DANA HERITAGE

Post new topic   Reply to topic

Page 1 of 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

DANA HERITAGE Empty Re: DANA HERITAGE

Post by Hohoho on 8th August 2019, 2:38 pm

STFG plak, paper plak nak dicair, point nak minta topap la tu. teruskan topap la sampai korg dah lupa macam mana berak cair. Topap untuk plan-plan lain sebelum ni kira hangus la, dah guna pun topap tu buat belanja.

Ingat sila topap STFG, roy nak buat belanja sempena cuti hujung minggu panjang ni.

Hohoho
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Bangang nak mampos!

Post by Bangang nak mampos! on 8th August 2019, 2:36 pm

#MOVEMENT & STATUS PROJEK STFG*

YANG JANTAN SILA BUKAK SLUA SMUA KASI JULUR KOTE BG HANJING JILAT !
YANG BETINA SILA KASI KANGKANG DAN TARIK BIJIK KELENTIT ANDA HGGA PANJANG 1 METER!
NNT HUJUNG BULAN JGN LUPA TOP UP K!...

ADIOS BADIGOL!!!!!!!!!

Bangang nak mampos!
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Re: DANA HERITAGE

Post by HERITAGE FUND on 8th August 2019, 2:24 pm

*MOVEMENT & STATUS PROJEK STFG*

1. USD 1 BILLION
Bahgian Pemilik paper 50%
Bahgian DSRoy 50%

2. Kena clearkan fees Block/Fund. Selepas itu baru dapat Block/fund Bank mana yang kita akan guna.

3. BCL (Bank Confirmation Letter) dari Deuctbank HQ Jerman akan di terima atas penama DSRoy.

4. DSRoy akan turun ke RSB Cyprus untuk buat pengesahan tentang document dan Account atas nama beliau.

*Surat Invitation letter telah DSRoy terima dan DSRoy telah tolak dua kali untuk hadir di RSB. Surat ke 3 telah di terima dan kali ini kalau DSRoy
tolak lagi Credit line dan Blok Fund akan di batalkan.

*CARA MENCAIRKAN PAPER*

*USD 1B PECAHAN KEPADA 10 BAHAGIAN.*
*USD100 J x 10=1B*

*Ini yang akan di terangkn tentang PLAN Bayar sekali dapat berkali-kali (10 kali)

*Ahli akan dapat Royalti dan benefit-benefit lain.

Ini adalah platform yang kita buat untuk pencairan kepada ahli dengan cara kita ikut kepada SOP dan kita dapat terima dengan *selamat*

In shaa Allah.

HERITAGE FUND
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Info trkini

Post by Jerung on 2nd August 2019, 1:24 pm

Info dr Datin..

Asalamualaikum..
Note rm60 sudah ada dipasaran....
Tunggu note rm600 dan rm800 d baca/key in dlm sistem cimb.. otw pd kita.. sikit je masa lg..
Harap maklum.
*INFO HANYA UTK GROUP NI.. JANGAN VIRALKAN*
Terima kasih hahaha datin Mna tu way.... Ko bodoh2kan org ko lah labu.... Jap gi minta top up lah yea.... Nak bayar poket ko..... Tertipu tipah......

Jerung
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Spyware

Post by Spyware on 28th July 2019, 12:15 pm

Scammers everywhere..just beware for this kind of people!! In anytime n place ..

Spyware
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Re: DANA HERITAGE

Post by Find truth on 27th July 2019, 2:22 am

My question is where is abdul rahim?? Can u published statement official... Because you are the boss all this... I know u...

Find truth
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Cipapmangkak

Post by Cipapmangkak on 24th July 2019, 10:16 pm

***** die misti lebam kan..uishh untung la sapa dpt jilat cipet dia..hmm nyum nyummm

Cipapmangkak
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Re: DANA HERITAGE

Post by Abang keras on 24th July 2019, 8:43 pm

Oh datin mna tu.. Nak henjut datin boleh.. Ah ah.. Klau tak boleh duit dapat tido dgan datin jadi la.. Bayangkan body datin tu camna ye

Abang keras
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Bapak lahanat

Post by Bapak lahanat on 23rd July 2019, 10:47 pm

Yaa skg ni peringkat bank mggu depan pun sama bulan depan pun sama smpai la taun depan peringkat bank lagi smpai kiamat pun peringkat bank jugak..nampak x smua???
BETAPA LEMBAB NYA ORG YG KEJE BANK KAT MALAYSIA NI!!
sapa yg keje bank tu boleh la nak carut ke nak maki ke nak kahak dahi dia ka..d persila kannnn..

Bapak lahanat
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Musang bejanggut

Post by Musang bejanggut on 23rd July 2019, 10:29 pm

X habih2 ..asyik2 peringkat bank..asyik2 peringkat bank bila

Musang bejanggut
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Info trkini

Post by Jerung on 23rd July 2019, 10:00 pm

Asalamualaikum..
Salam sejahtera...
pada keader2 & ahli2 yg dihormati . Semoga anda sentiasa dalam keadaan baik dan dikurniakan kesihatan yg terbaik .

Seperti yg kita semua sedia maklum yg urusan kita diperingkat bank hampir selesai dan kita hanya nantikan detik bersejarah bila penama acc utama kita dipanggil pihak bank bagi pengesahan acc serta transaksi ke akaun2 utama yg lain .

Jadi *tidak ada info* atau *update lagi* selepas ini melainkan pengumuman rasmi kejayaan dari pihak pengurusan .
Setelah *pengumuman* berlakulah proses ke acc leader utama & seterusnya ke akaun ahli2 akan bermula .

Terima kasih diatas *kesabaran* dan *bantuan* anda semua .

Selamat bertugas yg masih bertugas & istirehat pd yg sudah pencen ..dan teruskan *positif* bersama pihak pengurusan .
Harap maklum . Tk.
Nie memang kaki kencing nak top up tu dia..... Apa dh jadi beb.... Busuk punya org vavi......

Jerung
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Siamang

Post by Siamang on 16th July 2019, 9:03 pm

Nak jilat ***** mak datin boleh x???

Siamang
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Mangkuk ayun

Post by Mangkuk ayun on 16th July 2019, 1:50 pm

Ni datin sap kon pya niii hahahaha

Mangkuk ayun
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Kapala butoh la

Post by Kapala butoh la on 15th July 2019, 11:40 am

Datin apundek bongosssss!!!

Kapala butoh la
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Kerja gila

Post by Pak cik tua malang on 15th July 2019, 10:42 am

Datin masuk air beb nak cari duit2 semua nie nak masuk poket sendiri... Kerja malas manis mulut je cian kan org bwah2 dia... Bagi je wittt tapi x tahu cerita sebenarnya..... Cian2 nasib..... Ooooo patu dh mcm nie x tahu sapa yg nak disalah kan.... Hahahaha kena tipu bulat2

Pak cik tua malang
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Mat jenin

Post by Mat jenin on 15th July 2019, 10:18 am

Ni datin loqlaq stim ais mana plak dahhhh..adoiyaiii..suh dia jual cipap lg bagus laa

Mat jenin
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Info trkini

Post by Jerung on 14th July 2019, 6:11 pm

Mesej dr Datin.

Assalamualaikum jemaah2 yg d kasihi..

Panjang nya waktu terasa bila kita menanti.. tak terasa pula waktu beredar bila kita sibuk dgn tugas harian.. terlalu cpt berlalu..

Soalan nya bila la nk siap kerja2 bank ni.. tak siap2 lg ke.. susah sgt ke kerja utk siap kn sistem tu... itu lah soalan2 yg sering d aju kn..

Kalau saya org yg cerdik pandai dlm urusan2 banking dah tentu saya tawar kn diri utk bantu dlm urusan itu.. malang yg org yg cerdik pandai pon xblh nk tlg.. *HANYA ORG2 YG TERTENTU YG DI LANTIK SAJA YG BLH URUS KN DI XXX INI*..
MAHU TAK MAHU KITA TERPAKSA TUNGGU...

Kita hanya merancang tp perancangan *Allah* lbh hebat.. Dia lbh tahu ape yg tersurat.. ape yg tersirat..
semuga Allah permudah kn dan percepat kn semua urusan2 pihak bank dan atasan... Aamiin.

Rezeki *Allah* yg kita tunggu2 selama ini sudah menghampiri kita.. sudah menjengak kn muka nya d pintu rahmat *Allah*.. hanya tunggu masa nya saja turun ke tangga utk sampai pd kita..

Saya berharap sgt2 pd semua jemaah2 yg d kasihi agar bersabar dlm penantian yg semesti nya menyakit kn dan meruntun hati kita semua.. apa kn daya kita semua terpaksa akur dgn takdir Allah dgn masa yg d atur kn utk kita semua..

Yg penting kita tahu rezeki Allah ini wujud utk kita semua.. hanya menanti kn masa utk sampai pd kita saja.. xde info2 lg yg d benar kn keluar dari pihak pengurusan.. kita hanya d arah menunggu dgn sabar dan berdoa agar kita akan menerima rezeki *Allah* ini dgn aman dan selamat DUNIA DAN AKHIRAT.. Aamiin ya Robb..

** Tunggu info dr pengurusan shj. Harap maklum.

Jerung
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Nak try

Post by Nak hbis kan duit on 14th July 2019, 11:30 am

Nak join cam Mna nak no tel org yg nak kasi BMW tu... Sapa2 bleh kasi no tel.... 1000tu duit x de masalah Janji dapat kereta BMW.... Apa2 pm tepi yea....

Nak hbis kan duit
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Stillll cari duit

Post by Jerung on 14th July 2019, 9:24 am

Info...
Tawaran masih dibuka hingga diberitahu ditutup:
🚘🚘🚘🚘🚘🚘
1. Plan 1 :- rm300
a) Honda City atau b) Toyota vios atau c) Nissan Almera.
2. Plan 2 :- rm500
a) Honda hrv atau
b) Proton x70
3. Plan 3 :- rm1, 000
a) BMW 3series.
b) Mini Cooper S.

*Tawaran dibuka untk ahli GMT sahaja.*

Hibah tak berubah setiap rm100 akan dibagi 3j.

Harap maklum.
Sila pm terus kepada saya sekiranya berminat. 📞

Trima kasih. 📢📢📢
Hantu still top up. Je.... Gila punya org..... Amik duit org gila2vavi offer bagaii2cari duit poket sendirinak

Jerung
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Info trkini

Post by Jerung on 14th July 2019, 9:17 am

✅✒ *Alhamdulillah*
Segala urusan bergantung pada seberapa cepat bank menyusun atur sistem pengagihan pada ahli2 nti.
Insya Allah akan berlaku pada bila2 masa.
Agihan juga boleh disalurkan kepada bank2 lain jika ahli *tiada* No acc CIMB.
Sekian terima kasih.

Jerung
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Kena jubur

Post by apyz666 on 6th June 2019, 10:32 pm

Penipuan terbesar abad ini

apyz666
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 144
Join date : 05/05/2019

Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Re: DANA HERITAGE

Post by Ahli Fikiran on 6th June 2019, 8:28 am

Roy dato penipu apa kabar? Dah kojol belum?

Ahli Fikiran
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 252
Join date : 10/05/2019

Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Heritage

Post by hidupmati on 4th June 2019, 3:02 am

Nak tanya korang yg bawah heritage ni group leader sape?

hidupmati
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Re: DANA HERITAGE

Post by Gelihati on 3rd June 2019, 12:45 pm

Ada lagi yg bodoh percaya dana ini wujud. Muhasabah diri lah semua, hampir 10 tahun menunggu tak dapat apa2, kecuali depa yg menganjur dana ini je yg untung dok makan Topap. Bodoh dan sebodoh2nya. Nak kaya bukan ini caranya, buatlah kerja halal, In Sya Allah ada rezekinya.

Gelihati
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Kambing hitam

Post by Kambing hitam on 3rd June 2019, 12:25 pm

Alaaa removed smua skali pun xde hal lahh

Kambing hitam
Guest


Back to top Go down

DANA HERITAGE Empty Re: DANA HERITAGE

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum