ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 6 of 40 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Zakir on 5th October 2018, 2:11 pm

Ini semua sifat cemburu....mlm ini ayah janjikan pembahagian hak masing2 cek akan diberikan jika nama anda ada dalam list....yang tercicir sila tanya leader anda...sebab takut leader menipu mengguna nama ayah dan leader bawa lari duit....yang nama nya ada sila datang beramai ramai ayah akan agihkan kekayaan pada semua..jika tidak ayah serah nyawa dan badan pada kamu semua..ayah rela di maki di rejam dan dihina asalkan semua dapat hak anda malam ini...yang dah dapat guna sebaiknya...

Zakir
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 5th October 2018, 1:53 pm

Yang minta top up lagi! Leader tamak namanya!! Dah jangan di layan! Nak tambah juta² lagi pe! Yang bertahun menunggu pun tak nampak bayang lagi! Hidup kita ni jangan tamak! Orang tamak selalu rugi mcm pak pandir terjun sungai dgn labunya sekali! Saya bukan nak kurang ajar dalam ni.. Cuma sudah² lah dengan dana ni! Kepada mereka yang dah join dana ni saya harap jadikan ini 1 pengajaran bukan mudah nak jadi jutawan segera.. Sampai terrilion belion habuan di janjikan! Adoiii saya kesian dgn saudara islam saya... Encik dato hentikan lah semua ini! Game over!!

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Rezeki kita lah on 5th October 2018, 1:30 pm

Yang nak minta Topup tu apa lagi ya. Yang ni pun belum setel nak minta Topup lg.. Kenapa tak minta masuk lokap saja. Lagi bagus... Saya dibgitahu kita kena tunggu lagi. Tak tau bila clear acc tu semua. Tinggal acc tu lagi bila dah clear baru leader di info.. Ni saya dapat dari No hp yang diberi hari tu.. X tau org yg betul atau menyamar saja.. Saya dok kira saja hari nya bila di realiti kan..
#jangankecamntanyabanyak

Rezeki kita lah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by qaseh on 5th October 2018, 1:24 pm

Tangan kanan wrote:Ye. Boleh dinafikan sebab segala transaksi dibuat untuk sumbangan. Leader2 dah beritahu sebelum ni, SUMBANGAN. 'kita menyumbang kepada mereka untuk melepaskan wang trillion. Tanpa sumbangan tersebut, Romi dan Rampos tak ada duit nak bayar peguam, banker, office, hotel n perjumpaan'.

Oh ya. Korang pergi tak keruan perjumpaan di Hotel Concorde Shah Alam jam 8 malam ni?

katanya team RAMPOS yg buat kat concord malam ni... sesape pi la join..tgk apa agenda drg lak kali ni

qaseh
Warga Baru

Posts : 23
Join date : 31/05/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Skimauta on 5th October 2018, 1:20 pm

Lain kali..puak positif ni dari berangan bagi derma kat romi ni bagi kat masjid pun lebih afdal...mudah mudah dah tentu dapat pahala...dan dimurah rezeki.....kesian..kesian...nak tanya sikit cek dpt belum atau masih angan2

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Skimauta on 5th October 2018, 1:17 pm

Patut lah susah nak ambil tindakan ...sebab atas nama sumbangan....mcm menderma bagi kat dia lah bukaan bijak jugak mamat ni....kesian kesian bangsa ku kena tipu mentah mentah...kemudian masih mendabik diri rasa nak kaya ....sampai nak jadi bill gates pun ada dah...kesian kesian

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Boleh

Post by Tangan kanan on 5th October 2018, 12:24 pm

Ye. Boleh dinafikan sebab segala transaksi dibuat untuk sumbangan. Leader2 dah beritahu sebelum ni, SUMBANGAN. 'kita menyumbang kepada mereka untuk melepaskan wang trillion. Tanpa sumbangan tersebut, Romi dan Rampos tak ada duit nak bayar peguam, banker, office, hotel n perjumpaan'.

Oh ya. Korang pergi tak keruan perjumpaan di Hotel Concorde Shah Alam jam 8 malam ni?

Tangan kanan

Posts : 3
Join date : 21/06/2018

Back to top Go down

Rop sahaja

Post by Aku yg dok mikir on 5th October 2018, 11:42 am

Boleh tumpang tanya..kebanyakkan yg masuk dana ni semasa bankin tiada hitam putih..bukti hanya slip bankin atau pun transfer.(mungkin ada yg masih simpan slip tersebut atau pun telah hilang).tp kita mebuat pembayaran atas nama leader kebanyakkannya ..pihak pengurusan rop boleh atau tidak membuat penafian yg kita telah beri duit kepada mereka..

Aku yg dok mikir
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Skim on 5th October 2018, 11:33 am

Terima kasih pada yang memahami...maaf terkasar bahasa...cuma kesian lihat bangsa melayu dimainkan dengan begitu mudah...senang sangat ditipu....aku bukan penegak keadilan atau mahu bergaduh dengan sesiapa...cuma berharap fikir lah secara waras..tiada rezeki datang bergolek begitu sahaja romi ni bijak mengaut keuntungan atas kertas tanpa keluarkan modal sesen pun...hanya idea menipu...dokumen yang tuan lihat semuanya palsu sebab itu x pernah diberikan pada sesiapa...sebab takut di report memalsukan dokumen....mereka ini masih tamak..dan rakus utk mengambil wang rakyat..selagi masih ada yang berangan jadi kaya hatta rm1 pun dia orang mahu...cuma satu peluang anda semua yang terpengaruh dalam skim ini...dapatkan hak anda atau pastikan mereka ini kedalam utk masa yang panjang

Skim
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by ezwan on 5th October 2018, 11:17 am

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

ezwan
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 27/09/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 5th October 2018, 11:09 am


by metabox99 Yesterday at 6:49 pm

   Yelah tu wrote:
   aku check concorde shah alam xde pun event berkenaan ROP...cong co dei betul la

ntahlah saya pun dapat info dari ahli je tapi yg pasti rampos dah bertolak ke KL utk event mlm esok, mungkin di lokasi lain , kena tanya leader2 lah

Tuan metabox99, ada latest info pasal perjumpaan? sy pegi congcodei shah alam riki2, staf situ pun ckp yg rampos tu ke? ada juga yg cal tanya2 tp xde pun majlis ropi/rampos... ke majlis tu nama lain. Leader senyap jek.
Ker ada leader2 lain dlm ni, share la psl lokasi dan masa perjumpaan. Kami nak convoi ni.

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 5th October 2018, 10:38 am

Skimauta... Memang teguran dia nampak kasar.. Tapi ada betul apa yang skimauta cakapkan... Lepas ni sudah² lah kita orang melayu ni jadi mangsa skim cepat kaya ni.. Berusaha keja 4 kerat ni. in shaa Allah rezeki ada untuk kita semua.. Encik dato andai benar dana ni ada... Berikan hak mereka.. Kalau memang dana ni hanya khayalan berhenti lah! Dah cakpkan game over!! So jangan ada top up lagi! Saya kesian saudara islam saya terus jadi mangsa.. Kaiau ada berita yang betul pasal agihkan hak² mereka teruskan bagi tahu mereka.. Dah lama sangat dana ni asik bertangguh mcm mana kami yang berfikiran negatif tak marah... Yang positif pon dah mula jadi negatif...

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Mari Topap on 5th October 2018, 10:30 am

Assalamualaikum dn Salam sejahtera semua kesayangan Casehiriz..????????????♥️????

Ok sesiapa yg berminat untuk membuat penambahan boleh berhubung dgn admin2

Casehiriz

Shamine

Abg fendi

Akk kay

Portion kite kli ini adalah

RM 100/400 JUTA

RM 50/200 JUTA

Sekian terima caseh..

????????????♥️????....


erkkkkkk.... nak pinjam RM50, nnt lps dpt sy bayar balik RM100 (dabel)..amacam?

Mari Topap
Guest


Back to top Go down

Rop sahaja

Post by Aku yg dok mikir on 5th October 2018, 9:50 am

Saya nak tunggu apa info terbaru selepas perjumpaan tu nanti..n nak tgk apa pula yg berlaku next week..benar/tidak benar..wujud/tidak wujud..ada /tidak ada..

Aku yg dok mikir
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by yakita on 5th October 2018, 5:10 am

yokata ramal geng negatif akan mulut longkang lps perjumpaan (auta je aku rasa) tu.. aku ngk geng positif awal2 dah longkang (mcm tau je perjumpaan tu auta).. hahahaha

yakita
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by SKIMAUTA on 5th October 2018, 3:28 am

Selagi ada yang nak jadi kaya cepat...tak guna akal yang allah berikan...dan selagi ada yang tamak...yang sanggup menipu...maka...yang bijak menipu akan sentiasa menipu yang bodoh...dan skim ini akan terus hidup.....tapi dapatnya tidak...dan megguna agama utk kepentingan hidup

SKIMAUTA
Guest


Back to top Go down

kiamat la kaya jawabnya

Post by kene tipu laaaa... on 5th October 2018, 3:13 am

tak faham btul la... kenapa masih lg ade yg percaya skim nie... spe yg kte dh kaya tu... cukup2 lah... tak abes2 lagi ke skim cepat kaya ni...

kene tipu laaaa...
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Skimauta on 5th October 2018, 12:26 am

Lu gua...amboi bahasa nampak sangat x cerdik...tolong bagi alamat rumah mat romi ni nak tutut balik duit org mati...lu boleh bagi ka...balik???

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by SKIMAUTA on 5th October 2018, 12:20 am

Hehehe esok mintak toup lagi...ke...tak dapat lagi ke...kata dah dapat siap banyak yang mengaku dapat ayah romi org terkaya didunia pun kata dah masuk....jadi esok jumpa cuma nak bagitau...duit dah nak keluar...bank mintak pengeras sikit...kau orang baling jer leader penipu dgn romi ni sekali kemudian panggil polis buat report...

SKIMAUTA
Guest


Back to top Go down

Geng royan pelingkup bangsa.. Adab mcm bangang

Post by Gua punye suka on 4th October 2018, 11:43 pm

Takyaah nk simbang gedegang. Lu pahlwan kebenaran kan lu tarok number phone.... Jgn hebat simbang... Geng royan pelingkup bngsa.penghasut.org meninggal itu sume kuasa tuhan.. Otak tu biar bukak luas jgn bangang.. Smoga kifarah buat lu skimauta..

Gua punye suka
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 4th October 2018, 9:56 pm

Bak kata pak ibrahim tengok esok siapa yang kena... Bagi peluang baling buah dadu... Buka 3 kali je...

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 4th October 2018, 9:53 pm

Esok jumpa bukan buat geli².. Hahahaha..

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yokoto on 4th October 2018, 9:38 pm

esok jumpa utk apa? geli2 ke..

Yokoto
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 4th October 2018, 9:36 pm

Duit masuk bank je...

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yokata on 4th October 2018, 8:57 pm

Esok perjumpaan jgn fikir Ada penyerahan cek info 2 x sah....aq awal2 bgthu sbb geng negative bersedia utk bermulut lokang esok

Yokata
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 40 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum