Bantuan owner sambut raya ke ni?

Post new topic   Reply to topic

Go down

....................mmg dulu terbuka sokmo.....

Post by RUDOLF SHCENKER on 15th May 2018, 11:48 pm

DANA SMMG:
Time nak hari gaji je...info pun ada......bantuan ini bantun itu. sdgkan kata hr tu dah tak perlu bayar apa2 dah. Plan akan ditutup serapat-rapatnya.Kata leader aku yg pompuan sorang tu laa....Tapi aku caya ptaan '.......ditutup serapat2' nya tu ...bukan dana...TAPI.....Korang faham2 laa ye....aku dah faham lama dah!!!

RUDOLF SHCENKER
Guest


Back to top Go down

Brp kurun 1% tu?

Post by Botol kicap on 15th May 2018, 10:49 pm

Lps dh bkk plan, tetibe je dpt info baek. Tggl lg 1%? Kikiki.. btl2 kisah dongeng ni.

*INFO ROP*

*[15/05, 09:14] Tuan Romi: Well as the end of yesterday work done it was good alhmdllh . Insyallah smua blh di kata 99% smooth*

*[15/05, 09:47] Tuan Romi: 1% ni for me to knw for you to find or think abt. Heheh*

Botol kicap

Posts : 4
Join date : 04/05/2018
Age : 53
Location : Sarawak

Back to top Go down

Re: Bantuan owner sambut raya ke ni?

Post by hahahah on 15th May 2018, 5:27 pm

hahahah ada lagi topup
kan aku dh ckp diorng ni mnipu je kerjanya
perlu duit time raya dan puasa
mmg konfirm akan delay lah bila ada topup
itu hri dh konfirm sblm puasa lepas tu
xselesai lagi kahkah hadui pnipu
punya manusia

geng2 diva la ni

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: Bantuan owner sambut raya ke ni?

Post by hahahah on 15th May 2018, 5:25 pm

hahahah ada lagi topup
kan aku dh ckp diorng ni mnipu je kerja
perlu duit time raya dan puasa
mmg konfirm akan delay lah bila ada topup
itu hri dh konfirm sblm puasa lepas tu
xselesai lagi kahkah hadui pnipu
punya manusia

hahahah
Guest


Back to top Go down

Bantuan owner sambut raya ke ni?

Post by Botol kicap on 15th May 2018, 3:08 pm

[14/05 9:47 am] TS Romi Smmg: Aslmkm slmt pg .
Btl mmg ada pengurusan mklmkn pd sya akn plan tersebut dn pasti nya sya mlmkn kan smua akn bom sya .
Atas bebrapa2 urusan yg perlu di selesaikan .
Btl sptmna yg sya mklmkn selesai sblm puasa ye hnya comfirmation samada arini atau esok . Dan apa bila clear pd act utama serentak confirmation utk leader dn wakil2 pembyr kmi akan buat declaration dahulu begitu jgk dgn leader2 sblm blh di agihkan le ahli2 .
Insyallah yg sah kami akn buat declaration mmgu ni sebaik clear di act2 utama.

[14/05 9:51 am] TS Romi Smmg: Ini sptmana sya mklmkn awal dlu bergantung pd kerja2 leader dn wakil anda smua yg mana diperkatakan telah bersedia 2/3 tahun dlu utk menerima duit2 tersebut.
Urusan sya hnya smpi disini dn hnya akan bantu jika di perlukan .
Alhmdllh la klu dh bersedia dri 2/3 thn dlu sdg kan sya hingga ke arini yg bersedia pn mash perlukan bantuan dri pihak2 tertentu bg melancarkan urusan.

[14/05 9:53 am] TS Romi Smmg: Jika ada yg nak bantu mereka di persilakan jika tidak abaikan shj dn tggu msa menerima shj . Jika terzahir awal maka sya akan mklmkn pd mereka utk ttp .

[14/05 9:55 am] TS Romi Smmg: Sya amat bersyukur skg ni smua lancar dan tiada gangguan dri mana2 pihak begitu jga dgn act dan hp sya tidak lg di tap spt mana sblm ni . Sentiasa di pantau perbualan.

[14/05 9:58 am] TS Romi Smmg: Dan sbb itu la sya droy dn zainal jrg berbual di hp kami berjumpa secara tertutup dn apa sja perbcgan hnya kami bertiga.

**********************************************************************************************************************************


????BANTUAN CHARGES DIRECT OWNER ROP

(KUASA BAYAR)

????RM1000 GET RM800JUTA
????RM500 GET RM400JUTA
????RM100 GET RM80JUTA
????RM50 GET RM40 JUTA

LAST TT 20HB/5/2018 @ 11 MLM
*ONLINE BANKING RUJUKAN : BACKPACKER KOREA*
==========================

1. 10304 50
2. 20079 200
3. 10688 50
4. 10066 200
5. *10291 100*✔️????
6. 10279 50
7. 20247 50
8. 20330 50
9. 20351 50
10. 10045 50
11. 10218 50
12. 10425 150
13. 20102 50
14. 10432 50
15. *10620 100*✔️????
16. 20242 50
17. 10417 50
18. 10176 50
19. 20194 1.5k
20. 10345 50
21. 10323 100
22. 10243 50
23. 10160 50
24. 20197 200
25. 10594 100????????
26. *20195 50*✔️????
27. *10069 50*✔️????mrz
28. 30040 50
29. Johari6183 50
30. 20241 50
31. 10195 50
32. 10326 50
33. 10108 50
34. 10379 50
35. 10473 50
36. 20171 100
37. 10076 50
38. *10453 50*✔️????
39. 10123 50
40. 10398 100
41. 20217 50
42. 10538 50????????
43. 10546 50????????
44. 10643 50????????
45. 10560 50
46. 20147 50
47. 10067 50
48. 20373 50



*BOOKING : 4650*
*PAID : 350*

Botol kicap

Posts : 4
Join date : 04/05/2018
Age : 53
Location : Sarawak

Back to top Go down

Re: Bantuan owner sambut raya ke ni?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum