DANA AFWFF

Post new topic   Reply to topic

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Re: DANA AFWFF

Post by AF Topup on 4th February 2018, 9:33 am

AFWFF dah start topup..
Cepat.. jahanamkan poket anda.
Tarikh tutup 05.02.2019
Sebab tahun depan topup lagi..

Nota kaki : Nak pump ke ROP lah tu.. then takbir AFWFf berjaya..

Binawe

AF Topup
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Info AFWFF on 3rd February 2018, 6:00 pm

Setelah habis dinner dgn VVIP (ahli politik) maka banyaklah spekulasi yang berlaku.

Berita terkini.. yang dikatakan ROP hampir nak berjaya maka AFWFF akan declare dana AFWFF pun nak berjaya.

Beberapa leader telah invest ke ROP untuk selamatkan keadaan di mana AFWFF tidak berjaya.

Ianya telah termaktub dalam salinan audio yang kami telah dapat yang mengatakan AFWFF tidak berjaya claim dana tersebut.

Sekiranya AFWFF minta topup, ianya akan disalurlan di dalam ROP yang masih menunggu dan terus menunggu.

Bagi saya mudah sahaja.. hentikan topup bila anda dapat info manis.. Sebab info manis akan disusuli dengan topup.

Sekian terima kasih
Penopup berjaya.

Info AFWFF
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by metabox99 on 3rd February 2018, 9:20 am

Info Afwff wrote:BPIP ada. ROP ada.. macam tak adil lak AFWFF tak ada. Kecil hati kang..
Ok perbincangan mengenai AFWFF boleh discuss disini termasuk skandal ke, claim duit org mati ke, Black Card ke, Nak guna kuasa politik ke, leader kencing korang ke dan lain-lain.
Bincang ye..

DANA AFWFF boleh tanya sendiri dgn tokey AWFF yg duk pegang kunci tu , ini facebook dia :>>https://www.facebook.com/rohaizat.musa.9

metabox99
Warga Baru

Posts : 21
Join date : 29/05/2017

Back to top Go down

DANA AFWFF

Post by Info Afwff on 2nd February 2018, 10:05 pm

BPIP ada. ROP ada.. macam tak adil lak AFWFF tak ada. Kecil hati kang..
Ok perbincangan mengenai AFWFF boleh discuss disini termasuk skandal ke, claim duit org mati ke, Black Card ke, Nak guna kuasa politik ke, leader kencing korang ke dan lain-lain.
Bincang ye..

Info Afwff
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum