PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post new topic   Reply to topic

Page 3 of 14 Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next

Go down

Boring

Post by Boring on 13th June 2018, 5:31 pm

Untunglah dapat duit raya.. huhuhu

Boring
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by nemo on 13th June 2018, 5:27 pm

dapat duit raya jumaat nii.... kikiki

nemo
Guest


Back to top Go down

Boring

Post by Boring on 13th June 2018, 5:20 pm

Jumaat raya bro.. minggu depan kot

Boring
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by nemo on 13th June 2018, 4:28 pm

jumaat dapat duit... ????????????????????????

nemo
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Apacerita on 13th June 2018, 4:26 pm

Mcm mana info baru
besok punya besok dah sebulan
Di tarik lagi. Besok lah puasa ni
Makin pudar jawapan nak diterima.??
Hari tu ckp x ada bayaran lagi.?
Pagi tadi ckp dah cukup bayaran ny?
Masuk petang senyap?. Jgn bagi jawapan
Besok lagi dah lah.
Harap ke x mengharap ke
Masalahny duit masalah sekrg.!
Ape yang x kena lagi ni.?
Ada yang jadi PO celup lagi ke?

Apacerita
Guest


Back to top Go down

Boring

Post by Boring on 13th June 2018, 3:36 pm

Esok last puasa..????????????

Boring
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by hahahah on 13th June 2018, 12:18 pm

young man ni la manusia paling munafik
skali cuba pthankan bnda yg tnyata mnipu
org ramai,,,

kau tngk mana pergi lori yg ada hard cash
semua?? setelah berjanji dan kutip
topup?? raya lg 2 hari tp lokman senyap!!

itu hri aku dh ckp xkn dpt, xwujud
pn lori kontena ni, dari tahun lps lagi
kata hard cash,,paler jimbet kau
smpai kau mmpos pn xsmpai2 lg
kontena yg direka reka tu

kahkah mna lokman?? kau cuma jd
barua pngutip topup sbb tu kau
ptahankan bnda ni

skrng mintak topup lg si lokman,,
kahkahkah

dasar keling paria,,sbb tu dia mmg
layak msuk list scammer kt BNM

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kutttttttttu jutawang on 13th June 2018, 11:32 am

Masih tingtongg...

Kutttttttttu jutawang
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by escanor on 13th June 2018, 3:38 am

Youngman mne!!! terangkan skit ape yg TAKPEKDAH ckp tu...aritu berie sgt bela si paria lokman tu

escanor
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by escanor on 13th June 2018, 3:34 am

Huhuhu still takde berite apa2 ...yg tau topup2 je keje...

escanor
Guest


Back to top Go down

kena tipu...

Post by Im monalisa on 12th June 2018, 9:27 pm

lokman nak bg duit saidina kot....yelaa...kilang print x hbis lagi.......... bukan nk kaya macam menteri... tp cukup la kalo bagi blik double or triple dari hasil investment tu likes asb or th.... atleast setiap tahun kite tau ada div..ni dah follow bertahun....1 sen pun xdpt..... menangis raya ni.... ada dgr ada yg bergadai semata2 nk hasil yg lumayan.....

Im monalisa
Guest


Back to top Go down

kena tipu...

Post by Im monalisa on 12th June 2018, 9:25 pm

lokman nak bg duit saidina kot....yelaa...kilang print x hbis lagi.......... bukan nk kaya macam menteri... tp cukup la kalo bagi blik double or triple dari hasil investment tu likes asb or th.... atleast setiap tahun kite tau ada div..ni dah follow bertahun....1 sen pun xdpt..... menangis raya ni.... ada dgr ada yg bergadai semata2 nk hasil yg lumayan.....

Im monalisa
Guest


Back to top Go down

dari mana mana

Post by dunia baruku on 12th June 2018, 9:20 pm

rasa lain dah ni... hari yg nak dapat tiba2 sunyi sepi.. lepastu beritahu lagi 2 3 hari... lepas tu sunyi.. apa cer?? truk la macam ni... bukan semua golongan kaya yang masuk benda alah ni... khamis ni DL bicara dekat mahkamah... die kuar mahkamah boleh tumbuk beramai2 asah parang dah kot... duit bukan benda yang boleh buat main2.. adik beradik pon boleh gaduh sebab duit.. jaga jaga kau..

dunia baruku
Guest


Back to top Go down

BPIP

Post by TAKPEKDAH on 12th June 2018, 7:07 pm

Mula2 nak bgi 4/5 juta (info-7/6/18) sorang dlm bentuk cash minggu ni.....maka beriuh rendah laa...bersorak2 laa..cam gorilla dpt mengawan...puak2 BPIP..tu - mcm2 angan2 turbo keluau....
tiba2 (12/6/18) .....ayat ni klua "hanya RM 30K sorang je krn faktor keselamatan".......bersorak2 lagi..puak2 tuu... bila org kata negatif sikit leader dia mula naik hangin...

kmudian (13/6/18) klua info ni pulak....."pelepasan HC terpaksa ditangguh krn bayrn diperlukan utk tmbhn beberapa beg HC lagi"......................

kene topup lagi...kalau tidak barang tak lepas kelua...

ni..apa benda drama ni?.....korang masih lagi nak mngatakan benda ni bukan scamm?..mana YOUNGMAN?...ko tolong perjelas sikit apsal dato kau tu buat kije tak senonoh ni...

TAKPEKDAH
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by hahahah on 12th June 2018, 5:39 pm

young man ni la manusia paling munafik
skali cuba pthankan bnda yg tnyata mnipu
org ramai,,,

kau tngk mana pergi lori yg ada hard cash
semua?? setelah berjanji dan kutip
topup?? raya lg 2 hari tp lokman senyap!!

itu hri aku dh ckp xkn dpt, xwujud
pn lori kontena ni, dari tahun lps lagi
kata hard cash,,paler jimbet kau
smpai kau mmpos pn xsmpai2 lg
kontena yg direka reka tu

kahkah mna lokman?? kau cuma jd
barua pngutip topup sbb tu kau
ptahankan bnda ni

skrng mintak topup lg si lokman,,
kahkahkah

dasar keling paria,,sbb tu dia mmg
layak msuk list scammer kt BNM

hahahah
Guest


Back to top Go down

Bayar lagi

Post by youngman on 12th June 2018, 4:59 pm

Tak ada masa nak jilat bontot sesiapa pun. Bukan dapat apa faedah pun. Yang penting semua urusan telah berusaha dilaksanakan oleh DLH.

Kepada yang boleh sabar teruskan bersabar. Tetapi kepada yang tak boleh lagi nak bersabar terpulang kepada diri masing2. Nak rasa kena kencing atau apa2 istilah yang sesuai bolehlah digunapakai untuk diri sendiri.

Sudah anda kenal pasti PO masing2? Pastikan PO2 anda telah top up sepenuhnya. Kalau tak itulah nama kena kencing dengan PO dalam erti kata yang sebenarnya.

Selamat Hari Raya 2018.


youngman
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Max Max on 12th June 2018, 4:50 pm

X kisah la org rugi ka untung ka.sendiri punya hal. Sahabat yg berhati suci ni nak sedarkan org nak bantu org supaya x rugi tapi guna kata2 yg lebih pahit dari kencing keling.

Max Max
Guest


Back to top Go down

Boring

Post by Boring on 12th June 2018, 3:44 pm

Apa bukti youngman jilat bontot lokman? Cuba buktikan.. jangan fitnah..

Boring
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Gura gura on 12th June 2018, 1:59 pm

Youngman ni rasenye ade bebal skit...dah bgi bukti ape semue still jilat lgi bontot si lokman

Gura gura
Guest


Back to top Go down

Boring

Post by Boring on 12th June 2018, 12:17 pm

Betul tu youngman.. nasib dioranglah salah pilih PO yg tidak jujur dan amanah.. ada yg batu api bagai mcm dia sbg pengurusan.. nak tanyalah yg batu api dan desak tak tentu pasal ni.. korang ni ada join BPIP ke atau PO korang songlap duit korang??

Boring
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kutttttttttu jutawang on 12th June 2018, 12:11 pm

Apo citoooo,,,,dah jam 12pm. .. citoo banyek2 tak guno....semuo nak duit yoe...dah angkut ,ko ...
Po,po dah kayo koe..

Kutttttttttu jutawang
Guest


Back to top Go down

Tunggu lagi ke??

Post by youngman on 12th June 2018, 12:00 pm

Yang kondem ni ada 2 jenis manusia.

1. Dia tak masuk tapi dengki tengok orang lain masuk dan sembang juta2. Terus sebar cerita kena kencing, berak dan muntah pun ada. Ini adalah perangai biasa orang Melayu bila cerita bab pelaburan termasuk pelaburan yang diluluskan BNM apa lagi jika pelaburan sebegini yang tak ada bukti apa2.

2. Ada yang masuk tetapi mungkin disebabkan tempoh menunggu yang lama ditambah dengan angka top up yang bermacam2 menjadikan perasaan tidak keruan dan rasa seperti telah ditipu hidup2.  Itu belum lagi perangai PO2 yang sentiasa buat hal sehingga menyusahkan DLH dalam urusannya. Duit dikutip dari ahli tetapi PO2 ni tak serahkan pada pihak DLH. Senang cerita sendiri pakai duit yang dikutip dari ahli. Itu belum lagi cerita PO tak daftar ahli dibawah untuk tapisan.

Tanyalah diri sendiri masuk dalam jenis manusia yang mana? Atau tak termasuk dalam mana2 pun.

Selamat Hari Raya.

youngman
Guest


Back to top Go down

Boring

Post by Boring on 12th June 2018, 10:58 am

Sy tengok ramai yg kat dalam blog ni bukan penyumbang ahli BPIP.. itu yg kondem kejenya.. terima kasih yg kondem

Boring
Guest


Back to top Go down

Tunggu lagi ke??

Post by youngman on 12th June 2018, 9:51 am

Selamat pulang ke kampung halaman masing2. Semoga selamat di perjalanan.

youngman
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Boncit8 on 12th June 2018, 9:50 am

Dah Kaya ke?? Hahaha atau kana kencing lagi

Boncit8
Warga Baru

Posts : 11
Join date : 05/05/2018

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 14 Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum