DANA AFWFF

Post new topic   Reply to topic

Page 3 of 44 Previous  1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44  Next

Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Kena jubur

Post by apyz666 on 9th July 2019, 9:20 pm

Kick ais punya cerita

apyz666
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 144
Join date : 05/05/2019

Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Bantuan Kos Pengurusan

Post by Topup lagi on 9th July 2019, 8:30 am

Hi Bapok Bank......

keluar dah ni Collection baru...

Bantuan Kos Pengurusan- pergerakan penerimaan kewangan (PO Besar)..

Ayat Iklan...

BC AKAN CLEAR BILA2 MASA SAJA KE ACC. CLEAR SAJA PLAN AKAN DITUTUP SERTA MERTA

namun, memang ada yang sanggup TOP UP!....ko ado?

x sanggup dah....poket nipih...wallet lagi lah!...ATM tersipu2..habuk yg duk tinggai...isi x tau p mana.

Topup lagi
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty SOP Apoo....

Post by bapak bank kata on 8th July 2019, 1:53 pm

Info terbaru...tunggu bila2 masa...BC tetap standby untuk clear di acc....urusan PO besar..bos duk jual portion ag...cover kos pergerakan seminggu ngan lawyer...

ketua2 duk stand by untuk pergerakan PO besar..maksudnya....akan ada plan bantulah..nama plan? Baki portion? Plan urusan PO? Jariah PO?..tunggu.....

dokumen dah siap..nak aturkan kewangan...

bahagian mengaturkan kewangan akan ada kos...

CIMB cakap...SOP apa ni? bertahun2..sistem apa?

entahlah labu...urusan harta-benda...hasil titik peluh...sedangkan hutang pun dituntut..hak yang terlibat pandai2lah..

bengang!..sebb mak aku pun jadi mangsa!!.

bapak bank kata
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Bangang nak mampos!

Post by Bangang nak mampos! on 8th July 2019, 1:48 pm

Dana aleee utoooohhhh!!!hahahahahah

Bangang nak mampos!
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Kena jubur

Post by apyz666 on 7th July 2019, 8:47 pm

Dana paria tambi hahaha

apyz666
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 144
Join date : 05/05/2019

Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Re: DANA AFWFF

Post by mcD pandu lalu on 4th July 2019, 11:10 pm

salam. ada x ahli kuarga korg yg tlibat ? khususnya org kota tinggi, felda air tawar 1,2,3,4, dan kwsn skitarnya. kes lbhkurg sama mcm lain2 dana scam.... pak mat mngaku owner dan rmi yg masi pcaya, ramai yg topop n bg sumbangan. btahun da hal ni..... pak mat n kru ad buka opis dkt kota tinggi. biasa duduk lepak kat kedai mamak setia tropika JB..... klu sp2 ad info meh kongsi kat sini, sama2 bg cdngan nk hentikan pnipuan ni, pakat2 buat repot polis.... sian org tua2 n ahli baru yg drekrut..... kme tipu bulat2. maaf sbb tmpang post kt sini, maklumla sini byk yg reply..... niat kiter sama nk tebang pnipu yg mnipu melayu ni.... ad grup dgn title "dana scam kota tinggi........."

mcD pandu lalu

Posts : 4
Join date : 04/07/2019

Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Duit terpijak nan hado on 30th June 2019, 6:35 am

Nak stop benda ni mudah sebenarnya tp hanya ahli sahaja yg boleh buat.

REPORT POLIS
REPORT POLIS
REPORT POLIS
REPORT POLIS
REPORT POLIS

Kau tunggu tepi tanpa kau membantu siasatan polis lepas tu kau tanya kenapa polis tak tangkap dorg?

Polis nak tangkap,mana bukti nya?

Bukti pada ahli lah,bukti bank in pada accounts bank mana,acc siapa, bila, mcm mana bank in, macam mana merepak MEMPERDAYA KORANG DENGAN JANJI2 MANIS.

Itu semua lah bukti yang polis nak UNTUK MEMBANTU SIASATAN DAN MEMPERCEPATKAN SELESAIKAN KES.

Kau duk tepi tanya kenapa tak tangkap memang sampai kiamat lah dorg sedap kutip.

Duit terpijak nan hado
Warga Baru

Posts : 26
Join date : 22/05/2019

Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Thanos

Post by Thanos on 29th June 2019, 6:00 pm

DEYYY TAMBI!!! BEGAPA BANYAKKK PERINGKATT DAAA!! BAHALULLL!!! NI SMPAI LEVEL BEGAPA HAA?? 999 KA???? BODO TUL LAAA!!!CIBET BONGOK TEMBERANG X HABIH PUNDEK NI!!! ..DA LA BUAT STATEMENT SENDRI JAA...ADOIYAIII CAM BANGANG NAK BANGANGKAN OWANG JAA SETAN NI!! PUNDEK MAK DIA LAAHH!!!

Thanos
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Bodoh la pi pecaya

Post by Adoila on 29th June 2019, 4:13 pm

Nk SOP bank apanya kalau BAPAK SEGALA BANK cakap dana ni scam?? Pikiaq la weiii potong ja la otak hampa bg anjing makan. Punya la bodo tkleh pikiaq.

Adoila
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Kebodohan on 29th June 2019, 1:16 pm

[28/06, 19:11] [28/06, 16:27] Owner Smmg: My thanks for all n patience for love of you all.
[28/06, 16:28] Owner Smmg: Not perfect but blh la dgr hahaha
[28/06, 16:29] +60 14: Pakai guitar mana boss
[28/06, 16:30] Owner Smmg: Hope one fine day i can performed wif anep for all .
[28/06, 16:33] Owner Smmg: Present from you tuan n my butterfly jackson
[28/06, 16:35] Owner Smmg: Hahah skg bosan skit tkda kerja .. kerja tggu duit ja haha
[28/06, 19:14]llSMMG SUDAH SAMPAI KE PERINGKAT AKHIR... SEMUA TENANGKAN DIRI UTK KITA SAMA² MEMPEROLEH KEJAYAAN...

Kebodohan
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Sampai bila

Post by Bila lagi on 28th June 2019, 9:23 pm

Dah duit banyak,bagi sorang seribu kat orang bank tak kan tak boleh ,cepat skit mereka buat kerja

Bila lagi
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Re: DANA AFWFF

Post by lebat on 28th June 2019, 3:08 pm

sembang kencang bank bagai, tanya soalan sendiri jawab, tup tup bukak plan kutip duit. dah basi permainan tapi masih ada yang tak sedar2.

lebat
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Dana WSB

Post by THR gegar VS TSR on 28th June 2019, 12:31 pm

[27-6-19, 04:10 PM] TSR: Mmg betul sudah diperingkat bank penerima. Tiada apa lagi dr saya. cuma akur dengan urusan bank shj

[27-6-19, 04:17 PM] TSR: Itu lah seperti yg sy beritahu tadi semuanya brgantung kpd SOP bank penerima. Lambat atau cepat semuanya urusan di situ, sy tidak perlu lagi push mereka seperti dulu. sy juga menunggu seperti anda semua.

[27-6-19, 04:22 PM] TSR: Yang itu sy kurang pasti krn sepatutnya minggu ni semua dah clear dan appear kpd 4 acc utama tp cuma 2 shj sudah selesai. yg lain tunggu notification aje lah. 2 itu masih menunggu juga utk guna pakai selagi tidak clear semua, tidak boleh buat transaksi lagi

[27-6-19, 04:25 PM] TSR: Sy rasa delay krn SOP kemungkinan ada krn kerja pihak bank ni perlu juga kita faham dan akur dgn mereka. Banyak perkara yg mereka kena perhalusi utk kemudhan kita juga..kan.

[27-6-19, 04:31 PM] TSR : Mungkin juga. kan kita dah biasa menunggu dengan sabar. tiada apa2 yg nak dirisaukan lagi. dari tahun ke tahun pun tak apa kita masih ada nilai yg amat besar di situ.

[27-6-19, 04:35 PM] TSR: yang ni sy tidak boleh jawab krn tiada penetapan tarikh tp anggaran ada anjakan masa tu mmg ada utk bulan berikutnya. itu kalau ada lah. kita sama berdoa agar tidak lagi ada lanjutan masa menunggu..

[27-6-19, 04:44 PM] TSR: haa...haa...ada..tp tak boleh lah saya beritahu dlm grup awak nanti ada pula yg viral, kecoh lah seluruh maya. sy kena simpan yg ini. sya mohon agar ada kesabaran yg maksimum semua walau apa pun ada pengumuman dr saya.

THR gegar VS TSR
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Re: DANA AFWFF

Post by はしたな on 28th June 2019, 11:04 am


Moga Allah lindungi dato rohaizat daripada orang2 yang ingin berbuat jahat terhadap dirinya.

Post by Pijul Today at 4:26 am
Moga bile dapat duit dana wsb akan membuatkan mereka yg menfitnah dan menghasut orang akan tercengang ..baru dorang tahu kebenarannya..

Status : Kes kat Mahkamah.

Kebenaran yang semakin hampir = Penipuan

Apa keyakinan ko Pijul? ko la tercengang skrg mengharap. jangan mati kojol mata terbeliak je sebab kempunan.

Yang ko tuduh hasut dan fitnah tu sbb kami tak nak penipuan ni terus berleluasa, kaut duit keringat orang lain, bagi harapan palsu sampai ada yang berpecah belah. Berat tanggungan rohaizat kat mashyar nanti, dgn ko skali dia tarik utk pikul.

はしたな
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Kena jubur

Post by apyz666 on 28th June 2019, 8:42 am

Rasanya ketagih top up mungkin hahahahahahahaha

apyz666
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 144
Join date : 05/05/2019

Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty ramai menangis

Post by dummy on 28th June 2019, 8:35 am

Ramai makcik2 and pakcik2 yang join ni..masih percaya..what to do?..dah ckp n share info dr someone in higher position from BANK pasal prosedur pun..masih gak diaorg ni TOPUP..rasanya...dari last year, temankan diaorg check bank berkenaan dana ni...(kenal diaorg pun last year masa belajar agama)..nak tolong camner ag? dah dengar rintihan, try to find the solution ngan tanya org2 bank....tp still..dalam duk MERINITH..masih TOPUP!..

dummy
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Mambang tanah on 28th June 2019, 7:38 am

Tahap kepercayaan diaorg pasal duit tu tlalu tinggi,harapan menggunung..tak tau nk nasihat nk tegur mcm mana lagi...nk buat report pun tak tau nk bagi bukti apa..

Mambang tanah
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Moga Allah lindungi dato rohaizat daripada orang2 yang ingin berbuat jahat terhadap dirinya.

Post by Pijul on 28th June 2019, 4:26 am

Moga bile dapat duit dana wsb akan membuatkan mereka yg menfitnah dan menghasut orang akan tercengang ..baru dorang tahu kebenarannya..

Pijul
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Punai kecik

Post by Pantat Bulu Lebat on 27th June 2019, 5:28 pm

Duit bila nak masuk ni woiiiiiii.. butohhh btul lahhh

Pantat Bulu Lebat
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Ninja turtle on 26th June 2019, 6:14 am

Aku pelik masih ada lagi yg mengharap..dah2 la woi korg teruk kena game dgn bajet2 ayahnda ni..siap ada ckp bulan 8 dpt bila aku tanya blk bulan 8 tahun bila langsung senyap..korg tunggu ye bulan 8 tahun bila hahahahahah akan sampai bulan tu akan jadi story lain hahahahahahha..satu je nk bgtau wahai manusia durjana rajarampos,ijat dan romi ms korg suma akan sampai..pd leader2 yg menjadi pendukung ketua2 s i a l ni ms kamu juga akan sampai..jgn kaburi mata mereka2 dgn kalam allah sedangkan kamu melakukan kejahatan..ingatlah mati itu pasti..

Ninja turtle
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty BARUA DATO IJAT

Post by FARHI ANAKHARAM JADAH on 22nd June 2019, 12:25 pm

Woiii Farhi anakharam.. Hang SCREENSHOT mesej aku ni tau send kat group wassup hang. Aku akan pastikan aku akan jumpak hang dalam masa terdekat ni. Hang jangan lari tau, masa dia dah semakin dekat utk bersemuka bersama2.. Dalam wassup group bukan main pailang lagi hang ya.. Makan duit haram, darah daging haram, anak2 pon hasil haramjadah.. Berdoalah hang banyak2 ya sebab benda jahat yang hang buat takkan kekal lama. Pada sapa2 yang kenal2 dengan barua Farhi anakharam ni, boleh la wassup atau call mangkaq ni ya.. +60 16-852 8325..

FARHI ANAKHARAM JADAH
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Nama pun penipuan on 21st June 2019, 4:25 pm

Bila kene topap ni? nak bayarkan ikat jamin 40k tu... apa ada hal, nanti kaya raya kan bila dana meletus.

Nama pun penipuan
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Jeng jeng

Post by Jeng jeng on 21st June 2019, 11:37 am

Kasi lokap smuaanyaaa !!!!!! Padan muka!!!

Jeng jeng
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Scammer on 20th June 2019, 8:27 pm

*ROHAIZAT BIN MUSA ( 760522-08-6393 ) DIDAKWA TAWAR SKIM PELABURAN TIDAK WUJUD ( WSB DAN AFWFF )*

KLANG, 19 Jun: Rohaizat bin Musa didakwa di Mahkamah Majistret di sini, hari ini atas didakwa kerana memperdayakan 26 individu yang telah membuat laporan polis dari 2000 lebih yang telah tertipu dengan menawarkan skim pelaburan yang tidak wujud melibatkan kerugian berjumlah hampir Rm 10 Juta.

Rohaizat bin Musa , 43 , menghadapi pertuduhan kerana menipu dengan curang mengaku tidak bersalah dan minta dibicarakan di hadapan Majistret Solehah Noratikah Ismail dan Roslizi Sulaiman.

Rohaizat didakwa mengikut Seksyen 420 Kanun Keseksaan yang dibacakan bersama Seksyen 34 Kanun Keseksaan dan Seksyen 430 Kanun Keseksaan.

Sekiranya disabitkan kesalahan, mereka boleh dikenakan hukuman penjara tidak melebihi 10 tahun, sebatan atau denda.

Mahkamah membenarkan Rohaizat diikat jamin RM40,000 dengan seorang penjamin bagi kesemua pertuduhan yang dihadapinya.

Mahkamah kemudian menetapkan 12 Julai 2019 sebagai tarikh untuk penbicaraan pertama kes tersebut.

*Orang ramai jangan terpedaya dengan ejen2 Rohaizat yang cuba menipu orang ramai kononnya Rohaizat telah terlepas dari pendakwaan dan dibebaskn tanpa hukuman. Tujuan ejen2 Rohaizat cuba menipu maklumat tersebut bertujuan mengutip duit dari orang ramai seperti modus operandi mereka selama ini. *

*Sila berhubung dengan INSP. PUAN NORIZAN ( 012-220 6439 ) atau ASP RAFI BIN ARIFAI ( 03-3376 2222 ) di IPD KLANG SELATAN atau MAHKAMAH MAJISTRET KLANG untuk pengesahan sekiranya ada maklumat untuk menipu orang ramai seperti diatas. *

Sumber:-

- Team Anti Scammer Malaysia -

Scammer
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Ahhaha

Post by Dana wsb penipu on 19th June 2019, 7:55 pm

Senyap je group dana WSB tu... Tengah cari buah fikiran ke nk suh ahli2 to4 lg...🤔🤔🤔🤔🤔🤔

Dana wsb penipu
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 3 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 44 Previous  1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum