ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 38 of 40 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dokrokcetong on 28th April 2018, 10:41 pm

Dinasihatkan supaya tidak memberi info?
Sebab puok dia dah tadak info nak bagi...
Romi, Zainal, SMMG dah habis ayat dah nak bagi lagi.
Boleh jer bagi info - contohnya duit rop ada berapa trillion, duit dah ada kat mana la ni, bila nak diagihkan dan byk lagi la kalau nak bagi harapan pelsu.

Dokrokcetong
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 28th April 2018, 10:05 pm

mna ada detailnya bro..sbb tu duk bg ayat trgantung ja...PA bos romi pn dh gtau dlm info terbaru JANGAN tnya bila dpt...depa pn xlarat nk janji dh..haha..

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by bakal jenazah on 28th April 2018, 9:56 pm

yg positif aku nshatkan diam je dari terus telagah dalam nie.
lagi cakap lagi seronok yg negatif nie.
masing2 dapat info dah kan..
so diam je perati.
jgn siapa masuk cuba provoke or telagah dgn yg negatif
sebab kalau xbetul yg negatif kumpul bukti report ramai2.
dari mroyan kt sini. aku bca pun penat tgk.
dari dulu aku dh cakap brapa kurun dah kami yg laluan betul nie xpernah topup duit dah.
NAKKKKKKK JUGAKK TNJUK PLAN JIBAKE korg tue kat sini.
taknak trima kenyataan leader korg yg sewel duk bukak plan lagi.
tgk plan pun tau x masuk dek akal yg bahlul pcya tue kenapa.
mungkin masa korg masuk leader letak pisau kt leher kot tue korg letak jugak duit(aku cuba brsgka baik).
akhir kata,
jgn di akhir2 nie trsilap langkah lagi.
ada rezeki xkemana,tak ada rezeki mntak refund hidup mcm biasa.
as salam.

bakal jenazah
Warga Baru

Posts : 32
Join date : 07/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Allah pemberi rezeki on 28th April 2018, 6:42 pm

Dulu tunggu gak posting bongakman ni
Tapi dah sebulan ayat yg sama tanpa detail dan maseh xde apa2 progress rasa betul lah nama bongak tu


Allah pemberi rezeki
Guest


Back to top Go down

Tora datang lagi

Post by Toki berlagak on 28th April 2018, 6:33 pm

Lai lai Kita topap sampai tujuh keturunan lagi...Jom ar join sekaki
PLAN TOPUP BANTUAN TERAKHIR

1k get 1B
500 get 400j
250 get 150j
100 get 50j

Tutup topup pd hari ahad 29/4/2018 ahad mlm.

Toki berlagak
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dokrokcetong on 28th April 2018, 6:26 pm

Nak tanya encik bongak..agak 2 bila ye boh...kawang dok perati lamo benar doh en bongakman dok bagi ayat yg sama. Kalu buleh bagi la detail sikit. Ramai2 hok ada ni napok demo jah hok cerdik.

Dokrokcetong
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Bongakman on 28th April 2018, 6:22 pm

Ok senang n simple..tggu je masuk akaun masing aje ye jgn membawang selalu nanti gila bayang kamu
avatar
Bongakman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 153
Join date : 28/11/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hahahah on 28th April 2018, 4:58 pm

da xde jaminan dan harapan lg dh benda
aloh ni

mmg bhangsat puak mnusia munafik
pmakan duit harom ni smua,,esok lusa
da sakit nak mampos time tu korg sedarlah
diri nanti,,janji tetap janji,,mungkiri lu
merangkak kt akhirat nanti

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 28th April 2018, 3:55 pm

puak positif tgh cri idea tu diorg akn bekap rop hbis hbisan...hahaha..

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dokrokcetong on 28th April 2018, 3:37 pm

Agaknya geng positif dah rasa kena tipu. Pakat senyap belako.

Dokrokcetong
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 28th April 2018, 1:44 pm

hahaha...mna geng positif..tgh brkumpul cari idea ke????

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hahahah on 28th April 2018, 11:36 am

by xleh sabar dh ni....
sapa ada dpt info bru...??dgr kata pa romi xbg tnya dh bila akan dpt sbb dia pn xtau dan trtggu2...hritu kata token sblm puasa po proses smpai raya...haa tgk drama bru nk brmula plk...diorg nk bg ahli bising2 plk lh tu pastu bg tarikh bru plk..bila ahli dh ok xbising2 diorg bgi tarikh dkt raya korban plk...lps tu raya hindu lps tu raya cina lps tu raya krismas smpai lh tahun 2050... hahaha




itulah bila kata makan duit haram marah,,
padahal mmg btul,,sje lengah2 kan
dan buang masa org ramai,,
krn diorng hanya ambil masa untk larikan
diri



hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 28th April 2018, 11:07 am

sapa ada dpt info bru...??dgr kata pa romi xbg tnya dh bila akan dpt sbb dia pn xtau dan trtggu2...hritu kata token sblm puasa po proses smpai raya...haa tgk drama bru nk brmula plk...diorg nk bg ahli bising2 plk lh tu pastu bg tarikh bru plk..bila ahli dh ok xbising2 diorg bgi tarikh dkt raya korban plk...lps tu raya hindu lps tu raya cina lps tu raya krismas smpai lh tahun 2050... hahaha

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dokrokcetong on 28th April 2018, 11:07 am

Kalau betul wujud kenapa nak tangguh...
Kalau x wujud..usahlah bagi seribu alasan...
Supaya org x payah dok tunggu & lupakan ROP ni.

Dokrokcetong
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Allah pemberi rezeki on 28th April 2018, 10:07 am

Semua bergantung pada owner nak bagi cepat atau lambat

Tunaikanlah janji tu
Ahli dah tolong kenapa nak hold lagi

Allah pemberi rezeki
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 28th April 2018, 9:58 am


Yang ini info yang sahih. Selagi akaun utama belum ok semua pihak masih belum dapat bahagian masing2.

Apa maksud belum ok tu..? Maksudnya selagi Pemegang Amanah belum dapat selesaikan proses sepenuhnya hasil ROP yang dah standby untuk dilepaskan akan terus tergantung. Hasil ROP ini sudah tersedia tetapi prosedur Penguasa Tempat Simpan Duit Tanah Melayu ni amat ketat yang perlu dipatuhi semua pihak terlibat termasuk ahli di laluan betul. Yang guna laluan portion para Leader atau PO yang namanya didaftarkan yang akan melalui proses tapisan.

99.9% prosedur telah dilaksanakan. Hanya tunggu untuk ahli menerima bahagian masing2. Masih ada kesulitan pada akhir proses ini tetapi ianya tak lah sesusah proses awal dahulu kerana bukan hanya urusan tu yang sulit malah melibatkan sejumlah wang yang perlu disediakan.

selalunya d awal proses sja sukar...last2 ni mudah lh..dh byr brjuta2 kt kera jaan kt bank duk buat sukar apa lg....hri tu paklong bank kata xmau smpn lma2 nnti kn byr interest tggi kt owner..so nk smpn lma2 buat pa bg je lh...

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hahahah on 28th April 2018, 9:31 am

hadoi bsing2 pulk puak munafik
yg suka mungkiri janji,,
oii raja rampos mana,,ckp
dgn pnuh yakin da msuk acc 2 mnggu yg
lps,,da bagi sorg 1juta blm ??hahahah
parlimen da bubar kata akan settle
apa kes kencing lagi ke puak2 munafik
yg suka tabur janji palsu ni??hahahah
munafikkk

hahahah
Guest


Back to top Go down

Hasil ROP

Post by skillman on 28th April 2018, 9:26 am

The Guest House wrote:....account Utama pun belum ok.


Yang ini info yang sahih. Selagi akaun utama belum ok semua pihak masih belum dapat bahagian masing2.

Apa maksud belum ok tu..? Maksudnya selagi Pemegang Amanah belum dapat selesaikan proses sepenuhnya hasil ROP yang dah standby untuk dilepaskan akan terus tergantung. Hasil ROP ini sudah tersedia tetapi prosedur Penguasa Tempat Simpan Duit Tanah Melayu ni amat ketat yang perlu dipatuhi semua pihak terlibat termasuk ahli di laluan betul. Yang guna laluan portion para Leader atau PO yang namanya didaftarkan yang akan melalui proses tapisan.

99.9% prosedur telah dilaksanakan. Hanya tunggu untuk ahli menerima bahagian masing2. Masih ada kesulitan pada akhir proses ini tetapi ianya tak lah sesusah proses awal dahulu kerana bukan hanya urusan tu yang sulit malah melibatkan sejumlah wang yang perlu disediakan.


skillman
Warga Baru

Posts : 21
Join date : 23/04/2018

Back to top Go down

AKAUAN

Post by BISA on 28th April 2018, 9:13 am

Zainal SMMG:

SEMALAM (27-04-18)

-Setakat pukul 9:00 am tadi masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.
- Setakat pukul 12:00 tgh tadi pun rasanya masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.
-Setakat pukul 2:00 pm tadi juga mcm sebelum ni.....masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.
-Setakat pukul 4:25 pm tadi juga mcm sebelum ni.....masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.
-Dah tentu dan semestinya serta dah agak dah setakat pukul 8:00 pm tadi mcm sebelum ni.....masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.

HR INI (28-04-18)....

ULANG SEMULA AYAT DI ATAS......

BISA
Guest


Back to top Go down

DAH DPT?

Post by JAK THE RIPPERS on 28th April 2018, 9:02 am

Laaaa... Mat Rezeki ni buat cerita kelakor lagi....kan dah cakap hr tu...kalau Grup selatan dapat...sahih Grup Lembu2 pun dapat.....berkandang gembira....ni...tak da pa benda pun...senyap je grup lembu tu....
Haa..haa....grup ko TU.....sain COI apa tu...Sijil Pelaburan Lembu ke?

JAK THE RIPPERS
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA

Post by The Guest House on 28th April 2018, 9:00 am

....account Utama pun belum ok.

The Guest House
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA

Post by The Guest House on 28th April 2018, 8:58 am

.....account Utama pun belum ok.

The Guest House
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Allah pemberi rezeki on 28th April 2018, 8:12 am

by Rezeki
Rahsia Group Selatan dah hampir dapat COI dan dah dapat saguhati

Sudah2 lah tu wahai rezeki
Apa kamu dapat menggoreng kat sini

Allah pemberi rezeki
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Rezeki on 28th April 2018, 5:19 am

Rahsia Group Selatan dah hampir dapat COI dan dah dapat saguhati
SOLAT MALAM

Rezeki
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by isteri romi on 28th April 2018, 1:11 am

mcm kamu smua cakap.lagi fikir apa ayat ayat cinta nak bagi dkat leader korang la.pastu leader bagi la ayat ayat cinta dalam group.apa la hang ni.sudah gaharu cendana pula.dah tahu btanya la pulok.korang tggu la k.romi tngah cari ayat cinta dalam novel❤️

isteri romi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 38 of 40 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum