ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 39 of 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next

Go down

ROP

Post by lyndazzz on 12th February 2018, 3:40 pm

GROUP SAYA MAKLUM MASIH BLUM LAGI.. KUTIPAN LAGI HINGGA RABU NI

lyndazzz

Posts : 2
Join date : 25/01/2018

Back to top Go down

ROP

Post by fara7611 on 12th February 2018, 1:45 pm

Dengar cerita, account 42 leader da clear? btol ke? any info guys... Shocked Shocked Shocked

fara7611
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 06/12/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Hampir Je lagi on 12th February 2018, 7:30 am

Masa hampir tiba.. kita kira lagi 7 hari.. kalau dah habis 7 hari kita kira lagi.. Sampai korang mampos..
.
Info asyik nak best..
.
Last2 topup je koje nya..
.
Kang cakap.. kata den tak paham..

Hampir Je lagi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by 7 hari mencintaimu on 10th February 2018, 10:12 am

Dah lebih wei 7 hari..
7 hari
7 minggu
7 bulan
Bulan 7
Ok kita tunggu 7 tahun lagi..
.
Pape Topup dulu ye.. Alah sorang RM100 dah RM1juta.. pejam mata je..

7 hari mencintaimu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Geng Sarkas on 10th February 2018, 9:57 am

Sy bukak plan ni direct Tn Romi sbg owner ROP dibwh Proxy Tn Zainal.

Dah memudahkan anda semua dari mencari group mana yg benar dan mana yg scammer.

Kami dah siapkan jalan utk bw anda ke laluan yg benar dgn bermodalkan rm10 shj.

Malah 100% sumbangan anda mmg kami salurkan ke SMMG .

Bkn mcm kami dulu yg masuk group scammer beribu duit habis.

Tu pun anda tak bersyukur ?
RM 10 pun nak bising2.

Kalau taknak ...sila left la

PLAN TAMAT 11/02/18
PLAN SMMG 002
RM10 GET RM 2 JUTA
RM100 GET RM 20 JUTA
RM 500 GET RM 100 JUTA
RM 1000 GET 200 JUTA

PO BILA BILA MASA JE
@Lagi 8 tahun lah jawabnya

1)chlorpheniramine -1️⃣
2) rosidah - 1️⃣
3) apis -2️⃣????
4) zaihana -1️⃣????
5) sarizaila-3️⃣????
6) azizudin-1️⃣????
7) nomalia-1️⃣????
Cool mas kloon-1️⃣
9) lara marimar -1️⃣
10) ida zie - 5️⃣
11) rohaya -5️⃣
12) khalid -1️⃣
13) ghazali -1️⃣
14) hidayatullah -1️⃣

CIMB BANK
800 5450 159
JAY JAY ROYAL MAGIC UNIVERSAL

MAYBANK
1080 1178 7428
LAMIN MAT ZABARI

SERTAKAN RESIT DAN DETAIL YANG TEPAT KEPADA MASTER 011-31130587, +60 12-580 0069, +60 12-916 1210, +60 16-429 4063

Geng Sarkas
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by metabox99 on 10th February 2018, 5:21 am

DANA ROP ni katanya dah x lama nak dpt dah tapi kenapa buka plan mintak top-up lagi lol! lol! bounce bounce

metabox99
Warga Baru

Posts : 21
Join date : 29/05/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Penerangan mengenai ROP on 9th February 2018, 10:10 am

Sejarah pelaburan En Romi secara ringkas. Bermula dengan beberapa trading yang kecil pada tahun 2009 dan dengan usaha sendiri, beliau berjaya memperolehi keyakinan seorg funder dengan memberikan BG nernilai RM1b. Bermodalkan BG dgn nilai tersebut sebgi modal, telah mmebuat kontrak pelaburan baru dgn MS Sgpore pada 2010 selama 5 tahun. Penghujung 2013, kontrak di tamatkan oleh beliau atas alasan target keuntungan telah dicapai. Kontrak dibatalkan pada Nov 2013 dgn membayar penalty utk baki tahun kontrak. Kemudian wang keuntungan dan modal (fund) dipindahkan ke Offshore Bank di Labuan sementara menunggu kelulusan badan berkuasa di KL. Kelulusan diperolehi pada march 2016 dan fund tersebut di transfer ke sebuah Investment Bank di KL. Fund dah boleh dicairkan dan digunakan tetapi masalah hanya untuk kegunaan En romi seorang sahaja. Oleh kerana beliau mesti membayar kesemua funder2 yang beliau telah janjikan, cara yang terbaik untuk beliau membuat bayaran kepada funder semua ialah dengan mendapatkan Local COI iaitu COI yg dikeluarkan oleh syarikat pelaburan di Malaysia dan mempunyai term "unlimited and transferable"

Jadi untuk mendapatkan COI tersebut, beliau terpaksa membuat kontrak pelaburan baru di JP Morgan KL selama stahun lebih sehinggalah pada bulan sept 2017. Sebab itulah fund ini tidak dapat dikeluarkan lagi sehingga tarikh tersebut.

Baca.. tak faham pm leader korang ek..

Pape topup wajib..

Penerangan mengenai ROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Info ROP on 9th February 2018, 5:42 am

Di Jumaat yang tenang... maka Pelan Topup pun dibuka lagi..
Sekian Terima Kasih

Info ROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Info ROP on 8th February 2018, 8:53 pm

Saya rasa ahli dah macam kena kencing ROP ni..
Berurusan dengan bank 100kali.. Masih tak selesai dah masih ulang benda yang sama. Again.. again dan again..
Seperti tahun-tahun yang sudah.. Macam nilah.. Last2 time gaji.. topup lak..
Kenapa bunyinya Pelik??
.
Berapa kali owner nak buat salinan ic je nak bagi bank??
Bank of India ke dia buat?? Sampai tak faham2.
.
Jeng jeng jeng..
Beng beng boom.. Anda dah kena kencing..

Info ROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Mr R on 8th February 2018, 4:38 pm

Masa akan tiba....

Mr R
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Ceti on 8th February 2018, 10:38 am

Dengan ini kami istiharkan anda akan berjaya.
.
.
.
.

5bulan kemudiannya.. Terima kasih kerana membanggangkan diri anda.

Nota : Jangan risau.. skit je lagi.. 3 tahun boleh tunggu.. takkan 3 tahun lagi tak boleh tunggu.

Ahli mcm kita ni giler info.. Bagi info terus gembira. Macam tak ada pedoman lak..

Ceti
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Damansara on 3rd February 2018, 6:08 pm

Ok tidak sempat 05hb sebenarnya ramai telah buka plan lagi untuk ROP kerana pihak pengurusan inginkan bantuan.
Kali ini lain lak.. dimana info tidak lagi memberikan tarikh dan meletakkan info di pihak bank pula. So semua bergantung kepada pihak bank.

Apa lagi?? Yang masih setia dengan leader dan admin anda habiskan duit anda untuk topup.

Ingat kali ini tiada tarikh diberikan.. lepas ni semua pihak bank uruskan.. Maka bila?? Minggu depan?? Tahun depan?? Dan 8 tahun lagi..

Semoga berjaya.

Nota : AFWFF tu lak yang beriya2 nak claim dana dia berjaya.. Collect 200K pump 20K sahaja.. lebih masuk kocek..
Ada leader jual portion dia sebab apa?? Sebab dia pun tak percaya dah.. Ahli juga jadi mangsa tlg bayar hutang leader.

Damansara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Info ROP on 2nd February 2018, 4:51 pm

Bersedia nak jadi Jutawan minggu depan, minggu depan lagi.. minggu hadapan dan minggu seterusnya??
Jangan lupa tunaikan janji anda ye.

Info ROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Info ROP on 2nd February 2018, 10:58 am

05.02.2018 pihak tertentu perlukan beberapa bantuan untuk melancarkan pengeluaran pelaburan ini. Sesiapa terlibat harap dapat membantu dan kita sama-sama doa agar ianya berjalan dengan lancar.
Tolong jauhi dengan Scammer yang cuba menjatukkan pelaburan ROP ini.
Terima kasih.
Penunggu ROP bila nak dapat ni.

Info ROP
Guest


Back to top Go down

Roll Over Program

Post by ROP SQUAD on 2nd February 2018, 10:49 am

GENG BPIP & AFWFF PEGI MAIN JAUH JAUH YA

ROP SQUAD
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Makan malam Jom on 2nd February 2018, 10:36 am

Ok guys.. nak bersiap.. nak makan malam bersama Tun M. Jumpa di sana ye..
Nanti kami update gambar ye..

BPIP tak ada makan malam mcm ni.. huhuhuh

Makan malam Jom
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by PENUNGGU ROP on 1st February 2018, 9:11 am

ASSALAM DH BERJAYA KE ROP?

PENUNGGU ROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Info ROP on 1st February 2018, 6:54 am

Apabila ramai leader2 dari BPIP dan AFWFF dapat tahu ROP dah nak selesai.. Maka mereka topup di ROP skg.. Bijak mereka.. Tahniahlah ROP.

Selepas ini BPIP dan AFWFF berjaya atas sebab mereka melabur ke ROP

Selepas tu ada yang takbir dan takbur dan bangga usaha selama ini berjaya.. walhal corner kat lain.

Kalau ikutkan apa kisahkan janji dpt duit.

Papepun... JOM TOPUP.. mereka kepanasan skg ni..
Cukup bulan duit tak ada.. leader korang banyak nk bayar.. tu belum leader kaki kencing lagi..

Tak sabar semua kan nk tunggu ROP.
10 tahun boleh sabar kan
5 tahun kita sabar lagi
1 tahun kita diuji kesabaran
7 hari.. berdoalah pada Allah semoga kita sihat dan dipanjangkan umur.
Sehari sebelum 7 hari.. pape kta TOPUP dulu ye.

Info ROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by BILA PENYAMUN DATANG LAGI on 31st January 2018, 12:09 am


ABG ZED DAPAT PLAN UTK DIBUKA KEPADA ANDA...PLAN DARIPADA OWNER ...YG ABGZED PEROLEHI DARI P.A OWNER SEBENTAR TADI. TERPULANG KEPADA ANDA UTK MENGAMBIL PELUANG INI..TIADA PAKSAAN..

⏰ PLAN SMMG COUNTDOWN⏰
RM20 get RM 1j

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.

payment tt seblom kul 5 pm 3hb February 2018
*DJZED ENTERPRISE AKA PENYAMUN
*21701000308
*Hong Leong Bank
*zainudin ibrahim*
*156075732791*
*MAYBANK*
NOTA : Hati-hati dengan akuan ini. Anda akan menangis tanpa lagu.

BILA PENYAMUN DATANG LAGI
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Damansara on 29th January 2018, 7:26 pm

Hari ni 29, esok 30, lusa 31 Jan..
Minta Ahli Topup lah “kata leader kepada sub leader”
Skg ni kan ROP nak dapat.. so siapa topup bulan Jan sahaja yg dpt imbuhan.. yg 2017 bye bye lah.. tak pun alah campak lah sorg 5K ke.. nanti dah dapat banyak.. saylang tempat lain lak..
Ayat di atas apabila Ahli dapat tahu kutipan dana lain tapi pakai nama lain semata2 nak tutup mulut.

Kepada semua SH dan Ahli, kami minta maaf kerana pihak pengurusan tidak dapat terus kan. Semua refund modal sahaja ye.. Harap Maklum

Yang Benar
Kaki Topup yang Bodoh Abadi

Damansara
Guest


Back to top Go down

Marilah Kita Kaya

Post by Peneroka Maya on 27th January 2018, 4:47 pm

Ada rumours ramai dari Leader BPIP dan AFWF gi topup kat ROP??? Sebab Dana diorg tak berjaya.
ROP bukan Dana kan.. Investment
BPIP dan AFWF adalah Dana orang mati siapa dok claim skg ni. SCAM...
Apa lagi... Jomlah Topup bagi diorg kaya raya.. Korang papa kedana..
TIME GAJI WOO.. PLAN BERJALAN..

Peneroka Maya
Warga Baru

Posts : 6
Join date : 27/01/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by jesse james on 25th January 2018, 3:49 pm

Panjang tungguu.... Tu heheh

jesse james
Warga Baru

Posts : 46
Join date : 03/12/2014

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by salwa on 25th January 2018, 9:06 am

KODAK wrote:ROP : GEGARAN NEGARA KEMUNCULAN JUTAWAN2 TERPIJAK AKAN BERMULA 2018 INI.
         NANTIKAN KEMUNCULAN WIRA2 HEBAT ABAD INI YANG BERJIWA KENTAL AKHIRNYA BERUBAH 360 darjah DLM AKTIVITI HARIAN MEREKA.
         TUNGGUUUU!!!! ; bounce bounce

dh ada yg terima ke sh?

salwa
Warga Baru

Posts : 15
Join date : 04/12/2017

Back to top Go down

baru je join tadi.....

Post by KODAK on 24th January 2018, 11:02 pm

ROP : GEGARAN NEGARA KEMUNCULAN JUTAWAN2 TERPIJAK AKAN BERMULA 2018 INI.
NANTIKAN KEMUNCULAN WIRA2 HEBAT ABAD INI YANG BERJIWA KENTAL AKHIRNYA BERUBAH 360 darjah DLM AKTIVITI HARIAN MEREKA.
TUNGGUUUU!!!! ; bounce bounce

KODAK
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by salwa on 24th January 2018, 10:24 am

any news regarding rop?

salwa
Warga Baru

Posts : 15
Join date : 04/12/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 39 of 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum