ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 3 of 40 Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 26th April 2018, 11:47 am

alah info dr atasan sama ja aku pn dpt..ayat gula2 xhbs2..smpai hri ni pn duit xleh guna pkai lg pn...jnji sblm puasa dpt sagu lps raya dpt po...puihhhhh..kencing xhbs2

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 26th April 2018, 11:44 am

pala butuh sumbngn ikhlas...brpa kli nk smbngn...nk mengkedarah xda duit dh ka...owner2 rop ni papa kedana ke nk kn kutip duit untk pngurusan...

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Gigit on 26th April 2018, 11:40 am

Hahaha. Xdenye nak bagi info sini. Bes tgk org melakukan aksi royanan. Masing2 dgn gaya memasing. Unik. Haha

Gigit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 70
Join date : 15/03/2018

Back to top Go down

Sahabat

Post by Sahabat on 26th April 2018, 11:37 am

A-’uudzu bil-laahi minas syai-thaanir ra-jiim

Sahabat
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP on 26th April 2018, 11:33 am

Bertenang semua.. Kejutan akan berlaku....

YakinROP
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 26th April 2018, 11:30 am

dajjal

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Jom topup on 26th April 2018, 11:29 am

‏:
[4/25, 02:30] jurangan syawal@rop: Assalamukalaikum...sahabat sahabat SMG. DISINI saya mewakili AJK urusetia SMG ingin membuat satu PEMOHONAN bantuan sumbangan ikhlas dan kerjasama dari semua ahli ahli smg untuk pihak ajk urusetia bg menjalankan gerak kerja pentabiran.

Bantuan ikhlas ini adalah untuk kelancaran dan kemudahan kerja kerja  pihak urusetia SMG. dan saluran sumbangan ikhlas ini adalah untuk membeli segala keperluan urusan urusetia. Peralatan dan kegunaan para admin admin membuat kerja kerja rasmi SMG. Ini kerana setiap pergerakan dan urusan rasmi gerak kerja para ajk ditanggung oleh admin admin sendiri.

Setelah difikirkan dan perbincangan mesyuarat sebentar tadi dan pengundian dari pihak rakan rakan urusetia smg maka kami sebulat suara menyeru agar sahabat sahabat smart maya group membuat sedikit sumbangan ikhlas berbentuk dana anggaran serendah rm5 atau seikhlas hati setiap ahli untuk membantu para para admin untuk menjalankan tugas dengan lebih lancar. Pengundian ini telah mendapat sambutan dari kumpulan ajk urusetia smg.

ADALAH Suka diingatkan bahawa sumbang ikhlas ini ATAS permintaan pengurusan AJK urusetia SMG sendiri dan pergerakan urusetia ini tiada kena mengena dgn pihak pengurusan CEO atau kumpulan pengurusan tertinggi CEO. Dan sumbangan ikhlas juga kami pohon adalah seikhlas dari ahli ahli smg TANPA sebarang paksaan atau prejudis!.

Dan kami dari pihak urusetia merasakan juga. sudah tiba masa nya untuk ahli ahli menyumbangkan sedikit sumbangan demi untuk kebaikan para ahli ahli sendiri dan kelancaran pergerakan urusetia itu sendiri tanpa memperolehi sebarang imbuhan, ini kerana ini adalah sumbang ikhlas tanpa paksaan. Yang pihak urusetia inginkan. Hanya keikhlasan dari ahli ahli semua dalam memberi sedikit sumbangan sebagai tanda terima kasih kami dari pihak urusetia pada yang bakal ahli sumbang kelak. Kami akan menjalankan tugas tugas dengan lebih tekun dan jitu kelak.

Sumbangan ini adalah meringankan beban pengurusan SMG. Yang terlalu tinggi kosnya.
Buat pengetahuan semua SMG telah mempunyai pejabat yg melibatkan byk kos untuk memudahkan pengurusan dan meringankan beban CEO kita Puan Liyana yg telah bersusah payah membantu menjayakan urusan kita semua. Untuk meringankan beban kami ajk dan ahli² bersedia seikhlas hati untuk membantu.

Semoga sumbangan kita semua dpt membantu pengurusan lebih lancar.

Mudah mudahan dgn cara ini urusan kita semua dapat dilaksanakan dgn jayanya.

Semoga Allah sahaja dapat membalas jasa baik semua. Yg berat sama dipikul yg ringan sama dijinjing.

Wasalam.

Setiap sumbangan ke account
*kasaman nurbarokah resources*
*8603088072* CIMB ????
[4/25, 04:20] jurangan syawal@rop: *SUMBANGAN AJK DUTA² AHLI OFF9 DAN AHLI² SMG SEIKHLAS HATI BAGI MEMBANTU PENGURUSAN*

1-kb RM50✅
2-salina
3-wani RM20✅
4-amir RM25✅
5-azlin RM20✅
7-syawal RM30
8- nash RM20✅
9-ibu maizan RM50✅
10-zul RM50✅
11-pak muda
12-abg khaber
13.chef Fadzly
14. Athirah
15-lyn
16-cik ra
17-pak teh
18-kak gee RM20✅
19-shah
20-intan
21-Fanny
22-mama leen
23-aidil
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-


*KASAMAN BAROKAH RESOURCES*
*CIMB BANK* ????
8009151866

*AZLIN BINTI ABDUL AZIZ*
*MAYBANK* ????
1641-5555-7793

BAGI KETUA JEMAAH NEGERI YG INGIN MEMBERI SUMBANG MENGIKUT NEGERI BERKELOMPOK BUAT LIST MASING²

DUTA² BESAR BOLEH MEMINTA AHLI OFF9 ANDA UNTUK MEMBERI SUMBANGAN JUGA.
[4/25, 04:58] jurangan syawal@rop: *ASSALAMUALAIKUM.. SY MEWAKILI CEO PUAN LYANA BAGI PEHAK PENGURUSA JUGA MEJEMPUT SEMUA AHLI SMG YG BERADA SEKITAR KAWASAN BERDEKATAN HADIR KEMAJLIS KESYUKURAN DAN DOA SELAMAT PEJABAT PENTADBIRAN BARU SMG ATAS SEDIKIT SUMBANGAN DAN BANTUAN DARI PERIBADI YG MEMBANTU SMG, PADA HARI SABTU INI 28/4/2018 JAM 7:30 MLM SELEPAS SOLAT MAGRIB SEMOGA DENGAN KEHADIRAN SEMUA AHLI DAPAT MERAIKAN DAN MENDAPAT KEBERKATAN ALLAH INSYAALLAH AMINN*

turut mengundang ahli jawatan kuasa kebajikan dan keagaamaan SMG


???? POKTEH
???? EN HAMZAH
???? PAK MUDA
???? EN ZAKI

Lokasi di meru bt7
--------------------------------------------

Jom topup
Guest


Back to top Go down

ROP

Post by Akak Konfius on 26th April 2018, 11:27 am

Bongakman..kau duk ready dari 2 bulan lepas dah. Tak sakit pinggang ke duk ready tak go lagi. Memangla ni minggu gaji. Tapi akk mana ada gaji. Taik gigi adelah. Takpelah, tengok jelah kwn2 sopink kow2 sbb ni plan akhir katenye. Tapi akak duk kira masuk ni dah 4 kali akhir dah. Nasib la labu....

Akak Konfius
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by isteri romi on 26th April 2018, 11:18 am

zal najib razak bongakman.sikit lagi nak delay sikit laki br1m nak masok.leader mana yg nak beri info xde gaji kak oi.satu info topup rm100akak oi

isteri romi
Guest


Back to top Go down

KEPADA AUTAFAKTA

Post by Najib Razak on 26th April 2018, 11:09 am

alah bro..skillman tu join lain lah...kita semua mmg bawah tuan romi...takpe teruskan meroyan...kikiki...sikit lagi sabar...aminnn

Najib Razak
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Zal on 26th April 2018, 11:02 am

Today at 10:59 am
by Bongakman
Stay steady n get ready
Yesss

Zal
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by autafakta on 26th April 2018, 10:59 am

Makin konpius pulak aku.

Kalau Romi bukan owner... semua kena kencing ke?

autafakta
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Bongakman on 26th April 2018, 10:59 am

Stay steady n get ready....
avatar
Bongakman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 145
Join date : 28/11/2017

Back to top Go down

KEPADA AKAK KONPIUS

Post by Najib Razak on 26th April 2018, 10:56 am

Info emd tu kan akak? Info tu mengarut..tak sahih...leder x bertgunggjwb utk buat kutipan...

Najib Razak
Guest


Back to top Go down

ROP

Post by PDP on 26th April 2018, 10:54 am

Sabar akak.. Sekarangkan time gaji.. Mesti ade open plan.. Ala akak nie mcm tak biase pulak...

Leader, admin nk beli barang2 untuk raya lagi...
Harap akak dapat memahami keperluan, kesusahan leader dan admin yer..

PDP
Guest


Back to top Go down

ROP

Post by Akak Konfius on 26th April 2018, 10:08 am

Lai...lai...lai....info panas..info panas. Tak sampai setengah jam bagi info panas...kluar plan panas....meletop punye po bagi. Katenye sape yang nak bantu pihak pengurusan boleh sapot plan ni. Bukan kate dah takde caj untuk ape ape dah ke...habis tu ni jual plan untuk ape...makin konfius. Katenye akaun utama dah clear...kalau mcm tu kenapa masih open plan....konfius. Ya Allah... tolonglah segerakan pengakhiran rop ni. samada ianya benar atau pun tidak...akhirkanlah

Akak Konfius
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Fabregas on 26th April 2018, 8:57 am

fcuk!!!!!!bengang...x sangka bank buat kerja lambat...x pasal2 bank yang salah...aduyai...lama nye lah...dari tahun lepas appear lah, credit lah...

Fabregas
Warga Baru

Posts : 17
Join date : 28/02/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 26th April 2018, 8:49 am

mn geng2 positif ni..duk pikir ayat apa plk nk karang ke..duit vvip pn xleh guna pkai lg...pakai xdptlh duit sagu sblm puasa dan po lps raya klau skrg pn duit xleh guna pkai lg..

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Tak der laa tuu...

Post by Hj Sudir on 26th April 2018, 3:03 am

Bos2 semua sembang jer. Create dana yg mmg tak boleh lepas. Kesian korang semua yg bg bantuan. Dia org yg kaya kutip duit.. Sabar semua sbb dia org nnt akan kena kutip dgn org kerajaan.

Hj Sudir
Guest


Back to top Go down

ACI APA

Post by MAT TERAK on 26th April 2018, 2:08 am

Sapa yg kata dapat bulan April tu......aci apa kalau dapat bulan April ni.......tunjuk telo?...nak?

MAT TERAK
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Kannn dah kata on 26th April 2018, 12:20 am

Episod mei romi spin wakakaka

Kannn dah kata
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Kannn dah kata on 26th April 2018, 12:19 am

Episod mei romi spin wakakaka

Kannn dah kata
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Kan dah kata on 26th April 2018, 12:17 am

Wakakkaka spin lagi,tunggu dan lihat episod bulan mei wakaka kahakahakah

Kan dah kata
Guest


Back to top Go down

AKAUAN

Post by BISA on 26th April 2018, 12:02 am

Zainal SMMG:

-Setakat pukul 9:00 am tadi masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.
- Setakat pukul 12:00 tgh tadi pun rasanya masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.
-Setakat pukul 2:00 pm tadi juga mcm sebelum ni.....masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.
-Setakat pukul 4:25 pm tadi juga mcm sebelum ni.....masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.
-Dah tentu dan semestinya serta dah agak dah setakat pukul 8:00 pm tadi mcm sebelum ni.....masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.

BISA
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dokrokcetong on 25th April 2018, 10:54 pm

Romi lain yg bawah paiman tu...dana lain..

Dokrokcetong
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 40 Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum