ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 38 of 40 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next

Go down

Misscantik

Post by Shima on 30th June 2018, 1:31 pm

Maklumat yang sama jugak saya dapat ari niew
avatar
Shima
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 23/04/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Setiamemanti on 30th June 2018, 1:09 pm

Maklumat sama.. Apa yg sy dpt ni

Setiamemanti
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Olovera on 30th June 2018, 12:00 pm

Salam semua dan selamat malam . Ada beberapa update ttg perjalanan urusan kita :
1. Pemindahan ke acc utama sedang berlangsung . Proses ini akan mengambil masa beberapa hari bekerja dari 28.6.2018 - 15.7.2018 ( transfer , credit , appear n clear )
2. Setelah selesai di akaun utama . Proses ke acc vvip akan bermula dan mengambil masa 7 hari bekerja juga . Selepas tu baru ke acc leader dan ahli .
3. Bermula esk setiap leader yg ada ahli dan menjadi pembayar akan di add dalam group "All leader of smmg " bagi pemberitahuan serta taklimat pembayaran pada ahli2. Segala urusan dan arahan pembayaran harus dipatuhi bagi mengelakkn perkara yg tidak perlu berlaku .
4. Setiap ahli di harap dalam keadaan tenang dan sabar kerana kita di peringkat akhir proses pemindahan dan bermulanya proses pembayaran imbuhan ( token dan po ) .
5. Jadi selepas ini hnya leader group yg akan update progress dan proses pembayaran serta status semasa urusan kita .
6 . Oleh itu segala jenis open plan akan ditutup rapat. Sy akan update progress sterusnya nnti .

Olovera

Posts : 3
Join date : 28/06/2018

Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 29th June 2018, 7:14 pm

pat pat ciku lipat
jangan berangan pakai alpat
berapa kali kena lipat
termenung sambil makan ketupat...

2 3 kucing berlari
hari2 info free
ingat boleh makan kenduri
rupanya duit tak mari2..

buah keranji dalam perahu
ikan kekek di bawah perahu
tanya duit leader pun tak tahu
bila topup suka huhuhu

romi zainal droy & jimi
kami perhati tetap perhati
info dah basi bukan untuk kami
hidup lawannya pastilah mati.... =)



berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Allah pemberi rezeki on 29th June 2018, 5:47 pm

Assalamualaikum

Janji manis 2weeks lepas raya gagal

Klu ikut posting ameysya fm romi mcm biasa still dlm proses kena sabar tunggu dan tunggu bila ending x tau

Allahuakbar

Allah pemberi rezeki
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by DelayLagi on 29th June 2018, 5:07 pm

Dengar cerita minggu depan pakat buleh la duit..dengar buleh, percaya x buleh..macam biasa info kencing manis

DelayLagi
Guest


Back to top Go down

sabar

Post by kueh mueh on 29th June 2018, 5:04 pm

jgn cuba provoke..smpai 100k bgai...pstu ttba dh dpt return...ni bkn bit coin nk dpt return bulan2.erm..g la report ppim pn...rsnya tahun 2030 bru dia attend case ni...sp knl ppim tu tau la....
msukkn info btl ckup dh...doakn terbaik
makin dkt nk msuk mkin byk fitnah.
hrap sgt leader jg la btl2..amanah..jgn tkt nk bgtau yg betul...xda plan ape dah ...mmg dh lama xda plan..klau ada confirm scam..allah uji kita skg..sbr..ad rzki ada..klau xda ambil jdkan pgjaran...

kueh mueh
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by 1 + 1 = bodo on 29th June 2018, 4:07 pm

Kuih tart sembng pasal nak report kat ppim... smpai kena ugut...ni kelakar... hahhahah.... betul la kau boleh masuk tv3 belakun jadi fei mau... org lain bukan takat yusup azmi... snpai ke bnm semua org da report... tiba2 pulak org rop ni nak amek kesah pasal kau report kat ppim... kau ni bnyak berangan la... semak baca komen mengarut kau... jgan masuk sini la kalau tk masuk plan... aku advise pergi carik ropeah tu lekas... kang makin melarat pulak

1 + 1 = bodo
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by 1 + 1 = bodo on 29th June 2018, 4:02 pm

Aku da ckp da kat kuih tat ni... g belakon je... merepek meraban kat sini... plan kalau bukak pn brpa k je.. mcam mana apak kau boleh labur smpai 100k... mcam cite tamil pn ada jugak... sekarang dapat duit pulak... mana ada rop dapat apa2 lg... apak kau ni salah masuk plan ni... masuk plan ropeah aku rasa... tapi kau salah masuk forum rop... ce carik plan ropeah pulak... ada tu... yg tu masuk mmng bnyak... smpai ratus2 ribu.. juta pun ada... lagi hebat dr rop ni...hebat la apak kau dapat masuk ropeah punya plan...

1 + 1 = bodo
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 29th June 2018, 3:23 pm

siapa jutawan hari ni?

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 28th June 2018, 7:19 pm

esok kan dah tarikh yg dijanjikan...??
keluar statement baru lagi....hahaha...kuat game sungguh la....

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by emysha on 28th June 2018, 7:16 pm

[28/06 3:27 pm] TS Romi Smmg: Aslmkm smua . Seru nmpk . Maaf la sya bz jer bkn tknk msk . Nmpk grp pn ceria jer dgn mcm2 info menarik .
Doc droy sdh di bank pn . Pindaan pn dh sblm raya aritu . Skg di mklmkn hnya urusan peralihan ke act beliau . Doc di serah apabila act clear nt la lps br la bermula urusan2 beliau dri smua aspek termsk declare dn urusan leader dn ahli.
Itu shj utk hri ni.
Hahah bab ni sya lg teruk bkn kiri kanan bkn siksa bkn bergantung tk bertali dh dh rsa di lenyek2 dgn mcm2 info fitnah dn sbgi .
Hadam jer . Cia cia.
[28/06 3:31 pm] TS Romi Smmg: Ehhh sya ada jer dok perati korang smua . Sng nk noted isu2 yg dilua di bwk msk dn tujuan di mskn .
Bkn apa alang2 nk byr smua nt kan
Kna tau la yg mna btl atau tak .
Then we knw la why eagle fly high.
[28/06 3:32 pm] Tuan Amir Rop: Wslm .. steady boss . Kita terus kan smpai selesai . Fitnah sentiasa ada . Yg yakin dan setia kita jaga .
[28/06 3:34 pm] TS Romi Smmg: Ala gurau ptg jer . Kita pipit terbang rendah jer. Eagle sat lg kna langgar kapal terbang .
[28/06 3:36 pm] TS Romi Smmg: Ke ahli pasti ambil msa ini sya mklmkn bkn sorang kan nk di byr . Ramai kot . Bg msa la kt leader wakil2 le . Dri droy pn perlu msa jgk . Yg penting peralihan selesai ciacia
[28/06 3:37 pm] TS Romi Smmg: Pggl amk doc jer stlh act dia clear .
[28/06 3:41 pm] TS Romi Smmg: Yg direct sya byr le yg penting droy selesai dlu hal2 dia br blh mula pmbyran.
[28/06 3:42 pm] TS Romi Smmg: Haa nk teruskan kehidupan mcm biasa ja . Penat dh ..
lps ni nk propose kat gomen sekatan utk freedom of speech hahah.
[28/06 3:44 pm] TS Romi Smmg: La simple je . Duit msk clear amk doc p declare le .
[28/06 3:47 pm] TS Romi Smmg: Tp apa2 bia droy buat urusan nya nt jgn la ada yg pm dok kacau dia .
[28/06 3:58 pm] TS Romi Smmg: Eh tk la kaya .. yg penting urusan dpt selesai hutang piutang hal dunia kjp ja tk kaya pn tkpa yg penting cukup yg penting legacy utk anak2 dn genarasi akn dtg . Kita brp lma blh hidup bkn blk tongkat dunia pn .
Asal kan senang sdh memadai .
Bkn begitu.
[28/06 4:01 pm] TS Romi Smmg: Amin moga allah lindungi sahabat2 dalm grp muhibbah dn jgk grp2 di lua sna .

emysha

Posts : 1
Join date : 27/01/2015

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Kutttttttttu jutawang on 28th June 2018, 6:44 pm

Kencing manis lagi
....bangang

Kutttttttttu jutawang
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP on 28th June 2018, 6:07 pm

Si kue tart ni dah salah tempat ni...tiba2 bapak dia dapat duit...akan dibayar setiap minggu pulak tu..
Kalau tak tau apa2 jangan masuk forum ni la..

YakinROP
Guest


Back to top Go down

dapat duit masuk

Post by kuih tart on 28th June 2018, 5:43 pm

bapak aku baru inform duit dah masuk. tp rm 5 k aje. dapat check. entah betul atau tak ada duit dalam tu. apapun lagi 2 hari float. kata leader bapak aku (perempuan tak ingat nama). duit akan di beri setiap minggu.

aku harap 1 aje.. dapat modal bapak aku cuckup la.. rm 100 k .. ni baru dapat 4k..

bapak aku report ada org ugut pasal aku nak report kat yusuf azmi. apapeun pedulu apa aku. duit takde... aku adik beradik report..

kuih tart
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Olovera on 28th June 2018, 12:38 pm

Assalam...maaf..atas sbb kesibukan kami admin2...sy jarang masuk grup...n utk pengetahuan semua..plan diteruskan sehingga 30hb 6/2018...sebarang pertanyaan blh kol trus

Plan masih dibuka lagi..
Katanya jumaat lepas dah tutup.. Sedap depa kaut duit org.. Tgok makin ramai pulak yg top up.. Aku perhatikan je.. Jangan menagis tak berlagu sudah lepas nie

Olovera

Posts : 3
Join date : 28/06/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Allah pemberi rezeki on 28th June 2018, 12:09 pm

Info tanpa fakta yg sahih no meaning hanya penyedap hati yg bagi harapan kosong

Di alu2kan share lah info yg betul dan kita semua boleh terima kesahihan dana ni

Allah pemberi rezeki
Guest


Back to top Go down

ROP saje

Post by huh !!! on 28th June 2018, 9:19 am

redha aje lah apa jadi , dah tak ada harapan dah

huh !!!
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP on 28th June 2018, 9:15 am

Pelik la...kalau org2 positif kata xlama kena hentam & byk persoalan..puak negatif dok melalak meroyan...org positif bukan saja2 bagi info baik kalau x dpt maklumat betul...
Kepada yg join tapi masih ragu2, marah sabarlah..
Kepada yg x join tp saja2 nak provoke dlm forum ni, hangpa tengok saja la nanti...mana tahu ada org nak bagi saguhati kerana memeriahkan forum ni.
Rasanya geng positif dah cukup bersiap sedia menerima hak masing2.
Fikirla sendiri..pihak pengurusan x akan buang masa nak bagi info2 kalau benda yg xada..lebih baik depa menyepi saja...
Aku bukan pencacai tapi aku ada maklumat betul..

YakinROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Allah pemberi rezeki on 28th June 2018, 9:01 am

Ayat x lama dah dari bln april berkumandang

Klu betul ada bagi info yg tepat bila bila bila

Ayat x lama dah muak org baca dah bagi harapan kosong ending xde

Allah pemberi rezeki
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by duit on 28th June 2018, 8:49 am

mana zainal kata hari tu slps 2 mgu raya...bank JANJI.

duit
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP on 28th June 2018, 8:25 am

X lama dah..

YakinROP
Guest


Back to top Go down

ropsaja

Post by Udangkara on 28th June 2018, 7:44 am

Assalam.....dah tiba 15 syawal...sekejap saja masa berlalu...separuh lg syawal bakal menghilang.

Ingatan utk diri sendiri dan rakan-rakan...jgn la berharap agar esok akan dapat duit raya.
Seperti kita sedia maklum gabenor bank negara akan mula tugas pada Bulan Julai.
Jika ada lagi yg minta topup/bantuan/charges/jualan portion raya, jangan la dilayan & jangan tamak haloba.

Fikirlah guna kewarasan ttg keupayaan utk big boss nak byr pada SH nanti, adakah banyak jumlah simpanan dana yg ada utk diagihkan sehingga bertrilion-trilion million???? tepuk tangan tanya minda. Apapun selamat hari raya.....kita raya sebulannnnnnnnnnnnn..

Udangkara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by H.luna on 27th June 2018, 10:12 pm

????????????

Den gelak je la yg labur duit. Tapi tak dapat2

Kalau dapat pun den gelak jugak sbb masing2 dah kayo..

H.luna
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 27th June 2018, 9:03 pm

benda tu dah biasa...last dah ni...last dah ni...makan tahun da...sedar tak sedar raya puasa 2019 pulak menjelma....jangan dok harap sangat...yg duk cakap sikit lg...sikit lg...diorang pun tak pernah tengok duit tu...hahaha

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 38 of 40 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum