DANA AFWFF

Post new topic   Reply to topic

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Kesahihan

Post by OrangSusahLagikenaTipu Yesterday at 9:28 pm

Assalamualaikum. Saya nak tahu kesahihan dana ni. Kalau betul ada urusan bank jumpa mahathir bagai sila tunjuk bukti bukan setakat info dekat whatApps saja kalau macam tu senang2 je nak menipu orang.Ada yang terlampau taksub dengan bende alah ni sampai setiap kali perjumpaan minta duit bagi gitu je alasan nak urusan bank lah buka syarikat lah nak clearkan nama lah tapi bukti documen tak ada putar belit apabende. Jangan lah nak menipu orang tak selamat dunia akhirat. Allah swt maha melihat.

OrangSusahLagikenaTipu
Guest


Back to top Go down

Allah tolong daku

Post by Allah tolong daku... on 18th October 2018, 10:50 pm

Memang la tak de org bagi duit free, tapi yg duk kat bawah jer lebih2 pun jumpa penghulu kampung jer mmg la tak tahu pape...

Allah tolong daku...
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Budus on 18th October 2018, 10:20 pm

Bodoh dan diperbodohkan.Nak kaya tapi goyang kaki tunggu
Mimpi la wehhh.Ingt lerr mana ada manusia nk bagi duit pree. Sudah2 lah membodohkn diri.Macam mana laa otak pikir.Mak pak tak ajar ker yg hidup ni mmg kena berusaha bukan menadah

Budus
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Entahlah on 18th October 2018, 9:44 pm

Putar2...pusing2...
Sikit lagi... sikit lagi
Tunggu
Stanby
ITULH ANTARA INFO2 DARI DULU SAMPAI SEKARANG
MAMPUSSS!!!!

Entahlah
Guest


Back to top Go down

Allah

Post by Allah tolong daku... on 18th October 2018, 8:15 pm

Ini mcm kes abg saya jer dgn kawan2 nyer...20 juta hilang gitu jer.... Kat UK juga...pi check bank tu da tak de...

Allah tolong daku...
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by manaadauntung on 17th October 2018, 9:33 am

apa maksud PO? nanti tangguh smp sudah... duit xdpt2 lagi... menganga je topap

manaadauntung
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by tak untung on 17th October 2018, 9:09 am

DANA AFWFF ,  ROHAIZAT  BERJANJI HUJUNG BULAN NOVEMBER AKAN DPT PO, SAMA2 KITA TUNGGU JANJI ROHAIZAT. Mad Very Happy Twisted Evil Laughing Razz

tak untung
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Info Afwff on 15th October 2018, 6:52 pm

‏ ‏
rohaizatAFW.o==[]::::::::::::::::>:

Insha allah projek ini akan saya teruskan  .dan  bantu .sabar  sikit sahaja  lagi...

Ayah biarkan meraka    kita tahu apa yg kita  buat dan  tak perlu pun kita bagi tahu apa yg kita tahu biarkan meraka  tunjuk  baik suci tunjuk bagus  mcm pandai semua benda tahu  padahal  kosong mcm hebat .kita tak pernah berganjak seinci pun kebelakang.adat org dlm perjuangan  tak di caci keji tak hebat la kita  sehingga  hari ni.saya cabar  siapa  sahaja  yg rasa  diri meraka  benar  membawa  kebnaran  yg seolah olah nya  kami tak betul .itu silap besar  la .
Jika  saya bentang kan  satu persatu  jgn ada  yg melopong .waktu itu tak guna lagi .saya terus  kick out main jauh jauh .sbb semua pandai .kami berusaha sehingga larut malam
Dan masa  serta kewangan  sendiri  serta  sanggup berhadapan dgn org utk menjayakan urusan yg gila ini .
Biarkan meraka ayah .bkn lama mana dah pun .nk kita akan lihat sendiri  maruah kita dikembalikan secara auto
Kita org tak hebat kita org tak pandai .
Tapi takdir  allah yg meletakan kita  pada tahap ini bersusuai dgn ketabahan kita .

Mana  ketua ketua yg baik suci hebat tu .seekor  pun tak nampak byg .seharusnya  meraka la yg di gasak  .kita  yg berani kedepan pula di cerca  .anggap sahaja   meraka banggangg   .lagi membangangkan diri sendiri.

Kita tahu kita dimana .dan apa kita ada .

Saya tahu ayah dah buat yg terbaik .pedulikan meraka  .kita takan tercalar pun .setakat mcm tu .berani di belakang .saya ofer  siapa berani  berhadapan dgn  saya .saya cabar  
Berdepan  tak kira dia ketua ke owner  kepala dana ke .

Itu semua nt saya ajar  mcm  mana  nak  dpt bahagian nya.

Nasib org duk bawah ayahda  .dia yg saya kenali tinggi budi bahasa  dan jati diri.tak sama mcm  saya  keras .kasar .silap hari mmg kelaut org

Ni org atas  saya yg uruskan dana pun sedang sakit .

30 tahun dah dia uruskan dana tinggal dia seorang sahaja lagi yg ada .dimana arwah hj jasman buat urusan sebelum ini

Kita  bersenang  jer bg sumbangan dan tunggu .meraka ada yg tak merasa dana pun .9 org lagi semua dah arwah .nasib kami berjuang habis habisan  dgn menyambung urusan dana ini.jd soalan saya mana  yg ketua lain

Urusan blm  siap  .link to berlaku apabila master acc di on system di bangkok terus  derct ke acc anda .tp bkn la skrg

Info Afwff
Guest


Back to top Go down

Dana afwff

Post by Positif sgt2 on 15th October 2018, 3:57 pm

Ehh mana boleh suka2 batal penyertaan.waima masuk 50 ringgit .jangan jadi seorg yg munafik.ciri2 org munafik.bila dia berjanji dia mungkir ..so jgn mungkir.janji nak bg rakyat jelata kaya kan?sila tunaikan.susah nanti kat sana nak mencari semua org yg masuk ni..didalam lautan manusia.kang nak masuk syurga tak lepas..ye dak?

Positif sgt2
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by putar alam utk topap on 14th October 2018, 6:44 pm

mcm2 la dia putar2 supaya dpt terus minta topap.. bila buka plan baru.. sesapa xnak follow kena ugut ala2 batal penyertaan.. xde plak nak refundkan duit... sukati burn..lantak la kan asal topap berjalan..bila minta status bila dpt hasil.. xde jawapan. dah byk sgt putar2.. klu dihimpun putar2.. ketara xlogik.

putar alam utk topap
Guest


Back to top Go down

Penipu besar

Post by Penipu besar on 14th October 2018, 5:24 pm

Katanya bln 10 ni dpt duit cash beg la apa la..hritu jnji bln 9 da dpt cek bila da smpi bln 9 ada pula plan baru, topup rm30 dpt 30juta+myvi, rm50 dpt 50juta+perdana v6, 1k dpt la billion2+vellfire, yg toptup bln ni akn dpt dulu, jadi yg topup sbelum2 ni mna jnji2 yg dulu ??.. Asyik2 bantuan terakhir smpi bila terakhirnya ?? Kesian kt org2 kg asyik ditipu dgn kata2 manis..dgn mnggunakan nama Allah utk mngeburi segala penipuan..bila org bsg dlm grp mula la mrh dan remove org tu..mohon pencerahan!

Penipu besar
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by infosedeh on 13th October 2018, 6:40 pm

kepada cai afwff... afwff ni oleh rajarampos... rajarampos plak junjung ROP romi.. rampos ni ikut skim rop... agak2 dari mana sumber raja rampos? dari topap cai ler..

infosedeh
Guest


Back to top Go down

Dana afwff

Post by Positif sgt2 on 13th October 2018, 11:29 am

Korang dah topup lum 500k lagi tu nak guna?aku dah topup ..kalau x susah lah nak jd jutawan thn ni..cepatlah tolong topup.500k lagi nak guna tuh..

Positif sgt2
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by For kaki zina on 13th October 2018, 11:17 am

Betina ne post dekat Dana sini ape hal? Dah kena sawan ***** ke minah. Rop kau pergilah post dekat sana. Kecil2 tak nak mampus besar menyusahkan.

For kaki zina
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Dunia sementara on 13th October 2018, 11:07 am

Bagus zira.. Awak dah buat report... Kesian mereka asik tunggu habuan masing² ntah bila nak dapat! Dah terang² dana ni cuma khayalan mimpi di siang hari... Dia org kaya raya kita pula jadi mangsa penipuan dah lama dana ni wujud.. Tapi tak pernah sorang ahli² mereka ada yag dah dpat! Asik positif lama² jadi negatif! Biar lah dana ni terkubur... Kesian nasib orang melayu asik di perbodohkan!

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Report

Post by Zira on 13th October 2018, 8:32 am

Semalam saya Ada membuat aduan /report d Balai polis pasal ketidak tulusan dana ni,nasib msj tentang group ni masih Ada lagi,Dan gambar /video Di YouTube rampos dan Romi saya Ada tunjuk kepada anggota yg mengambil aduan itu,InsaAllah polis dah moniter dlm group open.......

Zira
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by TOPUP LAGI on 12th October 2018, 8:22 am

INFO BY PRESIDENT AHLI FIKIR, [12.10.18 02:06]
ASALAMUALAIKUM .

ARAHAN KHAS .DANA AFWFF.
DAN MAKLUMAT .SEHINGGA HARI INI.

DGN INI SAYA MAKLUMKAN DIMANA URUSAN DANA INI MASIH MEMERLUKAN 500K .UTK TUJUAAN KEMAS KINI SEGALA SYSTEM BLACK BOX YG HARUS SAYA BANTU SEORANG YG MENJAGA SYSTEM INI ..DI UK
SERTA BEBERAPA URUSAN KOS PERGERAKANNYA.

UTK MEMASTIKAN BG PERINGKAT AKHIR UTK DI SELENGGARA DAN KEMAS KINI UTK DI LEPASKAN PADA PENAMA .DLM BLN 11 INI.
PIHAK PENGURUSAN MOHON SAYA MEMBANTU ATAS SBB DI DLM SYSTEM ITU TERLIBAT NAMA SAYA DGN JUMLAH YG TERBESAR.

SAYA DI ARAHKAN UTK MEMBANTU 50%DARI SELURUH KEPERLUAN .

DGN INI SAYA TELAH MEMILIH
HANYA 2 KETUA BESAR YG DI AMANAH KAN UTK MEMBANTU SAYA. SERTA PASUKANNYA SAHAJA
HANYA NAMA YG SAYA SENARAIKAN INI
DIBENARKAN MEMBUAT URUSAN MEMBANTU SAYA.

SEGALA BAHAGIAN YGMEMBANTU AKAN TERUS DPT BERURUSAN SECARA LANGSUNG DGN SAYA
DI WAKTU PENCAIRAN PERINGKAT PERTAMA NT.

1. AYAHDA RAJA RAMPOS
SERTA CEO DI BAWAH PENTABIRANYA

NORSITA .SERTA KETUA DI BAWAH PENTABIRAN NYA.

SELAIN DARI NAMA KETUA INI TIDAK DIBENARKAN MEMBUAT URUSAN INI.

PADA AHLI YG INGIN MENGAMBIL BAHAGIAN SILA BERURUSAN DGN NAMA YG SAYA MAKLUMKAN DI ATAS.

TEMPOH MASA URUSAN INI SEHINGGA 17HB ..10.

UTK MAKLUMAT SECARA DETAIL SILA BERHUBUNG DGN MEREKA

.YAKIN IKUT.
TAK YAKIN TGK SAHAJA .

BIAR KAMI BERJUANG SAMPAI AKHIR .

BUKAN DIMANA BERMULA TAPI DIMANA KAMU WAKTU AKHIR NANTI.
SEKIAN WSLM

TOPUP LAGI
Guest


Back to top Go down

Dana afwff

Post by Nampak sgt membongaknye on 11th October 2018, 3:24 pm

Komen terakhir dr saya ..sy doakan semoga kamu2 semua yg menyertai dana afwff menjadi jutawan pada tahun 2018.maaflah menyibuk menyemak di dlm dana ni.assalam..

Nampak sgt membongaknye
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Maafkan saya on 11th October 2018, 1:49 pm

Kami bukan nak sibuk.. Cuma nak tegur... Dana² ni memang nama tak sama... Tapi hakikatnya bos yang sama! Sudah² lah jadi mangsa game dana yang wujud di alam maya ni... Kami bukan dengki anda² nak jadi jutawan..janji yang sama bertahun tak pernah ada penamatnya! Tak sedar lagi ke agenda mereka yang asik minta duit tak pernah berhenti! Sedar la dana ni cuma di atas angin...

Maafkan saya
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Tanya je on 10th October 2018, 12:48 pm

AFWW dan SMMG ada kaitan? kait dengan ROP jugak tu..

Tanya je
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Rezeki on 10th October 2018, 12:35 pm

Apa hal ahli dana lain ganggu dana kami ne? Kalau korang tu rop jangan menyamak dalam forum dana kami. Malulah sikit kenapa harus menyibuk dana orang lain.

Rezeki
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Yelah tu on 10th October 2018, 12:15 pm

Patutnya yg negatif la meroyan spam... ni yg positif...kah..kah..kah...parah... masih xboleh nak terima kenyataan.

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Dana afwff

Post by Nampak sgt membongaknye on 10th October 2018, 11:46 am

Berani kerana benar ..forum dana rop dah block.kenapa takut?kalau betul ada dana tu ignore jelah org yg negetif..dah kenapa takut?

Nampak sgt membongaknye
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Yahidupsmgg on 9th October 2018, 6:04 pm

smgg mmg idup... ko ler smp mati menopap.. tu blum yg smp mati spam..butthurt

Yahidupsmgg
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by gshshsjd on 9th October 2018, 5:43 pm

ai geng negative dri rop datng sini lak.....nak kena spam gak dlm n

gshshsjd
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum