ROP SAHAJA

Post new topic   Reply to topic

Page 3 of 38 Previous  1, 2, 3, 4 ... 20 ... 38  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by TsunamiRop Yesterday at 8:42 am

X payah dok buat cerita pasal scammer..benda ni x dpt dibuktikan scammer secara biasa2..depa ni memang licik...tunggu je nanti. Semua akan terbongkar.

TsunamiRop
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Khalis Yesterday at 6:49 am

To kuku
Boleh tak bagi bukti email dari BNM?

Khalis
Guest


Back to top Go down

rop sah scammer

Post by kuku Yesterday at 3:26 am

AKU EMAIL BNM,DIA KTA SCAMMER

kuku
Guest


Back to top Go down

Mekpinah

Post by Shima on 19th June 2018, 10:42 pm

Depa bagi masa 2minggu tapi xdak apa2 perkembangan pown diam jaa apa lagi buatlah kerja bank dah bukak semua kata nk thumprint apa kan kaaa dok pkiq alasan apa pulak nak bagi
avatar
Shima

Posts : 2
Join date : 23/04/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by TsunamiRop on 19th June 2018, 4:36 pm

Hangpa tengokla 2 minggu lepas raya nanti kalau janji dicapati lagi.. Kepala2 besar Romi, Roy, Zainal, Raja Rampos, hangpa tunggu yer...tsunami pelaburan rop akan berlaku...

TsunamiRop
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Allah pemberi rezeki on 19th June 2018, 3:06 pm

Thumprint dah ke laut dana pun ntah ke mana

Senyap sunyi sbb dah ketandusan idea

Gang2 positif pun dah xleh nak pertahankan rop

Maka berkubur la rop ni

Allah pemberi rezeki
Guest


Back to top Go down

rop

Post by jazzer on 18th June 2018, 10:35 pm

baca yassin ramai2

jazzer
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Anak ROP on 18th June 2018, 10:18 pm

Bila lagi setannnn nak settel... Nk tggu apa lgi x hbis2 nk settelkn. Siallll

Anak ROP
Guest


Back to top Go down

rop

Post by jazzer on 18th June 2018, 5:21 pm

ha3...pkt2 kne tipu

jazzer
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by gibsonfender46 on 18th June 2018, 3:31 pm

Sabaq. In sya allah ada lah habuan masing masing. Relax bro.

gibsonfender46
Warga Baru

Posts : 33
Join date : 01/06/2018

Back to top Go down

Rop

Post by Mafia lembut on 18th June 2018, 1:16 pm

Apa lagi... Bank dah bukak hari ni.. Xnk pi tamprint ke lahanat.... Bila lagi nak tamprint.. Smpi bila nk settel.. Siaaalll lah

Mafia lembut
Guest


Back to top Go down

dari dulu ckp nak report tapi nampak nya xda apa2 tindakan pun ke korang semua kat dalam ni meroyan

Post by kodampang epolo on 17th June 2018, 8:55 am

dari dulu ckp nak report tapi nampak nya xda apa2 tindakan pun ke korang semua kat dalam ni meroyan

kodampang epolo
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA

Post by Unazilu on 17th June 2018, 2:51 am

salam guys..rom ni sama dgn dana lokman (BPIP) ke...pencerahan please..ke nama berbeze bende yg same

avatar
Unazilu

Posts : 3
Join date : 10/06/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hahahah on 17th June 2018, 2:16 am

kepada Romi, raja rmpos, roy , zainal
aku buat kputusan dlm 2 mnggu slps raya
tiada apa2 berita,,aku akan viralkan gambar2
anda dan penipuan anda ini di alam maya
seperti yg aku maklumkn sblm ini

sblm puasa, lps tu sblm raya,,lps tu 2 hari raya
lps tu 2 mnggu,,,,dari bulan 1 itu hari,mmg sialll punya manusia
pembongak mcm ni,,,,mmg mmpos
la korng lps ni . korng akan terima dari
pbuatan korng sndiri

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by gibsonfender46 on 16th June 2018, 2:58 pm

Repot ke tak repot ke. Dua dua tak ade hasil. Kalau tak repot hasil dapat kat depa. Termasuk raja rampos sampai buncit perut. Semakin buncit lagi membuncitkan. Boleh tambah bini lagi.

Kalau repot sekurang kurang kita viralkan agar semua ahli tahu dan hentikan semua derma kepada kepala penyagak. Baru sama sama masuk angin keluar asap. Depa dah tibai berjuta juta. Ahli ahli sekepiang pa pun tak dapat. Fikir fikirkan lah. Nak bagi depa buncit ka? Nak simpan untuk anak isteri.

gibsonfender46
Warga Baru

Posts : 33
Join date : 01/06/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Entaj on 16th June 2018, 1:41 pm

Nak report ke?? Hahahah ada hasil ke

Entaj
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by abgcak on 16th June 2018, 9:21 am

benda ni dah lama viral..bukan x penah viral.hanpa ja x tau.

abgcak
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Diva lu on 16th June 2018, 9:19 am

Apa la korang ni nak tunggu lagi 2 minggu
ambik tindakan sekarang la
lagi nak tunggu?
nanti lagi 2 minggu
owh tangguh lg 2bulan
tunggu lagi 2 bulan
kesian betul la masih kena tipu and berharap

Diva lu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Allah pemberi rezeki on 16th June 2018, 8:53 am

Assalamualaikum

2weeks after raya klu still xde dah boleh di viral kan

Xde siapa yg lebih berkuasa dari Allah swt
Insya Allah tun xkan membela org yg dah menganiaya orang walau mcm mana rapat sekali pun

Once viral insyaa Allah akan ada pertolongan dari Allah swt

Dan org yg menipu menganiaya org ramai ni sesuka hati kutip duit public dgn janji2 manis pasti akan dapat balasannya

Allah pemberi rezeki
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by gibsonfender46 on 16th June 2018, 7:51 am

Cuba kita renung sejenak. Kalau betulah Tun M pengerusi ROP. Ingia Tun tu bengong ka tak ambil kesempatan dapat duit bertrillion dan selesaikan hutang negara. Mcam mcam Tun boleh buat.
Kita tau datu rohaizat musa tu kamcing dgn Tun. Sebab tu depa tak heran. Backup kuat. Kes boleh dimansuhkan kalau terjebak. Tapi Apek guan eng nak tengok saja ka. Dgn Tun dan semua yang ada apek tu guling.
Perangai cina sanggup lakukan apa saja utuk kepentingan diri.

Sekarang ni kita lah mangsanya.

gibsonfender46
Warga Baru

Posts : 33
Join date : 01/06/2018

Back to top Go down

Rop taik

Post by Siti on 16th June 2018, 12:53 am

Sanggup tipu kata tun m pengerusi rop.. Kaitkn gmbar tun m tgh dinner dgn gmbr diorg.. Jhat kn..

Siti
Guest


Back to top Go down

Rop taik

Post by Siti on 16th June 2018, 12:16 am

Kalau btul tipu tapi masih bebas hidup senang..atas dunia blhla ..akhirat?

Siti
Guest


Back to top Go down

Rop taik

Post by Siti on 16th June 2018, 12:13 am

Die kate 2 minggu selepas raya ni hahaha.. Klu xde memang sekor2 kn viral ..hrp lpas ni xde yg tertipu dgn mereka.. Mkn duit haram je. Hurmm. Sy pun xsgka kawan jd jhat tipu org jgk. Sy juga mgsa ni..janji bulan 3 dpt ni dh buln 6.nasib bdan.????

Siti
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Kepala hotak kau on 15th June 2018, 10:46 pm

Ini semua auta je... Vavi

Kepala hotak kau
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by gibsonfender46 on 15th June 2018, 4:55 pm

Hampa rasalah. Mau dak buat repot kalau awai bulan julai depa kontai lagi. Tapi aku rasa memang depa kantoi. Repot ramai. Seramai yang boleh. Setakat sorang. Tak jadi. Orang belakang depa kuat sangat...

gibsonfender46
Warga Baru

Posts : 33
Join date : 01/06/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 38 Previous  1, 2, 3, 4 ... 20 ... 38  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum