Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post new topic   Reply to topic

Go down

Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by hahahah on 2nd June 2018, 2:55 am

ada je info dila,,tp sblm tu nk tnya dulu
awk ni umur brp, stay mana,
dan awk masuk bawah siapa leadernya?
sy ada jumpa Dato Megat dlm tahun ini

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by dila on 2nd June 2018, 2:47 am

hahahah...awak ada info terkini ke ? share la kalau ada...tgk awak sentiasa reply kalau ada soalan.

dila
Guest


Back to top Go down

Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by hahahah on 25th May 2018, 10:47 pm

tnya la leader awk dila
leader awk mana haha

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by Dila on 25th May 2018, 9:19 pm

salam semua..apa cerita terkini pasal dana DMG ?

Dila
Guest


Back to top Go down

Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by hahahah on 21st April 2018, 9:36 pm

personon 15th April 2018, 7:19 pm
by to cg ros
sape tahu bila DMG nak 'game' tak kan tak "game" lagi lama dah rasanya...asyik minta top up jer...tok megat ada lagi ker ?


Tok megat ada lagi,,,npe tnya kt sni,,
pi la tnya tok megat,,,mmg diam dh
xde apa2 info skrng ni,,,alah bnda sama
je kencingnya mcm rop jugak hahah

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by to cg ros on 15th April 2018, 7:19 pm

sape tahu bila DMG nak 'game' tak kan tak "game" lagi lama dah rasanya...asyik minta top up jer...tok megat ada lagi ker ?

to cg ros
Guest


Back to top Go down

Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by hahahah on 10th April 2018, 1:55 pm

aik cikgu ros kau kan leader
apehal bleh plak tanya lagi,,
kahkah nmpknye kena kencing la
smua leader ye kihkih

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by cg ros on 9th April 2018, 10:44 pm

apa cerita dana DMG sekarang ?

cg ros
Guest


Back to top Go down

Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by hahahaha on 31st March 2018, 1:19 pm

test

hahahaha
Guest


Back to top Go down

Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by jesse james on 13th March 2018, 11:16 pm

Tukar nama je tektik mintak duitnya samaje....

jesse james
Warga Baru

Posts : 46
Join date : 03/12/2014

Back to top Go down

Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by antarakasih on 13th March 2018, 4:02 pm

up skit
avatar
antarakasih
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 65
Join date : 18/01/2018

Back to top Go down

Dana raja

Post by Tok berlagak on 11th March 2018, 10:47 pm

Biasa ar mana yg buta it n X Cari info konfirm tetarik dengan yg ni...

Tok berlagak
Guest


Back to top Go down

Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by antarakasih on 7th March 2018, 5:35 pm


salam,,disini siapa yg pernah menyertai dana ini,,dari TOK MEGAT
silakan komen disini

macam2 dana melayu ni ada memang kaya ,,tapi satu sen pn xde pulangan Laughing Very Happy
avatar
antarakasih
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 65
Join date : 18/01/2018

Back to top Go down

Re: Dana Raja melayu TOK MEGAT

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum