ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 37 of 40 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Pelik on 23rd February 2018, 10:06 am

Saya ada dalam 1 group Telegram ROP..
Beliau telah buka plan RM10/RM2Juta.
Tapi macam pelik bunyinya kerana

3hari sebelum tu..dia btau.. jangan PM Wasap atau Call dia.. sebab dia sedang bz update list..

Suruh ahli duduk diam2.

Then semalam ayat dia.. Ramai yang PM saya yang bertanyakan plan dah tutup ke?? So dia berceritalah yang objektifnya ada ramai ahli PM dia suruh buka plan...

Tapi dia juga suruh jgn PM dia???
Wooittt Chibai... Ahli mana PM ko suruh buka plan??
Aduhai.. ko ingat ahli bodoh ke?? Dah lah ahli mmg bodo.. makin dibodohkan.. bodoh betul lah..

Ko pandai je buat cerita.. kejap jgn PM then tetiba ahli ramai PM tanya pasal buka plan.. agak2 lah chibai..

Apa owner ko dah tak ada duit nak gi Umrah ke??
Ke kemaruk ganja?? Ke sama hisap Syabu gak??
Ohh pengurusan.. faham.. faham...

Yg benar,
Atok

Pelik
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by JUTAWAN ROP on 23rd February 2018, 9:07 am

APA KHABAR JUTAWAN  ROP SEMUA ?? SUDAHKAH ANDA  BERSEDIA UNTUK JADI JUTAWAN BULAN MAC INI ?? YAHOOO!!! PAK CIK KAYOOO !!!MAK CIK KAYOOOO !!!! Very Happy Very Happy Very Happy affraid affraid

JUTAWAN ROP
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Kena kencing sudah on 23rd February 2018, 7:09 am

Kepada Kenalkan diri,
Tq atas info. Puak2 ni sembang boleh runtuh langit. Lepastu sign dokumen dekat kedai kopi. Kata p&c????
Kesudahannya parok duit orang sampai ke sudah. Kahkahkahkah

Kena kencing sudah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Kenalkan diri on 23rd February 2018, 5:35 am

Kepada Kena Kencing Sudah.
Romi : Owner ROP yang syok hisap rokok tunggu duit dr leader2 je.. uiskk shhhh wang pengurusan lah..
Zainal : Proxy disuruh dan tidak dibenarkan membuka mulut dan memberi sebarang info.Shh senyap je ko.
Hamid : Sy tak pasti.. Hamid Utara RASANYA dan pernah dikatakan Acc dia dibekukan sebab kes tribunal.
Roy : MPO BPIP dan merangkap kawan baik Romi dan Zainal dan lain-lain yang selalu suppprt collection dan pengurusan. Banyak kes dia dgn ahli ni..Semua dana dia nak collect.. nasib baik ASB kena gi kaunter.. kalau tak ASB pun nak collect.
Di bawah Romi ada beberapa orang AJK kebersihan yang ditugaskan untuk memberi info di mana Kerbau boleh terang selama 10jam dalam sehari.. Then topuplah.. Mereka juga ada menjaga leader2 yang ahlinya VVIP.

Mereka hidup mewah sebab awal2 dulu sekali collect sampai ratusan puluhan ribu.. So ketagih ketum tu nak collect lagi.. nak nak dari BPIP..
Ok guys.. kutipan masih berjalan sehingga 28hb Feb 2022.. so topup sampai mampos..

Kenalkan diri
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Adl39 on 22nd February 2018, 11:33 pm

2k = 30j?? Basah lecun la korang kena kencing

Adl39
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 31/07/2015

Back to top Go down

Rop

Post by Kena kencing sudah on 22nd February 2018, 11:11 pm

Sekarang ni sape boleh bagitau aku, sape ROY, HAMID, ZAINAL , ROMI (owner )????

Kena kencing sudah
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Budak minang on 22nd February 2018, 11:07 pm

Assalamualaikum semua

Utk makluman smua progress kito still ontrack ikot date..

Tp kita ada satu tugasan yang teramat penting yang wajib semua main peranan .Tugasan ini melibatkan urusan fees pocket money kita. Jadi boss A minta sangat2 bantuan daripada kita semua agar selesaikan tugasan 35K ni sebelum hari selasa .

Sekurang kurangnya RM2K/30J setiap seorang . Total Imbuhan diberi 35K/525J akan dimasukkan kedalam PO1.Harap semua dapat bantu boss A sbb boss kita dh banyak berkorban demi menjayakan program ni .

Jadi harap semua main peranan demi impian kita
semua .Kalau tak siap ni maka kita akan berputih mata menunggu .Samo2 kito susah sonang.....sapo xpaham buleh rujuk 7B..... please gais kito da xleh seleso slagi bondo ni x solosai...tolong sgt2 smua utk cari *FUNDER* untuk Tugasan Urgent ni....


Ini bukan halangan tp ni lah SOP yg kito kono hadap.... yg paham inpow sbolom ni dio akan paham sbb inpow tu borkait dongan togasan ni...


Come on gais bangon sumo???????????????????????????????? jgn tidow gais...kito kasi hanjot samo2 satu kali????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????


Manis eh kito akan raso samo2 nnti bilo da solosai...klu buleh hari ni kasi settle 10K/ 15k dulu
gais......Jom.mulo dri skrg????????????????????????????????????


Update 10/2/18 hari tu
Masih lagi suruh topup. Tak habis2 lagi

Budak minang
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Pakcik Sarkas on 22nd February 2018, 9:21 pm

Sudahlah pakcik sarkas woii.. gilah kerja.. kalau sembang... kura-kura pun boleh terbang jauh..
Aku lebih suka ko buat silap mata dari ko menipu sesama bangsa..
Nasiblah siapa gi join benda pakcik sarkas ni..
Nantilah.. ada masa kita sembang mcm mana kerbau boleh terbang lak..

Tak percaya boleh left group.. Hahahahha

Pakcik Sarkas
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Update 22/03/2018 on 22nd February 2018, 8:55 pm

Update dari Bos Romi :

Urusan act 42 smua dh selesai pd ptg selasa .
Smlm Hnya urusan byran charges selesai.
Hari ini agihan semula baki dri 42 charges tu kpd 10act kembali.
Urusan byran ke act leader akan sya mklmkn arini . Tq
Urus susun doc dan surat kuasa dan yg perlu shj sdg di buat utk diserah kan pd pemangku.
Masa serahan akn sya mklm kn arini
Setlah smua lengkap .
Smua info diterima atas pergrkan di pihak bank kpd pihak peguam.
Wc ..sya menyampai kan apa yg di mklm kan oleh mereka pd sya smlm .
Arini sya akn hubungi pemangku bg laluan seterusnya.

Pemangku : Entah.. aku pun tak faham.. Aku pun mcm kalian.. tunggu uang.. Capek sudah 10tahun nunggu dong...

Update 22/03/2018
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Plan Umrah on 22nd February 2018, 8:41 pm

PLAN UMRAH SWWG
TARIKH TUTUP PLAN 28/2/18
9 MALAM
==================================
RM 10 GET RM2J
TIADA BOOKING.. TT TERUS
RM1000 dapat Umrah bersama Owner

WOOW.. MAKIN LAMA MAKIN HEBAT..
TAHNIAH PADA SEMUA YANG TERLIBAT..

Plan Umrah
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Kena kencing sudah on 22nd February 2018, 10:30 am

Dia punya #CLEAR dari bulan 8 tahun lepas lagi.
Lepastu keluar ayat manis next week confirm 10 akaun vvip akan boleh guna. Seterusnya 42 akaun leader. Seterusnya akaun ahli dan seterusnya dan seterusnya dan seterusnya......






....2020 dan seterusnya

Kena kencing sudah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by To Salwa on 22nd February 2018, 10:08 am

Cuba tanya apa yang dikatakan CLEAR?? Mesti semua tak tahu jawab... hahahahha

Postponed gi Umrah.. tak selesai lagi.. kalau mgg depan gi Umrah.. so maksudnya tak selesai lagi pun..
KITA TUNGGU MAC..
.
.
.
.
.
Tahun 2019

To Salwa
Guest


Back to top Go down

CLEAR

Post by salwa on 22nd February 2018, 9:32 am

To Brader wrote:Masa sekolah dulu tak belajar ke pasal agama.
Cari rezeki yg halal.. bukan topup RM10 dapat RM1juta.

Cepat2 topup .. 10 dah clear 42 dah clear.. korang je tak clear2 lagi..
Korang tanyalah.. apa yg dah clear?? Borang stamping je.. Then lepas tu kena remove.. hahahaha
Korang pun Alhandulilah.. semua dah clear.. apa yg clear pun korang tak tahu..


Betulkh semua dh clear bader?

salwa
Warga Baru

Posts : 16
Join date : 04/12/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by To Brader on 22nd February 2018, 9:13 am

Masa sekolah dulu tak belajar ke pasal agama.
Cari rezeki yg halal.. bukan topup RM10 dapat RM1juta.

Cepat2 topup .. 10 dah clear 42 dah clear.. korang je tak clear2 lagi..
Korang tanyalah.. apa yg dah clear?? Borang stamping je.. Then lepas tu kena remove.. hahahaha
Korang pun Alhandulilah.. semua dah clear.. apa yg clear pun korang tak tahu..

To Brader
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Brader on 21st February 2018, 10:30 pm

Hati tak tenang menunggu..harap2 ada kemenangan disebalik kesabaran

Brader
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Kena kencing sudah on 21st February 2018, 9:38 pm

Puak2 tu kalau sembang langit pun boleh runtuh. Boleh fikir logik kot. Invest RM100 dapat hasil RM3 juta. Bab nak mintak duit orang sampai sanggup tunggang agama. Top leader smmg pun jenis hati tisu. Kalau ahli tak ikut cakap terus kena kick keluar group. Siap guna nama agong, ketua polis negara, PM lagi. Dulu pihak polis bukit aman dedahkan, sign dengap cop rasmi serta dokumen rasmi pihak white house bertandatangan obama pun puak2 ni boleh palsukan. Setakat dokumen bank + dokumen lawyer lagi la senang2 puak2 ni boleh buat. Lawyer sendiri pun tak dapat nak sahkan lagi yg duit rop ( romi ) tu betul2 wujud.

Kena kencing sudah
Guest


Back to top Go down

penunggang agama

Post by doraemon on 21st February 2018, 9:08 pm

mcm2 info manis da bagi, org bodo ja caya... siap ada qariah masjid duk buat solat hajat x berenti x bleh blah.. tgk rupa top leader smmg tu pun nmpak bebenar jahilnya dari bercakap bab agama... kalau betul benda ni, dh lama dh dia tunjuk dokumen bertulis... setakat dokumen bangang siap cop cimb ngan sign kat bank tu pakai printer bodoh duit bertrilion nk masuk, x mcm tu dokumen. bodoh tu namanya. lagi x bleh blah lepak sembang kedai kopi brader... syarikat yg buat ratus ribu pun ada syarikat sendiri, project ratus2 k pun dokumen bapak cantik siap ada cover ngan cover letter lagi... ini trilion palai janji kertas bodoh ja... setakat declare duit nak masuk kat bank, pastu upah org cimb investment tu buat kertas kerja bodoh, alahai mcm bangang. yg x bleh belah surat RHB tu lagi la fake. org tnya bank negara sendiri la surat tu tipu... yg bodoh saja percaya...

doraemon
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Kena kencing sudah on 21st February 2018, 6:31 pm

Salam guys. Perlu bantuan untuk selesaikan tugasan dengan lawyer. Untuk selesaikan surat korang jugak. Ni last job. Akan masuk dalam po1.
Bila hujung bulan, ada tugasan perlu buat guys. Nak kena bayar lawyer stamp pulak. Ni last. Akan masuk dalam po1 siapa yg buat.
Hujung bulan berikutnya. Guys perlu bantuan untuk bayaran parking akaun di bank. Siapa yg tolong akan dapat habuan. Ni last tugasan kita. Mari usaha sama2

Berapa kali last daaaaa

Kena kencing sudah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Info.. on 21st February 2018, 2:35 pm

Apalah dah nak jadi ROP ni..
Owner takkan buat hal pulak..
Pandangan saya.. Romi dan Lokman dah sama2 scammer juga dah.. sebab dia pun tak tahu apa dia buat.. Eloklah tu.. sorang keling.. sorang melayu.. cina untung.. bagi duit kat 2 bangsa tu.. Ahli mangkok.. dok topup je nak kaya tahap dewa..
Cepat.. topup sampai Jumaat ni.. kasi rehat Sabtu Ahad.. Isnin open plan lagi.. sammmmmpai salah sorang mampos..

Info..
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Kena kencing sudah on 21st February 2018, 1:13 pm

Dulu cakap owner nak pergi umrah awal februari. Lepas tu tengah februari. Lepas tu awal mac pulak.

Kena kencing sudah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sedih on 21st February 2018, 12:57 pm

Pulak.. Isnin hari tu cakap lain.. ni cakap lain.. Katanya Dato Owner nak gi Umrah.. uiskk takkan pakai duit kolek? Paroh mcm ni.. Kena kencing sokmo kita..

Sedih
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Info 5 on 21st February 2018, 10:21 am

Diwajib kpd yg beli plan owner baru ni..utk membiayai stamping sila transfer ke acc abg zed ,last 28hb feb ini. Kita kini berada dipuncak.. Sila Topup Segera

Makluman kepada ahli yg telah membeli plan dari owner baru ni..COI anda akan tersedia dipenamakan, walau macammana pun ahli (yg beli plan tersebut) dikenakan menopup utk urusan lawyer & stamping sebanyak RM 150 setiap seorg (setelah dibincangkn dgn pihak pengurusan td).

COLLECTION INI ADALAH UTK STAMPING FEES .
COI UTK AHLI YG MEMBELI PLAN OWNER BARU2 INI , DIURUSKAN-SEDIAKAN.
Harap Topup.

Owner katanya nak gi Umrah.. btau je..
So topuplah lagi..

Itu maknanya Feb memang tak ada.. Then rolling info pakai untuk Mac lak.. bawa ke April.. sampai korang mampos.

Info 5
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Kena kencing sudah on 21st February 2018, 7:30 am

Kronologi rop
1. Alhamdulillah. Bank dah maklumkan dokumen proses is 99% done. Tunggu nak appear ke akaun proxy sahaja.
2. Minggu depan akan dapat ke akaun leader seterusnya ke akaun ahli.
3. Mohon bantuan !! Kita perlukan rm10k untuk bayar kepada bank untuk pengesahan akaun ( bukan ke boleh tolak dari duit yg nak dapat tu???? ) - perkara ni selalu muncul waktu gaji. Boleh fikir sendiri.
4. Kita dah semakin hampir untuk menjadi jutawan !!!
5. Kita dah makin dekat!!!!
6. Impian bakal menjadi kenyataan.
7. Ulang langkah 1-7 sampai bila-bila.

Kena kencing sudah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Mari kencing on 20th February 2018, 8:40 pm

Katanya dah hampir.. hahahaha hampir ke longkang..
Kenapalah anda diPERBODOHkan dengan info..
Apa anda semua giler info ke?? Bingai sungguh lah anda semua.
Beri je info best.. Alhamdulilah semoga dirahmati.. hahahaha
Kau nak bersyukur apa bingai.. nak info, baca quran bukan baca info kasi faham sampai lebam.
Aku dgr abg proxy road tour semua group bagi penjelasan.. ermm hidup dia pun tak tentu lagi sampai bila.. Dia sebagai abg proxy pun tak tahu nak cakap apa.. kang tanya.. isau salah info lak..
Bantulah pengurusan .. mmg banyak pakai duit..
Anak nak sekolah lagi.. nak servis kereta lagi.. rumah lagi.. belanja kawan2 lagi.. uiskk itu semua pengurusan.. anda tak faham.. sebab ANDA KEPALA BANA... hahahhahaha

Mari kencing
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Kena kencing sudah on 20th February 2018, 7:23 pm

Ada leader group siap ugut nak bubar group sebab tak dapat selesaikan tugasan. Kepala hotak dia senang2 mintak RM2k seorang. Tapi janji puak2 ni cam haram tak tunaikan pun. Kejap bulan 8,bulan 9,bulan 10. Ni dah masuk tahun baru dah bulan 3 pulak katanya. Kejap kata duit dah sampai leader.lepastu minggu depan undur balik skrip cakap owner belum sign surat pulak dah. Kena mintak duit lagi untuk bayaran hamprak kepundek apejadah pulak nanti. Berapa kali mau bayar la

Kena kencing sudah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 37 of 40 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum