ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 5 of 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 5th October 2018, 10:38 pm

tgu je la apa plak berlaku lps ni. awal mgu ckp acc nak clear, lps tu mlm ni konon ada perjumpaan.. xleh nak tanya apa2 kene stay positif kat info negatif ni.

cubala bg info yg bermanfaat... takat bagi ayat sedap, kecam negativity lps tu bila kena sacarsm.. hati tisu plak.. boringlah gaduh2, xde spe dpt faedah pun.


Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 5th October 2018, 9:47 pm

Dah² jangan gaduh²..call lerder tanya bila nak dapat bahagian je! Dah game over.. Lepas ni tutup dana ni terus! Leader dah buntu tak ada jawapan nak bagi..

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Jengjengjeng

Post by Zoro on 5th October 2018, 9:10 pm

Mana semua meating kew,,,,,ahak ahak ahak mati lah nak

Zoro
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 5th October 2018, 5:17 pm


by cctv Today at 5:07 pm
Kepada yelah tu :

ko pegi lah tengok sendiri ada x event mlm ni, x payah duk bising2 dlm ni

baiklah, klu Majlis Amanat Ayahanda Rajarampos tu xjadi, ada juga event pejabat agama kat situ.

#tukarnamayebang

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by cctv on 5th October 2018, 5:07 pm

Kepada yelah tu :

ko pegi lah tengok sendiri ada x event mlm ni, x payah duk bising2 dlm ni

cctv
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Skimauta on 5th October 2018, 4:42 pm

Mesti pakai nama pejabat agama buat event ni...so rasanya event tu lah kot

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Skimauta on 5th October 2018, 4:40 pm

Mesti pakai nama pejabat agama buat event ni...so rasanya event tu lah kot

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Skimauta on 5th October 2018, 4:36 pm

Moga hampa semua terkeluar dari golongan yang di bodohkan oleh romi dan leader....tahu hidup kamu hak kamu....tapi sebagai manusia dan islam maka terpaksa beritahu pada puak puak yang dipergunakan oleh skim romi ni....jangan marah sangat senyum sikit dah nak kaya kan chill lah sikit.....hehehehe

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 5th October 2018, 4:33 pm

ko positif sangat pun.. bila dapat hasil?

klu la tpt kerja ko (ko dah kerja kan?), tangguh2 gaji ko dgn alasan delay topap ni... ko redha tak?

Jgn je sok lusa kuar plak... oo majlis mlm ni batal, hujan, mlm jumaat atau sebab aku nak convoi ke situ... keselamatan terjejas... taktik delay je tu.

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 5th October 2018, 4:30 pm


For yelah tu ahli surga Today at 4:26 pm
Tak mknanye terpdya. Cuba jwb kau siapa nak urus life org? Kau Tuhan ke? Hidup org hak orang nak buat ape dia suke. Bukan Nak kondem org 24jam. Tegur org konon ? Nasihat org konon? Maki org ckp bodoh tu nasihat ke??????? Tau2 c skimauta and yelah tu org yang sama. Tin kosong

sedap bahasa...aminnnn dl la moga saya tergolong dikalangan ahli syurga. xkuasa aku nak guna nama skimauta... aku rasa ko ni mat sabah hamis yg kulup tu la (aku rasa la, kalau salah, I am sorry)... guna memcm nama pastu tuduh org lain guna memcm nama. aku xperasan pun skimauta ni memaki... perli ada la... kah..kah.kah..

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by For yelah tu ahli surga on 5th October 2018, 4:26 pm

Tak mknanye terpdya. Cuba jwb kau siapa nak urus life org? Kau Tuhan ke? Hidup org hak orang nak buat ape dia suke. Bukan Nak kondem org 24jam. Tegur org konon ? Nasihat org konon? Maki org ckp bodoh tu nasihat ke??????? Tau2 c skimauta and yelah tu org yang sama. Tin kosong

For yelah tu ahli surga
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 5th October 2018, 4:23 pm

Saya dah cal lagi, mlm ni ada event UMW, Jabatan Agama dan suruhanjaya komunikasi mcm tu la...hmmmm

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by metabox99 on 5th October 2018, 4:20 pm

Yelah tu wrote:tq.. dah cal hotel tu tapi xde plak event yg dimaksudkan.. Tel: +603 5520 8000.. mlm ni xde apa event pun... pagi tadi ada la.



Rajarampos:

MAKLUMAN:
30hb Sept 2018

Majlis Makan Malam Sempena Berakhir sebuah Penantian & Kejayaan ROP(SMMG) ...

SERTA PENYAMPAIAN AMANAT Ayahanda Rajarampos.....
---------------------------------------------------
As..salam,
Buat semua Ahli/leader & CEO dibawah Naungan Rajarampos & Group.

Majlis Amanat Ayahanda Rajarampos:

Pihak pengurusan berpuas hati diatas Maklumat Kejayaan ROP(SMMG) dan menetapkan pada:

Tarikh: 5hb Okt 2018
Hari : Jumaat
Masa : 8 Mlm
Tempat: Concord Hotel
Shah Alam,Selangor.



Sekian Terimakasih,

Daripada,

Ayahanda
Rajarampos.
????????

metabox99
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 64
Join date : 29/05/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 5th October 2018, 4:15 pm


by For skimauta Today at 4:08 pm
Skimauta u tak malu ke 24jam nama u je keluar. Ckp tak join? Ksian kan org? Kenapa tak ksian dgn diri u dulu tu. Kalau x join tu diam.. Kau siapa nak sibuk org join apa pun? Gune duit u ke? Dlm forum ne nama u paling byk. Yang ahli diam2 u pula bising 24jam.

buat apa nak malu weh, dia xnak org lain terus kene perdaya, percaya, pastu topap xde hasil...daripada yg konon positif, pegi meroyan kat sini tpt negatif nak royan pastu guna nama mcm2 utk komen... nama dia appear 24 jam.. ko dok tertenggek 24 jam juga nengok post dia..

#akubauhamis

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by For skimauta on 5th October 2018, 4:08 pm

Skimauta u tak malu ke 24jam nama u je keluar. Ckp tak join? Ksian kan org? Kenapa tak ksian dgn diri u dulu tu. Kalau x join tu diam.. Kau siapa nak sibuk org join apa pun? Gune duit u ke? Dlm forum ne nama u paling byk. Yang ahli diam2 u pula bising 24jam.

For skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Skimauta on 5th October 2018, 3:58 pm

Dia buat event kat belakang concorde shah alam di alam ghaib....wang yang akan datang pun dari alam ghaib...sabar menanti....puak yang positif tanpa rasa segan dan malu pun angguk kepala....ya betul kami tambah dana kami lagi bapak jin belum sign cek...hari ni semua jin2 kerja separuh hari sebab jumaat takut dengar azan dua kali....puak2 ni pun angguk kepala..

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 5th October 2018, 3:46 pm

tq.. dah cal hotel tu tapi xde plak event yg dimaksudkan.. Tel: +603 5520 8000.. mlm ni xde apa event pun... pagi tadi ada la.

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Skimauta on 5th October 2018, 3:41 pm

Aku pun nak buat skim lah jugak lepas ni.. bagi rm 1 dapat 30 darham.....bagi 50 dapat 500 juta darham bagi 100 dapat i billion darham bagi rm 1000 aku bagi ribu ribu juta darham....skim ni utk sapa yang bodo dan cepat nak kaya saja...yang cerdik x yah menyusahkan aku....yang bodo kan kurang bijak sila lah

Skimauta
Guest


Back to top Go down

israel

Post by orgcerdik on 5th October 2018, 3:35 pm

Peleburan dana gila babiss...kalah bank of israel... oii nk habaq mai...nabi kita mniaga smpi ke syam cri rezeki...berusahalah... hang pa yg masuk dana haram jadah ni buat apa.....x kn lagu tu hang pa pnggil berusaha....tanam pokok mempelam...ada hati nk besaq esok jd pokok doyan...pala bana...malap btul...

orgcerdik
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by qaseh on 5th October 2018, 3:21 pm

Yelah tu wrote:

by Zakir Today at 2:11 pm
Ini semua sifat cemburu....mlm ini ayah janjikan pembahagian hak masing2 cek akan diberikan jika nama anda ada dalam list....yang tercicir sila tanya leader anda...sebab takut leader menipu mengguna nama ayah dan leader bawa lari duit....yang nama nya ada sila datang beramai ramai ayah akan agihkan kekayaan pada semua..jika tidak ayah serah nyawa dan badan pada kamu semua..ayah rela di maki di rejam dan dihina asalkan semua dapat hak anda malam ini...yang dah dapat guna sebaiknya...

lokasi dan masa pls... kami nak convoy ni...

hotel concorde shah alam..jam 8.30 malam ini

qaseh
Warga Baru

Posts : 23
Join date : 31/05/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by OfferBaek on 5th October 2018, 3:13 pm


by Skimauta Today at 2:17 pm
Hehehehe mulai isnin ni habis la malaysia...bank semua dapat owner baru...siap ada yang beli stadium lagi ...kaya kaya kaya kaya....atau kayap kayap kayap kayap...hehehe kita tunggu dan lihat sapa bodo sapa cerdik...kami yang x melabur tunggu tepi ja..nak tgk sapa bijak...sapa terkena sapa bodoh sapa cerdik....kalau dapat tu belanja minum kopi o pun jadilah....kami doakan kawan2 semua kaya mlm ni....ada yang nak tempah heli...lagi baguslah...bijak pelaburan tu....tapi jangan isnin ni gi kerja tempoh jem naik motor ..kemudian angan2 atas motor sudah lah....

Sape nak beli heli, ada offer ni

For Sale

WTS : Helicopter Augusta A109K2
Harga : RM950k(installment) RM850k(cash)
Downpayment : RM100k
Monthly Installment : RM8972/15 tahun
Tahun : 2015
Engine : Roll Royce Twin Turbo
Navigation : Garmin Airpilot
Location : Sg Petani, Kedah
Sebab Jual : Nak beli Myvi

OfferBaek
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 5th October 2018, 3:07 pm

Mcm ni je.. Tak perlu bertikam lidah! Kenapa kita² nak gaduh pasal dan ni!apa kata awak² semua yang join dana ni tunggu dapat tak apa yang dah di janjikan! Dah game over so dah tamatkan! Lepas ni kalau ada leader² minta to up lagi... Awak semua sediakan kain putih untuk leader tu.. Atau pun boleh je sound terus! Asik top up je bukit pun boleh rata.. Yang di janji ntah bila dapatnya..

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 5th October 2018, 3:03 pm


by Zakir Today at 2:11 pm
Ini semua sifat cemburu....mlm ini ayah janjikan pembahagian hak masing2 cek akan diberikan jika nama anda ada dalam list....yang tercicir sila tanya leader anda...sebab takut leader menipu mengguna nama ayah dan leader bawa lari duit....yang nama nya ada sila datang beramai ramai ayah akan agihkan kekayaan pada semua..jika tidak ayah serah nyawa dan badan pada kamu semua..ayah rela di maki di rejam dan dihina asalkan semua dapat hak anda malam ini...yang dah dapat guna sebaiknya...

lokasi dan masa pls... kami nak convoy ni...

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Peliknye on 5th October 2018, 2:40 pm

Yang negative ne actually kamu dapat leader yang tak jujur.. Masa tak ada kutipan dari atas pun leader kmu buat kutipan. Last2 orang atas kamu salahkan. Fikir sendiri la Kalau Nak marah, marah dengan leader kmu yang no responsibility. Lepas paling teruk orang yang X join penyibuk. Yang kami join x pula bising2. Melayu memang kuat menyibukkan? Dekat media social pun paling penyibuk melayu. X malu ke?

Peliknye
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Skimauta on 5th October 2018, 2:17 pm

Hehehehe mulai isnin ni habis la malaysia...bank semua dapat owner baru...siap ada yang beli stadium lagi ...kaya kaya kaya kaya....atau kayap kayap kayap kayap...hehehe kita tunggu dan lihat sapa bodo sapa cerdik...kami yang x melabur tunggu tepi ja..nak tgk sapa bijak...sapa terkena sapa bodoh sapa cerdik....kalau dapat tu belanja minum kopi o pun jadilah....kami doakan kawan2 semua kaya mlm ni....ada yang nak tempah heli...lagi baguslah...bijak pelaburan tu....tapi jangan isnin ni gi kerja tempoh jem naik motor ..kemudian angan2 atas motor sudah lah....

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum