PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post new topic   Reply to topic

Page 20 of 29 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29  Next

Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Mengharap on 9th August 2018, 12:59 pm

Dalam kata dok maki2 kata tipu kata scam.dlm msa sama dok hrp info positif.lawak lawak.ingt da report bwk ktua polis bkit aman mai trun pi angkut DL paria tu.hahaha.sapa yg paria ni dey?

#gurauanTengahHari

Mengharap
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Mencari Logik on 9th August 2018, 12:52 pm

Wahai Scammer sejati, dorg pun bukan ada info pasal lori dah gerak ke belum..dorg ni selalu bg info bayangan tapi x meyakinkan..kona2..down2 kan org2 yg x sekapal dgn dorg.

Mencari Logik
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Scammer sejati on 9th August 2018, 12:46 pm

Nissan GTR dgn Youngman apa cerita?? Senyap je ni....lori gerak x hari ni?? Jgn main ckp je... Kang aku panggil rani kulop buat report nnti ....

Scammer sejati
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Scammer sejati on 9th August 2018, 12:44 pm

Nissan GTR dgn Youngman apa cerita?? Senyap je ni....lori gerak x hari ni?? Jgn main ckp je... Kang aku panggil rani kulop buat report nnti ....

Scammer sejati
Guest


Back to top Go down

Lalalala

Post by Setia Menunggu on 9th August 2018, 12:19 pm

Masih setia menunggu...insyaallah kalo ada rezeki x kemana...

Setia Menunggu
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by KacangHantu on 9th August 2018, 11:19 am

Yennadeyyyy tambi...... apa celita progres ini ari macha...

KacangHantu
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Lori hantu on 9th August 2018, 10:59 am

Hantu ...punye tambi....

Lori hantu
Guest


Back to top Go down

Iya keer..?

Post by Kucing123 on 8th August 2018, 9:39 pm

Arinie forum suam suam kuku.Yongman,nisangtr,senah Ade info ke...

Lori...oh Lori... Very Happy Very Happy

Kucing123
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Scammer sejati on 8th August 2018, 5:36 pm

Kenapa sedih ni lori hantu....?? Dah tersontot ke ???

Scammer sejati
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kepala kau on 8th August 2018, 5:14 pm

4 tahun menunggu.... Sedihhh...

Kepala kau
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Lori hantu on 8th August 2018, 4:33 pm

Melopong lagi....

Lori hantu
Guest


Back to top Go down

ya...

Post by Duit12 on 8th August 2018, 3:13 pm

LA...LA..LA..LA..LA..

Duit12
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by HampasBelaka on 8th August 2018, 2:17 pm

sekarang sudah sampai mana hala tuju BPIP? sudah selesai @ kutip mengutip lagi?

HampasBelaka
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by penggodam on 8th August 2018, 1:54 pm

lklhjklhkjbkjbhghj
avatar
penggodam
Warga Baru

Posts : 11
Join date : 30/07/2018

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by penggodam on 8th August 2018, 1:36 pm

mengharap benda yang teda pasti beginilah keaadaan nya
avatar
penggodam
Warga Baru

Posts : 11
Join date : 30/07/2018

Back to top Go down

Ada bran?

Post by Jutawan Segera on 8th August 2018, 11:49 am

Jutawan segera biznes apaa...??? Sy nk join boleh??
~ Xboleh. Kena positif mcm dorg boleh la.

Apesal xboleh buat loan?. Yakin dapat kannnn?. Apesal Korg xyakin plak. Kalau jutawan segera buan loan sejuta dapat berbillion nanti boleh cover lagi. Pelaburan tu namanya. Awatttt? Hg pa xyakin lori mai depan rumah?.

#dalampositifpastiadaraguragu

Jutawan Segera
Guest


Back to top Go down

ya ke tipu????

Post by Lalalalalala on 8th August 2018, 10:07 am

kalau da dapat duit jangan bising2.Senyap aja dan jaga keselamatan diri dan keluarga.

Lalalalalala
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by nama pun penipuan on 8th August 2018, 9:11 am


by youngman Today at 8:44 am
Jutawan Segera ni pun satu laa. Ada ke nak jadi jutawan buat loan. Tak pernah dibuat orang begitu. Ajaran sesat betul.

Sudah diberi penerangan panjang lebar masih dikatakan menipu. Dirahsiakan segala penerangan pun dikatakan pembohong, scammer dan lain2 istilah lagi.
Ikut korang le nak fikir apa dan macamana. Rasanya korang le SH yang dapat Leader menipu dan khianat tu sampai SH pun tak tau maklumat apa2 pun.

Nama Pun Penipuan tu lagi le hebat. Semua orang tak betul, meroyan , palat. Maklumat dia aje yang betul. Maklumat orang lain hampas belaka. Padahal dengan Leader dia sendiri pun ada masalah nak dapatkan maklumat. Leader dia yang ada masalah atau Dia sendiri yang ada masalah tu....ha...ha...ha... Ikut suka hati hang le LABUUUUUU.....

Kepada Redha Allah dan lain2 yang bersifat neutral, teruskan berdoa supaya apa yang kita nantikan akan terzahir dengan secepat yang mungkin. Urusan sudah hampir selesai hanya untuk makluman kepada SH yang berdaftar sahaja. Yang tak join tu atau join tapi kena tipu dengan Leader faham2 aje le ye....kah...kah...kah...

xpyh nak petik aku palat ooiii..aku mana pernah share info... aku kutip info korg ada ler. bila masa aku ada bagi maklumat yang korg xtahu kat sini?.bukan mcm ko bajet bebagus tp rahsia ko xleh nak share..motif ko? mcm pancing topapian je. baca, hadam dan faham post2 aku sblm ni... yg pegi baca dengan emo.. lantak la... ko pun dah ditauliahkan.. baru sebjik kepositifan ntah apa2 kona2 ko tu.. sabar ya.. cukup 31 Disember 2018 mcm ada pentauliahan baru.. lori pon pon..

Ni aku kasik modal utk idea nak minta topap plak... lagi selangkah kita nak berjaya, syabas kepada semua ahli, kejayaan pasti milik kita, bagi merealisasikan setiap ahli dikehendaki untuk memilih warna... ya warna lori yang edar HC nanti..warna hijau 5sen utk RM5Bil, warna oren 10sen utk RM5Bil, warna lain juta2 lemon utk RM500Bil..

post dari Mencari Logik yg bawah ni xleh blah

Notakaki : Apa kebangangnya semua lori sumbat masuk dalam safe house? simpan la 1-2 lori kat blkg rumah ke, dalam longkang ke, paling tidak adalah 10-20 juta... boleh cover duit penalti kan..nak juga minta sumbangan dari marhaen.

nama pun penipuan
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Insan Insani on 8th August 2018, 9:05 am

AHLI LAMA YANG DAH LENGKAP SEMUA DOKUMEN WAJIB AKAN TERIMA DAHULU...
AHLI BARU TUNGGU PROSES 6 BULAN..
MINTAK LAH ADVANCE KAT LEADER BUAT DUIT JAJAN SEMENTARA TUNGGU DIPANGGIL PULAK..

LA...LA..LA..LA..LA..

#dahreadykenakjadijutawan
#janganlupapadayangmemerlukan

Insan Insani
Warga Baru

Posts : 10
Join date : 10/04/2018

Back to top Go down

Tunggu lagi ke??

Post by youngman on 8th August 2018, 8:44 am

Jutawan Segera ni pun satu laa. Ada ke nak jadi jutawan buat loan. Tak pernah dibuat orang begitu. Ajaran sesat betul.

Sudah diberi penerangan panjang lebar masih dikatakan menipu. Dirahsiakan segala penerangan pun dikatakan pembohong, scammer dan lain2 istilah lagi.
Ikut korang le nak fikir apa dan macamana. Rasanya korang le SH yang dapat Leader menipu dan khianat tu sampai SH pun tak tau maklumat apa2 pun.

Nama Pun Penipuan tu lagi le hebat. Semua orang tak betul, meroyan , palat. Maklumat dia aje yang betul. Maklumat orang lain hampas belaka. Padahal dengan Leader dia sendiri pun ada masalah nak dapatkan maklumat. Leader dia yang ada masalah atau Dia sendiri yang ada masalah tu....ha...ha...ha... Ikut suka hati hang le LABUUUUUU.....

Kepada Redha Allah dan lain2 yang bersifat neutral, teruskan berdoa supaya apa yang kita nantikan akan terzahir dengan secepat yang mungkin. Urusan sudah hampir selesai hanya untuk makluman kepada SH yang berdaftar sahaja. Yang tak join tu atau join tapi kena tipu dengan Leader faham2 aje le ye....kah...kah...kah...

youngman
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Lori hantu on 8th August 2018, 8:10 am

Lorry dah panas enjin ..pagi ni kene krluar jugakkk....ayoo ayooo ayooo mane nau pigi...

Lori hantu
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Nissan Gtr on 8th August 2018, 5:35 am

Nak berjaya kena usaha,sebab tu dalam Bpip ni yg positif semua usaha untuk menjayakan dana,yg tak payah usaha adalah buat Loan dekat bank dan tambah hutang dan lepas tu tak bayar dan menyusahkan diri buat apa..lepas tu diistiharkan manusia paling miskin..adanya dana Bpip ni,dapat selesaikan semua masalah dan tak payah hidup hutang..mati tergantung tak masuk syurga buat apa..nasib aku dapat leader yg bagus..yg meroyan ni,leader kau org masalah lah..pandai2 kau org lah...kalau perangai kau org mcm tu,memang patutlah dapat leader yg sama perangai dgn kau org..apa salahnya..yg positif tahniah dan kita doakan..doa dkt allah dipermudahkan..dilindungi oleh syaitan fake yg banyak skrg ni..sihatkan semua yg terlibat...#salam subuh,terasa ambil semua simpan rebus minum,lepas minum hisap rokok sebatang,lepas tu solat taubat buang..

Nissan Gtr
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Scammer sejati on 8th August 2018, 3:31 am

Jutawan segera biznes apaa...??? Sy nk join boleh??

Scammer sejati
Guest


Back to top Go down

Sudah sudah

Post by Jutawan Segera on 8th August 2018, 2:58 am

Panjang lebar penerangan die.. lagi banyak penerangan lagi terserlah penipuan.
Penerangan panjang lebar ni biasa untuk tarik penopup baru. Bagi yg lama kita rasa suatu yang kelakar.. kahkah. Jom pakat buat loan.. kita kasi cepat jadi jutawan segera.. boleh masuk dalam senarai terkaya di Malaysia.. kahkah. Bagi yang tiba2 jadi Pak lebai udah2 la nak bermadah mcm ustat.. korg pon dgr cerita dari leader dan kawan2 belagak positif.. kahkah

#nakkayakenausaha
#janganmalasnakkerja


Jutawan Segera
Guest


Back to top Go down

Betulka

Post by Insan2018 on 7th August 2018, 11:47 pm

Ya Allah dana ni benar atau tak????amin

Insan2018
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 20 of 29 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum