Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post new topic   Reply to topic

Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by senatron on 22nd July 2019, 12:44 pm

Aku dok perhati jeee.. wrote:cuba kaedah ini.....

ini atas pemikiran yg x seberapa pandai drpd aku la.....kalau lah dana ni betul2 ada kn????

nak claim rm masuk berzillion zillion ni mmg pahit banyak prosedur....

ni aku bagi satu cara yg paling banggang laaa....

drpd akaun dana tersebut cuba claim melalui cryptocurrency iaitu bitcoin...bila dh dapat bitcoin
kau agih lah kepada leader2 kau dan ahli2 yg dibawah naungan masing2.....bukan payah pun....

nak lebur bitcoin menjadi rm bukan payah pun..kat malaysia ni aku tengok ada group yg trusted lebur currency ni...ramai otai2 currency pn ada....yang boleh dipercayai.....

bagi aku tiada masalah dan halang mana2 pihak.

apa yg kau dah janji selama ini dh bepuloh2 tahun tertunai walaupun ianya hibahan atau habuan utuk ahli2 kau tu tertunai walau dalam bentuk currency
itu pn duit juga mok mungggggggggggggg.......................

kau agih lah... 100. btc ke kpd setiap ahli2 yg mana ada, mmg dah berbaloi sangat daripada xdapat apa2 lansung....

KECUALI DANA XWUJUD AKU XBOLEH NAK KATA APA LAH MMG SEMUA KENA KENCING TIKUS LAH TERMASUK AKU....... Razz  Razz  Razz  Razz  Razz  Razz  Razz  Razz  Razz
Razz  Razz  Razz  Razz  Razz

SEKIAN KEBANGGANGAN............... bounce  bounce  bounce  bounce  bounce


Fuh ada lagi.. tok megat ni memey famous lebih2 lagi blah2 utara.. tp ko punye kaedah ni aku x leh digest laa.. kalu aku nk ulas bukan hangpa bg duit kat aku pun.. leader2 pun study info dalam ni nak goreng kasi buat info nk collect duit..hahaha.. x payah la nk cite yayasan korang tu.. ya mmg yayasan tu ada dalam senarai penerima tapi amount yang tercatat adalah tidak seberapa.. aku pelik masih ramai dok gagah sangat tongkat.. apa2 pn tok megat semoga bejaya.. trim misai kasi cantik2 skit sblm duit dapat.. takut nnt bila dah dapat misai kemana org pun ntah kemana....

senatron
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 121
Join date : 15/03/2019

Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by metabox99 on 20th July 2019, 9:14 am

GROUP  TELEGRAM DANA TOK MEGAT (DMG)

t.me/joinchat/AtyjfVXDm_tuoUz-0mbG-A

metabox99
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 106
Join date : 29/05/2017

Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by Aku dok perhati jeee.. on 24th April 2019, 10:12 am

cuba kaedah ini.....

ini atas pemikiran yg x seberapa pandai drpd aku la.....kalau lah dana ni betul2 ada kn????

nak claim rm masuk berzillion zillion ni mmg pahit banyak prosedur....

ni aku bagi satu cara yg paling banggang laaa....

drpd akaun dana tersebut cuba claim melalui cryptocurrency iaitu bitcoin...bila dh dapat bitcoin
kau agih lah kepada leader2 kau dan ahli2 yg dibawah naungan masing2.....bukan payah pun....

nak lebur bitcoin menjadi rm bukan payah pun..kat malaysia ni aku tengok ada group yg trusted lebur currency ni...ramai otai2 currency pn ada....yang boleh dipercayai.....

bagi aku tiada masalah dan halang mana2 pihak.

apa yg kau dah janji selama ini dh bepuloh2 tahun tertunai walaupun ianya hibahan atau habuan utuk ahli2 kau tu tertunai walau dalam bentuk currency
itu pn duit juga mok mungggggggggggggg.......................

kau agih lah... 100. btc ke kpd setiap ahli2 yg mana ada, mmg dah berbaloi sangat daripada xdapat apa2 lansung....

KECUALI DANA XWUJUD AKU XBOLEH NAK KATA APA LAH MMG SEMUA KENA KENCING TIKUS LAH TERMASUK AKU....... Razz  Razz  Razz  Razz  Razz  Razz  Razz  Razz  Razz
Razz  Razz  Razz  Razz  Razz

SEKIAN KEBANGGANGAN............... bounce  bounce  bounce  bounce  bounce
Aku dok perhati jeee..
Aku dok perhati jeee..
Warga Baru

Posts : 23
Join date : 09/04/2019

Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty Kategori Orang Dungu

Post by DANA ATOK AKU PUNYA on 20th April 2019, 9:53 am

Aku boleh katakan korang ni semua kategori dungu..tak pernah nya ada orang yang masuk dana ke apa ke di publishkan melalui ruang forum atau apa sahaja blog..hanya orang dungu seperti kamu sahaja membincangkan semua perkara disini.Jadilah orang yang tidak dungu..sebab orag dungu ni selalunya..ketandusan maklumat.

DANA ATOK AKU PUNYA
Guest


Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty Raja mampos

Post by Abg on 8th March 2019, 9:28 pm

di minta ahli jangan bertanyakan ttg tarikh dan bila dpt duit..kerjasama anda amat di hargai..insyaallah sinar pasti datang dlm masa terdekat...hahahaha..pundek..dalam masa terdekat flm masa terdekat..dh bertahun...hahahaha...kesiannye melayu kena tipu....oleh melayu juga...p solat minta doa..leader,pay master dan org atas yg bersenkonkol dgn dana menipu ni cepat2 mampos...aminnn..

Abg
Guest


Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty dana raja melayu scam

Post by anjing on 1st January 2019, 3:23 pm

topup jgn tak topup..skg dh thn bru pun memasing trcongok dikencing...bodohnya melayu mudah ditipu

anjing
Guest


Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by Lilo on 1st October 2018, 7:23 am

dah kaya ke belum ?

Lilo
Guest


Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty BILA MASA DANA ADA ATAS NAMA INDIVIDU?

Post by HMS MALAYA on 29th September 2018, 8:05 am

sian...tengok...ketandusan...info ke ...sampai guna forum dan blog...aktiviti tak sihat ni...

HMS MALAYA
Guest


Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty nak tanya

Post by cerdikorg on 29th August 2018, 6:45 pm

Kepala hangpa x rasa basah ka?? Klu x...memang bangang abadi hangpa nih

cerdikorg
Guest


Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by hahahah on 2nd June 2018, 2:55 am

ada je info dila,,tp sblm tu nk tnya dulu
awk ni umur brp, stay mana,
dan awk masuk bawah siapa leadernya?
sy ada jumpa Dato Megat dlm tahun ini

hahahah
Guest


Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by dila on 2nd June 2018, 2:47 am

hahahah...awak ada info terkini ke ? share la kalau ada...tgk awak sentiasa reply kalau ada soalan.

dila
Guest


Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by hahahah on 25th May 2018, 10:47 pm

tnya la leader awk dila
leader awk mana haha

hahahah
Guest


Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by Dila on 25th May 2018, 9:19 pm

salam semua..apa cerita terkini pasal dana DMG ?

Dila
Guest


Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by hahahah on 21st April 2018, 9:36 pm

personon 15th April 2018, 7:19 pm
by to cg ros
sape tahu bila DMG nak 'game' tak kan tak "game" lagi lama dah rasanya...asyik minta top up jer...tok megat ada lagi ker ?


Tok megat ada lagi,,,npe tnya kt sni,,
pi la tnya tok megat,,,mmg diam dh
xde apa2 info skrng ni,,,alah bnda sama
je kencingnya mcm rop jugak hahah

hahahah
Guest


Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by to cg ros on 15th April 2018, 7:19 pm

sape tahu bila DMG nak 'game' tak kan tak "game" lagi lama dah rasanya...asyik minta top up jer...tok megat ada lagi ker ?

to cg ros
Guest


Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by hahahah on 10th April 2018, 1:55 pm

aik cikgu ros kau kan leader
apehal bleh plak tanya lagi,,
kahkah nmpknye kena kencing la
smua leader ye kihkih

hahahah
Guest


Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by cg ros on 9th April 2018, 10:44 pm

apa cerita dana DMG sekarang ?

cg ros
Guest


Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by hahahaha on 31st March 2018, 1:19 pm

test

hahahaha
Guest


Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by jesse james on 13th March 2018, 11:16 pm

Tukar nama je tektik mintak duitnya samaje....

jesse james
Warga Baru

Posts : 46
Join date : 03/12/2014

Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by antarakasih on 13th March 2018, 4:02 pm

up skit
antarakasih
antarakasih
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 65
Join date : 18/01/2018

Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty Dana raja

Post by Tok berlagak on 11th March 2018, 10:47 pm

Biasa ar mana yg buta it n X Cari info konfirm tetarik dengan yg ni...

Tok berlagak
Guest


Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by antarakasih on 7th March 2018, 5:35 pm


salam,,disini siapa yg pernah menyertai dana ini,,dari TOK MEGAT
silakan komen disini

macam2 dana melayu ni ada memang kaya ,,tapi satu sen pn xde pulangan Laughing Very Happy
antarakasih
antarakasih
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 65
Join date : 18/01/2018

Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT Empty Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum