PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post new topic   Reply to topic

Page 5 of 29 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 29  Next

Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by TOPUP LAGI on 11th November 2018, 5:47 am

[10.10.18 18:20]

PLAN BANTUAN

*TERINGIN TERBANG ✈️ KE TURKEY.... BERSAMA PASANGAN.... ????????????????????*

*ATAU KE KOREA ???????????????? JEJU ISLAND TEMPAT ROMANTIK KN...*

*APA LAGI GRAB CEPAT PLAN BAWAH SUB LEADER YUSNI BINTI ATAN*

*BILA PENAT TRAVEL... JGN RISAU... DA SIAP TUKANG URUT KAT RUMAH* ????????????????

*NK PAYUNG BAPE??? BOLE PLIH NI... BYK PILIHAN...*

???? *RM25:*
???? *25K HC TOKEN*
???? *HANDFONE PILIHAN SENDIRI*
???? *BONUS RM50K*
???? *GINTEL (LIMIT RM10K)*

???? *RM50:*
???? *50K HC TOKEN*
???? *2pcs HANDFONE PILIHAN SENDIRI*
???? *BONUS RM100K*
✈️ *PAKEJ HONEYMOON KE KOREA*
???? *GINTEL (LIMIT RM10K)*

???? *RM100:*
???? *100K HC TOKEN*
???? *4PCS HANDFONE PILIHAN SENDIRI*
???? *BONUS RM200K*
✈️ *PAKEJ HONEYMOON KE TURKI*
???? *OSIM (LIMIT RM10K)*


Transfer Ke????????????????

NAZREEN AIDAH BINTI OTHMAN

*MBB*
*151044134968*

SIMA BINTI KESAEE

*CIMB*
*7069710586*

????????????????????????????????????????


*SILA KLIK LINK DIBAWAH UTK BERKENAN DIHATI KE TURKI DAN KOREA*????????????

TOPUP LAGI
Guest


Back to top Go down

SAMPAI BILA TAKKAN SUDAH

Post by Senang kena tipu on 11th November 2018, 1:11 am

Sudah2 la tuu .Benda menipu .Mcmana org bleh tetipu lgj nii

Senang kena tipu
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Topapian on 10th November 2018, 8:42 pm

putar2 lukman kutip topap.. duit konon masuk gudang..mta topap.. duit konon dari gudang ke bank.. mta topap.. stop topaping... mati la dia bersama rampos

Topapian
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by TOPUP LAGI on 10th November 2018, 7:44 pm

[10.11.18 19:39]

BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM
Assalammualaikum...

*INFO TERKINI BPIP*

Saya sebagai ketua (PO) dan pemegang amanah memaklumkan perkembangan terkini projek BPIP supaya semua SHAREHOLDER lebih faham..

Setelah beberapa sesi perbincangan dan mesyuarat yang telah di adakan antara DL dan pihak2 berwajib...
Rumusannya adalah isu KESELAMATAN.

Oleh itu, semua isi lori (CashBag/Hardcash) akan di hantar ke Deutsche Bank.
Ahli2 yg telah membayar IU, AMLA, AGREEMENT & MPFA akan buka AKAUN di Deutsche Bank. .........akan buat SI (Standing Instruction) untuk DB pindahkan jumlah ganjaran ahli2 ke dlm akaun masing2 setelah ........ membuka akaun.

Bayaran untuk buka akaun adalah saperti berikut:
1. PO/Leader RM3,800
2. Sub Leader RM2,000
3. Shareholder RM1,000
Mohon semua bersiap dgn RM tersebut kadar segera.
Kepada SH yang membantu ............ bayaran buka akaun RM3,800 ........... akan bantu SH tersebut bayaran buka akan RM2,000/RM1,000 tu.....
Kepada Sub Leader/Shareholder yang ada kemampuan untuk bayaran buka akaun masing2 nama ANDA akan di submit kepada pihak pengurusan DL.

Saperti biasa kepada SH yg ingin membantu ......
. boleh terus bank ke akaun CIMB, RHB & BSN resit bayaran terus pm kepada...........

SH yg bantu .......... akan buka akaun dahulu disusun mengikut FCFS selepas itu baru giliran Group by Group buka akaun.

????Date line yg bantu tokuban jam 12.00 tengahari hari Sabtu 10/11/2018

????Date line Sub Leader yg nak bayar RM2,000 jam 12.00 tengahari hari Ahad 11/11/2018

????Date Shareholders yg nak bayar RM1,000 jam 12.00 tengahari hari Ahad 11/11/2018

TOPUP LAGI
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Verano on 9th November 2018, 10:05 pm

Biase lah tu kalau x org x nak beli plan. Open plan cakap minggu depan pelepasan, minggu depan open lagi cakap minggu depan satu lg pelepasan. Benda gini dah lama dah tp org tak perasan. Aku smpai skrg tunggu refund tak juga masuk acc. Tempoh hr romi up info kata clear di 4 acc. Alasan ni dia dh guna dulu berapa kali dh tp ramai ahli masih angguk dan happy. Tak caya, alasan lepas ni dia akan kata declare lhdn. Ambik lg masa seminggu. Lpastu dia guna alasan tunggu confirmation code utk agihan serentak ke akaun 41 leader. Ni tunggu seminggu dua. Waktu ni dia akan kata 39 leader dh clear tapi 2 org ni ada Ctos/blacklist/ccris. Jd leder lain stuck sehingga dua org ni settle. Lepas je dia bgitau mcm tu, dia akan open plan portion lebih. Lpas je open plan, dia akan buat perjumpaan& taklimat.Ni byk ahli dh masak dh. Ingat tahun 2016???? Waktu ni Rampos kata duit dh ada dlm akaun atasan. Dia siap bersumpah jadi saksi kekayaan ni. Katanya agihan ke akar umbi tak akan melebihi bulan jun tahun tu tapi habok pun takdak smpai skrg. Siap buat majlis sujud syukur atas rumput tau. Lepastu kecoh cari siapa sebar video. Hikhikhk. Lepas bulan julai 2016, aku terus tak topup dh. Aku rsa byk yg ingat psal ni.

Ini skrip drama 2 tahun lepas. Kalau dia guna sekali je aku mungkin masih percaya. Tapi dia recycle benda sama. Masuk akal ke? Yg 2 org leader tu ctos blacklist bagai takkan setiap 3 kali setahun tak selesai? Hehehe. Rasanya setahun dua kali dia guna alasan ni, awal tahun & akhir tahun. Tengah tahun pun dia pernah guna bila hampir nak puasa. Aku smpai skrg tak tahu kebenaran dana ni. Nak kata menipu polis tak ambil tindakan. Nak kata wujud pun banyak kelentongnya.

Aku x salahkan leader@org atasan yg bekerja. Mereka pun sama mcm kita,berharap dan berteka teki. Mereka pun x ada jwpn utk ni. Doa je la Tuhan bagi "hint" utk kita nnti. Yg baru nak join, baik fikir bnyak kali. Umur aku dah nak masuk 32 dri umur 26 aku tunggu smpai la ni takda. Nama dana asyik tukar je. Pahtu pengurusan gaduh berpecah. Masing-masing nak up dana sendiri. Nak report pun pulis pening nak fikir.kihkih

Verano
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Philux on 9th November 2018, 8:13 pm

Kesiannyerrr pmrr smmg afwf sume ni
3 kali dah tunda janji berturut-turut
Bersiap sedia dgn kutipan baru ek
Janji minggu ni dah kabur...
Waktu kutip, hri2 info manis masuk siap voice lagi..
Waktu habis kutipan, ahli tanya info tapi apa kata leader? Dia kata "info tidak disalurkan hari2 yerr"..
Waktu kutipan boleh lak info hri2..
Waktu menunggu janji tak boleh pula bg info...
Tapi baguslerr.. kalau bg info pun idea sama je...
Pending account utama lerr.. akaun vvip lerr.. kod pengesahan lerr... keperluan pengurusan lerr apa lg? Hehehe
SELAMAT JALAN DERRR

Philux
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by ketagih top -up on 9th November 2018, 7:01 pm

top-up mmg  selalu dibuka dari masa ke semasa ,  x kira lah dana smmg , awff, bpip ke , top up pasti ada hampir setiap minggu atau bulan , semuanya bergerak secara underground melalui group whatsapp @ telegram.

ketagih top -up
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Topapian on 9th November 2018, 5:36 pm

Hah dah boleh report account bank yg kutip topap tu, kene beku sbb kutip deposit tanpa lesen, sumbat skali pemilik akaun tu dlm lokap.

Topapian
Guest


Back to top Go down

haha

Post by Romi kulop itam on 9th November 2018, 4:36 pm

Korang semua dh kena kencing..haha

Romi kulop itam
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by TOPUP LAGI on 9th November 2018, 4:12 pm

[09.11.18 14:28]

PLAN DANA BPIP UNDER DATO LOKMAN

???????? *PLAN HIBAH SPECIAL* ????????

*(For Muslim)*
???? *30/10/18*

By GROUP KERABU MAGGIE

*

???? *RM20 : 60B*
???? *RM50 : 200B*
???? *RM100 : 400B*
???? *RM200 : 900B*
???? *RM500 : 3T*
❤️ *RM1K : 6T*

????????????????????❤️????????????????????❤️
*Hibah Hibah Hibah Hibah Hibah Hibah Hibah Hibah Hibah Hibah Hibah Hibah Hibah Hibah*

Sub Leader : ???? *NOR* ????

Bank in ke ????????
*YUSNI BINTI ATAN*
*MBB : 112101806269*
*CIMB : 7613116315*


*GROUP KERABU MAGGIE*
Team :
No. :
*********************
NAMA :
NO IC :
NO HP :
MODAL :
IMBUHAN :
TARIKH TT :
MASA TT :
REF #

Bank Anda :
No Akaun :

????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Hantar resit anda di link bawah. Tulis nama dan IC dan *Plan Hibah Special* di resit anda ????????


????????????????????❤️????????????????????❤️

TOPUP LAGI
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by si topup on 9th November 2018, 11:22 am

ya..topup datang lagi..sang lokman nak mintak kita topup lagi..hujung minggu ni lokman nak makan angin pulak lepas puas sambut deepavali sambil bersuka ria dgn duit topup kita..jom kita topup lagi !!

si topup
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Topapian on 8th November 2018, 6:13 pm

youngman palat tu? dah berkerah xleh nak move on.

Topapian
Guest


Back to top Go down

Bertabahlah

Post by Tukang Tilik on 8th November 2018, 4:02 pm

Sape dulu cakap xpayah TOPUP dah?. Tunggu duit masuk je. Tggu lori gerak je. Lame dah die menghilang.????

Tukang Tilik
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Dol on 8th November 2018, 3:40 pm

Sabar....
23 nov ....

Dol
Guest


Back to top Go down

tanye jer

Post by anonymous7231 on 8th November 2018, 1:07 pm

Nak tanya duit dana ni bila nak dapat? dah lama dah tunggu ni. dah berjuta dah duit aku abis.

anonymous7231
Guest


Back to top Go down

Sabar..sabar

Post by CikNab on 7th November 2018, 4:34 am

Mmg x logik imbuhan yg dyorg nak bagi...dr awal dah was2
.tp leader2 gn subleader pandai pujuk rayu gn ayat 2 bajet muslim muslimah sejati..mana x cair para SH sekelian...berkali2 daa dyorg ckp dah keluar brg..tunggu pengagihan jer..tp pastu senyap
Sabar..sabar.
Sabar itu indah katanyerr..

Ayat penyedap

CikNab
Guest


Back to top Go down

Dana

Post by Atok on 7th November 2018, 2:48 am

Hj jasman memng dah meninggal...topup blm meninggal lagi..topup masih idup smpai hari kiamat

Atok
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Topapian on 4th November 2018, 10:47 am

Wslm Yati... topap masih blum ninggal.

Topapian
Guest


Back to top Go down

Status haji jasman

Post by Yati_world2018 on 4th November 2018, 2:49 am

Salam boleh tahu apekah status haji jasman ni? Katenye meninggal?

Yati_world2018
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by nama pun penipuan on 2nd November 2018, 3:14 pm


by Kacang Tanah on 2nd November 2018, 10:26 am
Mari mari topup insurans bulanan rm380k. Jangan lepaskan peluang yang ada. Awal bulan nih si lokman keling nak lah jugak gaji dia dari korang. HaHahahaha...... Yang positif masih nak kekal positif?????

P/s : rindu pulak dekat nissan gtr, sebah dan seangkatan dengannya. Mana diorang semua pergi? Masuk gua kah?

palat @ youngman... dah berkerak palat tu..

nama pun penipuan
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kacang Tanah on 2nd November 2018, 10:26 am

Mari mari topup insurans bulanan rm380k. Jangan lepaskan peluang yang ada. Awal bulan nih si lokman keling nak lah jugak gaji dia dari korang. HaHahahaha...... Yang positif masih nak kekal positif?????

P/s : rindu pulak dekat nissan gtr, sebah dan seangkatan dengannya. Mana diorang semua pergi? Masuk gua kah?

Kacang Tanah
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kacang Tanah on 2nd November 2018, 10:23 am

Mari mari topup insurans bulanan rm380k. Jangan lepaskan peluang yang ada. Awal bulan nih si lokman keling nak lah jugak gaji dia dari korang. HaHahahaha...... Yang positif masih nak kekal positif?????

P/s : rindu pulak dekat nissan gtr, sebah dan seangkatan dengannya. Mana diorang semua pergi? Masuk gua kah?

Kacang Tanah
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by TOPUP LAGI on 1st November 2018, 5:42 pm

[01.11.18 17:31]
Kutipan dah bermula

*Assalamualaikum n selamat petang semua*

*Dukacita tidak ada pegerakkan yg berlaku hari ini, kerana insuran bulanan perlu diselesaikn*

*Pihak insuran  meminta kita utk membyr RM500 bagi setiap 1 lori HC. Dan kita perlu menyelesaikan  1/3 dari jumlah lori2 yg ada iaitu sebnyk 186 buah lori. Jadi jumlah yg perlu dijelaskn ialah RM500 X 186 =  RM93K. Byran hendaklah selesai jam 4-5 petang ini.*

*Jika sekiranya gagal, urusan pergerakkan terpaksa tertunda ke minggu dpn. Untuk makluman, hari Isnin dn Selasa adalah cuti awam (Depavali) dan kita mungkin dibebankn dgn pelbagai kos2 lain.*

*Dari itu mohon semua utk segerakan jumlah byran insuran diselesaikan petang juga.*

TOPUP LAGI
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by cctv on 30th October 2018, 8:37 am

terfikir gak JPM sbg sebuah jabatan kerajaan apahal nak sakau sampai 250K , tu bkn tugas JPM kan ?? ni kira JPM dah buat salah ni kutip deposit haram boleh report kat BNM / SPRM.

cctv
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Topapian on 30th October 2018, 8:16 am

Ya topap datang lagi.. kali ni dari JPM (Jabatan Perangkaan Topap), guna plak kementerian hantam sajalah labu asalkan topap berjalan.

(iklan khidmat masyarakat)
worldofbuzz.com/this-scam-is-misusing-tun-m-bank-negara-finance-ministry-name-cheat

ayat minta topap pun lebih kurang
- tunggang agama bagi tacing2
- owner konon dpt halangan terbaru nak agih duit (padahal kebulor topap)
- bagi deadline singkat utk kutip topap (bukan main amaun yg diminta tiapkali topap)
- sasaran kat puak yg pecah ovari inzal dah kabur kena tunggang tacing sambil perasan dah nak kaya, dah malas nak produktif kat kehidupan skrg.. idup sambil lewa “habiskan beras org lain”.

sedarlah.. klu dilayan topap... gunung dari rata dah jadik kawah.. yg topap terus terkebil2 kene game.

Topapian
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 29 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 29  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum