ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 37 of 40 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next

Go down

phm

Post by spain on 2nd July 2018, 1:53 pm

ak pham usop..xpe tggu bulan ni je..klau xda jgk mmg smpai bila2 xda mksd bnda ni xbtl...yg mlalui lori tu ko ignore je..tu mgrut..
smua malui bnk tu je

spain
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by usop on 2nd July 2018, 1:48 pm

Bw duit dgn lori?
Nampak sangat nipunyer...
sudahlah...tinggal 1% je lagi...
kredit appear clear...mcm org mabuk bg info.
sng bgtau la...duit tiada sebenarnya.
aku ni folo rop ni sbb ada org hutang aku puluh ribu...nak byr tgu duit rop...bila folo rop kat sini mmg mcm hampeh...tapi aku ttp berdoa agar dia dpt byr hutang aku cukup...

usop
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Kutttttttttu jutawang on 2nd July 2018, 1:39 pm

Hahahaha..... Macam2 ,dlm lori.. dah kene sita..
Yang dlm bank dlm proses nak kene kapurr....
Meloponggh....

Kutttttttttu jutawang
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by S on 2nd July 2018, 1:34 pm

Duit mesti melalui bank......kenapa tak transfers je....
Guna lori pula....duit tu datang dari mana...

S
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by ROPi on 2nd July 2018, 1:27 pm

spain, share info yg dapat dari leader ko plak.

leader aku inform tgh cari tpt nak simpan bag-bag duit untuk nak agih kepada penerima

ROPi
Guest


Back to top Go down

final

Post by spain on 2nd July 2018, 1:01 pm

ok ROPI..info leader ko mgrut..rop bkn dtg mlalui lori bgai
last update ak dpt sama mcm kueh mueh di bwh..final bulan ni..xda topup dh!
bg nme leader
smuanya bulan ni..ad rzki ada la...klau xda smua hrp pkir waras...mgkin ad pnipuan.sme2 tggu bulan ni final.
pcya rzki dari allah

spain
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by ROPi on 2nd July 2018, 12:27 pm

spain dan Upin Apaan

leader korang cakap bila dapat wang?

sebelum raya leader aku cakap lori bawak hard cash sudah bergerak dan akan sampai dalam masa 3 hari (semalam la tu), aku masih tunggu lori tapi tak sampai-sampai lagi.

ROPi
Guest


Back to top Go down

Nama Leader

Post by Upin Apaan on 2nd July 2018, 11:42 am

Aha kan.... Taip je nama leader dan no telefon nya sekali.
(Leader yg mintak topup tu ler....)

Upin Apaan
Guest


Back to top Go down

jgn kelirukan

Post by spain on 2nd July 2018, 9:34 am

top up ape lg korg ckp ni...mrepek ape?
just nk provke or mmg korg kne tipu dgn leader?
jgn ckp bnda yang xtau...klau ad yang mntk top up..just letak name leader dia dlm ni

spain
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by ROPi on 2nd July 2018, 8:59 am

Selagi ada bulan dan bintang selagi tu la ada topup tapi tak ada pulangan.

ROPi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Cencalok on 2nd July 2018, 8:48 am

Janji terang bulan

Cencalok
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by janji ??? on 2nd July 2018, 1:33 am

janji masuk neraka

janji ???
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Melankolia on 1st July 2018, 1:55 pm

Janji diana

Melankolia
Guest


Back to top Go down

minggu ke minggu

Post by kita ok on 1st July 2018, 12:00 pm

katanya pas mggu ke 2 syawal settle..1% je lagi..latest leader clear bulan Julai pulak. Apa lagi janji owner pas nie.. clown

kita ok
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 30th June 2018, 10:53 pm

cover selagi boleh cover..hahaha

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by ROPi on 30th June 2018, 9:36 pm

yeeee xsabar dh dekat dh ni...yg korang melalak smpai 8 tahun ni dlu2 ada ke diorg gtau proses cleringkredit apeear ni ??xda kn..so guna otak pikir..klau lh tipu owner duk tggu cri bala tu wat pa.baik lari je dh kolet duit bnyk2'...

ROPi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by PenungguRop on 30th June 2018, 8:27 pm

Kita sama2 mengharap agar rop ni berjaya agar semua pihak dapat merasai nikmatnya.Sy pun dh btahun join rop ni dan nampak kesungguhan owner. Ade yg join sikit ade yg join byk. Apelah sgt dgn ape yg dh owner korbankan. Kita hnya tunggu aje. Setiap orang pun ade masalah masing2, jd kita bersabar ajelah untuk menikmati rezki yg tak disangka2 ini.

PenungguRop
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Zeratul on 30th June 2018, 7:09 pm

Cakap mcm n bru betul....x downkan org.....ramai yg mharap dgn duit n boleh buat kebajikkan......sama2 berdoala...harap2 betul

Zeratul
Guest


Back to top Go down

Misscantik

Post by Shima on 30th June 2018, 4:17 pm

By Allah pemberi rezeki


Betol cakap awak berharap benda niew dipenghujung dah saya pown sama modal 2 beribu jugak walaupown sdikit memg berharap sgt2 nak byar hutang2 dan berniat nak membantu yg tidak berkemampuan
avatar
Shima
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 23/04/2018

Back to top Go down

Misscantik

Post by Shima on 30th June 2018, 4:14 pm

By kueh mueh

Betol yang awak cakapkan itu dah xda kena mengena dengan sesiapa dah nak ada alasan apa lagi nak bagi kita tggu bulan 7 niew
avatar
Shima
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 23/04/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Allah pemberi rezeki on 30th June 2018, 4:10 pm

Saya setuju dgn pandangan kueh mueh

Tk pada yg sudi update kat sini

Harap ni siaran ulangan yg terakhir dan sama2 doakan agar yg di tunggu2 akan dizahirkan end july ni
Sy x melabur byk tapi mmg harap dapat duit rop ni sbb nak bayar hutang2 dunia dgn cepat dan manfaatkan sisa2 hidup pada yg maha esa

Allahuakbar

Allah pemberi rezeki
Guest


Back to top Go down

ok last bg semua

Post by kueh mueh on 30th June 2018, 3:52 pm

mcm bro update tadi...last bulan 7 ni...sbb ni info final..floating appear dh blh GUNA...maksud..xda melibatkan pihak or pending dri ssiapa dah...mcm info sblm2 ni...btl x?klau ak slh btlkan.
yg positive yg ngatve..kita tggu smpai bulan 7 ni last...klau delay jgk dgn alsan baru..korang semua tau nak buat ape....kita bincang ..bkn downkan or gelakkn sspa...semua org buat silap..kita tlg sesama saudra kita..tu tujuan forum ni.
*ak xdpt rop ni tp ak follow bnda ni..kita tlg saudara islam kita.
rzki & ujian allah yang kasi

kueh mueh
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by DelayLagi on 30th June 2018, 3:18 pm

Akan delay sampai....akan diberitahu kelak...semua kena kencing dah..dah lama diberitahu..selagi ada irang topup selagi tu puak2 ni akan bagi info

DelayLagi
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 30th June 2018, 2:50 pm

ramai yg dpt...aku ckp da aritu...dia ulang balik benda yg sama...tunda masa lagi..demi keselamatan lah, hari bekerja lah, hang ke aku, aku ke hang, pusing2...bertemu raya haji, ulang balik...sampai lah ahli blah sorang2..ahli baru pulak masuk plan...dapat info...ulang lagi...sampai la orangnya mati...legasi baru pula ambil alih..ulang balik...bukan nak sembang...8 tahun yg follow...mmg bengap sangat la kalau tak nampak benda ni....tak payah report...korang tunggu azab Allah...dah memadai bai..

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Mantap bergaya on 30th June 2018, 2:22 pm

Say something i giving up on u..

Mantap bergaya

Posts : 4
Join date : 09/05/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 37 of 40 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum