ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 4 of 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 25th April 2018, 10:23 pm

paiman tu org indon ke?

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Najib Razak on 25th April 2018, 10:13 pm

PAIMAN MANA TU BOS ENTAH???

Najib Razak
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by King Kong on 25th April 2018, 10:05 pm

????????????

King Kong
Warga Baru

Posts : 23
Join date : 15/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by isteri romi on 25th April 2018, 9:50 pm

akak dga vvip dah boleh shopping betol kerrrr.seronok nampakkkkk

isteri romi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Entah on 25th April 2018, 8:50 pm

Bukan ke romi ddk bwh Paiman?? Owner ke romi tu??

Entah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 25th April 2018, 8:09 pm

blum ada duit dlm acc vvip ke???lama gila proses kredeting...

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

sayang abg kakak

Post by sayang abg akak on 25th April 2018, 7:08 pm

Salam maghrib, solat lagi penting dari ROP.

sayang abg akak
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Cencalok on 25th April 2018, 6:44 pm

Laa.. Skillman ni melabur di bursa saham ni.. Patut laluan betul..

Cencalok
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by DelayLagi on 25th April 2018, 4:33 pm

Skillman ni salah alamat ni....org lain semua dok cerita pasal romi, zainal, smmg...

DelayLagi
Guest


Back to top Go down

KEPADA SKILLMAN

Post by Najib Razak on 25th April 2018, 4:30 pm

Awk salah grop kot...kami semua ni under Satu bumbung tuan romi...

Najib Razak
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by isteri romi on 25th April 2018, 4:26 pm

topup la maksud nya. sudah sudah la nak mnipu ye.ksian yg kat dok bhrap kat dana ni.sudah sudah beri harapan palsu.

isteri romi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by NanaNanot on 25th April 2018, 4:18 pm

Pening..sbb yg sy thu romi owner dia..tah la..bila skillman kata xknl 2 yg sy trtnya skillman join mcm mna?

NanaNanot
Warga Baru

Posts : 22
Join date : 20/03/2018

Back to top Go down

Hasil ROP

Post by skillman on 25th April 2018, 4:14 pm

Dato balabak wrote:Asyik2 laluan betul..hahahahaha dah nak masuk mei...janji mac...tunda april....laluan betul katanya...hahahahahaha ...sila lalu...tumpang lalu...taik palat

TUNDA tak apa. Jangan dibatalkan sudah le...ha..ha..ha.he..

Peluang bukan selalu datang kepada kita rakyat biasa ni. Tapi bila dah ambil peluang tu kena le sabar. Sabar lagi ye...tak habis2 dengan sabarnya.ha..ha..

Jangan marah ye...

skillman
Warga Baru

Posts : 21
Join date : 23/04/2018

Back to top Go down

Hasil ROP

Post by skillman on 25th April 2018, 4:10 pm

NanaNanot wrote:Skillman berada dilaluan yg btul?yg xde kaitan dgn romi?????????

Tak ada kaitan langsung malah tak kenal pun siapa romi,zainal atau hamid. Sebelum ni ada nama2 lain jugak tapi semuanya berkaitan penipuan pelaburan terutamanya di sebelah Selatan Tanah Melayu. Dalam masa yg sama ramai jugak buat portion untuk mudahkan orang ramai untuk masuk. Ikut portion ni kena tanggung risiko sendiri le di kemudian hari.

Dari awal lagi skillman dah maklumkan supaya pastikan laluan anda adalah betul.

Begitu juga plan baru atau top up yang memanjang adanya. Semua sudah diselesaikan dan tak akan ada lagi plan ke, saham ke atau apa nama yang nak diletakkan ikut kesesuaian masing2. Kalau ada yang mengaku masih ada ikut masing2 le nak percaya atau tidak.

skillman
Warga Baru

Posts : 21
Join date : 23/04/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dato balabak on 25th April 2018, 3:58 pm

Asyik2 laluan betul..hahahahaha dah nak masuk mei...janji mac...tunda april....laluan betul katanya...hahahahahaha ...sila lalu...tumpang lalu...taik palat

Dato balabak
Warga Baru

Posts : 9
Join date : 07/12/2017

Back to top Go down

Bertanya2

Post by NanaNanot on 25th April 2018, 3:48 pm

Skillman berada dilaluan yg btul?yg xde kaitan dgn romi?????????

NanaNanot
Warga Baru

Posts : 22
Join date : 20/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Pablo Escobar on 25th April 2018, 3:26 pm

Citer sekarang bukan bab tunggu abg adik kakak makcik pakcik atok nenek sekalian alam. Citer sekarang time pungut duit kau cakap minggu depan settel..... minggu depan kau tu dah 3 tahun la jibhaiii......

Pablo Escobar
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Hero melaya on 25th April 2018, 3:06 pm

by isteri romi
mmg la tak takut nak refund.slepas dpt info bukak lagi masok la duit.dgn begitu bangga nya mereka mrefund guna duit mangsa mangsa yg dpt d perperbodohkan.lagi2 makcik2.ala ksian nye.mana hati dan pradaan anda.kalau kene batang hidung sndiri mak ke bapak kau kene.kau pun join mroyan agak nye .smoga mndapat balasan ye.


Setahu aku.. xde buka dah plan baru ke.. topup ke.. hanya tggu duit masuk je lg.

Hero melaya
Warga Baru

Posts : 8
Join date : 27/11/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by isteri romi on 25th April 2018, 3:01 pm

mmg la tak takut nak refund.slepas dpt info bukak lagi masok la duit.dgn begitu bangga nya mereka mrefund guna duit mangsa mangsa yg dpt d perperbodohkan.lagi2 makcik2.ala ksian nye.mana hati dan pradaan anda.kalau kene batang hidung sndiri mak ke bapak kau kene.kau pun join mroyan agak nye .smoga mndapat balasan ye.

isteri romi
Guest


Back to top Go down

Hasil ROP

Post by skillman on 25th April 2018, 2:59 pm

Siapa agaknya mereka2 bernama Zainal, Hamid, Romi yang amat handal mencari pelabur utk sertai ROP ni. Spt ramai pelabur di bawah mereka2 ini.

Nasib baik skillman tak berada di bawah mereka2 ini. Entah BETUL atau SALAH laluan mereka ini tak tau la.

Yang pasti skillman berada di laluan yang BETUL. Hanya tunggu masa dan ketikanya aje lagi.

Insya-Allah.

skillman
Warga Baru

Posts : 21
Join date : 23/04/2018

Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 25th April 2018, 2:35 pm

iblis

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hahahah on 25th April 2018, 2:07 pm

personToday at 1:58 pm
by Zal
Dgr citer ramai ahli kena refund duit kembali dari leader2...sbb byk tanya selalu provoke...ok lah dpt duit semula...tapinya meroyan dlm ni apa blh buat...nak hasut org lain refund juga ke?

hahahah yeke , mmpu ke refund balik
duit haram yg dh dipakai tu hahahah

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Zal on 25th April 2018, 1:58 pm

Dgr citer ramai ahli kena refund duit kembali dari leader2...sbb byk tanya selalu provoke...ok lah dpt duit semula...tapinya meroyan dlm ni apa blh buat...nak hasut org lain refund juga ke?

Zal
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Katak Puru on 25th April 2018, 1:38 pm

Marah sambil berharap..2 situasi dalam waktu yg same..kiki

Katak Puru
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 66
Join date : 20/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Gigit on 25th April 2018, 1:07 pm

Terhegeh hegeh. Pi la report. Dari haritu lagi terkemut kemut. Lembab. Hahaha. Gi IPD terus. Ke IPK ke. Bukit aman ke. Hahaha. Senang sikit nak tgk list ada ke tak nama. Kalau xde dlm list kem salam aje la. Kalau ada bole bawak pi court. Tunggu sampaj selesai court kes bole refund. Atau Sementara tu dia punya portion bagi je kat org lain. Hahaha.

Gigit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 70
Join date : 15/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum