ROP SAHAJA

Post new topic   Reply to topic

Page 35 of 38 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 29th April 2018, 4:48 pm


Today at 2:19 pm
by Bongakman
Tempoh esok sampai 9hb....ok good luck

ok..dh ss smpan yg ni..kita tgk plk smpai trikh ni..

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by DelayLagi on 29th April 2018, 3:42 pm

Tahun ni 8 kali raya bos kita tunggu..

DelayLagi
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 29th April 2018, 3:33 pm

berapa kali raya kah kalau campur raya kali ni duit rop kita tunggu?

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by DelayLagi on 29th April 2018, 3:11 pm

Kita tunggu hingga pru14. Kalau tadak jugak memang dah boleh lupakan rop ni.
Tak payah tunggu2 lagi lepas pru.

DelayLagi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Cencalok on 29th April 2018, 2:45 pm

Info stakat menyenangkan hati jee.. Duit tarakk..

Cencalok
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Bongakman on 29th April 2018, 2:19 pm

Tempoh esok sampai 9hb....ok good luck
avatar
Bongakman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 145
Join date : 28/11/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Najib Razak on 29th April 2018, 1:02 pm

Alhamdulillah..
Yahooooooooo
Sikit lagi kawan2...

Najib Razak
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by autafakta on 29th April 2018, 1:01 pm

Info negatif hari ini, akaun belum masuk

autafakta
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 29th April 2018, 11:57 am

tggu duit guna pkai dh dekat sebulan xdpt2 lg...kata max 3 hari..apa jwpn bongokman dh sbln ni??kata hritu 3 hari

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Bongakman on 29th April 2018, 11:06 am

Nak info bagaimanakah korang inginkan???
1.wah duit dah masuk
2.wah duit dah boleh pakai
3.wah aku dah kaya
4.wah wah wah......
5.wah kene tipu
6.wah keneeee
7.wah entahler
8.wah...woooooow.waaahhhh tggu jeee
9.waahh waaaaa waaaaa
10.tenang sabar dan tggu je..
11.selamat mengundi....
avatar
Bongakman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 145
Join date : 28/11/2017

Back to top Go down

ROP SAHAJA

Post by The Guest House on 29th April 2018, 9:41 am

....kita tengok tomorrow onwards.
....dengor mcm ada progress.

Moga benar.

The Guest House
Guest


Back to top Go down

minggu ke minggu

Post by kita ok on 29th April 2018, 9:32 am

Maybe ada pergerakan tarikh pas nie kot.

kita ok
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by isteri romi on 29th April 2018, 12:10 am

dek kite same2 tggu sampai mreput dek.kite layan je mereka2 ni.seronok pulak dek bnda yg kita dah tahu tp mreka msh mnegakkan benang yg basah .tak pe dek tuhan 1.skarang memang mereka sdng ketawa enjoi happy.nanti kalau allah nak tunjok masa tu baru dorang rasa apa yg org lain rasa.jadi adek dok diam dudok mkn kuaci sambel scroll forum ni .mkin adek melalak mcm org gila dorang tepok tgn dgn gumbira.macam syaiton gembira bjaya mnghasut manusia

isteri romi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hahahah on 28th April 2018, 11:27 pm

by isteri romi
dah bongakman cakap tggu msk acc tggu je la.tak payah la tggu info kalo tak puas ati ko vdeo call kau pnye leader slamat berhujung minggu

serius tnggu la ko smpai innalillah,haha info
kencing bro,itulah ayat dia supaya ko
tnggu selamanya dan boleh lah mereka
bsenang lenang dgn duit2 topup anda
sblm ini

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by isteri romi on 28th April 2018, 11:07 pm

dah bongakman cakap tggu msk acc tggu je la.tak payah la tggu info kalo tak puas ati ko vdeo call kau pnye leader slamat berhujung minggu

isteri romi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dokrokcetong on 28th April 2018, 10:41 pm

Dinasihatkan supaya tidak memberi info?
Sebab puok dia dah tadak info nak bagi...
Romi, Zainal, SMMG dah habis ayat dah nak bagi lagi.
Boleh jer bagi info - contohnya duit rop ada berapa trillion, duit dah ada kat mana la ni, bila nak diagihkan dan byk lagi la kalau nak bagi harapan pelsu.

Dokrokcetong
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 28th April 2018, 10:05 pm

mna ada detailnya bro..sbb tu duk bg ayat trgantung ja...PA bos romi pn dh gtau dlm info terbaru JANGAN tnya bila dpt...depa pn xlarat nk janji dh..haha..

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by bakal jenazah on 28th April 2018, 9:56 pm

yg positif aku nshatkan diam je dari terus telagah dalam nie.
lagi cakap lagi seronok yg negatif nie.
masing2 dapat info dah kan..
so diam je perati.
jgn siapa masuk cuba provoke or telagah dgn yg negatif
sebab kalau xbetul yg negatif kumpul bukti report ramai2.
dari mroyan kt sini. aku bca pun penat tgk.
dari dulu aku dh cakap brapa kurun dah kami yg laluan betul nie xpernah topup duit dah.
NAKKKKKKK JUGAKK TNJUK PLAN JIBAKE korg tue kat sini.
taknak trima kenyataan leader korg yg sewel duk bukak plan lagi.
tgk plan pun tau x masuk dek akal yg bahlul pcya tue kenapa.
mungkin masa korg masuk leader letak pisau kt leher kot tue korg letak jugak duit(aku cuba brsgka baik).
akhir kata,
jgn di akhir2 nie trsilap langkah lagi.
ada rezeki xkemana,tak ada rezeki mntak refund hidup mcm biasa.
as salam.

bakal jenazah
Warga Baru

Posts : 28
Join date : 07/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Allah pemberi rezeki on 28th April 2018, 6:42 pm

Dulu tunggu gak posting bongakman ni
Tapi dah sebulan ayat yg sama tanpa detail dan maseh xde apa2 progress rasa betul lah nama bongak tu


Allah pemberi rezeki
Guest


Back to top Go down

Tora datang lagi

Post by Toki berlagak on 28th April 2018, 6:33 pm

Lai lai Kita topap sampai tujuh keturunan lagi...Jom ar join sekaki
PLAN TOPUP BANTUAN TERAKHIR

1k get 1B
500 get 400j
250 get 150j
100 get 50j

Tutup topup pd hari ahad 29/4/2018 ahad mlm.

Toki berlagak
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dokrokcetong on 28th April 2018, 6:26 pm

Nak tanya encik bongak..agak 2 bila ye boh...kawang dok perati lamo benar doh en bongakman dok bagi ayat yg sama. Kalu buleh bagi la detail sikit. Ramai2 hok ada ni napok demo jah hok cerdik.

Dokrokcetong
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Bongakman on 28th April 2018, 6:22 pm

Ok senang n simple..tggu je masuk akaun masing aje ye jgn membawang selalu nanti gila bayang kamu
avatar
Bongakman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 145
Join date : 28/11/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hahahah on 28th April 2018, 4:58 pm

da xde jaminan dan harapan lg dh benda
aloh ni

mmg bhangsat puak mnusia munafik
pmakan duit harom ni smua,,esok lusa
da sakit nak mampos time tu korg sedarlah
diri nanti,,janji tetap janji,,mungkiri lu
merangkak kt akhirat nanti

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 28th April 2018, 3:55 pm

puak positif tgh cri idea tu diorg akn bekap rop hbis hbisan...hahaha..

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dokrokcetong on 28th April 2018, 3:37 pm

Agaknya geng positif dah rasa kena tipu. Pakat senyap belako.

Dokrokcetong
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 35 of 38 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum