DANA BPIP

Post new topic   Reply to topic

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

hahaha panjat pokok

Post by budak jahat on 19th November 2018, 11:14 am

hahahaha betul tepat cita kat bawah tu.. panjat pokok.... bila ditanya... kena marah... dikick dari group... xtanya... jadi bodoh... suruh tnya leader la... bila tanya kena marah... tahniah semua... sampai bila... duit yg dioffer tak habis-habis... fikirla logik... berapa bnyak sangat duit yg ada tu. klu betul pun banyak tu... dlm pasaran esok lambakan duit RM kita.... jadila cita "DUIT PISANG"... banyak... tak laku.. tiada nilai. jom klu 10k pun dia tak boleh bg advance dulu... ni kan 1J, 1B, 1T.... jg anda terus diperdayakan.... bertindak sebelum mereka ni mula hilang dari rada.....

budak jahat
Guest


Back to top Go down

Re: DANA BPIP

Post by wak lu on 16th November 2018, 5:39 pm

Seorang pengembara terjumpa sepeti wang emas. Alangkah gembiranya dia. Ketika perjalanan pulang dia terlihat sepohon pokok tinggi melangit. ingin sekali dihatinya melihat apakah yang ada di atas sana. Setiba di pokok tersebut ada penjaga. si pengembara berjumpa dan minta izin si penjaga pokok

Pengembara : Maaf tuan aku ingin sekali cuba memanjat pokok ini. Apa mungkin ada sesuatu yang boleh aku perolehi.
penjaga : boleh sahaja sahabat tetapi tuan kena bayar kepada saya kerana di atas sana tuan akan jumpa kekayaan berlipat kali ganda
Pengembara : Benarkah begitu? baiklah ini yang ku pertaruhkan

pengembara itu memanjat pokok tersebut. di separuh jalan terjumpa penjaga ke dua sebelum boleh memanjat selanjutnya

penjaga 2 : en hendak kemana?
pengembara : saya dikhabarkan ada habuan kekayaan di atas sana
penjaga 2 : ya benar, cukup lumayan sungguh lumayan
pengembara : klu begitu maafkan saya, saya perlu segera kesana
penjaga 2 : klu en ingin meneruskan perjalanan en perlu membayar kepada saya dahulu. kerana saya penjaga laluan kedua
pengembara : oh begitu baikklah.

Pengembara serahkan sejumlah wang lagi kepada penjaga kedua. Dipanjatnya lagi pokok tersebut sehinggalah sampai ke perhentian ketiga dan bertemu penjaga ke tiga

Penjaga 3 : en mahu ke atas....ye teruskan tidak lama lagi...sudah tidak jauh...en sudah hampir sampai
pengembara : benarkah begitu
penjaga 3 : ye benar...en sudah berjaya
pengembara : baiklah saya aka teruskan memanjat
Penjaga 3 : sebelum en memanjat en perlu bayar kepada saya dahulu kerana saya penjaga harta kekayaan di atas sana
pengembara : baiklah

pengembara memeberi wangnya yang terakhir kepada penjaga 3. dia terus memanjat sambil berangan akan mengecapi kekayaan luar jangka seperti yang dikatakan. panjat dan terus menjat namun tidak juga jumpa penghujung pokok tersebut. dia terasa bagaikan ditipu. sampaila dia bertemu penjaga ke 4

Penjaga ke 4 : syabas en sdh hampir sampai dan kekayaan hampir menjadi kepunyaan en. Jangan lupa bersyukur dan membantu orang yang memerlukan. Sebelum en hendak meneruskan memanjat, en perlu membayar kepada saya. Harta di atas sungguh lumayan
pengembara : ingin aku bertanya kepada tuan penjaga
penjaga 4 : ye silakan
pengembara : jauh lagikah dan bila saya boleh sampai penghujungnya. Bilakah boleh saya dapat harta2 tersebut. Berilah kepastian kepada saya. Jangan hanya berkata sudah hampir, tahniah anda sudah berjaya tetapi saya tidak nampak penghujungnya. Aku sekarang sudah tidak ada wang untuk berikan kepada kamu.

Apabila di desak dengan pelbagai pertanyaan dan persoalan dari si pengembara dan si pengembara sudah tidak ada lagi wang lalu si penjaga 4 telah kick si pengembara sehingga jatuh tersungkur ke bumi.

Pengajaranya : Janganlah tamak mengejar kekayaan yang belum pasti takut-takut ianya akan merosakkan diri sendiri. Pepatah melayu ada berkata" Orang tamak selalunya rugi, macam anjing dengan bayang-bayang".

wak lu
Guest


Back to top Go down

bpip lagi kena dah

Post by budak jahat on 16th November 2018, 5:34 pm

hahahaha minggu ni kata dapat duit tunggu nak bg ja... mgu lepas punya la kejan orang suruh bayar duit nak buat majlis la mcm2 hal. sapa tak bayar akan dapat lewat, lambat... mcm2 dia ugut... apa nama dia BATT.... dah minggu nu senyap ja tak jadi. fikirla wahai anda semua... klu betul duit dah ada buat apa nk tunggu lagi. lagi dia simpan sendiri lagi bahaya... risiko.... klu dah ada duit buat apa nak mintak kt orang bawahan nk buat majlis.... adus... percayala... minggu depan nnt ada lg la tugasan ...mau kena ketuk lg la... nk duit la depa tu... fikirkan... betul xsalah doa... xp ikhtiar usaha kena seiring.... klu dia jujur la kan setiap kali tanya dia akan jawab. klu ada org ragu2 dia remove dri group... fikirkan bersama... mafla klu saya ni buruk sangka... xp pernah tak anda fikir... setiap kali ada tugasan.. ada yg bayar... nama ditanda.... betulka diaorang ni bayar... bila bersuara diorg kata fikir benda baik2... entah2 ni sekutu clik dia jg... nak yakinkan orang ramai yg jd mangsa terus labur duit.... fikir bersama... bersuara... hak kita.....

budak jahat
Guest


Back to top Go down

Re: DANA BPIP

Post by Redho jee on 12th November 2018, 5:53 pm

Leader ak ckp ari rabu dpt duit..siap srh ahli2 dri jauh dtg ambik duit.. Sediakn duit tmbng mari, balik dia yg byr.. Hahaha.. Bole caye ke?? Mna dtg duit tu?? Siap nk mkn rusa weyy.. Mkn bsr tu.. Sujud syukur la klu btl2 t, jadi.. AMINN

Redho jee
Guest


Back to top Go down

Re: DANA BPIP

Post by Rezeki kita lah on 12th November 2018, 3:44 pm

Saja nak tanya..ada yang kata bulan ni dapat duit betul ke...saja nak comformkan diri ini

Rezeki kita lah
Guest


Back to top Go down

Re: DANA BPIP

Post by Bulan on 12th November 2018, 2:57 pm

Mne duit???

Bulan
Guest


Back to top Go down

Re: DANA BPIP

Post by Bakal mati on 11th November 2018, 3:27 pm

Ak tgk leader ak duk relax je lgii..siap bole main Facebook, x busy pun.. Kata nk byr PO dh..

Bakal mati
Guest


Back to top Go down

Re: DANA BPIP

Post by Dermawan on 11th November 2018, 3:24 pm

Serius ke duit nk dpt dh?? Sape2 thu info dok??

Dermawan
Guest


Back to top Go down

Re: DANA BPIP

Post by Gsnahzvdnske on 10th November 2018, 11:53 pm

Dana rampos gilo vavi

Gsnahzvdnske
Guest


Back to top Go down

Re: DANA BPIP

Post by Topapian on 10th November 2018, 9:42 pm

yeah money is coming to topup.. u topap, u jadik kambing rampos, romi dan lukman.. sedap kene gangbang dorg..kah kah kah.

Topapian
Guest


Back to top Go down

Re: DANA BPIP

Post by Seri dana on 10th November 2018, 7:15 pm

Money is coming

Seri dana
Guest


Back to top Go down

Re: DANA BPIP

Post by Kebodohan on 10th November 2018, 7:12 pm

Yakin ke duit tu ada??

Kebodohan
Guest


Back to top Go down

DANA......DEEP BLUE SEA

Post by kongkalikong on 10th November 2018, 9:27 am

Dana......ondaway........underwear..........undersea.  lol!

Dana di dasar Laut Selat Melaka dan Laut Cina Selatan.  lol! lol!

yang positif sila buktikan ini bukan info sahih. lol! lol! lol! lol! lol!


kongkalikong
Warga Baru

Posts : 27
Join date : 20/12/2017

Back to top Go down

Re: DANA BPIP

Post by tipah tertipu on 10th November 2018, 8:15 am

[10.11.18 08:05]
☪️????☪️????☪️????☪️????☪️????☪️????☪️????☪️????☪️

BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM
Assalammualaikum...

*INFO TERKINI BPIP*

Saya sebagai ketua (PO) dan pemegang amanah memaklumkan perkembangan terkini projek BPIP supaya semua SHAREHOLDER lebih faham..

Setelah beberapa sesi perbincangan dan mesyuarat yang telah di adakan antara DL dan pihak2 berwajib...
Rumusannya adalah isu KESELAMATAN.

Oleh itu, semua isi lori (CashBag/Hardcash) akan di hantar ke Deutsche Bank.
Ahli2 yg telah membayar IU, AMLA, AGREEMENT & MPFA akan buka AKAUN di Deutsche Bank. .........akan buat SI (Standing Instruction) untuk DB pindahkan jumlah ganjaran ahli2 ke dlm akaun masing2 setelah ........ membuka akaun.

Bayaran untuk buka akaun adalah saperti berikut:
1. PO/Leader RM3,800
2. Sub Leader RM2,000
3. Shareholder RM1,000
Mohon semua bersiap dgn RM tersebut kadar segera.
Kepada SH yang membantu ............ bayaran buka akaun RM3,800 ........... akan bantu SH tersebut bayaran buka akan RM2,000/RM1,000 tu.....
Kepada Sub Leader/Shareholder yang ada kemampuan untuk bayaran buka akaun masing2 nama ANDA akan di submit kepada pihak pengurusan DL.

Saperti biasa kepada SH yg ingin membantu ......
. boleh terus bank ke akaun CIMB, RHB & BSN resit bayaran terus pm kepada...........

SH yg bantu .......... akan buka akaun dahulu disusun mengikut FCFS selepas itu baru giliran Group by Group buka akaun.

????Date line yg bantu tokuban jam 12.00 tengahari hari Sabtu 10/11/2018

????Date line Sub Leader yg nak bayar RM2,000 jam 12.00 tengahari hari Ahad 11/11/2018

????Date Shareholders yg nak bayar RM1,000 jam 12.00 tengahari hari Ahad 11/11/2018

Sebarang pertanyaan sila terus hubungi

Nota:

Atas arahan dari pihak yg berwajib Scoreboard/Senarai nama tidak dibenar. Semua bantuan terus kepada  bukan masuk dalam Group.

]b]*Untuk makluman tuan/puan tahun lepas saya dan group sy di bawah po yg sama dah bayar pada DL untuk buka akaun di Deutch  sebanyak RM4500/= setiap seorang...tgok sekarang DL ulang benda yg sama....memang DL nie PENIPU ORANG2 MELAYU.... DEUTCH BANK K.L BUKAN UTK BUKA AKAUN ITU ADALAH BANK  INVESTMENT YG MANA SYARIKAT COOPERATE ADA BERSANGKUTAN DGN SYARIKAT GERMANY.....ITU YG KITA TELAH SIASAT DR STAFF DB,SEDANGKAN DL SENDIRI TIDAK PERNAH KENAL CHAIRMAN DB..(Dato yusof Anuar) .UTK MAKLUM 'ANDA SEMUA YG MASIH NENGHARAP/TAKSUB IMBUHAN DR DL....TOLONGGGG LAHH.
Terpulang pada...Anda yg masih Taksub...Jangan kata *AKAKK TAK PAYUNG TAUUUUU*[/b]

tipah tertipu
Guest


Back to top Go down

bpip

Post by budak jahat on 31st October 2018, 3:22 pm

mmg tipu.. kata last, tapi dok mintak dana sampai lani. kata due date sblm pembentangan belanjawan... tapi sampai hari ni dok mintak duit lg... lori sangkut mana... sat KDN... sat JPM... tnya org JPM xda pn benda nie....

budak jahat
Guest


Back to top Go down

Re: DANA BPIP

Post by Xsudah2 on 12th October 2018, 10:03 am

ni bukan tambah duit... tambah bangang badigol adalah.

Xsudah2
Guest


Back to top Go down

BDUG

Post by jiwa74 on 12th October 2018, 9:55 am

*. ????????????????.
*ANDA INGIN TAMBAH*
*SIMPANAN WANG ANDA!!*

*TAPI...TAK TAHU DIMANA NAK*
*SIMPAN?!*
*SIMPAN?!*
????????????

????????????????????????????????
*Jom Sertai Kami di BDIG*
????????????

???? *MODAL SEKALI BAYAR*
???? *USD 10/RM45*
???? 100 hari RM76.
???? 200 hari RM152.
???? 300 hari RM304.
???? 400 hari RM608.
????‍????‍????‍???? SL 15%-5%

???? *USD 1000/RM4500*
???? 100 hari RM7600
???? 200 hari RM15200
???? 300 hari RM30400
???? 400 hari RM60800
????‍????‍????‍???? SL 20%-5%

???? *USD10000/RM45000.*
???? 100 hari RM76000.
???? 200 hari RM15200.
???? 300 hari RM304000.
???? 400 hari RM608000.
????‍????‍????‍???? SL 23%-5%

*Kelebihan BDIGROUPS*
[You must be registered and logged in to see this link.]

✅ Daftar Percuma.boleh buat penajaan dan cipta pendapatan
✅Modal serendah USD10/RM45
Maksima USD20000 @ RM90.000
✅Split 200% on time tak perlu tunggu 5@ 8bulan untuk split
✅Setiap hari dapat profit 1% daripada akaun simpanan FCS
✅Setiap hari boleh withdraw dan transfer duit
✅Withdraw dan transfer minima USD10
✅Boleh transfer kepada upline dan downline
✅Bonus menaja 2 level
L1-15%-30% L2-5%
✅Withdraw 100% dan tiada pecahan%
✅Tiada tekanan,tiada paksaan dan tiada ikatan
✅Mudah,cepat dan pantas
✅Pendapatan pasif dan aktif
✅Tiada hari tanpa profit

*DAFTAR PERCUMA
MUHAMAD SANI 012-3720840

* 10 Orang terawal dengan Minimum USD600/ RM2700 dapat USD100.00

jiwa74
Dato' Wira
Dato' Wira

Posts : 892
Join date : 29/09/2014
Age : 44
Location : Ampang City Complex

Back to top Go down

BDIG .

Post by jiwa74 on 12th October 2018, 8:18 am

Skim cepat kaya kepala otak Hang.

jiwa74
Dato' Wira
Dato' Wira

Posts : 892
Join date : 29/09/2014
Age : 44
Location : Ampang City Complex

Back to top Go down

Re: DANA BPIP

Post by Xsudah2 on 11th October 2018, 7:30 pm

ni lg satu beruk skim cepat kaya...skim ni dah kene cop BADIGOLLLL

Xsudah2
Guest


Back to top Go down

Big Data Investment Group

Post by izzatfathi80 on 11th October 2018, 4:30 pm

???? *SALAM SEJAHTERA & SELAMAT DATANG KE BDIG* ????...

*MEMPERKENALKAN....*

✒️BDIG - Big Data International Group.
✒️CEO - Mr.Alex Ong (Singapore).
✒️BERMULA OPERASI - 1/11/2017.
✒️ASAS PERNIAGAAN BDIG - Trading Bitcoin.
✒️HQ OFFICE COMPANY BDIG -Pada April 2018 ,...HQ Di Jakarta Indonesia Tersebut Telah Berpindah Sepenuhnya Ke PHANOM PENH ,CAMBODIA...Perasmian HQ BDIG CAMBODIA Dibuat Pd 4/5/2018.
✒️MENJALANKAN PERNIAGAAN - Dlm Bidang Perdagangan Matawang KRYPTOCURRENCY.
✒️MEMBUKA PELUANG KEPADA - Org Ramai Utk Turut Berkongsi Keuntungan.
✒️PELAN BDIG TELAH DICIPTA- Supaya Dapat Memenuhi Citarasa Masyarakat Di Malaysia & Negara- Negara Asia...Yg Pelbagai Keadaan, Ada Yg Miskin & Ada Yg Kaya.
✒️MEREKA BOLEH MENFAATKAN SISTEM INI..
# Modal Minima. - Usd10 ( Rm45)
# Modal Maksima - Usd20k (Rm90K)
Bagi Satu Akaun BDIG.
????????????????????????????????????????????
✅ *PURATA PROFIT/KEUNTUNGAN*

✒️Sehari. - 1.0%
✒️Sebulan. - 30.0%
✒️Setahun. - 366.0%

???? *KEUNTUNGAN - Boleh Dicairkan/Ditunaikan Pada Bila2 Masa Di Bank2 Malaysia...Terutama MayBank, Cimb & Public Bank*.????

????????????????????????????????????????????
✅ *INVESTMENT CRYPTOCURRENCY COMPOUNDING SISTEM...Simpan & Gandakan.*

✒️100% Tanpa Menaja.
✒️Tiada Kontrak.
✒️withdraw Anytime.
✒️Daftar Percuma.

????????????????????????????????????????????
✅ *GENUINE PLATFORM..*

????Jika Ramai Yg Sanggup Tunggu Setahun Lagi (2019) Untuk...
???? ASB. Untung- 7.5% Setahun.
???? UNIT TRUST. Untung- 25% Setahun.
???? SAHAM AMANAH Untung- 10% Setahun.
???? DEPOSIT TETAP FD Untung- 4% Setahun.

✅ *Kenapa Tidak Sanggup Keluarkan Sedikit Peruntukan Untuk Menyimpan Di BDIG?*
...
✅ *HARI2 PROFIT/ KEUNTUNGAN MASUK KE DALAM AKAUN BDIG ????......*

Pengeluaran Modal & Keuntungan Pada Bila2 Masa Sahaja ????....

????????????????????????????????????????????

✅ *MENYIMPAN KEWANGAN DI BDIG ...*

✒️Dapat Mengandakan Simpanan Anda????
✒️Dapat Menambahkan Pendapatan Harian & Bulanan Anda????
✒️Dapat Menyelasaikan Hutang Anda????
✒️Dapat Meringankan Beban Perbelanjaan Harian & Bulanan Anda????
✒️YANG PENTING ...ANDA BEBAS KEWANGAN????????????
????????????????????????????????????????????
✅ *NOW‼️SEKARANG SAYA INGIN MEMBANTU & MENOLONG ANDA....Bagaimana Menyimpan Kewangan Di BDIG Boleh..*

???? Pendapatan Bertambah & Berduit‼️
???? Kaya ‼️
???? Jutawan‼️

✅ *TIDAK MUSTAHIL UNTUK MERIALISASIKAN IMPIAN ANDA....MENJADI KENYATAAN*????
????????????????????????????????????????????

✅ *Sekiranya Anda Berminat Untuk Menyimpan Dlm BDIG....Boleh Hubungi / watsap Saya Bila2 Masa Shj.....*

✅ *BDIG Telah Membantu Menyelesaikan Masalah kewangan Saya????....ANDA BAGAIMANA?...*

✅ *BERTINDAK BIJAKLAH DARI SEKARANG*????
????????????????????????????????????????????

*???????? CARA BIASA:⛏️⛏️*
Siang malam kerja hanya untuk
dapatkan duit... "Itu memenatkan"

*CARA BARU :????????????*
Biarkan duit yg berkerja utk anda...
Itu baru betul..."Tidur pun duit masyuk"
Inilah Rahsia duit buat duit ....

Ada 100usd = Rm450
Jom Simpan dan Gandakan ikut
target yang anda mahukan...

★100USD = RM450
★GANDAKAN....SETIAP 10FC ANDA
~3 BULAN -> 458USD = Rm1,740
~6 BULAN -> 1,100USD = Rm4,180
~9 BULAN -> 2,700USD = Rm10,260
~12 BULAN -> 7,050USD = Rm26,790

*(PENDAFTARAN PERCUMA)*
What's app saya jika berminat 0193065009

izzatfathi80
Guest


Back to top Go down

Dana bpip

Post by Muttu on 30th September 2018, 4:35 pm

Melayu senang di perbodohkan.. Mmg Melayu bodoh.. Senang je Lokman dpt duit... Kikikiki

Muttu
Guest


Back to top Go down

Re: DANA BPIP

Post by Matheswaran a/l Karuppiah on 29th September 2018, 3:33 pm

Melayu memang bodoh..sekarang semua melutut kena tipu..mana ada dana bpip dalam dunia ni..hahahaa..

Matheswaran a/l Karuppiah
Guest


Back to top Go down

Re: DANA BPIP

Post by penipu on 29th September 2018, 12:52 pm

*****...
penipu..
pundek..
satu apa pun x dapat..

penipu
Guest


Back to top Go down

Re: DANA BPIP

Post by Entahlah on 28th September 2018, 4:12 pm

Dgn leader2 pon kena tipu
Kerr leader pn tompang menipu

Entahlah
Guest


Back to top Go down

Re: DANA BPIP

Post by HampasBelaka on 28th September 2018, 3:53 pm

lokman x ada duit pun, topup terus berjalan maka apa maknanya? itula petanda PO & SH dah kena kencing bergelen2

HampasBelaka
Guest


Back to top Go down

Re: DANA BPIP

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum