ROP SAHAJA

Post new topic   Reply to topic

Page 2 of 38 Previous  1, 2, 3 ... 20 ... 38  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by mee Today at 10:20 am

Diva lu aku perhati je dia punya dengki x bleh blah...orang tu punya la molek bahasa dikeji bagai x cukop tanah.

mee
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP Today at 10:05 am

To bakal jenazah..
Jangan dilayan diva lu tu..dia x join pun..dia.melalak sebab cousin dia pinjam duit dia jer masuk rop
Kepada sapa2 yg follow forum ni usah ragu2 lagi..memang tak lama hasil akan dapat.

YakinROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by bakal jenazah Today at 9:43 am

to diva lu
aku dh cuba sampaikan dgn cara sebaik mungkin,
kalau kau xpercaya untuk apa kau melalak kt sini?
aku tringin tgk kau jd kepala utk smua orang bela nasib bangsa mke sure benda ni mmg scam, AKU CABAR KAU.
kalau stakat melalak kt sini apa lagi yg korg harap org positif cakap?
jadi teruskan la melalak sebab tue x ada siapa nak masuk dah nk bg kata2 semangat.
semua yg positif dah malas nk melayan,
bukan maksud kami yg postif dh dapat duit, tp kalau x dapat, skurang2nya xmaki xmeroyan sabar tunggu orang atas pulun buat keja mcm nk mati, kau kt bawah melalak melolong nganga tunggu duit je pun nk bising.
dh x puas hati sgt kai compile la smuanya BELA NASIB bangsa pegi buktikan benda ni scam, kalau btul kau mampu aku pun akan tabik kau smpai kelangit.
ape kesian sgt pmikiran kau ni.
orang positif kau nk judge kena kencing aku mtk duit kau ke msa msuk ROP?

to akak apa ni
yaa info tuh benar dri TS.
dan apa yg bliau ckp itu yg beliau sdg buat.
sbb aku tgk org jumpa dan brckp trus dgn beliau mcm mana telusnya beliau. kalau x telus, org2 mcm diva lu dh lama sumbat beliau duk dalam.
tapi beliau steady ja duk but keja siap updte info.
kepala otak ada x masing2? klw xmampu positif mcm kami yg mmg postif ni, kenapa skurang2nya x dduk diam xmaki hamun x judge orang lain tmbah dosa???

bakal jenazah
Warga Baru

Posts : 28
Join date : 07/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Kubaguling Today at 9:15 am

To akok masak arang;
Info lagu tu ada 2 kemungkinan
1) sebab nak minta topup
2) nak bagi rakyat dok diam2
Kesahihan kebenaran info 5%

Kubaguling
Guest


Back to top Go down

SMMG

Post by AKOKMASAK ARANG Today at 9:01 am

INFO ROP

(6/19,20:58) Boss Romi: Alhmdllh progress bjln dgn baik doc2 pn dh ready. Pindahan pn dh bermula.


Ada sapa2 yang boleh bagi maksud info kt atas yg baru shj di post dlm group SMMG under ROP.....

ATAU..

Sekadar pemanis rasa shj ....

AKOKMASAK ARANG
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Diva lu Today at 7:59 am

post aku untuk bakal jenazah

Diva lu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Diva lu Today at 7:57 am

ko pun antara yang senang kena kencing. documentation benda boleh buat. zaman skarang kacang je nak buat.
firm azmi deny. bnm deny.
eh bnm xtahu pasal benda ni? dah tu duit lalu ikut laut? smuggle?

Diva lu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by RomiStress Yesterday at 9:20 pm

Esok lusa mereka akan buat lakonan kononnya berlaku perbalahan dikalangan mereka...akhirnya duit akan hilang begitu saja....ahli pun gigit jari..

RomiStress
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu Yesterday at 8:54 pm

jgn sembang, tgu 2 minggu lepas raya, sikit lagi sikit lagi, ko ingat malaikat maut dengar ke cakap ko, sikit lagi ni, jgn ambil nyawa dulu..sikit je lagi...2 minggu ye, 2 minggu...

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Aku perhati je Yesterday at 8:50 pm

Betul tu bakal jenazah. Sesiapa yg follow forum ni dari awal atau dilaluan yg betul atau berhubung dgn orang yg betul atau membuat research ttg ROP ni sedikit sebanyak mesti dapat hint dan dgn sabar menunggu habuan. Harap anda semua bersabar seperti mana mereka katakan bagi masa 2 minggu selepas raya untuk proses pembayaran.

Aku perhati je
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 04/05/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by 1 + 1 = bodo Yesterday at 8:22 pm

Bodo punya statment si kuih ta bangang ni... bau susah mcm tu kau nak mengunkit... mak bapak kau kot... masa kecik semua dia bg.. da ada keluarga semua nak bekira... mati aku tabur duit kat kubur kau banyak2 k...

1 + 1 = bodo
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by kancil 850 Yesterday at 6:50 pm

Wa'alaikumusalam...bakal jenazah selamat hari raya.tq.kbai

kancil 850
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by bakal jenazah Yesterday at 5:03 pm

assalamualaikum
selamat hari raya smua bakal jenazah..
aku xmampu nak text dan buktikan banyak2..
tapi apa aku nk cakap..
SABAR.....
dulu aku pun dah jd was2..
makan tahun aku tunggu..
tapi sebab aku sndiri dah tgk documentation dorg
mcm mana complete dan telitinya..
setiap satu...
dan macam mana dgn sikit ksilapan semua benda tpksa diolah dan disusun balik..
hebat.. team yg buat nie sgt hebat..
aku ni Islam, Melayu, aku xkan sekali2 cuba pertahankan bnda yg jatuhkan bangsa aku, menipu atas nama agama aku..
jadi apa aku ckp,
sabar....
sampai masa yg di laluan betul akan dpt keuntungannya...
yg fitnah dan cakap buruk mengenai tuan romi, zainal dan sebgainya..
jgn sampai korg xsempat minta maaf...
xlama dah...
SANGAT2 X LAMA DAH..
SIKITTTTT JE LAGI..
(moga faham hint yg diberi)

sama2 kita doakan dipermudahkan..
perbetulkan niat...
Allah tue ada.. kalau nak,kita mintak.
xcpat,lambat laun Dia bg..
insya Allah....

ok semua
assalamualaikum

bakal jenazah
Warga Baru

Posts : 28
Join date : 07/03/2018

Back to top Go down

Orang tua gila harta dunia

Post by kuih tart Yesterday at 2:44 pm

Aku tahu bab scammer dana ni bila bapak aku masuk dana ni. Dia dah la tua lepas tu gila harta dunia. Sembahyang tonggang terbalik mintak doa dengan tuhan.. cakap bukan main lembut .. bagi nasihat pada anak menantu. tapi bila bab duit.. jadi gila tak siuman. rumah kereta semua tak bayar. gila sangat nak cepat kaya. yang susah anak2 dan menantu terpaksa bagi duit and buat pinjaman bank nak tolong bapak mertua.

Tak tau la orang2 tua ni. kubur dah panggil .. dunia dah menolak tapi gila sangat harta. dah pencen duduk rumah la.. jangan susahkan anak menantu. ni ada yang bergaduh cerai berai sebab bapak mertua gila harta and dit. lepas tu kena tipu dengan dana macam ni

Susah sangat ke nak senangkan anak menantu. tak bagi duit takpa. tapi jangan susahkan kitaorang. kita baru nak kenal duina. nak beli rumah dan sebagainya. ni nama dah blacklist

aku nasihatkan kepada bapak2.. mak2 yang dah tua. TOLONG JANGAN GILA HARTA. jangan gila duit. dah tua duduk diam muhasabah diri.


kuih tart
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Melayu bodoh Yesterday at 1:46 pm

Hmmm masih ada lagi komen yng tidak berfikiran matang,realitinya, apek ,ah so, tak ada masa nak mencarut bangsa melayu sebab tu mereka maju.....realitinya melayu kita sendiri ada masa mencarut bangsa lain ,dah la tak nak perbaiki kesilapan sendiri dan dengki atas kemajuan bangsa lain..sedih tengok....mujurlah ada bangsa lain dalam negara ni sebab tu boleh maju sikit

Melayu bodoh
Warga Baru

Posts : 6
Join date : 20/06/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by wtz Yesterday at 1:30 pm

Banyak lg masa boleh digunakan utk majukan diri daripada layan ah so , ah pek yang suka mencarut pada org melayu.. wasting our time..

wtz
Guest


Back to top Go down

rop

Post by jazzer Yesterday at 1:22 pm

tnggu lg....dok kena tipu lama dah...jom bersatu g report..jgn biar...nnt yg lain plk kene tipu

jazzer
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Melayu bodoh Yesterday at 1:15 pm

Sebab perangai melayu lah bangsa melayu dihina,,,,setiap kesalahan hanya kaitkan ngan bangsa lainn,,,,,sedih tengok,,,,,sebab tu tk maju

Melayu bodoh
Warga Baru

Posts : 6
Join date : 20/06/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Melayu bodoh Yesterday at 1:13 pm

Biar lah ko nak kata aq apa,baik jadi keling dari mengaku melayu bangsat

Melayu bodoh
Warga Baru

Posts : 6
Join date : 20/06/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Melayu bodoh Yesterday at 1:11 pm

Perangai melayu sanggup lakukan apa saja untuk kepentingan sendiri.......hmmmmm

Melayu bodoh
Warga Baru

Posts : 6
Join date : 20/06/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by lemang Yesterday at 1:08 pm

ko kan keling hahahaha

lemang
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Melayu bodoh Yesterday at 1:06 pm

Hmmmm rasa malu pulak nak mengaku Melayu

Melayu bodoh
Warga Baru

Posts : 6
Join date : 20/06/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by lemang Yesterday at 1:05 pm

minggu ni depa dok raya lagi.kan dh bg info minggu ke2 raya.so minggu depan la dapat info ye puan2 dan tuan2 info saje.duitnya yelek.kita dok bayar dr dl sampai lani utk dapat info saja hahahha..

lemang
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Melayu bodoh Yesterday at 1:05 pm

Bodoh nya tengok bangsa sendiri kena tipu ngan sesama bangsa

Melayu bodoh
Warga Baru

Posts : 6
Join date : 20/06/2018

Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu Yesterday at 12:00 pm

hidup ni bukan lama pun...nak menipu pun sampai bila je nak larat pun..kalau dah sampai umo 100 tahun tp terketaq- ketaq nk menipu lg...tak tau la nk kata apa lg..mana ada seronoknya hidup dalam ketakutan & kemungkaran...

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 38 Previous  1, 2, 3 ... 20 ... 38  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum