DANA AFWFF

Post new topic   Reply to topic

Page 3 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Hamna Allah on 20th November 2018, 10:50 am

org kalau dh penipu tu..takkan kira pasah hati punya..yg penting kepuasan dan keuntungan menipu tu

Hamna Allah
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 78
Join date : 31/10/2018

Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Takjadinak_kaya.com on 20th November 2018, 1:26 am

Sampai hati Rampos tipu kita. Senang je tabur janji palsu membuat kita seronok. Dah berapabtahin janji mcm ni . Dah berapa kali raya, raya hindu , raya cina, Christmas, tahun baru , kita tetap menunggu.
Kita tunggu penuh harapan dan kita dapat info palsu.

Takjadinak_kaya.com
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Hamna Allah on 19th November 2018, 8:21 pm

lagi mencari inspirasi...mcmana lagi nak menipu...kenduri dah dkt..tp habuk pun tiada..

Hamna Allah
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 78
Join date : 31/10/2018

Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Guarantee on 19th November 2018, 8:17 pm

Esk dh 20hb.. Blm ada khbr berita pun lgii.. Cti sklh pun dh nk start.. Hmmm,alamatnye x b, cuti mana laa...

Guarantee
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Kaya on 18th November 2018, 9:55 am

“ETON”!........,,mak nak jadi JUTAWAN!

Kaya
Guest


Back to top Go down

yeii...

Post by Hamna Allah on 17th November 2018, 12:58 pm

kt top up lagi...dan lagiii...

Hamna Allah
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 78
Join date : 31/10/2018

Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Being Civil on 15th November 2018, 3:37 pm

Sedihlah asyik dpt info tunda dgn alasan. Cuba utk sekali saje ckp yg benar. Puaskan hati semua ahli ahli yg percaya dan sayang raja rampos. Tapi sayangkah raja rampos pada ahli ahlinya?

Being Civil
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Topapian on 14th November 2018, 6:00 pm

Info terbaru tadak... tgu je la info recycle = topap!.

Topapian
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Info? on 13th November 2018, 1:57 pm

Apa info terbaru ? Tunda lagi ka ? Ceq penat dah nie

Info?
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Sokong on 13th November 2018, 1:38 pm


by Cadangan on 10th November 2018, 11:05 am
mai kita ramai2 cekup rampos.. togelkan dia, ikat kat pokok yg ada kerengga, lps tu jentik telo dia ikut portion korang. RM50 = 50 jentik + 5 jentik bonos ehsan pengurusan yang ikat dia. kalo dia pengsan, kena ulang semula. penalti sbb korang jentik kuat sangat.

Saya sokong dan cadangkan cadangan ditutup. menipu je rampos ni putar2 ayat.

Sokong
Guest


Back to top Go down

Maknanya

Post by Anakayah on 13th November 2018, 12:44 pm

Maknanya tak dapat minggu ni la eh, even that RM10k yang kata duit pendahuluan tu la eh.

Anakayah

Posts : 2
Join date : 10/11/2018

Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Mengarut on 13th November 2018, 11:34 am

Skrg cakap 2019 sbb ahli ramai,,,,,tak habis habis putar belit dgn janji manis ckp minggu depan. Skrg dah 2 hari minggu depan dari minggu lepas... apa ni. Kenape tak nak terus terang ? Mungkit janji tu berdosa wahai raja rampos! Ahli ahli kau bkn semua org kaya, dah laburkan duit, mengharap dpt imbuhan spt yg di janjikan tapi janji yg awak taburkan adalah palsu..
“ hati membeku mengingatkan kata janji manis mu..”
Semuanya palsu.????????????????????

Mengarut
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Punah on 12th November 2018, 2:55 pm

Dgr kata mggu ni weyy nk dpt duut.. Tpi rampos diam plak.. Tgh fikir idea nk bgi alasan ke tu??? Hahaha

Punah
Guest


Back to top Go down

hmmm

Post by Hamna Allah on 12th November 2018, 2:35 pm

biarkan...ada lagu..adaaa lagi????????????????

Hamna Allah
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 78
Join date : 31/10/2018

Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Mengarut on 12th November 2018, 9:56 am

Dah sonyap raja rampos dan crew crew dio! Mano info atau dah tak do lai yg nak di koncingkan! Dana takdo . Semuo dah kona tipu. Kosian den nengok ahli dah kona blok. Guwano tu?

Mengarut
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Permata Yg Hilang on 10th November 2018, 3:37 pm

Cuba bagi tarikh yg sebenar2nye... Ni asyik mggu dpn, mggu dpn.. X dpt2 jgk.. Nk tipu pun agak2 laa... Jgn la asyik tabur janji..kesian kat ahli2..

Permata Yg Hilang
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Dinar on 10th November 2018, 3:35 pm

Bila nk dpt duit ni??

Dinar
Guest


Back to top Go down

tak puas lagi ke makan duit haram

Post by Si Tenang on 10th November 2018, 2:58 pm

janji manis je dari hari ke hari,minggu ke minggu...kalau betul buktikan..jangan ckp putar belit..kesian pada ahli yg tunggu da lama..sedih tgok org melayu kondem org melayu sendiri..bila nk maju oi... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Si Tenang
Warga Baru

Posts : 10
Join date : 10/10/2018

Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Tertipu on 10th November 2018, 2:21 pm


Untuk makluman tuan/puan tahun lepas saya dan group sy di bawah po yg sama dah bayar pada DL untuk buka akaun di Deutch sebanyak RM4500/= setiap seorang...tgok sekarang DL ulang benda yg sama....memang DL nie PENIPU ORANG2 MELAYU.... DEUTCH BANK K.L BUKAN UTK BUKA AKAUN ITU ADALAH BANK INVESTMENT YG MANA SYARIKAT COOPERATE ADA BERSANGKUTAN DGN SYARIKAT GERMANY.....ITU YG KITA TELAH SIASAT DR STAFF DB,SEDANGKAN DL SENDIRI TIDAK PERNAH KENAL CHAIRMAN DB..(Dato yusof Anuar) .UTK MAKLUM 'ANDA SEMUA YG MASIH NENGHARAP/TAKSUB IMBUHAN DR DL....TOLONGGGG LAHH.
Terpulang pada...Anda yg masih Taksub...Jangan kata *AKAKK TAK PAYUNG TAUUUUU*[/b]
person

Tertipu
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Bodohh on 10th November 2018, 12:07 pm

Harap mggu dpn btul2 dpt duit.. Kesian la kat orng yg dh rancang mcm2.semata2 tggu duit dana ni.. Raja Rampos mu jgn main2kn perasaan org..nnti org ramai kumpul g serang bru tahu..

Bodohh
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Tenukk on 10th November 2018, 12:03 pm

Mggu Depan katanye nk dpt.. Betul ke? Boleh percaya ke??

Tenukk
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Mabuk on 10th November 2018, 12:01 pm

Mana duit oiii.. Nk cti sklh dh ni,nk bwa ank bini jalan2..shopping bju2 sklh.. FAHAM LA SAMA RAJA RAMPOS WEHH..

Mabuk
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Cadangan on 10th November 2018, 11:05 am

mai kita ramai2 cekup rampos.. togelkan dia, ikat kat pokok yg ada kerengga, lps tu jentik telo dia ikut portion korang. RM50 = 50 jentik + 5 jentik bonos ehsan pengurusan yang ikat dia. kalo dia pengsan, kena ulang semula. penalti sbb korang jentik kuat sangat.

Cadangan
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Jilake on 10th November 2018, 10:56 am

Mane info terbaru?? Bila minta info, ckp dh xde.. Hbs tu bila duit nk dpt.. Bodoh Si Rampos.. Buat ahli t, tggu2

Jilake
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Guruh on 10th November 2018, 10:54 am

Raja Rampos ni mmg Penipu, kata2 dia m, yakinkn ahli.. Ahli2 pun mcm bodoh je ikut kata dia.. Nak ambik hati la konon, dalam hati tu bukan main lgi maki hamun.. Duit x dpt2 jgk..sat nk tolong gelak.. Hahahahahahaha

Guruh
Guest


Back to top Go down

Re: DANA AFWFF

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum