ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 38 of 40 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next

Go down

+/-=x

Post by 1 + 1 = ? on 10th April 2018, 9:38 pm

jutawanbaru ni takbur gila....kalau aku jadi romi..aku setalat kepala ko laju2..belum dapat duit belagak nk mati..org muda2 ckp..." bajet bagus "...ko ingat ko bagus..boleh blah...minta maaf...selamat hariraya 2 bulan lg...hahaha

1 + 1 = ?
Guest


Back to top Go down

+/-=x

Post by 1 + 1 = ? on 10th April 2018, 9:34 pm

alah...kata budak tu bodoh...kalau ko yg cerdik pun masuk invest...kalau kena tipu...aku cop kat dahi ko...BODOH..SILA MENINGGAL...haha..minta maaf...selamat pilihanraya...

1 + 1 = ?
Guest


Back to top Go down

betul tu

Post by zandra on 10th April 2018, 9:23 pm

betul tu.dok merintih siap buat ayat puitis hehehe. tahap meroyan PHD ni. masuk tanpa dipaksa. dh tau investment ni mcm tipu, masuk watpe?? masuk sekadar mampu dah la. ni smpai jual segalanya. org bodo je wat camtu.

zandra
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Gigit on 10th April 2018, 9:19 pm

Depa tak paham konsep penentuan rezeki. Kalau faham xde nye mcm tu.
Allh Taala tentukan rezeki. Kalau mati sebelum sempat telan nasi. Kira xde rezeki lah tu. Takkan nak marah tukang masak pulak. Dah itu ajal dia masa tu.

Gigit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 70
Join date : 15/03/2018

Back to top Go down

Kahkahkah

Post by Jutawanbaru on 10th April 2018, 9:04 pm

Kalau nk masuk investment mcm ni, sila ada duit lebih sahaja. jgn dok gatai nk jual tanah, jual laptop, jual tubuh, jual bini, jual anak, jual dara atau jual kepala. kahkahkah. masuk pun jgn byk, tamak haloba. ko dh tamak, bila lambat dapat meraban tahap dewa. geli la asyik dok merintih pilu, buat cerita konon2nya sedih. puihhhh... ada mati konon. ko dh janji nyawa setakat tu ngn Allah, nak salahkan ROP ni lagi ka? ko mati, mati lah. ape daaa..

Jutawanbaru
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Mr. krypton on 10th April 2018, 8:42 pm

budak yang jual laptop, aku kenal, student computer science dekat UTM johor. aku harap budak tu maintain bawa diri dia elok². aku dapat tahu dari leader aku yang ada sorang budak johor sanggup jual laptop untuk ubah hidup dia, budak tu bukan orang senang. in sha allah dik, penantian kau x bawa kerugian. IN SHA ALLAH.

Mr. krypton
Guest


Back to top Go down

HariRaya

Post by HariRaya on 10th April 2018, 8:38 pm

Nak raya dah wei...

HariRaya
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Bongakman on 10th April 2018, 8:31 pm

Join dah 10 tahun ke 20 tahun ke seumur hidup ke kalu menunggu xpe kalu dpt berbaloi2.....kalu simpan pun berapa banyak pun xdpt macam tu...kan percaya takdir allah..yg penting usaha doa n tawakal...malas nak ulang perpatah melayu...
KALU TAKUT DILAMBUNG OMBAK JGN BERUMAH DIGOMBAK EH DI PANTAI...HAHAHAHA...
avatar
Bongakman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 155
Join date : 28/11/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Bongakman on 10th April 2018, 8:26 pm

Sedap buat ketupat n potong bawang nampaaak...hahahahahahahahahaahha dah nak raya kan...relex2 jgn emosi sangat....sabar itu indah....lom dpt meroyan nanti dapat meraban jgn ingat kalu dah dpt hilang beban hahaha makin terbeban kalu xde persiapan..jaga2 hati2 ye sooo get ready....what u you want to be....
avatar
Bongakman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 155
Join date : 28/11/2017

Back to top Go down

+/-=x

Post by 1 + 1 = ? on 10th April 2018, 7:49 pm

jangan lah marah incik...duit tak masuk itu pirkara biasa sajaa...kaluu itu duit masuk...banyak luar biasaa...ammaaaa...

1 + 1 = ?
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by El on 10th April 2018, 7:48 pm

Betul lah tu.... benda tak wujud.... mcm mna nk masuk?

Sent from Topic'it App
avatar
El
Warga Baru

Posts : 15
Join date : 10/04/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 10th April 2018, 7:35 pm

bior benar depa ni...xmsuk2 lg pasai apa...apa kejadahnya...aku rasa romi akn ckp ambk msa smpai jumaat ni plklh duit bru nmpk dlm acc

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by El on 10th April 2018, 7:23 pm

K

Sent from Topic'it App
avatar
El
Warga Baru

Posts : 15
Join date : 10/04/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by El on 10th April 2018, 6:56 pm

antarakasih wrote:gmbr org2 kuat rop kah ini
muka x nmpak? siap dilukis tanduk lgi tu



sy pn serba salah nk pos gmbr mereka,,
kerana mereka blm beri kata2 putus
yg muktamad,,msih banyak pusing ayat,
march kata last,,tp skrng dh masuk
pertengahan april,,
tgk lah klau dh hilang sabar,,upload
shj gmbr2 mereka smua

Ketara di bahagian perut... #kayakaya

Sent from Topic'it App
avatar
El
Warga Baru

Posts : 15
Join date : 10/04/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Allah pemberi rezeki on 10th April 2018, 6:52 pm

Ayat " dah nak kaya" byk kali dah di war2kan dlm forum ni

Yg pasti belum terbukti lagi

Dah sampai masa owner tunaikan janji pada semua pelabur

Harap by end of rhe week ianya menjadi kenyataan


Allah pemberi rezeki
Guest


Back to top Go down

Kahkahkah

Post by Jutawanbaru on 10th April 2018, 6:47 pm

Dah nak kayaaa..
Allahuakbar!

Jutawanbaru
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by antarakasih on 10th April 2018, 6:42 pm


Teringat pos tuan romi sebelum ni dan kata tuan hamid dan cf

Kapal akan landing isnin atau selasa

Adakah ianya benar

Sama2 kita nantikan sampai jam 11.59pm ni adakah benar atau tak.

baiklah sama2 nantikan dgn sabar,,
brp jam shj lg,,fakta atau pembohongan lagi
avatar
antarakasih
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 65
Join date : 18/01/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by antarakasih on 10th April 2018, 6:41 pm

gmbr org2 kuat rop kah ini
muka x nmpak? siap dilukis tanduk lgi tu



sy pn serba salah nk pos gmbr mereka,,
kerana mereka blm beri kata2 putus
yg muktamad,,msih banyak pusing ayat,
march kata last,,tp skrng dh masuk
pertengahan april,,
tgk lah klau dh hilang sabar,,upload
shj gmbr2 mereka smua
avatar
antarakasih
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 65
Join date : 18/01/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hahahah on 10th April 2018, 6:32 pm

Today at 6:00 pm
by Teringat
Teringat pos tuan romi sebelum ni dan kata tuan hamid dan cf

Kapal akan landing isnin atau selasa

Adakah ianya benar

Sama2 kita nantikan sampai jam 11.59pm ni adakah benar atau tak.



sama2 nntikn kna berita kncing lg smpi jam
12 ini,,,kihkih,,itu smua ayat pnyedap bro,,
tp diorng xletih ke buat info palsu
setiap minggu



hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by In ROP we trust on 10th April 2018, 6:28 pm

To Teringat
Knapa dgn kapal landing? Ada bwk muatan wang tunai ke?

In ROP we trust
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Teringat on 10th April 2018, 6:00 pm

Teringat pos tuan romi sebelum ni dan kata tuan hamid dan cf

Kapal akan landing isnin atau selasa

Adakah ianya benar

Sama2 kita nantikan sampai jam 11.59pm ni adakah benar atau tak.

Teringat
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Pantun on 10th April 2018, 5:45 pm

Jenaka pantun

Kapal nak landing
Tayar tak ada

Wakakakakaka

Pantun
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dantdm on 10th April 2018, 5:40 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]

Dantdm
Warga Baru

Posts : 8
Join date : 14/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by blurr on 10th April 2018, 5:22 pm

Kat mana boleh tgk gambar muka romi, zainal, rajarampos dsbg...tringin nk tatap wajah mereka ni...dok google x de pun...

blurr
Guest


Back to top Go down

Kita Tunggu

Post by Akak Konfius on 10th April 2018, 5:04 pm

Kalau pukul 4.00pm takde lagi, kita tunggu malam pulak.  Mana tau kot2 orang bank buat OT ke malam ni.  Kalau takde malam ni, kite tunggu esok pulak.  Takpe orang bank hari2 datang kerja.

Akak Konfius
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 38 of 40 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum