ROP SAHAJA

Post new topic   Reply to topic

Page 33 of 38 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38  Next

Go down

Rop

Post by Parpuu on 1st May 2018, 2:47 pm

Hamid dok x senang dh...kedai mamak dh x singgah mkn..ready nk cabut la tu..dont worry..umah hg kami tau...jgn sembang kencang sgt Hamid oiiiii

Parpuu
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 1st May 2018, 1:57 pm

alhamdulillah...setiap bulan duit masuk...

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dokrokcetong on 1st May 2018, 1:52 pm

Sshhh....raja rampos ada berita baik tu...ahli2 rrg boleh tanya raja rampos bila dapat duit...g taklimat coi ganu dapat doh la sejuta rial..

Dokrokcetong
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA

Post by The Guest House on 1st May 2018, 1:15 pm

To Najib Razak.

You bet !

(....bolih dapat ke this week....gua rasa mcm 50/50 je ).

The Guest House
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Anuar Ibrahim on 1st May 2018, 12:40 pm

Ready apa syaiton.... untung la hang pak arab bagi derma 2.6B. Kaneenaaa

Anuar Ibrahim
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Mak Su on 1st May 2018, 12:21 pm

Tggu dgn sabar.... InsyaAllah klu dah rezeki kita xkan kemana...

Mak Su
Warga Baru

Posts : 10
Join date : 11/03/2018

Back to top Go down

ALHAMDULILLAH

Post by Najib Razak on 1st May 2018, 12:02 pm

Are u ready guys!!!!

Najib Razak
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 1st May 2018, 9:55 am

hahahaha...bank in 2 3 ratus lambat masuk akaun?? bank mana ko guna ni...

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 1st May 2018, 9:44 am

mana ada lmbt klau bankin 200-300 ke acc sndri..lps bank in masuk trus je...

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Insylh dpt on 1st May 2018, 12:47 am

Insylh dpt. Apa yg susah sgt, ambik no ic leader korng ni smua, p bank sruh bank check ada ke x trnsction duit msuk dlm acc leader korg tu. Sabr jelah, insylh ada lpgpn ROP ni melibatkn rmai org dan byk peringkat, byk SOP nk kena ikut. Klu kita bank in ke acc sndri 2 3 ratus pn kdg2 lmbat msuk bank kita, inikan juta2. Sabar ye, insylh, rezeki xpernah slh alamt.

Insylh dpt
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 1st May 2018, 12:35 am

geng2 positif tgh brmesyuarat nk reka drama apa plk bln mei ni

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hahahah on 1st May 2018, 12:30 am

by YakinROP
Apa la main kata2 kesat ni bro..Marahkan raja rampos jangan libatkan orang lain.
Takut nanti malu kat diri sendiri nak terima duit imbuhan sebab selama ni dok maki hamun orang.,

itu bru maki hamun blm azab kt kubur
lg dek menipu dan mungkiri janji,
janji munafik oii,btahun tahun sudh
mnipu org ramai, bukti tarak habuk pn tarak

tahniah tahniah smua sbb dh msuk bulan bru
kehkeh

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Jengo on 1st May 2018, 12:03 am

Yess.. suda masuk..
Masuk bulan baru.. 1 Mei..
Kita tenang dan sabarrrr

Jengo
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by mama mansor on 30th April 2018, 11:48 pm

semua dah penat berbaloh ke? semua senyap je ni. hahahhahahhaha

mama mansor
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP on 30th April 2018, 9:27 pm

Apa la main kata2 kesat ni bro..Marahkan raja rampos jangan libatkan orang lain.
Takut nanti malu kat diri sendiri nak terima duit imbuhan sebab selama ni dok maki hamun orang.,

YakinROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hahahah on 30th April 2018, 7:47 pm

woii puak2 munafik lakhnat dan merka
yg tegar prrtahankan bnda batil dan haram ni
najib ,jutawan bru, yakin rop,pasti rop,
kkubur rop, march dh lepas,,april dh lepas
woiii,skrng dh masuk mei. apa ceritak
xhabis lg nk bg ayat manis ka

raja rmpos dah mampos ka itu hari yakin
sumpah bagai dh yakin masuk acc march itu
hari
apa ceritak info kencing apa lagik nak bagi
kahkahkah

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 30th April 2018, 7:36 pm

paklong keja bank mana ni update lh skit...nk tnya paklong join juga x rop ni sbb paklong yg uruskn dana rop ni??org2 dlm bank paklong tu join x rop ni??paklong ajk adk brdk join juga x??bank tmpt keja paklong tu join juga x??bkn senang dh dpt smpai ratus2 jutan..bank saja blh labur bnyk blh dpt bilion2...klau paklong,org2 bank dan bank paklong pn join alhamdulilh lh bnda ni btl..klau xjoin paklong pn reka skrip jugalh..hahahaha

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 30th April 2018, 7:29 pm

100 dpt 100juta...klau 100org t.up
100juta x 100org=(brpa dia nk kna bg)aku pn xtau nk kira..
xcmpur po2 lain lg...si jimy sja brpa bilion dia dpt..ckup ke nk bhgikan ke semua ahli dia??
dgr cita pakmid vvip pn dpt 12bilion...bhgikan ke org bwh tggl 3bilion lg kot duit dia..jimy ni vvip atau leader cabok???

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 30th April 2018, 7:23 pm

tudiaa cpt2 tlg jimmy...jimmy prlukn duit nk mkn..brpa hari dh jimmy xmkn..jimmy nk byr kereta 5bji lg..jimmy nk byr rumah banglo 3 biji lg.pakat2lh tlg jimmy...

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 30th April 2018, 6:28 pm

dah macam kedai no ekor dah aku tgok..

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

JOM TAMBAH JADI JUTAWAN

Post by Jimmysaya on 30th April 2018, 5:50 pm

????????????????????????????????

PLAN FINAL DESTINATION (PFD)

????????????????????????????????

YANG TERLINDUNG AKAN TERZAHIR.????
RAMADHAN YG TERINDAH...????

????UNTUK YANG INGIN MENCAPAI IMPIAN....
????????ANDA BERHAK UNTUK BAHAGIA...
????????PILIHAN DITANGAN ANDA...
????HARAP TIADA KATA2 NEGATIF DAN KURANG SOPAN....

????RM1️⃣0️⃣0️⃣.0️⃣0️⃣
          GET
RM 1️⃣0️⃣0️⃣ JUTA
???? FREE TOKEN
RM 2️⃣0️⃣, 0️⃣0️⃣0️⃣.0️⃣0️⃣

???? RM 5️⃣0️⃣.0️⃣0️⃣
              GET
RM 5️⃣0️⃣ JUTA
???? FREE TOKEN
RM 1️⃣0️⃣, 0️⃣0️⃣0️⃣.0️⃣0️⃣

BANK IN KE:-
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

???? CIMB ????
???? MUZAFAR SAID
???? 86 00 02 00 14

????OPEN ????
????ISNIN
???? 30 APRIL 2018
⌚️5.02 PETANG

⛔️CLOSE ⛔️
???? RABU
???? 2 MEI 2018
⌚️5.01 PETANG

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.

#insyaAllahrayasakan.......

BINA EMPAYAR ANDA BERSAMA TUAN JIMMY......

J-JANGAN MENGALAH....
I-IMPIAN JADI KENYATAAN....
M-MAJU BERSAMA...
M-MEROYAN DILARANG....
Y-YANG PASTI ANDA BAKAL JUTAWAN.......

Jimmysaya
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Man Belon on 30th April 2018, 4:50 pm

ROP. ROLL OVER PROGRAM.

1)INFOING (CROWD FUNDING)
2)PEPERWORKING
3)CREDITING
4)APPEARING
5)DELAYING

REPEAT FROM 1-5

Man Belon
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by skillman on 30th April 2018, 4:27 pm

Gigit wrote:Aku confirm bila duit dah mula diguna pakai dan pengagihan mula berlaku. Akan ada skim dana2 baru dan pelabagai nama wujud seperti ROP2 ETC dgn tujuan utk menipu org ramai. Mereka akan menggunakan kejayaan Rop yg asal sbgai motivasi utk menggerakan penipuan. Walhal tiada lagi.  Yang melihat akan menjadi terliur dan berebut2 utk masuk apa sahaja plan yg wjud selepas ini. Nantikan saatnya.  

Yang ini mesti ada punya kaki pau yang cuba ambil kesempatan. Sekarang ni pun ada kaki pau tu. Siapa yang dah terkena tu tak tau la.

skillman
Warga Baru

Posts : 21
Join date : 23/04/2018

Back to top Go down

Hasil ROP

Post by skillman on 30th April 2018, 4:17 pm

xleh sabar dh ni.... wrote:plan bantuan terakhir apa plk ni...1k get 1bilion..ramai plak join..mmg bodoh piang sapa yg join...klau bnda btl kerajaan malaysia pn dh join blh gak setel htg2 negara..nsib lh xda no fon sapa2 yg join klau x aku nk pm sorang2 nk kata bodoh tu smpn kt anak cucu sama..

Plan baru, skim baru atau apa nama skalipun sudah tiada lagi untuk ditawarkan. Semua aktiviti masuk,keluar atau top up sudah tutup. Yang ada ni pun belum masuk ke account masing2. Jangan tambah masalah anda lagi terutama kepada yang sudah hilang rasa sabar tu.


skillman
Warga Baru

Posts : 21
Join date : 23/04/2018

Back to top Go down

Punahman

Post by Pisanggoreng on 30th April 2018, 3:40 pm

Alhamdulillah awal minggu bulan puasa dah boleh moniter acc masing2 plan aura dah masuk yehahhhhhh sementara nak tggu yg berjuta pulak

Pisanggoreng
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 33 of 38 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum