ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 1 of 40 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by pok di on 22nd March 2018, 4:27 pm

nk kumpul 50org bkn susah suap sorang 50 dlm ni ckuplh...tuan zainal ajk jmpa xbrni plk...haiza2..ko ni cicitpokdi duit tu diorg colect bg kt kerajaan najib ko juga..bkn ko xtau kera jaan ni sikit2 nk cas itu cas ni..ini dana bnyk xkan krajaan nk ambk 10rnggt ja cas..

-------

[You must be registered and logged in to see this link.]

pok di
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 94
Join date : 07/03/2018

Back to top Go down

ROP MANA

Post by CAKCIBO on 22nd March 2018, 4:27 pm

APA CITA SKRG, LAMA XMENYINGGAH...

CAKCIBO
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Gigit on 22nd March 2018, 4:07 pm

Nrah slow lah. Dia kumpul dulu 50 org. Sorang rm50 dah bole kaver cost production dekat hotel bhaa..

Gigit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 70
Join date : 15/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Katak Puru on 22nd March 2018, 4:01 pm

Lembaplah haiza tu buat keje..cepatlah..x sabar nk tgk persembahan teater bertahun-tahun ni

Katak Puru
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 66
Join date : 20/03/2018

Back to top Go down

Kekekekkee

Post by Cicitpokdi on 22nd March 2018, 4:00 pm

Aku tk belah mana2 pokdi. Dh nama pun cicit mu. Kan aku ckp, aku tkkn buang masa dakwa2 ni. Sbb aku masuk rm10 jek. Aku bgtau info kt hang, aku ada contact haiza itu je. Yg hang panas bontot nape? Aku bgtau hang ja yg pasal lawyer tu bukan semua kena bayaq sendiri. Kalau dh kes pecah amanah, scam tipu duit, kerajaan akan masuk campor. Aku bgtau pendapat aku ja. Haiza tu tk bodoh. Sekian. Aku jadi silent reader balik la ye all the best!

Cicitpokdi
Guest


Back to top Go down

Kekekekkee

Post by Cicitpokdi on 22nd March 2018, 3:59 pm

Aku tk belah mana2 pokdi. Dh nama pun cicit mu. Kan aku ckp, aku tkkn buang masa dakwa2 ni. Sbb aku masuk rm10 jek. Aku bgtau info kt hang, aku ada contact haiza itu je. Yg hang panas bontot nape?

Cicitpokdi
Guest


Back to top Go down

Mari la mari kita menyembang...

Post by Bongakman on 22nd March 2018, 3:51 pm

Mak ai...setakat sembang kari campur bawang semua boleh buat...senyap2 konon...yg kodiang n haiza tu aku rasa group dana lain kot saja nak melaga2kan buat provok je...sebab xdpt join rop
avatar
Bongakman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 155
Join date : 28/11/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by bakal jutawann on 22nd March 2018, 3:48 pm

moga tkbur la org yg kutip duit cara sng
dan mnyara ahli kluarga mreka dgn
duit haram

xlma la ko romi,,zainal,,bakal feymes
nnti

bakal jutawann
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by emy on 22nd March 2018, 3:44 pm

iya haiza tgh kumpul bukti dan org,,
mmpos la kau pokdi yg bsunguh pthankan
manusia bhannggsat pnyangak pnyamun
ni smua,,dh nak akhir march pn haram jadohh
satu haprak xde apa2
dlu janji awal bulan 1,,
skrng dh hbis march pn sama je putar belit
mcm tahun2 lepas haha,,sama spesis
keling mcm lokman je ni
tnggu masa la harta kau disita dan
masuk lokap

emy
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by antarakasih on 22nd March 2018, 3:39 pm

jgn sebab alasan labur rm1 atau rm100,
tapi owner kaut beratus ribu malah juta,,
nampak x permainan mreka disana,,
jika lepas tgn dan anda biarkan sdgkan
org baru mnyertai dan tertipu,,juga
adalah saham anda dipersoalkan di akhirat
kerana x cuba mmbanteras kegiatan
pnipuan ini yg bterusan mnipu org ramai,
malah shingga kini ada dibuka untk org
baru,,maka ramailah yg akan tertipu lg,,
sy shingga march ini shj,,kmudian akn
turut sama buat tindakan, yg penting
benda ini akan viral InshaAllah,,
akan akn hancurkan org yg zalim dan
menganiaya manusia,,kasihan makcik
pakcik yg mninggal mnunggu janji
yg x ditepati,,xapa makcik kt akhirat
nanti mereka xmmpu ganti dgn duit,,
maka nilai pahala mereka lh yg akan
smuanya diperolehi oleh makcik kelak,,
walau 1 atau rm100,,di akhirat tiada
nilai rm = diganti dgn skian2 pahala,,
xdpt dinilaikan btapa beratnya nilai
wang yg diambil tersebut,,xdpt dibezakan
dgn pahala,,kerana wang x mampu dinilai
dan ditukar ganti di akhirat,,
maka akan habislah smua pahala ditukar
dgn wang

romi zainal,,mungkin boleh shj lari kt dunia
tp kt akhirat ingatlah walau tanpa
paksaan mnyertai,,anda tidak
ada bagitahu wang akan lebur,
tp anda janji yg anda beri pulangan,
tidak perlu lumayan,,ckuplah anda mnepati
sperti mana anda janji swaktu
mgambil duit org ramai,,

berat nak pikul tu romi,,dh 8 tahun romi,,
walau mngkin sstengah org x bnyk,,
tp anda dh kaut ratus ribu dan jutaan
ringgit,,haram smua duit trsebut
tnpa redha org ramai romi,,
takut tmkan lakhnat org ramai,,
ini juga trmasuk org yg bsetongkol
mngutip duit dari org ramai

last chance hujung bulan march,,
dan sy akan papar wajah anda 1
malaysia,,biar ramai tidak tpedaya lg
avatar
antarakasih
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 65
Join date : 18/01/2018

Back to top Go down

ADA INFO BARU ROP

Post by RAJIN MEMBACA on 22nd March 2018, 3:18 pm

HAHAHAHA ADA INFO BRU TAK.....

RAJIN MEMBACA
Guest


Back to top Go down

Nanananot

Post by NanaNanot on 22nd March 2018, 3:03 pm

Sy rsa yg dorg join ni yg slh la..yg 20 dpt 20j..mmg xlogik sgt2 klu ikut mcm 2..mayb yg ni yg menyamar under rop

NanaNanot
Warga Baru

Posts : 23
Join date : 20/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by pok di on 22nd March 2018, 2:48 pm

boy iman tu mmg kncg brcabg pn...ini lain..hjung2 dh ni..org nk bg duit kt korang pn nk bising2...xda duit korang cari plk..hmm.dunia2..korang yg bising2 join brpa ya??nk tau juga...cicit aku ni tau dh rm10 ja..bising cm join 10k..

pok di
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 94
Join date : 07/03/2018

Back to top Go down

Adoi pokdi

Post by Cicitpokdi on 22nd March 2018, 2:23 pm

Jgn malukan cicitmu ini pokdi. Belajar law dulu baru nk komen. Mcmana kes boy iman tu la. Team AmL bnm la yg tumbangkan case tu. Takut hang lari tercirit ja pokdi oi.anyway.. Husband haiza tu AML BNM kan.. hihi..

Cicitpokdi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by pok di on 22nd March 2018, 2:03 pm

hmmm..50 org ja...hmmm...nk kna collect duit plk lh nk lawan..ckup duit ke nk ambk lawyer...nk kna kuarkn duit plk..nk ke korang ni...dh la t.up bnyk dh dlm rop ni..

pok di
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 94
Join date : 07/03/2018

Back to top Go down

jangan menangis

Post by kawan-kawan ROP on 22nd March 2018, 2:00 pm

bertabahlah duhai pelabur..... Jangan menagis.....

tunggguuuuuu jeaaw..... HOKEY.....

kawan-kawan ROP
Guest


Back to top Go down

Adoi

Post by Cicitpokdi on 22nd March 2018, 1:31 pm

Duit lawyer apanye. Hang tktau ka boleh dakwa melalui pendakwaraya kalau melibatkan penipuan duit. Sbb tu geng haiza guna org BNM, sbb BNM yg boleh jadi saksi pendakwaan. Bg aku haiza tu tk bodoh. Kalau dh ramai yg report, kerajaan akan incharge case ni. Bukan dakwa individual lg. Ni pendapat aku je la, sbg student law. Aku tk terlibat, aku masuk rm10 je hehehehe. Tu yg malas nk masuk capor. Halalkan je lah

Cicitpokdi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Katak Puru on 22nd March 2018, 1:20 pm

Halamak...makin seronok drama pelaburan n topup menopup ni..x sabar nak tengok video haiza tu..harap2 x sembang kosonglah

Katak Puru
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 66
Join date : 20/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by pok di on 22nd March 2018, 1:19 pm

knpa xsabar2 ni ustaz emy...duk pikir siang mlm ka duit rop ni .truskn khdupn cm biasalh...smpai masa dptlh...

pok di
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 94
Join date : 07/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Gigit on 22nd March 2018, 1:11 pm

Nak perang habis2 ka. Duit adaka nak bayar loyer. Buka file aje dah 5k. Labur rm50 je. Keh keh keh
Kena bukak plan top up Geng Haiza ni. Kaver cost peperangan. Keh keh keh. Pastu nnti kena amkk coti khas nak masum kandang saksi mahkamah. Drag lagi sampai 3 tahun. Layan. Top up kena teruskan kaver duit loyer.keh keh keh
Pastu nak saman pengurusan x bole sbb loyer ckp korang transfer ke account leader. Takde bukti kasi pengurusan duit. Nnti court buang kes. Korang kena kejar leader yg kutip duit. Sbb situ duit masuk yg boleh track. Keh keh keh. Selamat berperang. Guna otak tau. Jgn guna emo.

Gigit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 70
Join date : 15/03/2018

Back to top Go down

Lucu la puak royan

Post by Pakmunaweh on 22nd March 2018, 1:07 pm

Oi puak royan.. Masuk tk smpai seratus nk memekak buat perjumpaan semua. Halalkan jelah duit korg tuh. Setakat celah gigi nk royan mcm org mati laki hahahahahaha hakhakhaktuih

Pakmunaweh
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Gigit on 22nd March 2018, 1:06 pm

Haha lawaknye tgh kumpul bukti. Dia jugak yg ajak jumpa kat hotel la dgn team amla laki dia la nak video bagai. Talipon tak nak angkat. Skrg kumpul bukti pulak? Keh keh keh.apa punya org daa. Haha

Gigit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 70
Join date : 15/03/2018

Back to top Go down

Cicitpokdi

Post by Rinahasrina on 22nd March 2018, 1:04 pm

Cicitpokdi, aku pun ada mesej dia, mmg dorg dh arrange dh. Sape yg tk puas hati bole la join... Kali ni nk perang habis2.

Rinahasrina
Guest


Back to top Go down

Entah le

Post by Cicitpokdi on 22nd March 2018, 1:02 pm

Aku dpt info geng haiza nk kumpul 1/4 ni kt anjung bank rakyat HQ. Ada sape2 yg contact haiza tk. Aku ada call dia, dia ckp dh kumpul lebih 50org dh. Ramai yg mesej dia mintak tolong. Aku ni tknk masuk campor. Dh diri sendiri yg labor, kalau lebur aku tanggung je. Lg pun aku masuk tk byk. Dorg skang ni tgh kumpul bukti, sebab tu senyap.

Cicitpokdi
Guest


Back to top Go down

+/-=x

Post by 1 + 1 = ? on 22nd March 2018, 12:39 pm

mgkin tahun 2020 kot baru dapat...baru la akan di ingati sampai bila2...haha

1 + 1 = ?
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 40 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum