ROP SAHAJA

Post new topic   Reply to topic

Page 6 of 38 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 38  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by gibsonfender46 on 9th June 2018, 2:06 pm

Group sebelah yang mana satu diva lu. Saya nak masuk situ. Ni yqng syok nie...

gibsonfender46
Warga Baru

Posts : 33
Join date : 01/06/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Aku perhati je on 9th June 2018, 1:24 pm

by Diva lu
Ferrah Halik
unknown person
nama2 romi
droy
zainal
pernah korang tahu nama betul?

Cuba buat carian dekat forum sebelah,dalam tu ada no phone tuan zainal, boleh call @ Whatsapp dia,inshAllah dia akan jawab segala persoalan ttg ROP ni.

Aku perhati je
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 04/05/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Game Over on 9th June 2018, 12:12 pm

Lama dok perhati diva lu ni...masuk berapa sangat la budak ni, org lain pun negatif jugak.tapi xde la mcm budak diva lu ni..
Org kata sabar..sabar la...yg dok cerita pasal 8 tahun tu kenapa

Game Over
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by mee on 9th June 2018, 11:23 am

jijiknya bahasa..mentaliti jamban ko ni.

mee
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Diva lu on 9th June 2018, 10:59 am

adoi
bodo.h2
korang percaya ke?
lagi 2minggu
then lagi 2 minggu
sampai ke 2019 plak haha
patut la sampai 8 tahun memperbodohkan diri
dan diperbodohkan

Diva lu
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA

Post by The Guest House on 9th June 2018, 10:12 am

Bagi saya lah...

If true....Account Utama sudah or bolih selesai before Raya.
Itu kira....sudah bagus.

Moga...latest info itu benar.

(....kita ahli...dapat after Raya....ok lah tu....janji dapat ).

The Guest House
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Game Over on 9th June 2018, 9:43 am

Sudah2 la provoke & buat spekulasi. Bagi la peluang kepada Romi utk game kan ROP ni..Dia dah bagi info kan. Tunggu saja...Yang pasti semua akan dapat. Cepat atau lambat saja.

Game Over
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Diva lu on 9th June 2018, 7:27 am

Ferrah Halik
unknown person
nama2 romi
droy
zainal
pernah korang tahu nama betul?

Diva lu
Guest


Back to top Go down

SMMG

Post by JANG LADIN on 9th June 2018, 12:20 am

Agihan kpd ahli:

Romi sendiri akui bukan mudah nak agih ke ahli dgn duit juta2 lemon T ni......
Tiba2 ayahanda Rj Rampos kata dia dah ada sistem cangih yang mudah utk agih kpd ahli..

Aiiiikkkkkk?!!..

sdgkan owner tak yakin nak agih cara mudah kat ahli tiba2 Rj rampos bukak gebang dia ada cara mudah...dan dah bersedia dah pun...

tak pa...2 minggu lps raya ni kita tgok lagak Rj Rampos ni.........jadi ke tak jadi sistem yang dia buat tu......

aku rasaaaa.......????


JANG LADIN
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by 2x5 on 8th June 2018, 11:17 pm

sedih :'(

2x5
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by gibsonfender46 on 8th June 2018, 10:00 pm

DOK KATA DAH ADA SAJA ALASAN YANG DEPA CARI. HAMPA BACA SENDIRI LAH. LEPAS BUAT LAH TAFSIRAN APA PUN.

[6/8, 18:19] Boss Romi: Aslmkm . Positif yg sya mksd kan mmg selesai pd act utama sblm raya ni . Cma kami tiada jln nak agihkan pd smua wlpn cthnya droy ada kapasiti act unlimited skali pn cma kapasiti nk agih tu yg ada mslh .
Btl sya cba klu dpt mmg nk rsa smua sblm raya .
Droy zainal dn leader pn kna declare .
Wlpn dh di bcg kan dgn droy hal ni .
Dia msh nk cba sebaik mgkn buat .
Well atleast im not running away like others wif millions when time comes you all get what u deserve and not need to thank me juz praise allah for goodness in life to come.

[6/8, 18:29] ‪: Adakah COI tidak boleh digunakan utk pengagihan atau bagaimana??

[6/8, 18:31] Boss Romi: Bkan psl coi . Coi ni no issue pn .
Pengagihan dr pihak pembyr dn penerima smua nya lain2 bank kan .
Coi ni utk declare shj

[6/8, 18:39] Boss Romi: Negatif nya pengagihan ke ahli tu yg jd isu nk buat sblm raya .

[6/8, 18:41] Boss Romi: Sya cma berhrp kan prgrkan ke act utama berhasil pn syukur .
Btl mcm2 isu slps pru ni klua amendment br pd doc tu pn sya dh atasi . Tk perlu la nk jelas kan nt mcm2 isu n speckulasi yg dtg .

gibsonfender46
Warga Baru

Posts : 33
Join date : 01/06/2018

Back to top Go down

ROP DIM

Post by DOLCE on 8th June 2018, 6:35 pm

...

DOLCE
Guest


Back to top Go down

Jom beraya ke rumah Romi dan pihak pengurusan

Post by Ahmad_Bank on 8th June 2018, 2:51 pm

berapa tahun lg nak tipu wrote:Rop ni besar punya projek..niat nak membantu kita org islam...jadinya boleh rasanya kita beramai-ramai berhari raya ke rumah mereka, tak kira la leader, vvip, proxy & romi...takkan tak reti2 nk jemput kami dtg ke rumah....berapa sen lah sangat belanja ahli2 ni nk mkn kan...collect duit byk dah...hari raya kan...ahli2 nak juga tatap muka sorang2 depan2..amacam..berani tak jemput??

mana2 leader yg ada dlm ni, jom la... aku tanya leader aku, muka seposen brahim pendek dia buat... ajakla kami beraya... ROP punya pasal biskut raya kami topapkan.

Ahmad_Bank

Posts : 2
Join date : 04/06/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by RomiStress on 8th June 2018, 2:47 pm

Terfikirkah kita semua bahawa kita sedang menunggu benda yg x wujud...
Kita semua diceritakan tentang sejarah pelaburan romi dengan jp morgan..kemudian pelaburan itu menghasilkan hampir 1 trillion.
Kemudian kisah nak bawa masuk duit ke malaysia memerlukan bantuan kewangan dari ahli. Maka ramaila pakcik, makcik membantu kerana pulangan beribu kali ganda yg sukar diterima akal. Kenapa la romi susah payah nak cari puluhan ribu penyumbang. Kenapa x cari 3-4 org funder yg boleh menyumbang terus dalm amaun besar..
Selepas itu timbul la info2 manis kata duit dah nak masuk akaun..sibukla pakcik makcik buka akaun bank..
Sererusnya cerita thumbprintla, dan macam2 lagi...
Akhirnya setelah pelbagai janji dibuat..maka sekali lagi 2018 kita masih belum dpt apa2 hasil..
Wujudkah duitnya..kalau wujud apa buktinya. Maka dokumennya..tiada siapa pernah lihat..
Fikirkanlah....

RomiStress
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Diva AAAPLUSSSSSS on 8th June 2018, 1:29 pm

Saham-saham pun dah rugi

Diva AAAPLUSSSSSS
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dokrokcetong on 8th June 2018, 11:24 am

Sempena hari2 terakhir ramadhan ni kita slow down dululah..banyakkan amal ibadat..mana tahu jumpa ngn malam lailatul qadar.
Kita tengok jer geng romi, raja rampos nak kata apa.
Tak payah harap nak beli kuih raya, baju baru dengan duit rop tahun ni.100% tak akan dapat..memang keajaiban berlaku kalau dapat..
Bagi peluang hingga 2 minggu raya.. Kalau janji dicapati lagi pakat buat tindakan lah belakow.

Dokrokcetong
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 8th June 2018, 9:43 am

Rop ni besar punya projek..niat nak membantu kita org islam...jadinya boleh rasanya kita beramai-ramai berhari raya ke rumah mereka, tak kira la leader, vvip, proxy & romi...takkan tak reti2 nk jemput kami dtg ke rumah....berapa sen lah sangat belanja ahli2 ni nk mkn kan...collect duit byk dah...hari raya kan...ahli2 nak juga tatap muka sorang2 depan2..amacam..berani tak jemput??

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by gibsonfender46 on 8th June 2018, 8:16 am

Pandai mu Jang Ladin. Depa sorak bukan main. Punya lah seronok bagaikan nak runtuh langit ni. Ayat yang sangat bermadu dari madu madu seluruh dunia.

Dah 8 tahun berlalu tapi mentality tetap sama. Cakap p lah macaman pun. Nasihat dah sekandaq. Apa pun kita tunggu hasil nya. Nak tengok pembayaran peringkat pertama sebanyak satu juta tu.

Pada peringkat awai Raja Rampos telah memberi keyakinan kepada ahli bahawa beliau dah ada sistem sendiri di mana hanya tekan saja satu butang akan teruk ke akaun ahli ahli. Bayaran cara payroll.
Sekarang kata lain plak. Pembayaran ambil masa pula. Itu pun ramai ahli RRG lupa. Aku tak lupa. Tu lah kalau dapat pengurusan gebang kuat sangat.

Apa pun kita tunggu dan lihat. Owner kata lain. Proxy kata lain. VVIP kata lain. CEO kata lain. Tambah leader hmmmmm.

gibsonfender46
Warga Baru

Posts : 33
Join date : 01/06/2018

Back to top Go down

ROP/SMMG-TERKINI

Post by JANG LADIN on 8th June 2018, 5:00 am

ROP/SMMG 2 MINGGU LEPAS RAYA PO PENUH. SBELUM RAYA TARAK APA2 AGIHAN. TAK PA KITA TUNGGU..INI JANJI OWNER DAN SEMUA LEADER KUMP RRG. KORANG JANGAN BERSORAK2 MACAM DLM GRUP SMMG/ROP TU...LPS TU WEEEKKK!!..MEROYAN...
JADI SABO DULU...KITA TUNGGU DAN TENGOK APA CITER DN APA JADINYA...

JANG LADIN
Guest


Back to top Go down

Macam2x ada....

Post by Putra on 8th June 2018, 3:17 am

Wow....
Macam2x ada..
????????????????????....
Harapnya ada setelah dijanjikan ek...

Putra
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by 2x5 on 8th June 2018, 2:31 am

jeng jeng jenggggg.....

2x5
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hahahah on 8th June 2018, 2:16 am

salam ,,,pssttt aku ada info bru,,
sblm raya atau slepas raya confirm
dpt bonus,,tapi dari tut2,,,
tnggu nanti aku dpt aku kabor sni bserta
screen shoot skiranya mmg benar masuk
duitnya,,tapi x banyak la,,xcecah puluh k pn,,
just dlm brp ribu sbgai saguhati,,,sbgai
proses permulaan akn msuk lgi yg besar,

aku smemangnya tetap negatif n xpercaya
slagi xmasuk duitnya,,tapi dia dah confirm 100%
diluluskan,,nanti aku kabor la yer,,ini
bukan rop yer ,,,rop tu aku tak taw bila
lps raya katanya,,harap x hancing ler,,,
kehkeh menanti bonus yg dijanjikan kehkeh
jadi ler labu logik la skit dari crita hancing
trillion2 wakakaka,,,yg dpt info mcm aku
ni paham2 lar dari group mana,,shhh
snyap2 jer sudah,,xya reveal owner.

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Info-merapu on 7th June 2018, 11:06 pm

Baru2 ni kecoh isu thumbprint..apa.cerita sekarang berkaitan tp.. Dah selesai ke cerita tp ni..
Timbul pulak raja rampos dah nak agih duit..

Info-merapu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Kutttttttttu jutawang on 7th June 2018, 8:24 pm

Hancinhhh

Kutttttttttu jutawang
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by 2x5 on 7th June 2018, 4:49 pm

janji sblm raya..lps tu minggu ke2 raya..skrg minggu ke3 pulak..hahaha ????

2x5
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 38 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 38  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum