PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post new topic   Reply to topic

Page 1 of 23 1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next

Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kenalan mangsa Yesterday at 8:17 pm

Dah dapat ke? Tanya jer... Topup lah korang sampai lebam

Kenalan mangsa
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Mencari logik on 20th October 2018, 9:26 pm

apehal sampai nak buatkan passport utk ahli? dah abis idea nak minta topap. buat pasport 3rd party... cannot brain la... mana puaka2 positif..yg bg info palat sblm ni.. apa kata korg?

Mencari logik
Guest


Back to top Go down

Dana

Post by Karok on 20th October 2018, 8:07 pm

Kan aku dah kate...deme ni menipu...yang kome percaye buat ape..

Karok
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Nama pun penipuan on 20th October 2018, 9:44 am

putar2 utk kutip topap. jadah nak buatkan paspot utk ahli.. makin mengarut.

Nama pun penipuan
Guest


Back to top Go down

Pasport???

Post by Din Tunggu on 20th October 2018, 9:24 am

Pi KL kena pakai pasport ke pulak sekarang ni?

Din Tunggu
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kacang Tanah on 19th October 2018, 6:32 pm

Hari tuh kata duit di beri secara cash dalam tangan, siap berbeg2 lagi. Nih kata masuk dalam akaun. Dah tuh bayar duit lori, gudang bagai untuk apa keling? Bodoh punya keling. Yang percaya pun ikut merapu. Nih katanya kutip duit untuk buat passport ahli untuk ambik cheque di Deutch Bank. Deutch bank kat KL ada kot kenapa sampai nak kena buat passport? Haram jadah betul punya penipu

Kacang Tanah
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Driver Lori sampah on 19th October 2018, 3:28 pm

Mana Dato keling ni..cakap nak lepaskan lori hari ni..habuk pun tarak...

Driver Lori sampah
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Dato Lan Cau Lu on 16th October 2018, 9:36 am

Minggu ini kita kaya.

Horeyyyy !!!!

Lan Cauuuuuuuuuuuu...

Asyik kena tipu jer..

Sekejap minggu ni sekejap lagi minggu depan...

Macha tetap macha..

Keling tetap keling..

Kalau jumpa ular dengan keling..

Baik pukul keling dulu..

Keling punya belit lagi dasyat dari ular..


Dato Lan Cau Lu
Guest


Back to top Go down

standby

Post by monalisa on 15th October 2018, 5:59 pm

salam guys....

ready to rich... new info surat surat pelepasan untuk sh² dah siap tunggu agihan dr leader² semua..myb lagi 2 3 hari sh² semua di arahkan ke kl untuk agihan wang anda..paling min rm50k / sh....

sekian terima kasih

monalisa
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Tukang on 15th October 2018, 2:42 pm

Yeah jom ramai2 menopap... Kesian kt macha tu, ni da tngh bln byk nk pakai duit pi mkn kt kdai mamak dan pi dangdut lg... Huhu

Tukang
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Toratora on 13th October 2018, 9:26 am

Yah lukman dtg lagi dengan .... topap... adik2 boleh lah topap yea.

Toratora
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Dunia sementara on 13th October 2018, 8:37 am

Asik minta top up je bukit pon boleh rata! Tak serik tuan dana atau leader yang asik minta duit ni.. Jangan nanti dah kena tangkap baru nak sedar diri! Yang ahli² sudah² lah bagi top up tu! Sedarlah dari mimpi² ngeri ni... Harta karun jin yang punya.. Huhuhuhu..

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Skimauta on 13th October 2018, 1:10 am

Senyap jer ...dah kaya belum...atau jadi mangsa penipuan....buat jer report bagi dia org lama dok dalam...sita barang dia org...rezeki hasil penipuan kepada yang positif...leader pulak banyak dah lari...kejar leader tu buat report kat ppim dan polis

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by nama pun penipuan on 12th October 2018, 5:12 pm

yea dia sudah lapar... mintak topap...mari3

nama pun penipuan
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Bapak Aku Kaya on 12th October 2018, 4:54 pm

????????????????????????????????????????
*BAYARAN TAMBAHAN PREMIUM INSURANCE PEMBAWA (BARRIER INSURANCE)*
????????????????????????????????????????

*Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.*

*Dgn berat hati dimaklumkan kepada semua pemegang hak mutlak *HCCB (HARD CASH CASH BEG)* bahawa anda semua dan saya adalah *DIWAJIBKAN* untuk membuat bayaran tambahan *premium insurance pembawa ( barrier insurance)* sebanyak *RM50* seorang bagi satu bag utk plan ini. *Tiada Pengecualian diberi* Mohon ambil tindakan segera dan serta merta bagi mengelak nama anda ditahan penerimaannya.

Terima Kasih.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

JOM SEMUA !!
KITA TOPAP LAGI..
ESOK HARI KOMPOM KAYA..
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Bapak Aku Kaya
Guest


Back to top Go down

Top Up? Ye ke masih ada top up ni....?

Post by Din Tunggu on 11th October 2018, 2:25 pm

Leader dah lama tak minta top up. Dh 5 bulan rasanya. Begitu juga side line punya leader ada yang berkata begitu. Hanya diminta standby. Kalau group lain yang ada leader masih minta top up tu tak tau le. Mungkin untuk kepentingan peribadi Leader tu le agaknya dan bukan arahan dari atas.

Din Tunggu
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Dunia sementara on 11th October 2018, 1:41 pm

To up lagi! Dah kaya raya ahli lepas ni rakyat terkaya di dunia malaysia carta no1.... Kepada yg positif tu... Sudah² lah mimpi di siang hari... Kami bkn cemburu anda nak jadi jutawan trilion belion ni!! Awak² semua tak sedar ke awak semua dah kena game dgn dana² ni! Nama dana lain² tapi boss samalah! Sudah² lah saudaraku tamatkan je semua ni! Cari lah rezeki yang halal utuk sara keluarga! Tak payah lah percaya skim cepat kaya ni! Semua yg dia org janjikan tak ada di dunia nyata ni! Kerajaan tak kan bodoh nak lepaskan dana yg trilion berlion ni! Baik kerajaan ambil bayar hutang negara!

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Skimauta on 11th October 2018, 9:36 am

Salam pada semua sahabat...yang masuk dan ingin jadi jutawan...biliawan...triliwan...yang minum di pinggan makan di cawan dengan ucapan " dah kaya belum"

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by nama pun penipuan on 10th October 2018, 5:27 pm

Sebab dah la bodoh... sombong plak tu...bila xleh terima teguran... spam jek la terbaik...mcmlah spam ni bantu dia dpt duit dari skim ni... jadik hantu spam ada la

nama pun penipuan
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Alam on 10th October 2018, 4:37 pm

Pasal apa org masuk skim ni bodoh sombong tegur sikit marah....nasihat x nak dengar tambah lagi pelaburan tu...mangkuk betul lah....

Alam
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by fff on 10th October 2018, 4:03 pm

fff



















































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































fff
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Skimauta on 10th October 2018, 2:34 pm

Hehehe kesian kat ni leader ni yang dah baham duit org....tapi x mengapa...pada semua yang terkena buat report beramai ramai viralkan nama romi san skim ni....bagi no owner sekali bagi semua org tahu...kalau ada muka romi pun best gak....pantun dua kerat utk yang positif " romi ada ferarri.....kau tunggu lori"

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by bdbd on 10th October 2018, 2:16 pm

hanya follow skimauta......disitula akan ada spam....

bdbd
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by bsbdbxb on 10th October 2018, 2:14 pm

gg








































































































































































































































































































































































































bsbdbxb
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Skimauta on 10th October 2018, 1:59 pm

Siapa yang dah masuk skim ni minta pada leader dokumen kewangan atau any dokumen ....kami nak lihat sebelum tindakan susulan boleh dibuat....any fake dokumen dari romi dan kumpulannya boleh dibawa ke pengadilan...

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 23 1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum