Apa akan terjadi sekiranya peralihan kuasa berlaku.

1. Kuasa penuh akan di serahkan kepada pihak yang mengambil alih.

//TAHNIAH KUAR KANDANG RIMAU MASUK KANDANG BUAYA

2. Pembayaran iu perlu diselesaikan dengan jumlah 100%(RM2250.00)

3. Jumlah hibah bukan 100% milik kita..terpulang atas budi bicara pihak yg mengambil alih
//BUDI BIACARA LAH.. BUKAN UNDANG2 PUN.
4. Jika ada caj-caj lain, kita akan terpaksa harungi.
//SAMPAI MATI DISURUH TOPUP
// BUKAN DARI DULU MCM TU KE?!
Jika kita semua tidak bersatu masalah ini semua pasti terjadi dan kita akan putus harapan. Mari kita bersatu selesaikan jumlah yg masih berbaki sebelum jam 2.00PM petang ini.

PILIHAN DI TANGAN ANDA SEMUA..BUATLAH KEPUTUSAN YANG TERBAIK. KAMI DARI PIHAK PENGURUSAN HANYA MENJALANKAN TUGAS TERBAIK YANG KAMI MAMPU.
//JOM REPORT POLIS DAN MINTA REFUND KAT LEADER KORANG..

Cerita mcm ni sebenarnya.. diorg dapat tahu ROP nak berjaya.. tak tahu bila nak berjaya.. asyik tunggu 7 hari je.. last2 Open Plan juga.. then diorg kutip BPIP pump ke ROP then nanti diorg claimlah BPIP berjaya.. AF pun sama gak.. dah kantoi tak lepas dana tu.. semua sibuk pump ROP..
So apa lagi??? TOPUP LAH.. bagi kaya kat peralihan kuasa lak..
Dengar citer CNY ni banyak SALES kalau beli kereta baru..

Damansara
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Damansara on 29th January 2018, 10:20 pm

Salam semua rakyat jelata
Dimaklumkan terdapat 13 kekosongan untuk majlis makan malam bersama TUN M pada 2/2/2018 di IPOH,PERAK.
Kepada ahli yg berminat utk hadir boleh pm tepi

AF sedang bermain kuasa politik..
Collect pakai nama AF masuk ke ROP.
Collect ROP masuk ke BPIP.
Collect BPIP masuk poket sendiri.
Sebenarnya AF tak diluluskan oleh Kerajaan Malaysia pun.. BNM pun tak luluskan.. tu yang ada leader2 pump ke ROP lak.. Ada salinan audio tu.. cuma malas nak sebarkan.. kang sebarkan susah semua.
ROP lak dikatakan hampir nak dpt.. Dari 2017 sampai 2018 asyik hampir je..
BPIP??? Kata dah ada kat BNM?? Betul BPIP mmg ada wujud.. ko google pun memang ada.. tapi owner nya tak ada.. Yang collect selama ni untuk bayar hutang je.. lagipun leader2 korang semua tak kerja tapi hidup mewah. Ada yg sakit nak mati pun masih makan duit haram. Bg aku haramlah.. bagi diorg halal.
Mana ada IU bahasa melayu?? Letterhead pun tak ada?? Lawyer lak pakai despatch damansara.
Korang print surat2 tu hantar email kat BPIP tu.. tunjukan diorg atau yg pandai skit hantar bukti email kat operation manager BPIP tu.
Dahlah surat Bahasa Melayu.. tonggang langgang lak..

Tahniah Ahli dan SH semua. Semoga anda terus kaya.
Group Topup masih berjalan.. Cepat.. kosongkan akuan anda dan serahkan pada leader2 anda yang kenyang makan duit anda.

P/S : Hambo dengar ada tayangan perdano hari ni..
pasal malaikat.. tunggu malaikat cabut nyawa kot.

Anda telah melangkah setapak ke alam barzah je..
Kesian pakcik dan makcik kena bodoh.

Macam nilah.. stop lah topup semua.. aku nasihat ni kerana aku kesian kat korang sebab nak kaya sangat sampai kena tipu.

Senario mudah sahaja.
Kalau ROP games, AF dan BPIP akan mengaku sumber semua dari dana masing2.
Kalau AF game, ROP dan BPIP akan claim dana / pelaburan diorg berjaya.
Kalau BPIP game??? Hahaha ni lawak.. BPIP mana boleh game sebab dari 2009 mmg scam.. dah kuar masuk suratkhabar pun masih korang percaya.
Tu belum leader kuar masuk penjara, kena pukul dan rumah kena block dgn along dan paling kesian rumahtangga porak peranda. Tapi dengan collection ni juga ada yang berumahtangga, sekolahkan anak2, support sakit yg tak kerja, duduk hotel tiap2 minggu, buat kenduri kendara dan bayar kereta tiap2 bulan.

Korang apa dapat???
So wahai rakyat Malaysia.. berhentilah dan berdoa sahaja semua Tuhan masing2 tunjuk kebenaran.

Damansara
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Damansara on 29th January 2018, 7:16 pm

Just saya nak tanya, betul ke Aziz M Osman dan Ashraf muslim join AF??
Lama tak dgr berita PU Amir dalam BPIP ye.
ROP takkan tak ada artis join kot?? Mesti ada punya kan...

LAWYER MINTA DUIT TU.. KORANG KENA TOPUP TAU..

Yg Benar,
Si Topup yang Bongok

Damansara
Guest


Back to top Go down

Game over

Post by SerdangBoy on 28th January 2018, 12:17 am

Kepada semua..hentilah segala topup sebelum anda miskin.
Ini semua pembohongan terancang..
Team serdang semua dah bubar dan dlm proses mmbuat laporan polis...tengah kumpul bukti2

SerdangBoy
Guest


Back to top Go down

Game over

Post by SerdangBoy on 28th January 2018, 12:14 am

Kepada semua..hentilah segala topup sebelum anda miskin.
Ini semua pembohongan terancang..
Team serdang semua dah bubar dan dlm proses mmbuat laporan polis...tengah kumpul bukti2

SerdangBoy
Guest


Back to top Go down

Glomour masuk newspaper

Post by Peneroka Maya on 27th January 2018, 6:56 pm

Siapalah Leader korang ni.. Famous woo.. masuk suratkhabar..
[You must be registered and logged in to see this link.]

Peneroka Maya
Warga Baru

Posts : 6
Join date : 27/01/2018

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by antarakasih on 27th January 2018, 5:36 pm

JANGAN TOPUP BPIP wrote:Kena kencinglah korang topip BPIP.. Leader korang semua pakai Vellfire.. tidur hotel.. korang tolong bayarkan hutang ceti diorg..
BPIP penipu.. mana ada hasil..  Dari tahun 2009 sampai skg kena kencing.. Memang bodolah siapa topup..
Time gaji je.. minta topup..  Ramai foller diorg dah lari dah.. yg ikut diorg tu semua tak kerja.. makan duit korang.. Tambahan dgr cerita ada beberapa leader dah kena pukul dan masuk lokap.. dah sihat kuar penjara buat semula.. korang bonggok.. Benda SCAM korang ikut..

bpip dan lokman keling tu penipu,,mmg topup tak kesudah,,skrng lokman keling tu cuba nak larikan diri dari korang
dgn buat2 bz,,mmg meranalah korang,,,elok mintak balik duit tu
avatar
antarakasih
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 65
Join date : 18/01/2018

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 12 of 14 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum