PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 5 of 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Aku banker on 10th January 2019, 12:08 am

Lajunya nissan gtr nak caw, awak nak bukak account kt db dia ingt senang ke nak bukak account? Ingat senang ke duit nak masuk trillion dlam acc mcmtu je??????

Aku banker
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Menanti on 9th January 2019, 10:44 pm

Cptnya nissan gtr nak pegi..tgu la smpai bpip selesai...

Menanti
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Arjuna on 9th January 2019, 9:24 pm

Ush dikesali kerana setiap sesuatu itu telah tertulis oleh Sang Pencipta. Rezeki ini mmg sdh ada penama / pemiliknya. Syukran² (sticker senyum sampai ke telinga).

Arjuna
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Nissan Gtr on 9th January 2019, 9:10 pm

Pesanan akhir saya...kepada ahli yg bakal jadi jutawan melayu islam di malaysia ni tak kira lah dari Po mana,Leader mana,group mana..please jaga keselamatan diri anda kerana security berada di atas diri anda selepas ni..jangan suka suka kongsi info kepada org yg kita tidak kena dan siapa beliau biarpun duduk di satu bumbung Bpip ni...hati hati ya..jangan suka suka post duit dan kemewahan hidup selepas ni kerana org memerhati gaya hidup kita dan akan ambil kesempatan...jika anda ahli yg terpilih untuk buka akaun,please jgn share apa apa info jika mahu semua berjalan dengan lancar...dengar arahan dari pihak atasan..ingat,kita diperhatikan oleh Kdn dan SB...Assalamualaikum
Welcome everyone to the ship of Trillionaires ????..dalam masa yg sama kita berdoa kepada maha pencipta kita agar semua ahli yg terlibat sama ada atasan dan bawahan dilindungi oleh allah...ujian sentiasa akan ada bagi kita sebagai manusia...gunakanlah duit ini ke jalan allah dan sebaik mungkin sebagai org islam...biarlah apa org nak cakap kerana niat kita dan jalan kita allah yg tahu...akhir kata dari saya Nissan Gtr,selamat maju jaya dan kita jumpa Di singapore DB....saya memohon maaf andai selama saya berada dalam forum ini menyakitkan hati sesiapa..sama ada kenal atau tidak dan secara langsung atau tidak langsung,jika ada terkasar bahasa dan kata secara sedar atau tidak..saya memohon maaf dan saya doakan kita semua berjaya dan akan berjumpa lagi di masa akan datang dengan izin allah...terima kasih kepada owner Bpip serta Po leader dan rakan seperjuangan yg berjuang selama 12 tahun ini..allah sahaja mampu membalas nya...kepada rakan seperjuangan saya yg dalam forum ni...kita jumpa di garisan penamat international and back to malaysia...# Welcome Bpip real and jutawan 2019 dari Nissan Gtr...saya undur diri dahulu..asalamualaikum,kita akan merindui forum ini nanti...

Nissan Gtr
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Hey

Post by Menteri Planet Pluto on 9th January 2019, 5:02 pm

Selamat menuntut wang kepada smua yg terlibat . Guna dgn sebaiknya .

Menteri Planet Pluto
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Info rahsia...

Post by youngman on 9th January 2019, 8:59 am

Rasanya tak perlu nak komen apa2 sangat lagi dah. Nissan Gtr pun ada menjelaskan dalam entrynya. Bukan semua info Bpip boleh dikongsi. Keselamatan adalah sangat penting untuk di saat akhr ini. Berdiam diri adalah lebih baik sementara menunggu penamat gemilang seperti yang diidam2kan. Ahli dalam dana ini ada juga yang musang berbulu ayam. Ada yang niat menipu dan ada juga yang amik kesempatan. Itu pentingnya keselamatan diri di sini dan juga demi kejayaan Bpip dengan izin Allah.

Kita jumpa di penamat itu nanti tak berapa lama lagi. Mohon maaf jika ada terasa hati atas tulisan youngman selama berada di forum yang dikatakan forum negatif ini...ha...ha...ha...

youngman
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Dana bpip

Post by Velfire on 9th January 2019, 5:19 am

Moh kite ropup..sok dapat keta velfire

Velfire
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Nissan Gtr on 9th January 2019, 12:39 am

Setuju kata brotherhood and youngman...aku sependapat dengan kauorang...allah tak pernah salah alamat bagi rezeki dekat hamba dia...rezeki dekat sapa sapa allah boleh bagi...kita doakan hingga kita berjaya...org yg putus asa di saat akhir adalah manusia yg rugi...sahih,fakta...biar aku sahaja yg tahu...hehehe..mungkin org dalam ni pun dah tahu kesahihan...apa apa pun sesiapa yg terlibat dalam urusan Bpip ini di saat akhir...tlg jaga perkataan...penjenayah ada dalam selimut tau...nak berkongsi info hati hati...sebab kita tak tahu apa niat org...keselamatan skrg berada atas bahu kita...biar apa yg negatif nak cakap sebab diorang pun menunggu bahagian diorang juga walaupun caci maki dekat dato...leader dan yg positif pon kena maki...so kita sabar jaa...yg positif,kita jumpa di satu tempat nanti...yg mana tahu....diam kan...rahsia anda,keselamatan anda...ingat tu...walaupun dalam Telegram Bpip banyak yg menentang Bpip tapi tanpa izin allah,kejayaan mendahului mereka dan positif banyak berpihak pada kita...apa apa pun,see u bakal jutawan Bpip..jgn lupa siapa kita dan jaga agama islam kita dan semoga berjaya..hati hati dalam berkongsi info kepada pihak seperti lalang...# Kami jutawan Bpip berjaya,kami positif#kami tidak putus asa#kini kami di puncak#Anda bila lagi#bye bye ye ...hahahaha.....#Yg senang lagi allah nak bagi senang#Ni yg susah,lagi senang allah nk permudah kan...selamat beramah..

Nissan Gtr
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Arjuna on 8th January 2019, 10:31 pm

Beraninya tuduh orang sebagai penipu. Pasti ke... jangan sampai berbalik kpd diri sendiri. Setiap kata² yang terlontar tdk akan lenyap begitu sja. Tetap akan dituntut. Heheheh

Arjuna
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Solat hajat dapat duit?

Post by youngman on 8th January 2019, 4:28 pm

Bagus le kalau PO Brotherhood kata semua dah selesai dan minggu ni keluar duit. Jadi kita sama2 le tunggu..itupun  kalau nak tunggu le. Youngman dah kata minggu ni stamping dan tak ada urusan buka acc.. Lepas selesai stamping semalam tu yang PO bro. kata minggu ni keluar duit. Jadi dah betul le tu. Cuma youngman tak nak le keluar statement kata akan keluar duit. Nanti dikatakan sebagai janji manis hari Selasa sebelum masuk hari Rabu sahaja tak henti2 terutamanya kot berubah lagi hari keluar duit tu.  Kena cop sebagai penipu plak nanti....hi...hi...

Youngman seperti Shareholders lain masih bertahan menunggu hasil dana ini tetapi sudah pasti ada hadnya. Top up dan bayaran itu ini pun dah jadi sebahagian dari  rutin. Cuma gaya berfikir berkaitan dana ini sedikit berbeza berbanding mereka yang dikatakan negatif dalam forum ini. Itu terpulang kepada masing2 dengan pendapat berbeza yang wujud. Tak salah pun akibat dari penangguhan yang terlalu lama perjalanan dana ini utk diselesaikan yang menimbulkan pelbagai spekulasi dan cerita syak wasangka.    Bukan le taksub jauh sekali barua kepada pihak pengurusan yang berusaha untuk selesaikan agihan dana ini secepat yang boleh. Kesahihan dan maklumat berkaitan cerita dana ini pada pendapat peribadi Youngman adalah boleh dipercayai. Cuma terpulang pada kaca mata sendiri untuk melihat dari sudut masing2.

Youngman juga berharap solat hajat dan kata2 PO Brotherhood tu akan diperkenankan. Amin. Cuma buka acc.tu belum lagi melainkan ada arahan segera dari bank berkaitan....hi...hi...hi...

youngman
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Brotherhood on 8th January 2019, 1:08 pm

Yg youngman kata minggu nih stamping, yg tamak kata minggu nih buka akaun, PO aku semalam kata minta semua solat hajat minta minggu nih keluar duit sebab semua dah settle. Hahaha nak menipu pun cuba la bincang guna idea yg sama. Ni bercelaru habis. Tuh yg youngman suka tuh. Dah sah2 menipu pun dia suka lagi. Sabar yer youngman, kita akan kaya tak lama lagi. Tapi dgn usaha bekerja kita sendiri lah. Bukan dari dana yg tak wujud nih. Hahahahhaaha

Brotherhood
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Golok on 8th January 2019, 11:47 am

Lepas stamping nak buat apa Youngman. Nak bagi bag duit cash ke. Taksub betul Youngman ni. Siap boleh marah2 PO dan Keader lagi. Mmg la info tak akan sama kalau dah dana ni penipu. Esok Rabu tetap menjelma.

Golok
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Tahi dunia????

Post by Youngman on 8th January 2019, 11:00 am

Betul le tu. Mcm2 tahi dunia ada kat alam ni. Bijak Ali80 kita ni. Sekian, terima kasih.

Youngman
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Ali80 on 8th January 2019, 10:39 am

Jgn jd tahi dunia..sekian terima kasih

Ali80
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Buka akaun???

Post by Youngman on 8th January 2019, 10:25 am

Ghairah betul masing2 nk jd kaya noo.... Bgtau kat bpk En.Tamak tu minggu ni tiada urusan buka acc.kat mana2 bank pun. Hanya urusan stamping aje minggu ni.
Kacau betul le PO , Leader bpk En.Tamak ni. Ini baru le dikatakan janji manismu. Minggu lepas ada mak kata...minggu ni bpk pulak kata minggu ni buka akaun. Apa jenis PO le yg mereka dapat ni.

Youngman
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sabardanredha on 8th January 2019, 10:21 am

Betul tu serkap jarang...
sebagai anak kite doakan semoga Allah sentiasa lindungi ibu bapa kita dari perkara2 yang tidak baik....
wujud atau tidak perkara ni yg penting jgn smpi kite sbg anak jd perbalahan dan selisih faham dgn mereka ... mmg la org tue akan excited perkara2 mcm ni ... ade mase mmg mereka xkan bole terima nasihat kite...
Jadi nye kite doakan je la semoga ibubapa kite sentiasa dilindungi Allah... seandainya ade rezeki nye dlm dana ni alhamdulillah xmustahil sbg ibubapa pasti akan ade habuan utk anak2nya... tp jika sebaliknya berlaku jgn kite salahkan mereka malah kite terus beri sokongan dan nasihat supaya ape yg berlaku tidak akan berulang...
ape yg penting doa kite kpd mereka...

Sabardanredha
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Serkap jarang on 8th January 2019, 9:48 am

Sabarlah Encik Tamak...
Org tua tuan tgh taksub dan ditiup halunisasi kebendaan dunia ni.. yg penting tuan sebgai anak terus berbuat baik dan menjaga adab sopan ketika mereka masih ada.. nasihat dgn penuh berhemah tanpa menyakit hati mereka.. apa2 pun terjadi esok jgn gelak atau mempensendakan mereka tp peluklah mereka dan bisik ke telinga mereka dgn ucapan yg menenangkan hati mereka..

Serkap jarang
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Tamak on 8th January 2019, 3:16 am

Rabu mk bpk aku nk g bkk acc DB..haahaa katanya balik dia kaya..hahaa aku nk tgk kaya ke kayap... Pdn muka degil tknk dngr ckp ank..smpai snggup ckp kmi ni tk mmpu nk longgokkn duit kt dia..aku nk tgk dia dpt tk longgokkn duit atau longgok hutang...

Tamak
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Aku banker on 7th January 2019, 10:37 pm

Korang kalau leader mintak topup tu share ah kat sini. Aku nak tgk mak bf aku tu mintak aku duit untuk benda tu ke ataupun mmg dia nak pakai duit

Aku banker
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Ali80 on 7th January 2019, 9:25 am

Masih lg ada org berharap dana haram jadah nie..duit x wujud pon..yg telah ada top up sampai kiamat..tunggu la sampai kiamat,mati keras la nak

Ali80
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Arjuna on 7th January 2019, 6:30 am

Nampaknya soon forum ni ganti tajuk... forum gigit jari. Heheheh jgn marah

Arjuna
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by SolvenChua on 7th January 2019, 6:26 am

Kasi viral ini kes..dana ini adalah palsu..dan boleh menjadi kes penipuan..sila ambil tindakan sewajarnya anda semua. Terima kasih.

SolvenChua
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Brotherhood on 7th January 2019, 5:32 am

Aku rasa ignore jer youngman, nissan gtr semua tuh. Sekarang tiba masanya kita buka 1 page londeh kan semua dana2 penipu dalam malaysia nih. Macam mana page YHI Scammer dapat londehkan penipuan YHI/GDU. Kita tak nak ada lagi mangsa terbaru yang di tipu oleh diorang2 nih. Sasaran mereka makcik2, pakcik2 dan orang2 pertengahan. Jangan ada lagi orang melayu kita yang termakan umpan penipuan nih. Cukup2 lah mereka nih pergunakan kita untuk kepentingan dan keuntungan mereka sendiri. Sebarkan pada semua orang melayu supaya buka mata dan minda bahawasanya kita di tipu hingga ada yang bergolok gadai.

Brotherhood
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Entahla

Post by Rasanya? on 6th January 2019, 10:25 pm

Lgpun sini group negatif, biarlah org komen yg negatif.. BPIP pun mesti ada kaitan dgn SSAKIDZ tu kan? BPIP curi duit SSAKIDZ ke? Perkataan Barclay tu kan asalnya dari Tanah Melayu huhu..

Rasanya?
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Entahla

Post by Rasanya? on 6th January 2019, 10:19 pm

Yg tak menyumbang jgn sibuk komen, nnt youngman marah hahaha.. bajet tahunan negara pun baru 300B lebih, bg kerajaan join la.. 1 juta agaknya dpt berapa trilion, senang rakyat Malaysia nnt.

Rasanya?
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 5 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum