ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 35 of 40 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 1st May 2018, 8:32 pm

smpai 9hb tu nk mngundilh bro..smlm mmbr aku cerita dia g bank nk kluarkn duit 45k nk bli tanah...tpi bank xbg lg bank sruh ambk lps 9hb sbb duit xda sbb kerajaan pnjm duit bank untk mngundi..aku pn xtau dia kncing ka btl ka..klau btl ura2 duit rop blh guna pkai mggu ni hold lg lh..

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA

Post by The Guest House on 1st May 2018, 8:09 pm

.....jangan mcm itu Abam.
.....tunggu lah till 9 hb.
......if still no progress.
......then "Let Go"

The Guest House
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 1st May 2018, 8:03 pm

mana geng positif..??xdpt idea bru lg ke??

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by DelayLagi on 1st May 2018, 7:17 pm

Aku pun nak tutup buku doh forum ni. Ternyata benda ni penipuan yg paling hebat. Sapa nak tunggu buleh tunggu. Lupa sajalah angan2 kalian nak jadi jutawan. Memang ada Allah janjikan rezeki yg tidak disangka2. Tapi bukan melalui rop ni rasanya.

DelayLagi
Guest


Back to top Go down

BETUL TU MAMA MANSOR..REZEKI NI MILIK ALLAH..DIA SHJ LAH YG MENENTUKAN SEGALANYA..

Post by Najib Razak on 1st May 2018, 6:32 pm

..

Najib Razak
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 1st May 2018, 6:15 pm

yelah tu

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

undur diri duluu

Post by mama mansor on 1st May 2018, 5:25 pm

disini mama mansor ingin undur diri daripada forum ini sbb forum ni dah x diperlukan untuk mama mansor dapatkan info. kerana. mama mansor dah dapat info sahih tentang pergerakan sebenar rop ni. mama mansor rasa group2 yang di laluan betul mesti dah dpt info tersebut. dan apa yang pasti mmg bukan info manis minta topup. bukak plan dan seumpamanya. dah takde dah semua tu. kalau nk bg tau sini pun. nanti semua bawa gaduh je sbb ada yg xpercaya.

kepada laluan yang betul. saya rasa dh bole slow2 dah move dari sini. pesanan saya. doa byk2 supaya urusan pembahagian duit ni dimudahkan oleh-Nya. kalau dah dpt nnt. gunakan lah duit tu dgn betul. byk kn sedekah amal jariah. zakat jangan lupa. jgn berlagak. jgn sombong. jgn menghina org susah. sebab? bila2 je Allah bole tarik nikmat.

kepada yang tak percaya terpulang. dan hentikan lah gaduh2 maki hamun sesama kita.

akhir kata. saya minta maaf andai post saya ada terkasar bahasa dengan anda semua. assalamualaikum Very Happy

mama mansor
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hahahah on 1st May 2018, 5:11 pm

by Parpuu
Hamid dok x senang dh...kedai mamak dh x singgah mkn..ready nk cabut la tu..dont worry..umah hg kami tau...jgn sembang kencang sgt Hamid oiiiii


nak lari mana woi hamid,xckup tanah
kau nak lari woi hamid,tanah liang
lahad juga keluasan tmpat kau tidur
esok lusa,dont worry hamid,dont worry
others penyangak pemakan duit haram
xkn terlepas punya,esok lusa sakit mmpos
mmbawa beban hutang.

mana bongakman,info basi apa lg nk beri
kihkih,ke nk pkai mcm2 id nk hentam balik
jutawan bru,njib rzak,yakin rop,pasti rop.
kekubur rop,kencing rop kihkih

hahahah
Guest


Back to top Go down

THE GUEST HOUSE..TERUSKAN RASA 50-50 TUU..HE HE HE HE

Post by Najib Razak on 1st May 2018, 3:29 pm

..

Najib Razak
Guest


Back to top Go down

JAGA SIKIT MULUT TU..CAKAP SYAITON LAH APA LAH..NNT DAH MASUK ACC..MENDAPAT LAH KORANG

Post by Najib Razak on 1st May 2018, 3:27 pm

..

Najib Razak
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Parpuu on 1st May 2018, 2:47 pm

Hamid dok x senang dh...kedai mamak dh x singgah mkn..ready nk cabut la tu..dont worry..umah hg kami tau...jgn sembang kencang sgt Hamid oiiiii

Parpuu
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 1st May 2018, 1:57 pm

alhamdulillah...setiap bulan duit masuk...

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dokrokcetong on 1st May 2018, 1:52 pm

Sshhh....raja rampos ada berita baik tu...ahli2 rrg boleh tanya raja rampos bila dapat duit...g taklimat coi ganu dapat doh la sejuta rial..

Dokrokcetong
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA

Post by The Guest House on 1st May 2018, 1:15 pm

To Najib Razak.

You bet !

(....bolih dapat ke this week....gua rasa mcm 50/50 je ).

The Guest House
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Anuar Ibrahim on 1st May 2018, 12:40 pm

Ready apa syaiton.... untung la hang pak arab bagi derma 2.6B. Kaneenaaa

Anuar Ibrahim
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Mak Su on 1st May 2018, 12:21 pm

Tggu dgn sabar.... InsyaAllah klu dah rezeki kita xkan kemana...

Mak Su
Warga Baru

Posts : 12
Join date : 11/03/2018

Back to top Go down

ALHAMDULILLAH

Post by Najib Razak on 1st May 2018, 12:02 pm

Are u ready guys!!!!

Najib Razak
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 1st May 2018, 9:55 am

hahahaha...bank in 2 3 ratus lambat masuk akaun?? bank mana ko guna ni...

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 1st May 2018, 9:44 am

mana ada lmbt klau bankin 200-300 ke acc sndri..lps bank in masuk trus je...

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Insylh dpt on 1st May 2018, 12:47 am

Insylh dpt. Apa yg susah sgt, ambik no ic leader korng ni smua, p bank sruh bank check ada ke x trnsction duit msuk dlm acc leader korg tu. Sabr jelah, insylh ada lpgpn ROP ni melibatkn rmai org dan byk peringkat, byk SOP nk kena ikut. Klu kita bank in ke acc sndri 2 3 ratus pn kdg2 lmbat msuk bank kita, inikan juta2. Sabar ye, insylh, rezeki xpernah slh alamt.

Insylh dpt
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 1st May 2018, 12:35 am

geng2 positif tgh brmesyuarat nk reka drama apa plk bln mei ni

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hahahah on 1st May 2018, 12:30 am

by YakinROP
Apa la main kata2 kesat ni bro..Marahkan raja rampos jangan libatkan orang lain.
Takut nanti malu kat diri sendiri nak terima duit imbuhan sebab selama ni dok maki hamun orang.,

itu bru maki hamun blm azab kt kubur
lg dek menipu dan mungkiri janji,
janji munafik oii,btahun tahun sudh
mnipu org ramai, bukti tarak habuk pn tarak

tahniah tahniah smua sbb dh msuk bulan bru
kehkeh

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Jengo on 1st May 2018, 12:03 am

Yess.. suda masuk..
Masuk bulan baru.. 1 Mei..
Kita tenang dan sabarrrr

Jengo
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by mama mansor on 30th April 2018, 11:48 pm

semua dah penat berbaloh ke? semua senyap je ni. hahahhahahhaha

mama mansor
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP on 30th April 2018, 9:27 pm

Apa la main kata2 kesat ni bro..Marahkan raja rampos jangan libatkan orang lain.
Takut nanti malu kat diri sendiri nak terima duit imbuhan sebab selama ni dok maki hamun orang.,

YakinROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 35 of 40 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum