ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 3 of 40 Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next

Go down

wow

Post by orgcerdik on 6th October 2018, 2:33 pm

Ahli 50k??? Woww...klu sorg sjuuta...dh brapa??? Mau ttop trus bank of israel hahaha... itu pun kalau dapat hahaha

orgcerdik
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Skimauta on 6th October 2018, 2:31 pm

Sebelum nak sampai januari masih berpeluang melabur tak....aku nak melabur ni....atau dah tutup....mana tau aku dpt dok sebaris dgn bill gatea nanti...hari tu kata 3 bulan sampai sept...lepas tu kata dah dapat....lepas tu kata wang dah masuk ke akaun ayah....lepas tu waktu bertenang dah ni....lepas tu minggu depan....lepas tu bulan januari hehehehe....bijok bijok.....

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by kiki on 6th October 2018, 2:28 pm

hahahahahaha...anjing positif dah menyalak .hahahaha duit dah masuk acc ke ??? salak salak salak lagi

kiki
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Org Positif on 6th October 2018, 2:25 pm

For kiki

Mai nombor fon kau , aku nak sekolah kan kau sikit.Kau dahlah tak join , lepastu menyalak mcm anjing.Kau negative sbb kau harapkan info dalam ni je bodoh.Dasar manusia serupa anjing

Org Positif
Guest


Back to top Go down

INFO JELAS

Post by Ku Sanjung (SMMG) on 6th October 2018, 2:22 pm

Im reply to

KiKi

Ku Sanjung (SMMG)
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 06/10/2018

Back to top Go down

For KiKi

Post by Ku Sanjung (SMMG) on 6th October 2018, 2:19 pm

saya rasa awak ni kerja cleaner je kot. sebab tu x de info terkini. berharap pada info disini saja. then awak judge sesuka hati awk sahaja.

awak dulu belajar di mana ye? ke merempat XD.

tak paham atau buat2 x paham? ∆__∆

ke ahli inshaallah bermula BULAN NI (OKTOBER) sehingga (JANUARY) tamat, process pemberian PO ke AHLI.

nak taknak bermula okt 2018 akan masuk ke 2019 juga baru tamat processnya.

AHLI RAMAI 50k keseluruhan SMMG. do you know?
u re very2 stupid dude.

siapa yg ckp tunggu JANUARY baru PO cair? setakat duk setinggan. x perlu kot nak jadi acah2 coporat. ok.

CEPAT OR LAMBAT, TAHUN INI JUGA PO2 AHLI AKAN DIBERI. ASSALAMUAALAIKUM.

T.Kasih.

Ku Sanjung (SMMG)
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 06/10/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by kiki on 6th October 2018, 1:54 pm

hahahaha....kena delay lagi sampai januari tahunn depan ...sah dah kena main..hahah tepuk tepuk ramai ramai puak positif..hahahahahahaaaaa

kiki
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by kiki on 6th October 2018, 1:44 pm

for orang positif

hahahahahaha...semua ni tipu daa kalu semua ni betul kenapa nak takut ..kata berbelas ribu yg join so ni bukan rahsia laa. kamu tu yang kurang cerdik sebab malas nak berusaha mgharapkan dana khayalan ni...duit nak masuk trilion konon cittttt!!!!
orang bodoh dan pemalas serta terdesak macam kamu memag makanan diaorang kaki penipu..bg info manis cikit terus percaya buta tuli..akal ada tp sayang tak boleh beza logik atau tidak info tu.
kesiann lak hahahahahaha
mana logik nya boleh bagi ???

kiki
Guest


Back to top Go down

DIAM JER

Post by Ku Sanjung (SMMG) on 6th October 2018, 1:34 pm

INFO JELAS :-

Takpa. kita tgk je nanti ye.

ada rezeki kita semua nnti ye.
Lead semua sudah diberi amant dri ayahanda dn diberikan coi dan loi masing2 utk TeamLeader memberithu kepada ahli utk dtg sign LOI pada date yg akan diberitahu kelak.

selepas sign LOI, kesemua doc tersebut perlu di berikan pada yang berhak utk membuat kecairan PO ke ahli pula ye.

kene ikut SOP ye. tidak semudah membeli sebuah kenderaan. bayngkan pula jika seorang Leader menjaga 3k ahli. macam2 karenah. ada masalah bank la apa la. itu semua TeamLead kene uruskan utk kesenangan Ahli2 ye. kene paham SOP. ok.

maklumlah ahli2 dri Ayahanda bawah RRG pon dh smpai 20k yg menyumbang. inshaallah akan ke ahli dri bulan ni dan processnya sehinggalah ke january. inshaallah. doakan permudhanye.. ye ????

Ku Sanjung (SMMG)
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 06/10/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 6th October 2018, 1:34 pm

Cclay... Saya bukan nak guna nama bangsa dan agama... Cuma saya terkilan dana ni ujud sekian lama. Perkataan game over dah jadi perkataan biasa bagi kami...awk pun tahu mereka juga gunakan agama dgn doa bagai.. Kan saya dah kata tadi isnin ada 12 bulan so mereka tunggu lah apa kata leader mereka lps ni.. Pasal asb kena tunggu tapi tiap tahun dapat juga merasai duit.. pada dana ni belasan tahun tuan sepi sentiasa... Game over!

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Cclay on 6th October 2018, 12:55 pm

For Dunia sementara
Cukup2 la tu sebut nama agama dan bangsa. Dana ne bukan melayu saja ikut. Orang lain lgi berpuluh tahun berusaha bisnes pun mampu berjaya. Yang dana ne pula sabar pun x mampu. Tahu tak dgn ASB? Kena tungu beranak duit tu bertahunkan.? Lgi satu Contohilah bangsa lain yang rajin berusaha. Bukan saling kondem orang. Kalau x faham juga silakan bising smpi kmu puas. Ok. Tq

Cclay
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 6th October 2018, 12:38 pm

Maaf... Kami bukan berpuak! Cuma kesian orang melayu tipu orang melayu! Dah game overkan so nak tunggu isnin memang ada sampai12 bulan... Kalau dah jadi mcm ni.. Yang positif pon boleh jadi sebaliknya.. Dah lama tuan belasan tahun menunggu!

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Orang positif on 6th October 2018, 12:34 pm

For kiki

Takkan semua benda nak tunjuk dkat kau bodoh.Siapa kau nak tahu semua benda pasal orang.Ada otak ada akal fikir la sikit.Jangan jadi bodoh!!

Orang positif
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 6th October 2018, 12:33 pm

Takut kena viralkan... Ahli dah ribuan orang! itu dah bukan lagi rahsia adoiii....bagi je bukti pada ahli... Mereka juga layak tahu leader yang dah dapat bahagian masing² itu dah bukan rahsia lagi! Apa nak takut lagi kata dah semua yang terbabit tahu! Bank lori apa lagi saya pun dah tak tahu nak kait yang mana lagi!

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Shhh...

Post by Bongakman on 6th October 2018, 12:30 pm

Salam...pihak2 semua yg poSITIF...
SILA DIAM DAN JANGAN BISING SERTA LAYAN PUAK2 NEGATIF...SAMPAI MASA KITA TERIMA BAHAGIAN KITA DAN WAKTU ITU KITA TAHU APA ERTINYA NIKMAT DARI ALLAH....
avatar
Bongakman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 155
Join date : 28/11/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 6th October 2018, 12:27 pm

Dah² jangan gaduh².. Kan isnin ada 12 bulan tiap tahun... So tunggu je nama pun rahsia.. Adoiiii hai nasib saudara islamku.... ????

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by kiki on 6th October 2018, 12:17 pm

bro/sis..skrin atm kalu nak tgk baki tak dipaparkan nama dan nombor acc. takkan tak pernah cek baki acc .

kiki
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Cclay on 6th October 2018, 12:12 pm

For kiki
Rasanye dah sedia maklum kepada semua ahli amount and number bank harus dirasiahkan. Untuk keselamatan fikir secara lojik forum ini adalah media social bila2 masa boleh kena viral. Dana bila di ketahui orang yang tidak sepatutnya bagaimana? Semua ini untuk keselamatan bersama. Terima kasih

Cclay
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by kiki on 6th October 2018, 12:00 pm

bukan nak hina sekadar berbicara secara logik..kan dah dapat duii katanya..jd buktikan lah..apa punya payah ke ke pergi kat atam semak baki ??? takat sembang kata duit dah terima tanpa bukti ...paham² sendiri la

kiki
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by kiki on 6th October 2018, 11:58 am

bukan nak hina sekadar berbicara secara logik..kan dah dapat duii katanya..jd buktikan lah..apa punya payah ke ke pergi kat atam semak baki ??? takat sembang kata duit dah terima tanpa bukti ...paham² sendiri la

kiki
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Cclay on 6th October 2018, 11:47 am

For kiki..
Terima Kasih atas hinaan, gelak yang awak beri..
Teruskanlah gelak atas kejayaan yang terjadi yaa..

Cclay
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Allah pemberi rezeki on 6th October 2018, 11:41 am

To ku sanjung smmg

Dah ku tanya admin grp membisu seribu bahasa
Dah ku tanya tn zainal still xde jawaban

Dlm grp mmg dah xde top up hanya di suruh tunggu panggilan tuk sign loi n terima coi

Klu betul apa yg di katakan syukur Alhamdulillah dgn harapan leader kami pun sama dah terima

Ianya satu kejayaan besar tuk ummah
Dalam hati mmg mengharap ianya satu kenyataan

SMMG SUDAH BERJAYA AND GAME OVER

Allah pemberi rezeki
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by kiki on 6th October 2018, 11:39 am

hahahahaha...ala kesian kat ko yer..apasal bengap sangat ..ko tak pernah ada acc bank ke dan tak pernah guna atm card..kan kat skrin atm tu boleh tgk baki ..snap jer laa baki tu..ke ko memang bukan manusia sebab tu tak reti pakao atm card.
hahahahahahaha tak pun ko duk dalam gua tak pernah bertamadun.
kalau betul dah dapat duit tu cam ko post hah apa lagi buktikan lah..telo kasi potong maa ..dasar pengikut buta tuli !!!

kiki
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by kongkalikong on 6th October 2018, 11:37 am

Ku Sanjung (SMMG) wrote:INFO JELAS :-


INSHAALLAH, MINGGU DEPAN 8/10/2018 ISNIN. PARA LEADER RRG AKAN KE LHDN UTK DECLARE!

UDAH2 LA TU CKP BENDE NI TIPU.
SMMG IS REAL. YANG DUK TOMAH2 TU KENAPA!

KAMI.LEADER. KAMI TAHU TANGGUNGJAWAB KAMI AS LEADER.!

WAIT N SEE TEAM LEADER SERAHKAN PO ANDA (AHLI) YE. ????

KAMI DH DPT BAHAGIAN KAMI. ALHAMDULLILAH. SEMUANYA REZEKI. 5TAHUN BERSAMA. STILL POSITIVE. INSHAALLAH 2018 PARA HARTAWAN BAKAL TERLAHIR, AAMINN.

T.KASIH.


Isnin ni 8/10/2018 masa kamu leader-leader serahkan LOI dan COI di LHDN, jangan je staff LHDN ketawa terbahak bahak dan tanya kamu balik "benda apa ni tak pernah dengar pun" sudah lah..........

kongkalikong
Warga Baru

Posts : 27
Join date : 20/12/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 6th October 2018, 11:07 am

Bagus lah kalau dah tiada lagi bayaran lepas ni... Awk tunaikan janji²awak! Kalau masih lagi bertangguh lepas awk jawab lah dgn mereka.. Jangan ada dolak dalih lagi.. Saya bukan tak nak tengok saudara islam saya jadi jutawan! Cuma kesian mereka yang dah tunggu berbelasan tahun... Mungkin ada yang dah meninggal dunia.. So awk bertanggungjwb untuk beri kepada pewaris mereka! Jgn ada 1 sen pun yang tertinggal.. Semua awk kena serahkan! Maaf leader saya bkn nak kurang ajar dgn awak!

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 40 Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum