PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 3 of 40 Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next

Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Cikgu on 11th January 2019, 11:24 pm

Mengapa mudah tertipu. Benda tak ada pun. Tak faham betul orang melayu ni. Semoga dilaknat Allah orang2 yg menipu orang2 tua yg tak tahu apa2.

Cikgu
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Orang Kampung on 11th January 2019, 9:51 pm

Dah bungkus BPIP angkara PO tamak haloba



Orang Kampung
Warga Baru

Posts : 26
Join date : 13/03/2018

Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty frm news papr

Post by jamal reply on 11th January 2019, 9:31 pm

boleh jad fitnah. kita perlu selidiki berita sebelum membuat andaian

jamal reply
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty provide new

Post by Ramle 61 on 11th January 2019, 9:27 pm

Kalau begini susah memberi jawapan

Ramle 61
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty mana

Post by 1997 on 11th January 2019, 9:24 pm

Mana satu lurus dan mana satu salah, mana berita yang hendak di dengar... ini susah memberi kesimpulan dan tidak dapat mmberi gmbaran tepat. Boleh berita fitnah dan salah

1997
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty Yang mana satu benar dan tidak benar ?

Post by Seamas on 11th January 2019, 9:20 pm

siapa cakap benar ? siapa cakap tidak benar ni ? mana satu yang lurus,  Kalau begini susah memberi jawapan

Seamas
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Aku banker on 11th January 2019, 9:18 pm

Hai dana keling, good job!!! Aku pun ada terpikir nak suruh bf aku tu bawak mak dia pi bnm. Tp aku tkthu sngt mak dia punya tu mcmne bg doc ke apa ke. Yg aku tahu dia join bpip khanzanah melayu dah berthun dia join. Anak2 dia pun tk tahu dia join benda ni smpai laaa mak dia mintak aku pinjam duit 2k hahaha aku tny la untuk apa semua aku trus google baru la nampak forum ni

Aku banker
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Terakol on 11th January 2019, 9:14 pm

Saya sependapat dgn Ali80

Terakol
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Ali80 on 11th January 2019, 7:02 pm

Yg mana positif sgt tu,air mata la jawab dia..kena tipu dgn dana nie..sebab yg x boleh terima hakikat tu sebab labur byk,ada downline sama,nak ckp kena tipu,mau x mengamuk downline2 kat bwh tu..jd terpaksa la menipu sampai bila2..mungkin downline2 yg bwh tu x ada mata,telinga dan bdoh sama..tu yg JD mcm lembu tu..ikut je..

Ali80
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Brotherhood on 11th January 2019, 6:57 pm

Nissan gtr manusia paling palat sekali dengan youngman. Tak payah bongkak bro. Benda dah terang2 palsu, scammer. Sebab tuh aku minta refund. Berapa tahun aku dalam bpip nih? Semua ayat recycle yang korang guna. Tak payah ucap selamat kat aku bro. Patut kau bukak mata kau sikit, kau melayu yang jadi taik palat menipu melayu. Patut kau rasa bersalah dgn bangsa kau sendiri. Malu la bro kita kena tipu dgn bangsa lain yang mengaku islam. Kau bukan main angkat lukman, kau tengok apa lukman and the geng buat? Kau baca info dari sorang komentar dekat sini yang baru bawak bapak dia check DB dengan BNM. Semua org tau dekat BNM tak pernah wujud dana2 nih. Apa kau nak cakap sekarang palat? Selamat cabut rumput yer palat2 positif

Brotherhood
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Nissan Gtr on 11th January 2019, 5:08 pm

Kepada Bro brotherhood,tak payah tunggu 5/6 bulan Nissan Gtr and Youngman masuk balik,bila bila ja boleh masuk..kami sibuk dengan kerja hakiki...tak macam kau,netizen 24 jam goyang kaki..hehehe...rezeki allah punya...bila bila dia boleh bagi...hak allah...bukan manusia..kita pun dijadikan dari air mani...lagi nak bising...apa kau cakap memang betul brotherhood...aku sokong lah...kalau kau jadi Pm ke 10 akhir zaman pun aku sokong lah...hahahaha....janji duit aku labur,tak kacau satu sen pun duit orang...telur sapa sapa pun tak kacau...so selamat jadi jutawan ya bro...nanti kalau dah dapat,jangan lupa up dalam forum ni...ibarat ludah jilat balik.....bye bye bye.....love u...hahahahaha

Nissan Gtr
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Tangguh lagi on 11th January 2019, 12:57 pm

personToday at 12:33 pm
by dana keling
pengalaman aku yang handle bapak aku yg trlampau positif pasal dana ni. ckp ank mmg xdgr dh. dia ikut ckp leader je. bla dh kerap sgt turun kl dgn janji manis yg mcm2 alih2 blik xdpt ape pon. siap kena topup lg. byr seribu utk no pin la byr duit waris la. kena stamping la. sblm new yr turun konon nk bukak acc DB. alih2 xjd la isnin tu sb leader gtau xblh bukak acc sb duit byk sgt. allahhu...tuhan sy yg tahu perasaan kmi adik bradik. rsa nk pi sula ja leader ngn lukman tu. so katanya rabu plak nk bukak acc db. bapak aku dh semangt prepare duit nk bg kt leader konon duit juta2 bilion2 tu dh nk masuk. tgu ari rabu leader leader gtau lokman ngn po2 tgh berurusan dekt db pasal dana ni. so tanpa buang masa kmi angkut bapak pi DB sndri bia dia dgr dr pegawai yg explain. bwk la dokumen yg ada. surat yg xde letter head ofc xde alamat ngn no fon ofc. pegawai pon gelak tgk surat tu. helloo lokman keling!!! pegawai tu siap ckp depa xpenah berurusan dgn BPIP ni! nk bukak acc pon xperlu waris la no pin la stamping bagai! Ni korperat punya bank! so personal mmg xblh bukak acc kt sini! nk menipu apa konon tgu Po bukak acc pastu SH pulak! nk naik dlm bank pon xblh. tu pon jumpa pegawai kt lobby saja! hang sembang konon lokman pi bank 930 mlm. haktuihh la! nma lokman dia pon xkenai!! pegawai tu siap ckp rmai yg dtg tanya pasal dana ni dan mmg sah2 xdak pon! nk bukak acc tak mcm korang dok gebang la konon sush la nk krismas la nk cuti la nk pi bulan la! dan bapak aku still dok caya kt leader lg. adeeiii sedih tol la..dan part yg kelakar bla pegawai tu dh abis explain elok plak leader call gtau ari rabu xjd bukak acc sb kena topup lg utk stamping. nmpk kan penipuan yg maha firaun! bapak aku plak dh jd 50-50 nk caye ke tak so kmi bwk terus pi bank negara. dlm info dh ckp ngn konon dana ni telah melepasi piawaian ketat BNM. kt bnm bru bapak aku cam trpaksa terima yg dana ni mmg menipu. pegawai tu dh explain mcm2 jenis scamer ni buat dana guna nma bnm dn BPIP ni mmg sah2 menipu org melayu. stop2 je la dok topup2 yg xabis2 tu. klu betol la ada duit trilion2 ni dh sah2 xdak bank kt mesia ni sb suma dh kaya. so mna parents korang yg still positif pasal dana ni amik la cuti bwk depa pi DB ngn BNM sndri. mmg ayt2 yg depa guna tu buat org2 tua pecaya bulat2. aku harap bapak aku tebuka hati nk buat report polis ja skang ni.

korang kena goolge pasal lokman ni. 2016 dia ngn geng2 dia dh kena tangkp pon tp lepas sb ikat jamin. dh masuk paper pon. bila dh kena tangkp depa tukar nma dana. march 2018 lepas di kena naik high court sb kes anti-money laundering. so nk pecaya lg ke? depa ni mmg hidup makan duit menipu org.

sory la panjang pulak cite aku nih.

Thank la kongsi cite...blh la tnjk kat mak aku spya dia buka mata ..jgn percaya ngan dana nie...

Tangguh lagi
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty dana penipu

Post by dana keling on 11th January 2019, 12:33 pm

pengalaman aku yang handle bapak aku yg trlampau positif pasal dana ni. ckp ank mmg xdgr dh. dia ikut ckp leader je. bla dh kerap sgt turun kl dgn janji manis yg mcm2 alih2 blik xdpt ape pon. siap kena topup lg. byr seribu utk no pin la byr duit waris la. kena stamping la. sblm new yr turun konon nk bukak acc DB. alih2 xjd la isnin tu sb leader gtau xblh bukak acc sb duit byk sgt. allahhu...tuhan sy yg tahu perasaan kmi adik bradik. rsa nk pi sula ja leader ngn lukman tu. so katanya rabu plak nk bukak acc db. bapak aku dh semangt prepare duit nk bg kt leader konon duit juta2 bilion2 tu dh nk masuk. tgu ari rabu leader leader gtau lokman ngn po2 tgh berurusan dekt db pasal dana ni. so tanpa buang masa kmi angkut bapak pi DB sndri bia dia dgr dr pegawai yg explain. bwk la dokumen yg ada. surat yg xde letter head ofc xde alamat ngn no fon ofc. pegawai pon gelak tgk surat tu. helloo lokman keling!!! pegawai tu siap ckp depa xpenah berurusan dgn BPIP ni! nk bukak acc pon xperlu waris la no pin la stamping bagai! Ni korperat punya bank! so personal mmg xblh bukak acc kt sini! nk menipu apa konon tgu Po bukak acc pastu SH pulak! nk naik dlm bank pon xblh. tu pon jumpa pegawai kt lobby saja! hang sembang konon lokman pi bank 930 mlm. haktuihh la! nma lokman dia pon xkenai!! pegawai tu siap ckp rmai yg dtg tanya pasal dana ni dan mmg sah2 xdak pon! nk bukak acc tak mcm korang dok gebang la konon sush la nk krismas la nk cuti la nk pi bulan la! dan bapak aku still dok caya kt leader lg. adeeiii sedih tol la..dan part yg kelakar bla pegawai tu dh abis explain elok plak leader call gtau ari rabu xjd bukak acc sb kena topup lg utk stamping. nmpk kan penipuan yg maha firaun! bapak aku plak dh jd 50-50 nk caye ke tak so kmi bwk terus pi bank negara. dlm info dh ckp ngn konon dana ni telah melepasi piawaian ketat BNM. kt bnm bru bapak aku cam trpaksa terima yg dana ni mmg menipu. pegawai tu dh explain mcm2 jenis scamer ni buat dana guna nma bnm dn BPIP ni mmg sah2 menipu org melayu. stop2 je la dok topup2 yg xabis2 tu. klu betol la ada duit trilion2 ni dh sah2 xdak bank kt mesia ni sb suma dh kaya. so mna parents korang yg still positif pasal dana ni amik la cuti bwk depa pi DB ngn BNM sndri. mmg ayt2 yg depa guna tu buat org2 tua pecaya bulat2. aku harap bapak aku tebuka hati nk buat report polis ja skang ni.

korang kena goolge pasal lokman ni. 2016 dia ngn geng2 dia dh kena tangkp pon tp lepas sb ikat jamin. dh masuk paper pon. bila dh kena tangkp depa tukar nma dana. march 2018 lepas di kena naik high court sb kes anti-money laundering. so nk pecaya lg ke? depa ni mmg hidup makan duit menipu org.

sory la panjang pulak cite aku nih.

dana keling
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty Sungguh bagi dikata

Post by Minoriti vs Majoriti on 11th January 2019, 11:35 am

Memula punya sembang..... kekuatan majoriti pasti mengatasi minoriti.
Sudahnya boleh pula gebang..... angkara minoriti boleh menjatuhkan majoriti.

WoI kaum PALAT!! Kalian pasti suku sakat Khawarij



Minoriti vs Majoriti
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Topapian on 11th January 2019, 10:10 am

Ada 20 Kaldai minta buka plan katanya...hahahaha... hakikatnya lukman dah abess duit... sebelum dia gastrik... kutip la topap dl.. mcm x besa.

Topapian
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty Pembohong besaq

Post by Mat sahih bin mat saleh on 11th January 2019, 10:03 am

Pucuk pucuk lah pinang
Sama daun keladi
Pujuk pujuk wang
Mari ku bawa lari

Yang benar,
Mat sahih

Mat sahih bin mat saleh
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Ayat sama on 11th January 2019, 9:32 am

ayat yg berulang - ulang...adoi xyah la topup2 lg..bg lokman ngan org dia kenyang je...jgn la harap nak dpt duit 2...mmg xwujud pon bnde nie...

Ayat sama
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Terakol on 11th January 2019, 9:24 am

Sy dapat info BPIP terkini yg sama seperti info di bawah


Terakol
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty SEPERTI YG DIJANGKAKAN

Post by Sy Bdk Bru Blaja on 11th January 2019, 9:07 am

???? *SPECIAL REQUEST* ????
11/1/2019

???? *RM20 : 20K + 20J HIBAH*
???? *RM50 : 60K + 60J HIBAH*
???? *RM100 : 150K + 150J HIBAH*
???? *RM500 : 800K + 800J HIBAH*
???? *RM1000 : 2J + 2B HIBAH*

???? *REWARDS SPECIAL* ????
???????? *PEMBELIAN BAWAH RM100 :*
*1- RUMAH TERES DOUBLE STOREY RM400K FULLY FURNISHED*

???????? *PEMBELIAN RM100 KE ATAS :*
*1- SEMI D 2J FULLY FURNISHED*

???????? *PEMBELIAN RM500 KE ATAS :*
*1- BANGLOW 5J FULLY FURNISHED*

SUB LEADER :
NAMA :
NO IC :
NO HP :
MODAL :
TOKEN :
HIBAH :
REWARDS :
TARIKH TT :
MASA TT :

TRANSFER KE AKAUN :
*.......... ... .........*
???? *.............. MBB*
???? *................CIMB*

Tm ksh
******************************************************

Assalammualaikum bakal jutawan semua.

Sementara menanti pengagihan..
Masih sempat utk menambah token, hibah n rewards rumah.

Sy buka plan ni utk *menyahut permintaan sh yg x sempat beli plan rumah sblum ni.*

Ada lebih 20 sh yg minta sy buka plan rumah n tambah token.
Ada jga antaranya yg sblm ni hya bli token n tiada hibah.
Jd alang2 sy buka kpd grup ni.
Sapa yg nak silakanlh.
X perlu buat spekulasi sdri kata knape buka plan lg.
Ni sy hya bantu sh yg minta saja. Tiada kos yg perlu dselesaikn.
Jd sapa yg berkenan blh lh transfer k akaun sy. Sy hya open dlm 24 jam saja hasil pbincangn dgn sh yg request plan ni td.
So sapa yg nak bli sila pastikn doc dh ada kt sy. Klu blm blh emailkn. Sy sdang usaha filing utk rewards2 semua termasuk yg emas, kereta, pelancungan dsb.
Utk plbagai ptanyaan sy x smpat jwb skrg. Tak ckup tgn utk uruskn sh punya filing smua. Klu urgent blh trus kol.

Tm ksh atas bantuan n kerjasama anda slama ni.
******************************************************

Mengenai progress po2 kita pergerakkan positif. Sy x dpt nk detailkn. Ni utk mengelakkan blaku sabotaj k atas urusan pihak bkenaan. Sebagai sh spatutnya bantu n support utk mudahkn urusan. Bukan menyusahkn dgn sikap penting dri kita. Bla po ckp hya po2 sj yg buka akaun. Kita sbg sh jgn menyibuk p bertandang sama. Bank ni x sama mcm bank local lain yg kita pnh msuk. Jgn dsebabkn kdegilan kita apa jua yg drancang gagal. Ini hya akn myusahkn lg urusan n mlambatkn lg urusan agihan kpd kita. Tolonglh bsikap rasional n bijak mgawal dri. Tolong folo leader msg2. Klu sy x bg info. Duduk diam2 jgn buat hal. X perlu p korek info sana sini. Blum ttu info anda dpt tu btul. Bahkn ada jga info anda dpt bkn utk kita. Ada info hya utk sh bwh po lain. So kita2 ni smuanya dok diam2 n tertib. Tgu je pihak pengurusan buat kje dgn baik. Shingga sy umumkn apa2 update nti. Igtlh. Amount diterima bkn sikit. Amount yg blh mlibatkn nyawa msg2. Tolg jgn pandang remeh hal ni. Jgn krn sorg sh yg lain pun tbabit sama. Sama2 kita jaga semua yg dlm.grup kita. Bsepakat sama2 jaga antara 1 sama lain.
In shaa Allah kita selamat.
Tm ksh.
******************************************************

Betul cakap otai2 dalam forum ni

Sy Bdk Bru Blaja
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Topapian on 11th January 2019, 9:03 am

Sy tu spe yg meeting dgn dato sorg? ada je prob, xcompetent punya pengurusan, ini ke perkhidmatan yg cekap?

HC = hard cash? apa cer acc DB?

yea saya putar halim... atas roda tu semua label "topap"

Topapian
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by INFO BPIP on 11th January 2019, 8:46 am

*ASSALAMMUALAIKUM*
*SLMT PAGI JUMAAT*
????☘️????☘️

???? *HASIL MEETING MLM TADI SY BERSAMA DATO OWNER DISIMPULKAN IAITU PERGERAKKAN BUKA ACC PARA PO2 AKAN DIRAHSIAKAN KETAT2 TERLEBIH DAHULU UTK TIDAK MENGGANGGU URUSAN YG DIRANCANG*????????????

???? *URUSAN BESAR DAN MUSTAHAK INI SANGAT DI IKUTI RAPAT2 OLEH SEMUA ORG SAMADA AHLI ATAU BUKAN AHLI BPIP JUGA.*

???? *PO2 TELAH BEBERAPA KALI UJA2 NAK BUKA ACC  NAMUN ADA SJA 'ACCIDENT' BERLAKU ACAPKALI.*
*UTK KALI INI KELAK PIHAK PENGURUSAN CUBA LAKUKAN SECARA SENYAP.*

???? *TARIKH DAN BILA BERLAKU HANYA PO TERSEBUT,BANK DAN DATO OWNER SHJA YG TAHU UTK MENJAGA KERAHSIAAN.*
???? *LEADER DAN SH PULA NANTI DIPANGGIL SHJA BILA MANA BRG ADE DI TGN PO UTK URUSAN AGIHAN PULA.*

???? *DMINTA LEADER,SUBL,FUNDER DAN SH SEKALIAN HARAP BERSABAR N BERTENANG2 DAHULU ,INSYAALLAH PIHAK PENGURUSAN DAN DATO OWNER AKAN CUBA BERHABIS BAGUS UTK SELESAIKAN PENGELUARAN HC DLM  BULAN NI JUGA.*... *INSYAALLAH*

*TKSIH ATAS KERJASAMA ANDA SEMUA.*☺️

*SALAM HORMAT $ SALAM SAYANG*????

INFO BPIP
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Topapian on 11th January 2019, 8:35 am

Yang terbaik sekarang seru kepada semua supaya jangan layan sebarang jenis topap. Baru mengelupur lukman tu. Sbb takat buat report sampai polis angkasa gaban pun, kesan dia lambat.

Kalau pulangan asal pun xdpt2 lagi, xkan nak topap lagi, khayalan je semua plan tu dari dulu smp sekarang, yg realiti topap dari yg join. Ada betul?

Kalau leader nak ugut2 konon2 nak dismiss kelayakan sebab xnak topap, pegi jumpa leader tu tampar mulut dia dua kali atau ikut suka, kene lebih dari satu sebab yg satu tu bonus dari aku. Nak menipu je keje.

Topapian
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty Kenapa Lokman masih bebas?

Post by Mangsa on 11th January 2019, 8:06 am

Skrg apa yg berlaku ke atas Lokman penipu tu? Masih bebas kah? atau masih terus giat menjalankan aktiviti penipuan program BPIP ni atau pun dah tukar nama ke program lain?

Mangsa
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Topapian on 11th January 2019, 8:03 am

Aritu aku dah bg gambaran youngman dan nissan gtr ni kolom telur lukman.... tu yg jadik palat. aku mmg xpuas ati ng yg positif xpsl.. bajet bebagus.. info gempak... hasil???? jawapla youngman soalan aku mana cash dlm gudang tu.. tu pun klu ko ada telur la nak defend statement positif ko tabur kat info negatif ni. benti kejap kolom telur lukman tu.. jgn risau xde spe nak rebut posisi ko tu.. xtaula kalau nissan gtr nak bolot 2-2 telur.

Topapian
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty Lokman dah terkantoi....BPIP dah dipenghujung cerita

Post by Kantoi on 11th January 2019, 2:49 am

Kebanyakan leader2 dan PO dah tahu akan pembohongan dan penipuan yg terancang yg dibuat oleh Lokman kaki kelentong putar alam. Tunggulah sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua. Mereka mula memberitahu kpd SH dlm group masing2 akan kebenaran. Dah tak terpusing dah si putar alam kaki ice ni nak kelentong dan recycle alasan. Tak lama lg semua SH akan mengamuk dan meroyan mintak refund. Seolah-olah baru tersedar dari lamunan dan mimpi indah. Memang kuat sungguh pukauan si lokman durjana putar alam....tanggung lah kau di akhirat sana. Kita tunggu komen dr yg lain pulak.

Kantoi
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 3 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 40 Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum