ROP SAHAJA

Post new topic   Reply to topic

Page 5 of 15 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by gibsonfender46 on 15th July 2018, 7:49 am

Kalau perkiraan. Esuk 16/7 akan berlaku kemasukkan kedalam akaun Roy. Betoi ke tidak tu sama sama kita tunggu. Nak jadi realiti ka atau nak kena kantoi ka. Tunggu esuk... Tapi apa pun selamat dan siap sedia nak mengamok dan meroyan.. Hahahhhahahahhh

gibsonfender46
Warga Baru

Posts : 37
Join date : 01/06/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP on 14th July 2018, 6:43 pm

Nujum jenis lambat dapat info. Org lain dah dapat info tu 2 minggu lepas lagi la..

YakinROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by PCB1 on 14th July 2018, 6:16 pm

PCB1: Maaf ye lambat.. sebab saya transfer sehari seringgit je.. Kalau nak cepat topup lah.. huhuhh

PCB1
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by ROPYakin on 14th July 2018, 6:11 pm

Invest RM10 dapat RM1 juta.. bolehlah Yakin.. hahahahha

ROPYakin
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP on 14th July 2018, 5:59 pm

Ada pulak ahli nujum tolong buat rumusan

YakinROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by MAKLUMAN DARI GROUP BANA on 14th July 2018, 5:02 pm

Apa yg difahamkan berdasarkan penerangan ROMI adalah spt berikut :

1. Akaun PCB1 (ROMI) telah mula berlaku perpindahan ke Akaun PCB2
Rumusan : IANYA HANYA BERMULA DAN TIADA PERAKHIRAN. HAHAHAHAH

2. Proses peralihan agak memakan masa dan kini dlm progress 70%
RUMUSAN : sejak tahun 2015 tak transfer2 lagi..

3. Apabila Akaun PCB2 selesai 100% terima peralihan, akan ambil sedikit masa utk CLEAR utk ROY membuat declaration.
RUMUSAN : Nak tunggu 100% kena makan info 5 tahun lagi..

4. Setelah ROY declare, maka pengurusan boleh menjangka pergerakan bank to bank - bermaksud dr akaun Induk PCB2 ke 4 Akaun Utama (setelah transfer, credit, appear dan jangkaan 10minit - 24jam akan CLEAR... Proses akan mengambil masa dari 28/6/2018 - 15/7/2018)

5. Setelah selesai 100% 4 Akaun utama, maka akan bermulalah proses pembayaran token ke VVIP2, LEADER2 dan AHLI2 yg DIRECT beli plan dari ROY, ROMI, ZAINAL dan HAMID (setelah transfer, credit, appear dan jangkaan 24jam - 48jam akan CLEAR... 7 hari total Proses)

Rumusan : Topup 100 kali.. takkan 100% .. tunggu sampai mampos.

▶️ Jangkaan 28/6/2018 - 15/7/2018 proses dr PCB1 to PCB2 to 4 Akaun Utama.

▶️ Jangkaan tambahan 7 hari (16/7/2018 - 22/7/2018) proses dari 4 Akaun Utama ke VVIP2, LEADER2 dan AHLI2

▶️ Maka, boleh dirumuskan 23/7/2018 ke atas akan berlaku CLEAR dan boleh diguna pakai Pada VVIP2, LEADER2 dan ahli2 yg beli DIRECT plan TOKEN melalui PROXY2

SEMUA DAH CLEARKAN?? AMBIL TARIKH JE.. TAHUN KORANG ABAIKAN.. SEBAB IANYA BOLEH BERLAKU 2 & 3 & 4 TAHUN AKAN DATANG.. ITUPUN KALAU KAU HIDUP LAGI..

MAKLUMAN DARI GROUP BANA
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Mantap bergaya on 14th July 2018, 4:55 pm

Okay

Mantap bergaya

Posts : 4
Join date : 09/05/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Info manis 3 on 14th July 2018, 4:53 pm

Esok kita tunggu info manis ye.. korang makan info banyak² .. Bulan depan kuar info.. Selepas tu kuar info.. Kasi hadam info.. nanti last-last kelautan dalam.

Info manis 3
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Info manis 3 on 14th July 2018, 4:51 pm

Esok kita tunggu info manis ye.. korang makan info banyak² .. Bulan depan kuar info.. Selepas tu kuar info.. Kasi hadam info.. nanti last-last kelautan dalam.

Info manis 3
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP on 14th July 2018, 11:29 am

Apa daa nak hukum orang..kita x tau pun mungkin depa lebih baik dari kita. Sapa kita nak jatuh hukum kpd org lain.
Alang2 dah tunggu, takkan seminggu lagi xleh. Dah dijanjikan tarikh2 kemasukan, dah xada topup. Apa masalahnya..ada orang tunggu 8 tahun, 5 tahun. Lagi banyak depa ni melabur.
Yang dok kalut ni baru join sebulan, setahun..

YakinROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Insaf on 14th July 2018, 11:01 am

Depa ni x payah bagi tazkirah la.neraka ke, balasan azab ke. Depa x peduli dah. Janji depa dpt apa yg nak.

Insaf
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by izrail on 14th July 2018, 10:03 am

yg pasti mati ..neraka jgn ditempah janji mesti ditunaikan..jgn beri alasan semua itu duit sumbangan..ingat janji anda masa meminta topup...kaya dunia hanya sementara muflis akhirat menyesal nanti. sedangkan didunia ni kena air panas pun mengelupur sakit ingat api neraka yg lagi ngerikan menbakar anda.


izrail
Guest


Back to top Go down

minggu ke minggu

Post by kita ok on 14th July 2018, 9:14 am

End March hari tu mcm dh nak settle..tiba2 tukar tarikh 2 minggu pas Syawal..kali nie das nak smpi tarikh 15/16 July. Jangan2 tukar tarikh lagi...

kita ok
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Kutttttttttu jutawang on 14th July 2018, 7:22 am

Udoh2 la tu... Mudoh cair dengan ayat agama, info air luior kosong, tanpa bukti sahih......topup berjuta2 masuk ke owner,,,,
Ahli2 dlm. Dana ni bukan nye calang2, dato, datuk sri, dr, lawyer. guru.pensyarsh,polis, , usahawan, tapi tewas bertahun dengan topup tanpa bukti..
Reenung

Kutttttttttu jutawang
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Ale utooo on 14th July 2018, 2:20 am

Yg aku ni baru join dah nmpk dah.mnyesal tak sudah. Aku tak paham knpe yg join btaun pun x nmpk la hagi. Aku dah tak follow da info manis. Aku tak follow dah group.aku tak suke nak kluarkan ayat bunge2 cinta. Kadang mcm hanat jugak yg aku kluar. Alahai sayang

Skrip yg sama bertahun lamanya. Cuma tarikh ditukar. Sapa yg follow benda ni sejak bertahun tahu. Sebijik skrip sama. Owner la , proksi la, vvip la, kredit akaun, appear akaun, clear akaun. Akhir topup juga yg kena.

Ale utooo
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by SkripSama on 13th July 2018, 11:52 pm

Skrip yg sama bertahun lamanya. Cuma tarikh ditukar. Sapa yg follow benda ni sejak bertahun tahu. Sebijik skrip sama. Owner la , proksi la, vvip la, kredit akaun, appear akaun, clear akaun. Akhir topup juga yg kena.

SkripSama
Guest


Back to top Go down

Jiwa kcau

Post by Sabar jew lah on 13th July 2018, 11:11 pm

Dgr cita 16/7 ni
Tapi kita tgk btl atau x

Sabar jew lah

Posts : 1
Join date : 22/06/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by TitiknoktahROP on 13th July 2018, 10:07 pm

Ikut janji 15/7 kemasukan 4 akaun utama. Romi, Roy, Zainal, Hamid. Sampai hari ni x dengar apa beritapun. Apakah akan delay lagi sepertimana janji sebelum ni. Harap benarlah janji kali ni.
Katanya pelaburan dibuat melalui jp morgan. Tahun 2016 bermula proses pencairan. Andai betul pastinya ada hasil. Cuma yg boleh dipertikaikan tentang amaunnya( cecah trillion2).

TitiknoktahROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Allah pemberi rezeki on 13th July 2018, 9:56 pm

Assalamualaikum

Bkn

Jp morgan spore rasanya tapi sampai dapat trillion mmg besar la jumlah pokok fund ni untung berganda2

Dah 13july lagi 2hari 15july apa status
Dah masuk ke ac droy ni sbb kata proses kemasukan by 15july

Sy x dapat join link telegram tu
Sapa yg ada latest info pls update

Ada xde cerita lain harap tetap mengharap
Terima kaseh
ALLAHUAKBAR

Allah pemberi rezeki
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Pelaburan on 13th July 2018, 9:04 pm

Dgr cerita owner ikt pelaburan heritage..btl ke

Pelaburan
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by MatJenin on 13th July 2018, 5:04 pm

Menyiksakan mengejar apa yg bukan milik kita..Amat teruk menunggu apa yg tidak wujud.

MatJenin
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Logiknya on 13th July 2018, 4:10 pm

Logik akal
Memang logik...

Logiknya
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelahhh on 13th July 2018, 1:39 pm

Oo yelah

Yelahhh
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by MatJenin on 13th July 2018, 1:13 pm

Sudah2 la dok jadi macam mat jenin. Angan2 nak kaya , duit datang bergolek. Memang x dapat la duit rop ni. Semua dah kena tipu.

MatJenin
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Logik Akal on 13th July 2018, 11:49 am

Secara logiknya pelaburan seperti ini tak pernah berlaku dalam negara. Seorang trader boleh kumpul trillion ringgit. Kalau betul terjadi memang seseorang yang amat hebat.
Pelabur/penyumbang boleh dapat pulangan yg amat besar. Ini lagi x logik.
Tapi mungkin jugak betol perkara ini. Dunia akhir zaman macam2 boleh berlaku. Kalau ikutkan agihan yg pelabur akan dapat tu, jutaan, billion. Lepas ni tak ada lagi orang susah di negara kita kalau yg dapat pakat buat kebajikan.
Tunggu saja penamatnya. Kalau ikut nak dapat katanya.
Masing2 boleh fikir betol ke tudak benda ni

Logik Akal
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 15 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum