ROP SAHAJA

Post new topic   Reply to topic

Page 32 of 38 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by isteri romi on 2nd May 2018, 3:26 pm

tekejut cek .ahahhahahahahahahahahhahahahhahahahahgagahagagaggahagahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhaahhhahahahahhahahahhaah

isteri romi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Cctv cabuk on 2nd May 2018, 2:22 pm

Terkejut dgn info delay...haha

Cctv cabuk
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Cencalok on 2nd May 2018, 2:18 pm

Tak pandai terkejut daa pun.. Dah biasa tertipu.. Hahaha...

Cencalok
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Katak Puru on 2nd May 2018, 1:52 pm

Oppss..terkejut..terperanjat teman..hahahahaha

Katak Puru
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 66
Join date : 20/03/2018

Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 2nd May 2018, 1:44 pm

berapa byk kali nk terkejut daaaa

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Cctv cabuk on 2nd May 2018, 10:30 am

Tunggu kejutan minggu ini....
Sejak 2 thn lepas....
Bila dah terkejut nti jgn lupa pi ngundi....
Pis yo

Cctv cabuk
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Kutttttttttu jutawang on 2nd May 2018, 8:01 am

Sapa yg layan topup . Raja rampos ni.., bodooo...

Kutttttttttu jutawang
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Wan Azizah on 2nd May 2018, 2:18 am

Hancing jer bau ROP korang ni. Sembang ratus JUTA berBILLION! Apa kejadahnya Dinner COLLECT duit AHLI... boleh tahan sembang ***** boleh terbang korang!!!

Wan Azizah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hakak bawengs on 2nd May 2018, 12:10 am

dah tau diri tu jtawan.sedekah je la tak payah la mtk yuran .duit bkepok² kot.bagi je la sponser semua.alahai sayang seribu kali sayang

hakak bawengs
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by mr google on 1st May 2018, 11:25 pm

Info dari group sebelah
xtahu la betul atau tak


Assalam semua sahabat Jutawan ????????????

INFO terbaru dari AYAHANDA RAJA RAMPOS❤️????

Ini ada lah berita yg sangat gembira, menurut Ayahanda:
InsyaAllah Acc Ayahanda Akan Boleh guna pakai pada minggu ini, Sama2 kita merasainya.
Oleh itu Ayahanda Berbesar hati seandainya KITA sama2 dapat hadir ke jamuan pada 12.5.2018, kerana KITA akan dapat bertemu dengan kedua2 Owner ROP dan DANA. InsyaAllah KITA dapat berjumpa dengan TAN SRI ROMI dan DATO ROHAIZAT secara berdepan dengan Beliau.
Bayangkanlah, masa itu KITA semua dah bergelar Jutawan????????????
Ambillah peluang ini✅
????????????????????????????????????

Tarih tutup pada 2.5.2018
( esok.. Rabu) jam 2ptg
Yuran rm100 adalah utk kenderaan (3 buah bas) yg akan membawa KITA kesana
Dengan ini diharap semua Sahabat memberi kerjasama
Sekian terima kasih

Salam Sayang dr AYAHANDA RAJA RAMPOS untuk sahabat semua????????????????????

mr google
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by isteri romi on 1st May 2018, 11:09 pm

seronok beronok ronok.jangan semua kita anggap serius.jangan telalu membawa hati yg lara.kadang kita bduka lara.kadang kita bgumbira.walau bagaimana pun hidup harus di teruskan.kalau kita ada rezeki kita besyukur ats rejeki yg allah berikan.kalau tak ada rezeki kita sama² redha.segala nya ada hikmah di sebalik sesuatu yg kita hadap selama ni.selepas hujan timbullah pelangi.keep calm n say alhamdulillah.jgn kerana duit kita lupa alpa sampai bgadoh jgn jd hamba duit jd la hamba allah yg sabar

isteri romi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP on 1st May 2018, 10:16 pm

Apa daa nak keluar duit bank tak bagi..tunggu la kejutan minggu ni...

YakinROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Pe Citer on 1st May 2018, 10:03 pm

hurmm...

Pe Citer
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 1st May 2018, 9:09 pm

brpa lama pncairan dana daaaaaa

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA

Post by The Guest House on 1st May 2018, 8:40 pm

Abam

.....before 9 hb itu memang kita tak dapat duit.
......before 9 hb itu hari pencairan dana saja.
......kita tunggu lah Abam.
......if still tiada pencairan berlaku.
.......kita beransur lah.

(.....saya pun dah letih selama 3 tahun )

The Guest House
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 1st May 2018, 8:32 pm

smpai 9hb tu nk mngundilh bro..smlm mmbr aku cerita dia g bank nk kluarkn duit 45k nk bli tanah...tpi bank xbg lg bank sruh ambk lps 9hb sbb duit xda sbb kerajaan pnjm duit bank untk mngundi..aku pn xtau dia kncing ka btl ka..klau btl ura2 duit rop blh guna pkai mggu ni hold lg lh..

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA

Post by The Guest House on 1st May 2018, 8:09 pm

.....jangan mcm itu Abam.
.....tunggu lah till 9 hb.
......if still no progress.
......then "Let Go"

The Guest House
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 1st May 2018, 8:03 pm

mana geng positif..??xdpt idea bru lg ke??

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by DelayLagi on 1st May 2018, 7:17 pm

Aku pun nak tutup buku doh forum ni. Ternyata benda ni penipuan yg paling hebat. Sapa nak tunggu buleh tunggu. Lupa sajalah angan2 kalian nak jadi jutawan. Memang ada Allah janjikan rezeki yg tidak disangka2. Tapi bukan melalui rop ni rasanya.

DelayLagi
Guest


Back to top Go down

BETUL TU MAMA MANSOR..REZEKI NI MILIK ALLAH..DIA SHJ LAH YG MENENTUKAN SEGALANYA..

Post by Najib Razak on 1st May 2018, 6:32 pm

..

Najib Razak
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 1st May 2018, 6:15 pm

yelah tu

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

undur diri duluu

Post by mama mansor on 1st May 2018, 5:25 pm

disini mama mansor ingin undur diri daripada forum ini sbb forum ni dah x diperlukan untuk mama mansor dapatkan info. kerana. mama mansor dah dapat info sahih tentang pergerakan sebenar rop ni. mama mansor rasa group2 yang di laluan betul mesti dah dpt info tersebut. dan apa yang pasti mmg bukan info manis minta topup. bukak plan dan seumpamanya. dah takde dah semua tu. kalau nk bg tau sini pun. nanti semua bawa gaduh je sbb ada yg xpercaya.

kepada laluan yang betul. saya rasa dh bole slow2 dah move dari sini. pesanan saya. doa byk2 supaya urusan pembahagian duit ni dimudahkan oleh-Nya. kalau dah dpt nnt. gunakan lah duit tu dgn betul. byk kn sedekah amal jariah. zakat jangan lupa. jgn berlagak. jgn sombong. jgn menghina org susah. sebab? bila2 je Allah bole tarik nikmat.

kepada yang tak percaya terpulang. dan hentikan lah gaduh2 maki hamun sesama kita.

akhir kata. saya minta maaf andai post saya ada terkasar bahasa dengan anda semua. assalamualaikum Very Happy

mama mansor
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hahahah on 1st May 2018, 5:11 pm

by Parpuu
Hamid dok x senang dh...kedai mamak dh x singgah mkn..ready nk cabut la tu..dont worry..umah hg kami tau...jgn sembang kencang sgt Hamid oiiiii


nak lari mana woi hamid,xckup tanah
kau nak lari woi hamid,tanah liang
lahad juga keluasan tmpat kau tidur
esok lusa,dont worry hamid,dont worry
others penyangak pemakan duit haram
xkn terlepas punya,esok lusa sakit mmpos
mmbawa beban hutang.

mana bongakman,info basi apa lg nk beri
kihkih,ke nk pkai mcm2 id nk hentam balik
jutawan bru,njib rzak,yakin rop,pasti rop.
kekubur rop,kencing rop kihkih

hahahah
Guest


Back to top Go down

THE GUEST HOUSE..TERUSKAN RASA 50-50 TUU..HE HE HE HE

Post by Najib Razak on 1st May 2018, 3:29 pm

..

Najib Razak
Guest


Back to top Go down

JAGA SIKIT MULUT TU..CAKAP SYAITON LAH APA LAH..NNT DAH MASUK ACC..MENDAPAT LAH KORANG

Post by Najib Razak on 1st May 2018, 3:27 pm

..

Najib Razak
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 32 of 38 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum