DANA AFWFF

Post new topic   Reply to topic

Page 5 of 44 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44  Next

Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty Cipap

Post by Pantat Berdarah on 13th June 2019, 9:36 am

* INFO TERBARU

*Assalamualaikum wbt..*

*Atas arahan daripada pihak Dato, atas rasa terima kasih beliau kepada Team TMM yang banyak membantu dalam urusan Dana WSB, maka dato memberi hibah kepada semua ahli yang ingin mengambil peluang.. 1K PO 10B dan plan ini akan dibuka sehingga Jam 6 Petang esok 14 Jun 2019 (kuota tiada limit dan dato akan bayar)*

*Kos untuk "programers" yang menjaga "line system" amat diperlukan buat masa ini sementara menantikan segala urusan ke akaun penerima dizahirkan pada bila2 masa dari sekarang..*(rujuk kepada Voice mesej Dato ptg tadi)

*Diharapkan melalui plan Bantuan Programmers ini, segala urusan akhir dipermudahkan Allah swt, dan segala kerjasama serta komitmen drp semua Ahli TMM terlebih dahulu kami di pihak admin mengucapkan jutaan terima kasih..*

*Boleh mula booking dan TT dengan Kadar segera bagi memudahkan urusan dato hari ini..*

*Akaun Pak Yus* *(YUSRIZAL)*
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
*Akaun Maybank*
*162405050442*

*Akaun CIMB*
*7600318713*

*Ikut mana2 akaun bank yg memudahkan urusan masing2 untuk TT*

*Sekian Maklum*

*Admin TMM*

*_13 Jun 2019_*
*_18:20pm_*
person
by Sponsored content

Pantat Berdarah
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty Bukak plan

Post by Org Kita on 13th June 2019, 8:30 am

Ade bukak plan lagi???

Org Kita
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty ????

Post by Dr caler on 12th June 2019, 11:02 pm

Apa pun doa bebaik kembali kepada fitrah...jgn halalkan
Setiap sen pun duit yg dilaburkan tu....tggu ja di akhirat...
Kepada yg nk menopap tu...jd bijak skit lepas ni....

Dr caler
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty Kena jubur

Post by apyz666 on 12th June 2019, 5:27 pm

Hahahahahaha kata nak keluar dah suruh top up lagi hahahahaha

apyz666
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 144
Join date : 05/05/2019

Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Bulu jembut on 12th June 2019, 5:21 pm

Hahahah tgk caption korg aku ketawa..jgn kata duit bau duit pun xda ni..beso punya penipu puak penjenayah ni..suh topup lagi ada p u k i m a k betul penjenayah ni..aku nk sgt jmpa penjenayah2 ni depan2..buat la rmh tebuka aku nk bwk mercun bola ni..

Bulu jembut
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty org kita

Post by org kita on 12th June 2019, 4:39 pm

senyap je x de info apa2 pun..

org kita
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty Kena jubur

Post by apyz666 on 12th June 2019, 4:35 pm

Duit dah masuk ke. Pegawai bank dah mula kerja harini hahahajajajaajjaj

apyz666
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 144
Join date : 05/05/2019

Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty INVESTMENT KEPALA BANA

Post by CHEQ on 12th June 2019, 3:57 pm

dah raya ke 8 nih,,, mana jutawan jutawan semua.. ada yang dah ke dubai or abu dhabi or mana mana.. kasi licinnnnn

CHEQ
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty Temburong

Post by Temburong on 10th June 2019, 1:40 pm

Bil api air xnak kira skali ke???

Temburong
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty mai labur lagi

Post by rohaizat dan adnan on 10th June 2019, 11:01 am


salam ada yang nak labur lagi ke.tumpang aku dan adnan masih ada.akaun kami akan mula aktive di luar dan akan baut pemindahan kepada ketua-ketua dan leader terlibat.boleh bertanyakan kepada leader2 anda.sebelum itu ada info sedikit tentang ahli2 terlibat ini membayar untuk lawyer setelkan di sistem.kita perlikan lagi RM 350K tujuaan tu saya tukarkan kepada untuk bayaran kereta2 mewah,rumah2 banglo,bini2 dan lain2.kita tak ada masa ni.harap maklum ye.

rohaizat dan adnan
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty Kena jubur

Post by apyz666 on 9th June 2019, 1:05 pm

Dana Affwf ni kaki sontot juga besar lubang juboq ahli dikerjakan oleh kaki topap

apyz666
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 144
Join date : 05/05/2019

Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty Punai

Post by Cipap wangi on 8th June 2019, 10:06 pm

Duit nak masuk dah nihh.. setanbaii setanbaii semua... urusan ni benar lahhh... tolong la percayaaaa

Cipap wangi
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Orang kita on 8th June 2019, 2:43 pm

Hairan la... Kenapa nak sedarkan orang bahawa dana-dana ni penipu dan tak wujud kat dalam ni, kenapa tak sebarkan ke media sosial.. viral kan ke fb.. ke wasap kah...

Orang kita

Posts : 3
Join date : 13/05/2019

Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty kepala bana

Post by kepala bana on 8th June 2019, 9:01 am

kepala atas pun ehek,ehek,ehekk konon baik ler macam hare perahhh jangan x perahhh

kepala bana
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Pocong on 8th June 2019, 1:28 am

Nak masuk raya ke 4 .. hahahahaha... penjenayah romi dan kawan2 serta leader 2nd penjenayah ni senyum sakau duit org..korg??? Jadi batu bersurat la hahahahha tunggu sampai lebam..x pun tggu plak info deepavali nnti..infonya berbunyi, kita raya hindu hahahahhahahhahah...

Pocong
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty Malam menghilang

Post by Nak tanya on 6th June 2019, 10:54 pm

Betul ke ada leader keluar PO dan collect pembayaran ahli tapi tidak serahkan pada pihak owner?. Katanya lebih 80% dari keseluruhan leader. Dah cek leader masing2?

Nak tanya
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty Kena jubur

Post by apyz666 on 6th June 2019, 10:33 pm

Tunggang lagi jangan tak tunggang

apyz666
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 144
Join date : 05/05/2019

Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty Pak tam

Post by Pak tam on 5th June 2019, 12:02 pm

Aaah lebai mid pya ckp mana penah betui!! Sume mohong jeee..mmg mnx maki hamun depa ni smua!!

Pak tam
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Kena muhong lg on 5th June 2019, 8:06 am

Hamid mengala muhong kat kami ahli karisma! Hang ni mid mengkala ckp sedap ja. Buat apa hang dok janji lepaih saqhi saqhi dah tu hang dok muhong ? Klu tak boleh tunai janji jgn dok bg ayat maneh! Org tua apa hang ni, kaki muhong! Hang ingat hang boleh tongkat langit ka, dok muhong tak abeh abeh! Cuba hang habaq mai betoi2, ada ks takdak bemda ni???? Hang dok muhong, org dok sumpah kat hang tau dak! Mengkala hang boleh tobat, tobat lah mid! Mana tau tak dan tobat hang innalillah!

Kena muhong lg
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Kena tipu on 5th June 2019, 2:31 am

Hahahahaha. Duit dah habis. Si rohaizat guna buat beli vellfire 2 bijik bmw sebijik hilux sebujik rumah banglo 3 bijik(untuk bini 2 , orang kahwin 2 katakan, untuk anak 1) baru baru ni minyak topupkan, duit topup tu untuk pembedahan mak dia la tu

Kena tipu
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Kupu kupu hiasan on 5th June 2019, 2:01 am

Smua ni mmang fantasy je ke mcm mana ye ?
Maaflah tngok hari ke hari makin bagi harapan tapi habuk pun tkda . Dimalam raya ni saya mohon spuluh jari atas kata2 saya pada smua walaupun tak saling mngenali . Jika nk kick saya pun its ok saya hormat kputusan✌🏼
Jika ni satu pnipuan hentikan lah sbb kita hidup pun taktahu smpai bilanya . Slamat hari raya ????

Kupu kupu hiasan
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Dana kepala bana on 4th June 2019, 10:53 pm

Ahli fikiran tgh kira duit ke??? Hahahahah BODOH...meh sini mnum air kencing aku..alang2 ko kene kencing elok minum skli baru afdal..

Dana kepala bana
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty Re: DANA AFWFF

Post by To ahli fikiran on 4th June 2019, 6:49 pm

Mana nyaaa duit bukan masuk sekumpulan mcm tu nak menipu pon takyah laaaa menipu mcm tu penipu

To ahli fikiran
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty Mak jemah

Post by Mak jemah on 4th June 2019, 1:09 pm

Ale utoh yang mashuk ada lahh!!

Mak jemah
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty Cipap

Post by Ahli Fikiiran on 4th June 2019, 12:56 pm

Stanby standby.. duit masuk mlm nih.. urusan ni benar... konpom masuk mlm nih... yeayyyyy

Ahli Fikiiran
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 5 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 44 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum