ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 4 of 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

Go down

INFO JELAS

Post by Ku Sanjung (SMMG)_2 on 6th October 2018, 10:58 am

Hi Dunia Sementara.

YE , TIADA PLAN DIBUKA DAH LEPAS NI.
LAST PLAN PADA BULAN LALU SAHAJA.
TIADA DAH SELEPAS INI.

SKRG PERLU TUNGGU KAMI DECLARE. DAN MEMBUAT URUSAN DGN BANK UTK KE AHLI SAJA YE. T.KASIH , SEBAB POSITIF.

SAYA AS LEADER PON MANUSIA YG HAMPA SETELAH 5 THUN TIADA KHABAR BERITA.

ALHAMDULLILAH, DOA2 ORG YANG SANGAT2 MEMERLUKAN SEPERTI KITA SEMUA DIMAKBULKAN. SEMOGA ANDA DAN YG LAIN2 BERJAYA DUNIA AKHIRAT. AAMINN AAMINN AAMINN.

T.KASIH ????

Ku Sanjung (SMMG)_2
Guest


Back to top Go down

KIKI DI MANA?

Post by Ku Sanjung (SMMG)_2 on 6th October 2018, 10:54 am

Anda bercakap seperti manusia yg tiada akal fikiran.
Anda beekata seperti manusia yang tiada pendidikan.

Siapakah dikau KIKI?

JIKA ANDA ADALAH SEORANG MANUSIA, ANDA SEPATUTNYA BERSYUKUR KERANA SAHABAT SESAMA ISLAM DAN RAKAN2 SESAMA MELAYU ANDA INI TELAH BERJAYA MENEMPUH SEGALA DUGAAN DN MENDPT HASILNYA.

anda tk terpikirkah..nanti .. mungkin kita (malaysia) semua akan dpt ganjaran dri BAJET 2019 akan dtg?

apakah anda ini betul2 naif? atau tidak mempunyai akal yg cerdik??? tidakkah ibu bapa anda mendidik anda dengan bacaan Alif Ba Ta dengan sempurna?

nilai semula sebelum berkata kata. Takut makan diri.

T.kasih

#Akuyangdapatkauyangpanas
#Akuyangmerasakauyangkosong
#Akuyangkayakauyangmiskinberkatakata

Ku Sanjung (SMMG)_2
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 6th October 2018, 10:51 am

Leader dah bersuara... Bagus² mcm tu lah awak kena tegakkan benang yang basah.. Biar mereka semua terasa lapang dada nak dapat bahagian mereka yang dah awak janjikan! Tentu awak penat nak kira duit nak agihkan kepada ahli... Setelkan semua dengan cepat jgn ada top up lagi! Leader yang di hormati andai dana ini benar² ujud bagus lah andai dana ni memang tiada tolong la hentikan semuanya.. Doa mereka yang teranaya ni cepat makbur.. Jangan lah makan duit saudara islam kita.. Kesian mereka² yang tunggu bertahun lamanya.. Jgn nanti mereka tak halal apa yang dah mereka keluarkan modal dah beribu banyaknya! Tak pernah ada game over!

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by kiki on 6th October 2018, 10:44 am

"KAMI DH DPT BAHAGIAN KAMI. ALHAMDULLILAH. SEMUANYA REZEKI. 5TAHUN BERSAMA. STILL POSITIVE. INSHAALLAH 2018 PARA HARTAWAN BAKAL TERLAHIR, AAMINN."

ada bukti duit dah dapat ???? post la dlm grup baki acc anda jgn beri alasan tak boleh sebab keselamatan..just snap baki acc kat atm...kat situ mana kuar nama n no acc anda...berani ke ???

kiki
Guest


Back to top Go down

DIAM JER

Post by Ku Sanjung (SMMG) on 6th October 2018, 10:38 am

INFO JELAS :-


INSHAALLAH, MINGGU DEPAN 8/10/2018 ISNIN. PARA LEADER RRG AKAN KE LHDN UTK DECLARE!

UDAH2 LA TU CKP BENDE NI TIPU.
SMMG IS REAL. YANG DUK TOMAH2 TU KENAPA!

KAMI.LEADER. KAMI TAHU TANGGUNGJAWAB KAMI AS LEADER.!

WAIT N SEE TEAM LEADER SERAHKAN PO ANDA (AHLI) YE. ????

KAMI DH DPT BAHAGIAN KAMI. ALHAMDULLILAH. SEMUANYA REZEKI. 5TAHUN BERSAMA. STILL POSITIVE. INSHAALLAH 2018 PARA HARTAWAN BAKAL TERLAHIR, AAMINN.

T.KASIH.

Ku Sanjung (SMMG)
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Allah pemberi rezeki on 6th October 2018, 10:31 am

Kata RRG dah berjaya siap dapat coi loi tapi sy dari grp tsrtm diam seribu bahasa langsung xde cakap pasal status dana

Hanya kata tunggu di panggil tuk sain loi n coi

Jadi bagi saya belum ada pengakhiran lagi dana smmg ni

Allah pemberi rezeki
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 6th October 2018, 10:15 am

Ada tak leader² cakap nak top up untuk kali terakhir!! Wahhhh kali ni habuan apa yang di janjikan! Dah terlebih kaya dari jutawan dubai hebat².... Beli biskut emas lepas ni labur pulak kat luar negara rakyat malaysia dah ramai jadi jutawan segera.. Game over yang tiada nohta! Kepada Mereka dah boleh berfikiran waras lepas ni.. Duit bukan mudah nak dapat.. Sudah² la dengn dana di alam maya ni.. Sedar lah duhai saudara islam ku tiada harta dana untuk kalian... istighfar lah... Sedar lah dari lamunan mimpi² indah.

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 6th October 2018, 10:11 am

drama apa ni??raya bila plk...??romi tua dan uzur???hahahhaha...mngrut

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by sedihnya sob sob sob on 6th October 2018, 10:03 am

Dia terdiam. Di riak wajahnya ada tanda tanda muram dan sedih yang teramat dalam.

Dia memejamkan mata, suasana hening dan hiba, lama... lebih dari lima minit tak seorang pun berani membuka mulut.

Masing-masing terpaku melihat Romi terus memejamkan mata tanpa berkata apa apa. Hanya terlihat bibirnya yang bergerak-gerak menahan pilu yang sangat menguris hatinya.

Selepas hampir tujuh minit suasana terhenti dan hening, dia membuka mata dan di kelopak mata yang sudah tua dan uzur itu jelas terlihat ada linangan airmata. Kami tidak berani menatap matanya yang tajam. Kami mengalih pandang ke arah lain kerana tak sanggup melihat airmatanya gugur.

Romi bertanya… bolehtak Ayahanda Rajarampos bersabar sebelum raya ni? Sekali lagi suaranya sebak dan pertuturan dialek kuala lumpurnya semakin pekat.

Pembantu: Sempat untuk Boss sempat sebelum Raya kita game over.

Romi: Untuk imbuhan dan kira yang tolak Jimmy tak pass dkt saya? nak bagi 20% PO?

Pembantu: Dalam proses semak masterlist Boss.

Romi: Awat lambat sangat, pi siap cepat cepat siapkan list. PO dah nak keluar.

Kemudian semua bangun, aku sempat menoleh kebelakang sebelum berlalu pergi, aku melihat Romi mencarik tisu di atas mejanya mengesap matanya. Mungkinkah Romi menangis lagi??

Inilah manusia yang kalian hina dan caci dia, tapi kalian tak tahu, sebelah tangannya kena perbaiki kerosakan yang dibuat oleh info palsu leader, sebelah tangannya lagi perlu mengatur langkah untuk menghadapi Hamid, Droy, Rajarampos dan Zainal.

Dia pernah melakukan kesilapan, dia akan tebus kembali, beri dia ruang dan peluang, jangan terlalu mendesak, dia tak pernah ambil cuti rehat sejak jadi owner SMMG, hanya kerana satu sebab, nak lihat ahli gembira dan menjadi kaya.

*sebuah nukilan utk ahli2 RRG

sedihnya sob sob sob
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by kiki on 6th October 2018, 9:59 am

hahaha tepok tepok kuat lagi kan dah keluar alasan bingai ..dah apear..lhdn..minggu depan ..
cukup cukup la tu recycle alasan dan yang percaya tu tadak akal yang berfungi dgn baik ke fikir secara logik selama ni dah kerap kali dengar alasan bingai ni..hahahahaha tepok tepok kpd yg percaya

kiki
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Congrat! on 6th October 2018, 9:10 am

Congratulations kepada mereka yang tetap positive dan membantu sampai ke akhir.. Menjadi kaya bukan la perkara yang mudah.. Orang lain bertahun berusaha dlm bisnes.. Dana ne pula perlu bertahun belajar erti bersabar. Orang yang penyabar adalah seorang yang berjiwa kental dan tidak pernah takut untuk gagal. Terima kasih.

Congrat!
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 6th October 2018, 9:00 am

yg mn btl ni..ada kata mggu dpn bru start apear ada dh kata apear yg mn 1 ni

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

INFO JELAS

Post by DIAM JER on 6th October 2018, 8:16 am

Ku Sanjung (SMMG)

Alhamdullilah, jelas lagi nyata. SMMG kini berakhir dengan jayanya. Sebenarnya 4Ac tu telah pon APPEAR. dri Awal Bulan pon. Sengaja para Leader diamkan diri, termasuk Tz TA TN TJ Ayahanda dan proxy2 yg lain. Bahagian LEADER RRG telah pon dpt. dan mereka telah diberikan COI dan LOI malam tadi dengan lafaz bismillahirahman irahim, alhamdullilah. inshaallah, Leader2 RRG akan ke LHDN (Lembaga Hasil Dalam Negeri) Isnin ini pada 8/10/2018 ini utk declare COI yg mereka terima.

Inshaallah, dengan kecekapan Leader masing2, Bahagian Ahli2 RRG akan diberikan LUMPSUM dengan cara tersendiri terus ke AC Ahli2. ok ????

Jadi, Yang kata tipu itu ini. Terimakasih banyak2 kerana andalah membuatkan semangat kami membara sehingga ke titisan penamat ni. Alhamdullilah , Tahun yg bermakna buat SMMG ????

T.Kasih.

DIAM JER
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by update on 6th October 2018, 8:15 am

Makluman:

Segala urusan bank dh selesai 100%

Start next week akan appear dlm 4 main acc

Jumlah akan diberi lump sum....so xde saguhati or token. Akan dpt jumlah lump sum

ANDA AKAN KAYA DAN BERJAYA TAK LAMA LAGI

update
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 6th October 2018, 7:25 am

hah tepokkk...kah...kah...kah

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by cctv on 6th October 2018, 5:35 am

apa cerita event  semalam, dah ada yg kaya ke ??

bagi lah info

cctv
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by cctv on 6th October 2018, 5:33 am

apa cerita event semalam, dah ada yg kaya ke ??

bagi lah info

cctv
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Skimauta on 6th October 2018, 1:10 am

Sapa dah kaya....mai nak pinjam dalam rm 10;pun ok gak nak buat beli heli ni....la x dapat jugak ka...aku ingat lepas ni malaysia akan jadi negara terkaya didunia...ramai jutawan dari bangsa melayu....tapi rupa2 nya stay positif teruskan melabur....dah nak mai dah dah dekat sikit lagi....taik pun nak berak tak dan teruskan beri sumbangn....hj romi nak pi makan angin bulan 12 ni....sabar think positif...

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Skimauta on 6th October 2018, 1:09 am

Sapa dah kaya....mai nak pinjam dalam rm 10;pun ok gak nak buat beli heli ni....la x dapat jugak ka...aku ingat lepas ni malaysia akan jadi negara terkaya didunia...ramai jutawan dari bangsa melayu....tapi rupa2 nya stay positif teruskan melabur....dah nak mai dah dah dekat sikit lagi....taik pun nak berak tak dan teruskan beri sumbangn....hj romi nak pi makan angin bulan 12 ni....sabar think positif...

Skimauta
Guest


Back to top Go down

hahaha.. kne tipu

Post by mana dia... on 6th October 2018, 12:38 am

mana die YB.Prof.Dr. Bani Jawi... yg mcm ustat tu... ayat komain lagi... tk nk kalah.. kte dah dpt duit.. ke tepok dahi kat rumah sbb kne tipu...aritu komain lg kecam yg negatif... ade pulak yg ckp.. tngklah law kite kaya nnty yg negatif jgn minta sedekah kt kteorg... mne pg yg atenye dh kaye tu... dok umah tepok dahi ke... mulut terngaga seluas-luasnye ke.. sbb tk kaya lg.. sbbb kne tipu.. eloklah tu topoplah lg lepas ni.. mnelah thu mggu depan atau bulan depan nnty dapat 1 trilion pulak... blh beli KLCC ke Menara KL ke..hahahaha... tkpon.. nganga mulut sampai kiamat...hahahaha

mana dia...
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by kiki on 5th October 2018, 11:31 pm

kalau bab bab doa ni bani jawi pandai. hahahahahahahahaha
tapi diq lama dah tak muncul sibuk kira duit la tu tak pun sibuk berangan..hahahahaja

kiki
Guest


Back to top Go down

Rop sahaja

Post by Aku yg dok mikir on 5th October 2018, 11:08 pm

Itulah..ayat salah sorg ahli yg join event tu mlm ni..doalah mudah2an duit masuk dlm bulan ni.(ayat yg membuatkan sy semakin cuak, betul / tidak duit ni ada

Aku yg dok mikir
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by kiki on 5th October 2018, 11:05 pm

hahahahaha...semua dah kena tipu lagi !!!!!!hahahahahahaha
kurang cerdik la kerana masih percaya..berangan tak habis2 nak kaya konon .
ehh bani jawi mana ???

kiki
Guest


Back to top Go down

ATAS PAGAR

Post by Allah pemberi rezeki on 5th October 2018, 10:51 pm

RRG mmg hobby suka buat event and announce benda yg belum ada lagi

Kata minggu ni semua 4ac utama dah boleh di guna pakai
Skrg tangguh plak next week
Setiap minggu delay

Dah jadi 50/50 dah betul ke ada duitnya?????

Allah pemberi rezeki
Guest


Back to top Go down

Rop sahaja

Post by Aku yg dok mikir on 5th October 2018, 10:44 pm

Mereka sedang membuat jamuan makan meraikan kemenangan rop smmg ..di hotel concorde shah alam..perjumpaan itu benar.. tp duit wallahuaklambissawap..tunggu n lihat.

Aku yg dok mikir
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum