ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 2 of 40 Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Skimauta on 6th October 2018, 4:53 pm

Dah try no tu senyap ja....tak dak balasan pun...

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Romi on 6th October 2018, 4:22 pm

Siapa tadi yang nak nombor telefon. Ni nombor saya
Romi 013-2341180
Zainal 019-2212112
Roy 019-6611058
Nak nombor siapa lagi?

Romi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Janji janji romi on 6th October 2018, 4:02 pm

Kalau orang bukan islam. Senang je kalau nak lari dari apa2 janji.... bunuh diri je....tapi orang melayu lain sikit... nanti dia kata dia dah mati la.....pergi melancong kat sulawesi... tiba2 gempa bumi dan tsunami.. jumpa pasport je kat bilik hotel.

Janji janji romi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Beringat on 6th October 2018, 3:56 pm

Dalam dunia ni. ORANG YANG TERKENAL DENGAN SIFAT YANG SUKA BERJANJI TAPI AKAN MEMUNGKIRI JANJI ADALAH ORANG YAHUDI.

Beringat
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Janji janji romi on 6th October 2018, 3:52 pm

Dah berapa banyak janji janji yang tak ditepati. Cuba tuan tuan senaraikan tarikh2 yang dijanjikan oleh owner romi, oleh rajarampos, oleh roy, oleh leader2 yang kononnya leader sangat tu. Cuba senaraikan janji yang di tabur dari tahun2 lepas.. dari 2014.. 2105.. 2016.. 2017.. 2018.. ni dah nak masuk 2019.

Janji janji romi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Haha apa da on 6th October 2018, 3:46 pm

Ada ke patut dia suruh bergantung kepada romi je... saya yang jahil ni nak ingat kan diri saya dan tuan2 semua. Kita kena HANYA bergantung kepada ALLAH swt.

Haha apa da
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 6th October 2018, 3:41 pm

Dah ada akur janji! Ahli² silalah tunggu isnin ada 12 bulan.. Boss dah amanahkan orang bawahan agihkan hak memasing! So tunggu je lah ye.... Top up pun dah game over! Jangan ada nama lain nanti untuk ganti dana lain! Tapi boss yang sama!

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

amboi

Post by orgcerdik on 6th October 2018, 3:39 pm

Nk habaq mai...psl dana hngpa ni mcm2 dh brlaku... yg aku duk tgok ptus silaturahim sesama islam adalaa...kluarga berpecah....hutang x berbyr...rumah tngga pondak peranda... hang nk maafkn org pasai apaa...hangpa yg kna min x maaf kt mereka yg terjebak benda kepala bana hangpa nih.... dalil islam tang mana yg jelas pasai dana hangpa...cuba habaq mai....duit habaq sampai trilion konon...undang2 perbankan islam pon x lepaih...harey sggoh...

orgcerdik
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Cclay on 6th October 2018, 3:38 pm

I wanna join too for orang negative. Otak mana mane? tahu tak dana ne beperingkat? Lepas tu ajar org gune ATM? kami guna Online bank saja ne no need going counter or mesin ATM check balance pun guna online saja. So nak ajar kmi ape lgi? Pernah berurusan dgn bank tak? Ada pernah bank ckp bagitau seluruh Malaysia baki dlm bank awak tak? Cakap kmi menyalak? Woww siapa yang menyalak mcm anjing dlm ne.. Rasanye anjing lgi dengar cakap Kalau kena suru Diam. Terima kasih cakap kmi bodoh terima kasih yang tak terhingga.. Lepas semua dah dapat silakan cakap kami bodoh lgi yaaa. Kami ikhlas.. Silalah menyalak smpi meninggal.. Kiki.. Kalau gentle bagi number phone tdi rasanya ada orang minta number phone nape takut bagi? Sa orang kedua cabar semua yang negative ne bagi phone number. Kalau takut bagi potong burung tu bgi makan kucing kiki

Cclay
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Ku Sanjung (SMMG) on 6th October 2018, 3:32 pm

Tiada apa lagi yang perlu DI TOPUPKAN.

SEMUANYA DAH BERAKHIR.
LIKU2 HIDDEN CAS BAGI SEMUA DOC DLM BANK DAH PON SELESAI.

PLAN SMMG / ROP TELAH PON TERTUTUP SERAPATNYA.

TIADA LAGI TOPUP BUAT KALI TERAKHIR ATAU PON BANTUAN SELEPAS INI.

SEGALA PLAN SEBELUM INI DIBUKA SEMUANYA ATAS ARAHAN OWNER. SEMUANYA SAHIH. YANG KENE TIPU DGN LEAD MASING2 PON , OWNER AKAN AMBIL KIRA . APA LAGI YG ANDA MAHU.


TINGGAL PO KE AHLI SAJA AKAN DIJALANKAN TEAMLEAD MASING2.

T.Kasih

Ku Sanjung (SMMG)
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 06/10/2018

Back to top Go down

wow

Post by orgcerdik on 6th October 2018, 3:28 pm

Topup jgn x topup... nk bg juta lion lion tuuuhhhh... klu x topup...yg lps2 kira burn...lps topup...jgn lupa dptkn tarikh keramat... janji stim berjemaah...hahaha

orgcerdik
Guest


Back to top Go down

Reply

Post by Ku Sanjung (SMMG) on 6th October 2018, 3:26 pm

yang nak meroyan semua ni dh kenapa..

semestinya ad org akan conduct segala acc romi sekiranya terjadi ap2 pada romi.

PA dia still hidup.
sekirannya Ayahanda tiada, PA beliau pon ad juga.

kesemua urusan akan bersama Lawyer yg diamanatkan. Jangan Cakap sedap mulut saja tanpa selidik luar dalam.

pernah ke anda berjumpa bersama mereka Proxy2 lain? duduk 1 table berulang kali di mana jua direct or seminggu sekali dri dulu hingga skrg? walaupon trpaksa jejaskan Tanggungjawab hakiki (bekerja pagi balik ptg) malam meeting. PERNAH??

setakat lepak2 tiada hasil. baik buat hasil dan kongsikan bersama. so, apa pun selepas ini. Apa yang akan berlaku. kami minta, Anda tarik semula kata2 anda semua terhadap tomahan yg telah diberikan pada kami dan Owner SMMG.

Kami maafkan segala apa yg anda ckpkan.
Kami maafkan segala apa yg anda fitnahkan.
Kami maafkan segala apa yg anda viralkan tnpa thu kesah benar.

Seterusnya, bergabtung aja pada Owner SMMG (ROMI) hendak memaafkan mahupun tidak. Pikir Pikikanlah. kita manusia. sesama islam.

ROMI tkkan hampakan apa yg telah beliau lakukan.
Beliau akan tunaikan janji beliau, yg dulu hinggalah kini. Bersyukurla Anda yg fh join. dan bakal dpt APA YANG ANDA SUMBANGKAN.

T.Kasih

Ku Sanjung (SMMG)
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 06/10/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Beringat on 6th October 2018, 3:21 pm

Dah sesak nafas? Kena ingat DUNIA NI BUKAN TEMPAT TINGGAL...DUNIA NI TEMPAT UNTUK MENINGGAL.

Beringat
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 6th October 2018, 3:16 pm

Semua orang ada buat salah! Tapi kesalahan dana ni dah terlalu lama tuan! Cukup lah! Game over jangan timbulkan lagi dana ni! Sampai bila nak guna duit mereka dah tiba masa kuburkan dana ni...

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 6th October 2018, 3:10 pm

Kami tak sekejam tu nak rejam bagai! Tapi hentikanlah semua ni! Kesian saudara islam saya!

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Rejam llah saya

Post by Raja Rampos12 on 6th October 2018, 3:08 pm

Rejam lah saya

Raja Rampos12
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 6th October 2018, 3:06 pm

Kalau bosss tak sihat... Tak kan bossss tak boleh amanahkan orang bawahan setelkan!misteri nusantara????

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 6th October 2018, 3:02 pm

Makin panas.... Sesak nafas... Game over tak habis²! Ahli ²awk dah dapat lebih lagi ni harta dana ni.. Awk tunggu isnin sentiasa ada dalam 12 bulan.... Sabar sabar sabar sabar... Adoiiii kesian saudara islam ku...

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by kiki on 6th October 2018, 2:57 pm

kerja cleaner ok aper drp kamu kerja kedarah lendir dgn menipu..mitak bukti mula la kelam kabut bg macam² alasan yg tak logik..ye lah org menipu gitu la bila tak dpt buktikan.hahahaaaaaaa

kiki
Guest


Back to top Go down

oksigen

Post by orgcerdik on 6th October 2018, 2:55 pm

Kt planet boss biasaa nye sedut hidrogen + sulfur.. hahahaha

orgcerdik
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 6th October 2018, 2:51 pm

Bosss sesak nafas???????????

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

wow

Post by orgcerdik on 6th October 2018, 2:50 pm

Nmpk x...stim tarikh dahh berlaku...appa lagi menggagau ahli bukak gmbr rumah..kete..dll.hahaha gambar...hahaha...gambar...hahaha GAMBAR... di ulangi...GAMBAR...hahaHAHAHA

orgcerdik
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Orang positif on 6th October 2018, 2:48 pm

For kiki

Kenapa kau tak nak bagi nombor fon kau? Kau takut nak tonjolkan diri kau? Kau ni mmg jenis bacul , penakut cuma berani berkata kata mcm org bodoh dalam blog ni.Aku pelik kenapa kau nak tahu sangat duit dah masuk dalam acc ke belum.Kau nak sikit ke mcm mana?Meh no acc kau sekali senang aku nak transfer duit ke dalam acc kau.BODOH!!Org mcm kau ni elok mati.Kalau kau berani meh sini nombor fon kau

Orang positif
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Skimauta on 6th October 2018, 2:46 pm

Sebelum nak sampai januari...ayahnda menemui ajal kembali kepadanya....yang dok tunggu pun terus berangan......demikian lah skrip org bijak kepada yang tak berapa

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by SMMG on 6th October 2018, 2:39 pm

Assalam,
Buat Semua Ahli/leader & CEO Rajarampos & Group.

IMPIAN MENJADI NYATA:

Dengan berakhir nya majlis makan malam sempena kejayaan SMMG,maka kita hanya menanti duit Appier ka AC Utama sahaja.

Minggu mendatang adalah minggu Appier,kata OWNER damw diminta kita berdoa' agar cepat berlaku.Segala urusan bank sudah selesai.

Majlis malam ini hanya 80% dari Matalamat asal,namun apa kan daya,Allah mengatasi segala. Bos' memang tidak sihat,dgn tekanan beban kerja membuat Oksijen dlm bcdan hanya tinggal 65% sahaja.

Kerana tukur ubat tentang sakit ulu hati,membuat penafasan tak setabil,semasa besiap nak ke Majlis,kelihatan Bos' dalam keadaan sesak nafas,maka terus dibawa ka hospital....

Disana Owner di rawat dan diberi bantuan gas,Namun Owner sempat sampaikan salam buat Ahli semua dan beliau rasa kesal dan simpati kerana tidak dapat memenuhi jemputan kita atas sebab sebab dinyatakan diatas.

Kata OWNER,????????????

[05/10, 21:24] ROP@ROMI(OWNER): Anakanda mohon maaf sgt2 pd ayahanda . Keadaan mgkn sbb terlalu penat kejar sna sni .
Anakanda doakan smua nya berjalan lancar dan doakan beramai act2 smua bakal clear insyallah. Amin
Alhmdlhh smua feedback n report ke bank2 telah di void dn di terima . Amin
[05/10, 21:25] ROP@ROMI(OWNER): Bacaan Kekurangan oksigen dlm badan 68. Bertmbh plk dgn semput skali . Jd teruk
[05/10, 21:29] Rajarampos: Semoga Anakanda lekas sembuh...Ayah mohon izin...meneruskan Majlis dan Tempat anakanda sampaikan Ucapan Ayahanda gantikan dgn Zainal ya..
[05/10, 21:31] ROP@ROMI(OWNER): Baik ayahanda . Maaf skali lg . Syg ayahanda . Tq
[05/10, 21:32] Rajarampos: TQ..????????????

Jadi jelaslah hari kita sudah hampir tiba untuk menerima kekayaan..kita sabar dan berdoa' agar OWNER kembali sihat,Semua org yg ada gambar sila lah berkongsi,jangan takut kerana urusan sudah tamat dan minggu hadapan minggu Appiear...AC Utama dan seterusnya ke AC Kita.. dalam hati ada taman..'

SELAMAT BERJAYA'...
SALAM PERJUANGAN..

Daripada,

Ayahanda
Rajarampos.
...

SMMG
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 40 Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum