DANA AFWFF

Post new topic   Reply to topic

Page 1 of 44 1, 2, 3 ... 22 ... 44  Next

Go down

DANA AFWFF  Empty Kepijat

Post by Kepijat Today at 12:57 pm

Buakan macam b a bi lagi dahhh mmg b a bi betul pya wooo siap ada bunyk skali krok krok

Kepijat
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty Dah dekat dah...dah dekat dah...dah 2 tahun ak degar ayat yh sama

Post by Mcm vavi Today at 12:35 am

Dah dekat dah....dah dekat dah....dah 2 tahun ak dengar ayt yg sama.mcm vavi la lu org...*****

Mcm vavi
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty Jubo

Post by Pantat wangi Yesterday at 10:34 pm

Duit dah masuk dah weii.. Setanbaiii setanbaiii......

Pantat wangi
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty Hang cangkui

Post by Hang cangkui Yesterday at 8:06 am

Memey la penipu da keturunan menipu ..tipu aje la koje deme ni smua.koje xde asik kutip top up je.dr ataih smpai la ke bawah semua kaki tipu.x caya suh depa bukk kasut tgok ade bau hancing x??

Hang cangkui
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty Re: DANA AFWFF

Post by Srikandi on 16th September 2019, 5:31 pm

Penipu kuat!!! Hampa xpkiaq ka hampa duk tipu org ramai kot. Ada yg polis pon duk join. Tp depa tu xbodo depa tu tggu masa ja tu nk bubuh sekoq2. Aku pon pelik cmna smpai duk tipu smpai skrg duk kutip duit hampa igt laaaaa noh kita akan jmpak gak kat akhirat nt. Malu lah time tu. Aku xjoin tp aku sedih tgk mak pak aku yg masuk ni dah kena 'brain wash' teruk sgt.

Srikandi
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty Django

Post by Django on 10th September 2019, 11:31 pm

Afwf da masuk tong sampah..dah xde lagi..klu nak juga sila jmpa pijat blh tanya dia tong aampah mana dia letak!!

Django
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty bila nak dapat duit ni

Post by Yyy on 10th September 2019, 1:37 pm

Apa perkembangan terkini pasal duit ni

Yyy
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty Re: DANA AFWFF

Post by KLIE on 28th August 2019, 5:09 pm

dana AFWFF yg diheboh2 dulu tu dh gi mana bai...
masuk lubang #ubunq dh ka?

KLIE
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty dah nk penghujunggg

Post by topup ag on 28th August 2019, 4:29 pm

TEPOKKKKKK!

MEH TOPUP AG!!!

dah x lama kn

plan ni akan dibayar dyly

1. BC (saguhati 10k)
2. Plan BC Bos
3. Plan Immunity
4. Plan Jariah Direct bos
5. Plan Jariah Bahagian company...

ade ke plan2 korang??

KAYO LAH SUMERRRR....

DAH X LAMERRR...

HAHAHAHAHAHAHA

topup ag
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty Smmg

Post by Romi on 25th August 2019, 1:25 pm

[24/08, 22:39] ROSLAN SMMG: ok den terus terang..nk tyer bang enal betul ke ada dgr dri salah seorang org kuat smmg khabarkan PO akan dpt tahun depan...tu je..jika betul den nk kena cari keje tambahan untuk bayar refund ni😩

[25/08, 00:44] BOZZ ZAINAL: Sorry.. Sorry.. Tadi lambat sangat soalan tu saya drive. Baru sampai destinasi. Jawapan saya adalah TIDAK.

Kalau sekiranya sahih dalam apa yg dijangka kan, buat apa nak tunggu tahun depan utk byr PO. Kami disini nak selesaikan secepatnya pada dan tak mahu menanggung beban lagi. Lagi cepat lagi bagus. Ikut schedule yg saya bagi dahulu

[25/08, 00:45] WAK SMMG: Maksudnye tahun ini jugakan tz😘

[25/08, 00:47] BOZZ ZAINAL: Ikut schedule yg saya bagi tu

[25/08, 01:13] BOZZ ZAINAL: Inn Shaa Allah Sama2 kita teruskan berdoa agar selesai dengan kadar segera

Romi
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty Re: DANA AFWFF

Post by Parit sulung on 24th August 2019, 11:06 pm

Amacam basah x kepala kena kencing...???
Aku bukanlah salah seorg dr mereka yg joint tp kwn2 aku..
Depa gagal tok hasut aku joint benda2 menipu ni..dr dua tahun lps depa gigih ajak aku masuk..tp aku tgk sampai hari ni HABUK PUN TAK DAK..sudah aku bg tau haiwan2 tu kenyang telan duit hampa..
Hr ni skli lagi depa ajak aku lepak bila aku tya amacam benda yg korg joint ni dh dapat hasil belum ?? Masing2 buat muka mcm org OKU hahahahahahhahahah..

Parit sulung
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty Bodo nak mampus

Post by Bodo nak mampus on 1st August 2019, 10:47 pm

Betui la kaya..tapi beli jem kaya la hahaahahahaaha
Betui la kaya..tapi beli jem kaya la hahaahahahaaha
Betui la kaya..tapi beli jem kaya la hahaahahahaaha
Betui la kaya..tapi beli jem kaya la hahaahahahaaha
Betui la kaya..tapi beli jem kaya la hahaahahahaaha
Betui la kaya..tapi beli jem kaya la hahaahahahaaha

Bodo nak mampus
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty Dah kaya dah

Post by Sabri on 1st August 2019, 2:45 pm

Dah kaya dah pun nie.
Hari tu kata sebelum raya nie ckp lps raya plak..
Nnti lps raya ckp merdeka, krismas..... Huhuhuhuh...

Sabri
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty Re: DANA AFWFF

Post by Pantai timur on 1st August 2019, 12:39 am

Koi nok nanya udoh kaye ke deme???Kihkihkih

Pantai timur
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty Re: DANA AFWFF

Post by Dunia on 24th July 2019, 11:19 am

Kabavian.

Dunia
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty Gampang

Post by Gampang on 21st July 2019, 11:49 am

Mmg pundek la pijat niii anjing *****!!!

Gampang
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty Kena jubur

Post by apyz666 on 21st July 2019, 7:29 am

Plan dibuka maka berduyun duyun laj keldai top up datang untuk disontot hahahahaha

apyz666
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 144
Join date : 05/05/2019

Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty Django

Post by Django on 21st July 2019, 12:12 am

cepat la bongokk oii!! Gaji aku bulan lepas x habih lag ni..siallll laa..aku nak top up ni hahh!!! Adoii bangang tul laaa weii cepat bukak plan tu!! Da x saba nak top up ni haa ..bodo laaa dana ni!!!

Django
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty Meroyan

Post by Sulaiman on 20th July 2019, 6:09 pm

Sudahla tu meroyan... Xdpt kuarkan kata2 kesat...
Apala memalukan kaum je.. Ckp xjoin... Tp mengharap duit mak la tu....


Sulaiman
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty Dana penyamun

Post by Dana penyamun on 20th July 2019, 8:09 am

Woi cpt la bkk plan baru!!! Aku x saba nak top up *****!!! Xpe aku sanggup top up smpai bila2 pun demi utk kesejahtreaan kowang smua!! Cepat lah bukk plan bongok ko tu!!!! X saba kna kencing hancing nak stim kencing kowang ni gampanggg!!! Cepat la siall!!!!

Dana penyamun
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty Kaldai top up

Post by Kaldai top up on 19th July 2019, 1:39 pm

Top up jgn x top up..haa lai lai tmbah kan lagi pelaburan jgn jdk pandai sgt xnak top up..biar jadik pandir top up xpa..hahahahahaha

Kaldai top up
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty haaaa...topup!!

Post by posto dan plan on 19th July 2019, 8:38 am

Posto dan plan....

kata-kata motivasi..mutiara kata...

posto dan plan...

yang meyakini dengan penuh 'iman'...TOPPUUPPPP...
yang topup mmg org yang sama..

yang lain CCTV....

posto..posto...posto....

on plan

bantu pihak pengurusan.....

yang best..semua dah berakhir...tinggal nak thumbprint..(emmm..entah tuk kali yang keberapa...hahahahaha)..plan bantu pengurusan still onnnnn...

orang ber'iman' masih TOOOPPPPPUUUPPPP..

Haa..TOPUPP!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

posto dan plan
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty Bangang nak mampos!

Post by Bangang nak mampos! on 15th July 2019, 7:26 pm

Ending nya nnt bila masuk kubur kakakakakakak padan muka kaww labuuuu!!

Bangang nak mampos!
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty Re: DANA AFWFF

Post by Bila kau rasa on 15th July 2019, 2:07 pm

Bila nk b, akhir..
X sbr nk tgk ending mcm mne.. Huhu

Bila kau rasa
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty Re: DANA AFWFF

Post by Gua on 11th July 2019, 7:09 pm

Ini semua bodoh.. Kihkihkih

Gua
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  Empty Re: DANA AFWFF

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 44 1, 2, 3 ... 22 ... 44  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum