PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post new topic   Reply to topic

Page 2 of 23 Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next

Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Skimauta on 10th October 2018, 1:06 pm

Dengar cerita romi dah pakai ferrari lagi x payah pakai lori dah...kau org teruskan usaha top up...kalau tak cukup top up lagi..boss nak beli jet pulak...utk urusan dana

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Skimauta on 10th October 2018, 1:01 pm

Hehehe bayar pakai lori..perghhh patut la jiran aku tgk lori hari2....tapi yang mai lori sampah ada la

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by nama pun penipuan on 10th October 2018, 12:49 pm



Ni cai positif yg kater ada topap


by Panas sejuk panas on 7th August 2018, 12:05 pm
Ye betul. memang ada topup utk cover duit penalti dan kita jugak dh dpt sponsor utk cover 100k. Dpt lah kurg beban. Kalau x kena cari duit lg byk. Skrg baki tinggal 50k.

Topup tu terserah nk sumbang berapa. Tapi group ak xde lah bagi 1k dpt 1 billion. Group lain ak xtau berapa portion leader korg janjikan. Group yg xde topup tu ak xtau. Maybe leader korg dh buat part dia atau ditugaskan buat keje lain ataupun leader korg x amek kesah. Yg ak tau sbb kena penalti dan kita masih lg xckup nk cover hutang tertunggak. So hari ini mmg group ak ada collect duit dan Kena settle hari ni sekali dgn final report & senarai penerima nk kena submit. Ak bg tau siap2 kt sni yg ak sendiri pun ada topup/sumbangan utk tolong takat mana mampu. Xde nk menjilat ke apa.

Berkenaan Duit mmg dh standby dlm lori tapi lori masih kat safe house. Xboleh gerak. Selagi xckup bayar hutang tertunggak. Xboleh bwk keluar duit tu. 1hari =40k. Transport yg digunakan mmg lori. Cara pickup duit tanya leader msing2. Ak xtau la leader korg janjikan apa. Papepun tanya lah leader masing2. Xsemua group sama.

Isu bayar wajib bayar RM 195/individu Ye mmg betul. Itu utk 3 document. Akuan terima, iu, amla. Siapa nama dia dh tersenarai, Mmg kna bayar rm195. So check la dgn leader nama korg ada x utk trima 3 document ni. 3 doc ni dpt time korg terima CB. Yg ni semua mmg kena bayar termasuk leader sendiri

Aku personally pun harap bnd ni settle cpt tu sbb ak dgn member group yg lain tolong cari duit. Kita ada 30 leader. Harap semua leader buat keje la. Kalau ada yg x amanah. Semua kena tggunng akibat. Antara salah satu sbb delay ialah ada leader yg masalah. Kita dh bayar, tp sebab ada yg tak amanah makan duit haram, kita yg kena tanggung. So ak paham knp ada yg marah bila kena collect duit. kalau xsettle mmg byk lah kena bayar lg. Duit ak pun dh byk hbis. Ak harap hasil berbuah. Kalau delay lg. Ak pun xtau nk ckp apa dah. Harap ni minggu terakhir la sbb kalau delay kali lah dgn 40k sehari.

by Panas sejuk panas on 7th August 2018, 10:42 am
Yang xnk dgr pencerahan tu terserah.
Apa yang aku tahu. Duit penalti tu dikenakan disebabkan kita gagal keluarkan duit dari safe house dalam masa tempoh yg ditetapkan. 1hari = 40k. Lagi lama delay lagi banyak kena penalti. Untuk update hari ni. Baki tinggal 50k tak cukup. Due date kena settle kan hari ni. Kalau tak khamis/jumaat xbole keluar. Kesan? Ak warning awal2. Delay lagi + kena penalti + duit kena collect. Hari ni jugak semua leader kena siapkan final report utk submit ptg ni dan semua leader kena submit final details ahli masing2 petang ni. Jadi ak nasihatkan korg cek la nama korg tersenarai ke tak. Ak risau leader korg letak nama dia je. Tak register nama korg sekali. paham dalam ni meroyan sebab asyik delay2. Korg mngamuk2 knp delay pastu collect lg duit. Apa yg ak ckp ni lah dia. Tak sempat duit nak cukup dah kena tambah penalti sbb gagal dlm tempoh ditetapkn. group ak mmg ada collect lg utk cover 50k hari ni. Semua leader di kerahkan utk cari duit utk cover baki hutang. Ni pun ak baru settle kn bayar beberapa k. Leader ak pun tlg bayar sekali takat mana kami mampu. Mana mampu ak tlg sbb ak pun nk settle bnd ni cpt. Korg tahu marah2 knp delay asyik2 kutip. Nak marah tu silakan hak korg sbb korg pun bayar. Tp korg kna igt la ada yg cari duit lebih utk cover org yg xbyr langsung. Yg xbayar yg memaki hamun sedap la kan tunggu je sambil maki hamun. Group lain kena tangggung cover duit yg kena songlap oleh leader corrupt. Elok2 bole dpt 90k. Ttbe lesap. Yg maki hamun ni cakap sng. Bukan kau yg buat keje. Bukan guna duit minyak kau ke hulu ke hilir settle bnd alah ni sampai balik 3 4 pagi meeting pasal bnd ni hari2. Balik rumah ank bini dh tdo. Ahli yg xbayar. Leader yg keluarkn duit tabung sendiri nk tlg cover. Tak tahu tu diam je. Ramai lg yg tgh tlg utk cpt kn proses ni spy rakyat marhaen yg xde attitude ni dpt duit yg dia nak. Sedap cakap makan duit haram. Org lain pun struggle nk hidup. Kpd yg ada belas kasihan tu. Kalau x mampu beri sumbangan. Doa kn yg baik2 spy urusan dipermudahkan. Salam selasa.



Ni cai positif yg kater tak ada topap

by youngman on 6th August 2018, 8:54 am
''//Youngman tu dah jadik palat sejak 1 ogos 2018. positif konon padahal nak perdaya org lain... yg teruk.. diri sendiri pun dia nak perdaya..malukan keturunan dia ya amat!''//

Youngman rasa Mat/Minah Nama Pun Penipuan ni adalah salah seorang Leader atau PO yang PANAS SEJUK PANAS maksudkan tu. Kutip duit tapi tak serah kat DL untuk urusan yang sepatutnya. Leader macam ni le yang bawa nama buruk pada DL. (Dah tentu youngman akan dianggap sbgai pencacai DL) Kutip duit haram hanya untuk kepentingan diri sendiri. Tapi kata DL suruh collect. SH di bawah Leader/PO macam ni nama confirm tak daftar dengan AMLA. Leader tu sorang aje yang daftar. Leader macam ni banyak yang DL dah tendang keluar.

Bila tau HC dah nak keluar mulalah buat cerita hikayat bagai. Tanya Leader masing2 samada nama anda daftar dengan AMLA atau tidak. Kalau tak daftar senang cerita macam kena tipu dengan Leader jgk le tu....ha...ha...ha...

Delay....youngman dah kata sebelum ni, urusan dengan penjaga tempat simpan duit di Tanah Melayu ni bukan mudah. Begitu juga dengan penjaga tempat simpan duit yang lain2 tu...hu...hu...hu...

by youngman on 7th August 2018, 5:05 pm
Nampaknya PANAS SEJUK PANAS dah terangkan sejelas2nya persoalan2 yang selalu diutarakan dlm posting di sini. Terpulang le kepada SH untuk menilainya dari sudut mana yang disukai dan puas hati atau tak. Youngman dah banyak kali bagitau urusan dengan Taukeh Tempat Simpan Duit di Tanah Melayu ni amat rumit dan penuh dengan urusan yang timbul secara tiba2 tanpa SOP. Itu antara masaah yang DL dan Leader2 hadapi. Ini bukanlah alasan semata2 tetapi itulah hakikatnya. Bukan sebarang orang yang mampu nak menghadapinya termasuk kos yang bukan hanya perlu bantuan SH tetapi dari duit poket DL sendiri. Ini adalah antara usaha untuk memastikan kejayaan dana ini yang kerap dikatakan sebagai tak sahih , menipu dan juga tak logik.

DL sendiri pun maklum akan masalah top up dari SH ni. Leader tak beramanah pun antara satu lagi masalah. Kutip duit tapi tak serah pada DL. Ada masanya DL akan guna dana sendiri atau rakan kepercayaan yang boleh dan nak membantu untuk mengelak dari menyusahkan SH.

Macam biasa ..standby aje untuk terima HC. Macam biasa juga, kepada yang dah tak boleh nak standby, rasa macam diri dah kena tipu, kena kencing dan lain2 tu anda boleh pi Balai Polis atau Bukit Aman untuk buat report Polis...kah...kah...kah...






ni cai positif yg ada rumusan bertauliah sendiri



by Nissan Gtr on 7th August 2018, 9:18 pm
1.Kenapa perlu simpan duit di gudang? 2.Ada ke kontena bawa duit? 3.Kenapa bank negara malaysia tak simpan duit semua tuw? 4.Kenapa kita ahli kena bayar duit storage/insurans?
5.kenapa duit storage/insurans perlu dibayar setiap hari/bulan?
6.kenapa tak hebohkan dana ni dekat semua org?
7.Dekat mana duit ni disimpan?

Soalan yg sering diajukan
1.Duit kena simpan dekat gudang sebab amaun terlalu banyak,dan keselamatan terjamin dan gudang bukan dekat kilang gula di perlis tapi gudang yg kita semua tak tahu di mana
2.Di luar negara or dalam malaysia,banyak dah lori kontena bawa jongkong emas,duit,barang barang berharga.mana ada pihak yg cerdik akan bagi tahu apa isi kandungan dalam kontena tersebut
3.Bank negara ada tempat simpanan tetapi apa jenis simpanan kita tak tahu,sama ada gudang atau sebagainya dan ia melibatkan keselamatan yg harus dirahsiakan seperti jawapan nombor 1
4.Sebab dana ni melibatkan rakyat dan tiada kena mengena dengan kerajaan.Lagipun kerajaan tidak tanggung semua kos dana ni dan sebab itu rakyat/ahli yg berminat boleh join dan hulurkan duit cover storage/insurans
5.Senang je,sama macam kereta,kita kena bayar tiap2 tahun insurans,duit dana yg banyak perlu cover insurans sebab takut apa apa jadi seperti kehilangan atau apa apa perkara tidak diingini berlaku dan duit storage juga diperlukan kerana duit dalam simpanan perlu dalam jagaan keselamatan yg baik
6.Apa yg aku tahu,dana ini kebanyakkan melayu dan kelainan pangkat dan darjat yg join,mungkin dah ada kouta yg ditetapkan oleh pihak pengurusan, "siapa cepat,dia dapat"
7.Dimana duit ada sekarang? Jawapan yg mudah untuk penyamun dan syaitan menyamun duit,so jawapan adalah rahsia

Walaupun ada yg kata scammer dan mahu buat laporan polis,teruskan..itu hak anda sebagai pengguna tetapi ingat,jangan sampai masuk jerat sendiri dan korek lubang sendiri..ada berapa ramai Po yg didaftar di bawah dato L yg sah dan ada yg Po Fake.."kerana nila setitik,rosak susu semua"..walapun ada yg tunggu bertahun tahun dan skrg sudah penghujung,bersabar dan berdoa..yg putus asa,up to you..tiada paksaan..yg positif,selamat datang ke rezeki allah yg melimpah,insyallah jutawan pada tahun 2018 akan muncul sebanyak 30 ribu org seperti mana dalam laporan akhbar luar negara yh diterbitkan,siapa yg baca paper luar negara,tahu lah..teruskan berdoa..insyallah dipermudahkan..ini pendapat hak aku..aku yakin rezeki allah

nama pun penipuan
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by nama pun penipuan on 10th October 2018, 12:27 pm


by Panas sejuk panas on 7th August 2018, 10:42 am
Yang xnk dgr pencerahan tu terserah.
Apa yang aku tahu. Duit penalti tu dikenakan disebabkan kita gagal keluarkan duit dari safe house dalam masa tempoh yg ditetapkan. 1hari = 40k. Lagi lama delay lagi banyak kena penalti. Untuk update hari ni. Baki tinggal 50k tak cukup. Due date kena settle kan hari ni. Kalau tak khamis/jumaat xbole keluar. Kesan? Ak warning awal2. Delay lagi + kena penalti + duit kena collect. Hari ni jugak semua leader kena siapkan final report utk submit ptg ni dan semua leader kena submit final details ahli masing2 petang ni. Jadi ak nasihatkan korg cek la nama korg tersenarai ke tak. Ak risau leader korg letak nama dia je. Tak register nama korg sekali. paham dalam ni meroyan sebab asyik delay2. Korg mngamuk2 knp delay pastu collect lg duit. Apa yg ak ckp ni lah dia. Tak sempat duit nak cukup dah kena tambah penalti sbb gagal dlm tempoh ditetapkn. group ak mmg ada collect lg utk cover 50k hari ni. Semua leader di kerahkan utk cari duit utk cover baki hutang. Ni pun ak baru settle kn bayar beberapa k. Leader ak pun tlg bayar sekali takat mana kami mampu. Mana mampu ak tlg sbb ak pun nk settle bnd ni cpt. Korg tahu marah2 knp delay asyik2 kutip. Nak marah tu silakan hak korg sbb korg pun bayar. Tp korg kna igt la ada yg cari duit lebih utk cover org yg xbyr langsung. Yg xbayar yg memaki hamun sedap la kan tunggu je sambil maki hamun. Group lain kena tangggung cover duit yg kena songlap oleh leader corrupt. Elok2 bole dpt 90k. Ttbe lesap. Yg maki hamun ni cakap sng. Bukan kau yg buat keje. Bukan guna duit minyak kau ke hulu ke hilir settle bnd alah ni sampai balik 3 4 pagi meeting pasal bnd ni hari2. Balik rumah ank bini dh tdo. Ahli yg xbayar. Leader yg keluarkn duit tabung sendiri nk tlg cover. Tak tahu tu diam je. Ramai lg yg tgh tlg utk cpt kn proses ni spy rakyat marhaen yg xde attitude ni dpt duit yg dia nak. Sedap cakap makan duit haram. Org lain pun struggle nk hidup. Kpd yg ada belas kasihan tu. Kalau x mampu beri sumbangan. Doa kn yg baik2 spy urusan dipermudahkan. Salam selasa.

dulu2..

nama pun penipuan
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Mari Topap on 10th October 2018, 9:40 am

senyap je sementara tgu kena minta topap? cai positif rilek jek... cemana ko kene blok plak Skimauta? yg buat spam tu xkene plak... ke ko yg g spam (jgn mare, gurau).. Very Happy

Mari Topap
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Skimauta on 10th October 2018, 12:51 am

Aku dah kena block dekat forum satu lagi sebab banyak bagi nasihat pasal si romi ni...dia dok pakai ferrari...yang mangkuk ni top up setiap bulan sebab nak jadi org kaya di muka bumi kalahkan firaun....kesian manusia.ni...

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Skimauta on 10th October 2018, 12:48 am

Kepada yang dah terkena kejar leader anda minta sekali dana anda dan keuntungan jika anda minta pada leader anda kalau x dapat kejar leader anda...nanti dia org lari atau buat2 tak tahu...buat report...itu hak anda

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Dunia sementara on 9th October 2018, 11:03 pm

Kena top up lagi?? Adoiiii jgn bagi lagi!

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Mari topap on 9th October 2018, 10:58 pm

Dana white... peserta putar roda... dpt duit
Dana jadah ni... peserta kene putar alam...topap duit

Mari topap
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Koner Mekgereger on 9th October 2018, 9:18 pm

Lanziouuu dana bpip..Dana white pun xde tipu aku mcm ni..hanat punya Lock Man..lanziouuuu pundek lu..fak yu madafaka..

Koner Mekgereger
Guest


Back to top Go down

Dana

Post by Arok on 9th October 2018, 8:43 pm

Big dana lanxauuuu...smua dana ni penipu...kutip duit org ribu2..bila nak dapatkan duit balik senyap ajer..barbi btoiiii

Arok
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Yelah tu on 9th October 2018, 9:33 am

Senyap je kat sini sejak post kat ROP tu plak aktif... lagi2 ada yg meroyan spam kat situ... nnt bila nak minta topap baru la ada bunyik kat sini.

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Dana

Post by Atok on 8th October 2018, 12:22 pm

Lori kat kawasan rumah atok udah sampei pkul 8pgi...uiiii banyaknyaaaa...berbillion2 bawaknya ...seram sejuk nengoknya tuhhh

Atok
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Pemandu Lori Sampah on 7th October 2018, 2:40 pm

Perhatian !!
Untuk makluman sh semua dijangka esok akan berlaku pergerakan lori.Jadi sama sama lah korang semua bersabar dengan ketibaan kami dan doakan kami semua selamat sampai ke destinasi yg telah ditetapkan.Semoga sh semua beroleh kejayaan yg di impikan selama ini..
Sekian terima kasih.

Pemandu Lori Sampah
Guest


Back to top Go down

wow

Post by orgcerdik on 6th October 2018, 9:05 pm

Dah mai dah...dah mai dah....skim tersungkur di pintu neraka...hangpa memang palat...

orgcerdik
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by jiwa74 on 6th October 2018, 6:55 pm

*ABAIKAN JIKA TAK MINAT BUKAN REZEKI ANDA LAGI*

*SAYA TIDAK MAMPU BAGI DUIT SETIAP HARI TAPI SAYA MAMPU BERI ANDA PELUANG DAPAT DUIT HARI-HARI*

*BDIG HIGH INVESTMENT INCOME*

Gandakan simpanan anda berkali-kali
[You must be registered and logged in to see this link.]

*A GLOBAL COMPANY ????*
*BDIG MASUK BERITA ????*
*DIIKTIRAF GRED A OLEH QUALYS ????*

*TIAP HARI* boleh WITHDRAW ✅
*TIDAK* perlu buat MENAJA ❌
*BUKAN* program simpan coin ❌
*TIDAK* perlu JUAL PRODUCT ❌


*JOIN* hari ini ✅
*SESUAI* untuk orang yang *BUSY*.

*INCOME SETIAP HARI* ✅
BOLEH MULA *MODAL SERENDAH*
10 USD / RM 45 ✅

_*MODAL USD10 @ RM45*_
1 hari = USD0.2
30 hari = USD15
90 hari = USD25
180 hari = USD51
270 hari = USD145
366 hari = USD374

_*MODAL USD 100 @ RM 450*_
1 hari = USD2.00
30 hari = USD241
90 hari = USD458
180 hari = USD1,103
270 hari = USD 2,701
366 hari = USD7,049

_*MODAL USD 500 @ RM 2,250*_
1 hari = USD10
30 hari = USD1,293
90 hari = USD2,356
180 hari = USD5,768
270 hari = USD14,101
366 hari = USD36,678

_*MODAL USD 1,000 @ RM4,500*_
1 hari = USD20.00
30 hari = USD2,605
90 hari = USD4,739
180 hari = USD11,586
270 hari = USD28,366
366 hari = USD73,726

*WITHDRAW* :
Boleh withdraw *SETIAP HARI*, 10usd ke atas.

*KALAU BERMINAT atau ADA SOALAN PM SAYA*
[You must be registered and logged in to see this link.]

▪️ *Trusted* dari Qualys SSL ????
▪️ *Maklumat HQ company* yg jelas ????
▪️ Opening HQ BDIG ASIA masuk News *Berita Tergempar* di Cambodia
▪️ *Modal RENDAH* ➡️ RM45.00
▪️ Income dibayar *SETIAP HARI* pada 1.00 AM ????????
▪️ *100% MONEYBACK* selepas 100 hari.
▪️ *Withdrawal* mudah, dlm masa 24 jam setiap hari ke Local Bank ????
▪️ Income dlm USD ????
▪️ *Mematuhi syariah* ????
▪️ Income dari *Top choice Investment in the world* - cryptocurrency. ????
▪️ *Tabletalk/Meeting setiap hari* di seluruh Malaysia ????
▪️ Boleh mula *TANPA modal* untuk lakukan networking (tiada istilah rugi) ☺️ dgn hanya register dan mendapat bonus 15% - 30% dlm USD
Note* special rate untuk FCS USD500 keatas*

*KALAU BERMINAT PM SAYA*
[You must be registered and logged in to see this link.]

jiwa74
Dato' Wira
Dato' Wira

Posts : 892
Join date : 29/09/2014
Age : 44
Location : Ampang City Complex

Back to top Go down

Bpip penipu

Post by PakLongLie on 6th October 2018, 6:17 pm

Mmg bangsat pelaburan Dana Bpip ni...

PakLongLie
Guest


Back to top Go down

Big Data Investment Group

Post by izzatfathi80 on 6th October 2018, 5:44 pm

BIG DATA INTERNATIONAL GROUP

BIG DATA NETWORK

PILIHLAH NILAI PAKEJ MODAL YANG ANDA MAMPU BUAT DAN LIHAT SENDIRI KEUNTUNGAN YANG ANDA DAPAT DALAM SETIAP HARI(pilihlah yang mana satu????????????)



*DETAIL MODAL DEPOSIT / SPLIT & WITHDRAW BDIG ????????* income pasif (tanpa penajaan)

*✅MODAL 10usd = rm45*
slps split dpt 20usd jarak masa layak withdraw atau reinvest adalah 50 hari.
*(profit sehari 0.20usd)*

*✅MODAL 20usd = rm90*
slps split dpt 40usd jarak masa layak withdraw atau reinvest adalah 25 hari.
*(profit sehari 0.40usd)*

*✅MODAL 30usd = rm135*
slps split dpt 60usd jarak masa layak withdraw atau reinvest adalah16 hari.
*(profit sehari 0.60usd)*

*✅MODAL 40usd = rm180*
slps split dpt 80usd jarak masa layak withdraw atau reinvest adalah 13 hari.
*(profit sehari 0.80usd)*

*✅MODAL 50usd = rm225*
slps split dpt 100usd jarak masa layak withdraw atau reinvest adalah 10 hari.
*(profit sehari 1.00usd)*

*✅MODAL 60usd = rm270*
slps split dpt 120usd jarak masa layak withdraw atau reinvest adalah 9 hari.
*(profit sehari 1.20usd)*

*✅MODAL 70usd = rm315*
slps split dpt 140usd jarak masa layak withdraw atau reinvest adalah 7 hari.
*(profit sehari 1.40usd)*

*✅MODAL 80usd = rm360*
slps split dpt 160usd jarak masa layak withdraw atau reinvest 6 hari.
*(profit sehari 1.60usd)*

*✅MODAL 90usd = rm405*
slps split dpt 180usd jarak masa layak withdraw atau reinvest adalah 6 hari.
*(profit sehari 1.80usd)*

*✅MODAL 100usd = rm450*
slps split dpt 200usd jarak masa layak withdraw atau reinvest adalah 5 hari.
*(profit sehari 2.00usd)*

*✅MODAL 200usd = rm900*
slps split dpt 400usd jarak masa layak withdraw atau reinvest 3 hari.
*(profit sehari 4.00usd)*

*✅MODAL 300usd = rm1350*
slps split dpt 600usd jarak masa layak withdraw atau reinvest adalah 2 hari.
*(profit sehari 6.00usd)*

*✅MODAL 400usd = rm1800*
slps split dpt 800usd jarak masa layak withdraw atau reinvest adalah 2 hari.
*(profit sehari 8.00usd)*

*✅MODAL 500usd = rm2250*
slps split dpt 1000usd jarak masa layak withdraw atau reinvest adalah 1 hari.
*(profit sehari 10.00usd)*

*✅MODAL 600usd = rm2700*
slps split dpt 1200usd jarak masa layak withdraw atau reinvest adalah 1 hari.
*(profit sehari 12.00usd)*

*✅MODAL 700usd = rm3150*
slps split dpt 1400usd jarak masa layak withdraw atau reinvest adalah 1 hari.
*(profit sehari 14.00usd)*

*✅MODAL 800usd = rm3600*
slps split dpt 1600usd jarak masa layak withdraw atau reinvest adalah 1 hari.
*(profit sehari 16.00usd)*

*✅MODAL 900usd = rm4050*
slps split dpt 1800usd jarak masa layak withdraw atau reinvest adalah 1 hari.
*(profit sehari 18.00usd)*

*✅MODAL 1000usd = rm4500*
slps split dpt 2000usd
jarak masa layak withdraw atau reinvest adalah 1 hari.
*(profit sehari 20.00usd)*

*SETIAP HARI DIBAYAR PROFIT BIGDATA INTERNATIONAL GROUPS*
*#REISGROUP????????*
*INGIN NIKMATI GAJI BULANAN TANPA HENTI‼️Mula simpan di BDIG, Nikmati Gaji anda Sekarang‼️*
*BAGAIMANA‼️*
*Tips: Setkan berapa gaji bulanan anda inginkan, mula SIMPAN DAN KUMPUL FCS anda sehingga capai TARGET*
????????????????????????
*Jika FCS = 2000usd*
Daily 20usd
Top up 10usd /day
Simpan 10usd / day
10usdx30hari = 300usdx rm3.8= *RM1,140 sebulan*

*Jika FCS = 4000usd*
Daily 40usd
Top up 20usd /day
Simpan 20usd / day
20usdx30hari = 600usdx rm3.8= *RM2,280 sebulan*

*Jika FCS = 6000usd*
Daily 60usd
Top up 30usd /day
Simpan 30usd / day
30usdx30hari = 900usdx rm3.8= *RM3,420 sebulan*

*Jika FCS = 8000usd*
Daily 80usd
Top up 40usd /day
Simpan 40usd / day
40usdx30hari = 1200usdx rm3.8= *RM4,560sebulan*

*Jika FCS = 10,000usd*
Daily 100usd
Top up 50usd /day
Simpan 50usd / day
50usdx30hari = 1500usdx rm3.8= *RM5,700sebulan*

*Jika FCS = 20,000usd*
Daily 200usd
Top up 100usd /day
Simpan 100usd / day
100usdx30hari = 3000usdx rm3.8= *RM11,400sebulan*

????????????????????????????➡️????????????????????????????
*Cukup tak gaji tersebut‼️nk lebih..simpanlah dulu FCS byk2 kan*
Mereka yg dh capai target FCS, mulalah menuai hasil anda..gaji ke 2 tiap2 bulan mulai sekarang TANPA henti‼️‼️
*Ok ke OK*
Salam Jutawan dari *Admin MastericoEmpire*
*PENERANGAN*

✳️ Dalam sistem bdigroups...hanya ada
WALLET FINANCIAL COIN & WALLET FINANCIAL COIN SAVING

✳️Bila topup nilai akan masuk dalam akaun FINANCIAL COIN *[ini wallet kita]*

✳️Bila kita reinvest/gandakan nilai tadi akan masuk ke FINANCIAL COIN SAVING.

✳️[Dalam FINANCIAL COIN SAVING..barulah nilai 1% sehari dihantar balik ke FINANCIAL COIN.

✳️ [Apabila cukup 10 usd
Kita blah buat 2 perkara iaitu REINVEST/WITHDRAW
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
*SPLITTING*

Jika modal asal *100usd* apabila masuk dalam FINANCIAL SAVING di gandakan menjadi *200usd*...dari 200usd akan di tendang ke FINANCIAL COIN sebanyak 1% setiap hari selama *100 hari*...setiap 5 hari dlm Financial akan ada lbh kurang *10usd*...blh untuk wd, tranfer ke ahli baru atau topup balik ke Financial coin.

*FC???? *FINANCIAL COIN*
*FCS???? *FINANCIAL COIN SAVING*
**Bg yg br join perhatikan acc anda dibhgian *commission,fc&fcs*
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
*DAILY PROFIT 1%*

✳️Contoh :

Jika modal anda bermula dr *200usd* [1%sehari dpt 2usd]...5hari kumpul anda akn dpt 10usd..boleh reinvest/withdrawal..jika anda reinvest 10usd akn berganda/split mnjadikn *20usd*....jadi bila 200 tolak 1%...tinggal 198 dlm financial coin saving...
Profit akn dicmprkan dlm financial coin....dn begitulah seterusnya..

Dlm big data,wlpn berapapn modal anda profit ttp 1%...1day kita letak modal anda sudah mndapat 1x ganda dr modal anda...selepas mndapat gandaan anda akn menerima profit 1% NON STOP...

*SEMAKIN BESAR MODAL,DG 1% MAKA PROFIT ANDA SEMAKIN BESAR*
✳️ *Jika anda memilih INCOME PASIF..anda hnya perlu REINVEST keuntungan TANPA keluarkn POKET MONEY*

✳️ *Jika anda memilih utk menjadi Networks/sharing peluang terimalh bonus2 Networking BIG DATA yg sgt2 lumayan*????

Andah sudah jelas ttg penerangan BIG DATA?
*MUDAHKAN*????????
What's app saya jika ingin mengubah hidup anda.
0193065009

*BIGDATA,BIGINCOME*
_*PELUANG INI TERBUKA KPD SEMUA YG SEDANG MNCARI SIDE INCOME????*_

izzatfathi80
Guest


Back to top Go down

haramjadah

Post by orgcerdik on 6th October 2018, 2:41 pm

Bank of israel terkejut beruk makyeh tgok kehebatan dana nih....perrghhh cayalh kt hangpa yg join nih...hahaha

orgcerdik
Guest


Back to top Go down

penipu kecil dan besar

Post by dana penipu besar on 6th October 2018, 12:55 am

tak perlu nak explain... dh memng terang2 dana bangang ni penipu... tiap2 bulan ade je plan atau topop baru.. duit keluar beribu... masuknya taik idong pon tkde... mcm2 plan bukak akhir bulan.... pastu siap kte tolonglah support.. law spe yg bnyk topop akan di beri hadiah misteri seperti kereta velfire.. kunci emas.. 50k.. dalam masa terdekat.. ayah die lah!!! kuat menipu nak suruh org topop.. pastu senyap.. ape punye bangang org mcm nie...

dana penipu besar
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by HampasBelaka on 5th October 2018, 7:41 pm

youngman, nissangtr, senah & ahli2 positip seangkatan dengannya....kauorg ada di mana? duit x dapat lagi tapi topup tetap berjalan, bukannya ckit tp beratus ribu, wtf? ley tolong xplain? no sarcasm please

HampasBelaka
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by tun meja on 5th October 2018, 5:03 am

klu dana ni betul kenapa masih ramai yang belum kaya lagi dari dana ni dan masih kena tambah nilai.

tun meja
Guest


Back to top Go down

Makcik kayo

Post by Tun teja on 4th October 2018, 11:28 pm

Kalau dana ni tipu..knp ramai x buat report..ke masih terpukau dgn plan2 yg blh jadikan masing2 billionaire

Tun teja
Guest


Back to top Go down

hahaha

Post by orgcerdik on 3rd October 2018, 8:56 am

Heran aku...dah nk hampir skeeetttt lg nk kaya pun buat overtime...hahahaha mampuih nk mngaku kena tipu dgn dana melantun2 bodo nih hahahahaha

orgcerdik
Guest


Back to top Go down

Dana

Post by Atok on 3rd October 2018, 6:16 am

Hari ini ada colection lgi...bayar lah cepat 1k/300b
Hahhahahha

Atok
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 23 Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum