PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 23 of 40 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next

Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Dana

Post by Ialalalat on 2nd September 2018, 6:24 am

Hahahahhahhahahhahah
Hahhahahahhahahhahahh
Hahhahahhhahahah gelak besaqqqqq2 oiiiiii

Ialalalat
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Kakitopup

Post by Kakitopup on 31st August 2018, 11:46 pm

[31/08, 11:12 pm] ‪+60 18-329 6967‬: assalam....
kita masih kene fees utk kdn rm150k. so group pakri kene 10k.... kita kene bantu ..... kalu esok boleh settle , isnin pergerakan lorry bermula dan pada selasa atau rabu kita akan dpat cashbag kita...
[31/08, 11:13 pm] ‪+60 18-329 6967‬: itu perjanjian antara dlokman dan engku....
[31/08, 11:18 pm] ‪+60 18-329 6967‬: kat sini , saya akan kluarkan scoreboard dri group kita memudahkan kita update peserta yg menyumbang...
Kena topup lagi haa Tepokkk.. Ha ha ha ha

Kakitopup
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Kakitopup

Post by Kakitopup on 31st August 2018, 11:42 pm

Hari ni ingat dah merdeka tapi dapat massage dari leader kena topup lagi.. Ha ha ha lahanat betol..
Haa tepokkk..

Kakitopup
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by .0. on 31st August 2018, 10:54 am

Salam 61 thn kemerdekaan.. cuma masih ada yg belum merdeka dari topap. taktik delay mcm biasa, minta topap, lps dah kutip, cai canang xde topap, tunggu habuan je, yg topap tu leader palsu.... recycle selagi boleh. cuba la minta refund dari leader palsu tu. simpang malaikat 44.. hahahahaha

.0.
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Yelah tu.. on 30th August 2018, 5:00 pm

Alasan je warehouse tu, ntah2 x wujud pun. ada je la akal nak kutip duit.

Yelah tu..
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Ramadhan Ali on 30th August 2018, 4:46 pm

Kata sudah tak perlu bayar lagi warehouse..?

Ramadhan Ali
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kubur kata mari on 30th August 2018, 1:08 pm

Puak positif da brkubur da dsbbkn jnji2 mnis paria2 seangkatan.ahahahah.sblum mrdeka day knon puih.kahkahkah.bsah kn kinceng pak kulup

Kubur kata mari
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Mencari Logik on 30th August 2018, 12:26 pm


by Tukang Tilik Today at 12:08 pm
Nak tanya jer...
Mana puak positif?.. xde modal dah ke nak bagi ayat penyedap?

#leader pon dah goyang. Bila terangkan dah mcm nak marah2.

Esok, lusa, xtau bila... Kahkahkah

ni yg nama2 yg aku spot bagi posting ala2 positif tegar

youngman <- paling kuat palat
Panas sejuk panas / NENEKUPAHLAWAN <- paling kuat royan positif
Nissan Gtr <- paling positif yakin

Mencari Logik
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by HampasBelaka on 30th August 2018, 12:23 pm

DL minta lg topup 150k utk warehouse

HampasBelaka
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Mana puak positif?

Post by Tukang Tilik on 30th August 2018, 12:08 pm

Nak tanya jer...
Mana puak positif?.. xde modal dah ke nak bagi ayat penyedap?

#leader pon dah goyang. Bila terangkan dah mcm nak marah2.

Esok, lusa, xtau bila... Kahkahkah

Tukang Tilik
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Delay atau top up lagi?

Post by Din Tangguh on 29th August 2018, 11:16 pm

Ada khabar di angin lalu kata akan delay lg ke minggu depan. Tapi cerita top up tu tak le pulak kedengaran. Leader pun tak ada sembang hal top up.

Din Tangguh
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Mencari Logik on 29th August 2018, 4:42 pm

Assalamualaikum semua, dah nak 31 Ogos ni, dah ada yang jutawan ke sebab menatang ni? ada plak buat telegram baru...saluran baru untuk mintak topap ke tu?

Mencari Logik
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Kakitopup

Post by Kakitopup on 29th August 2018, 4:10 pm

group fakri kene 18k
setiap group kene hantar min 2k, so kat sini minta kerja sama setiap peserta beri sumbangan , rm200@1cashbag, w/house under kerajaan kene settle juga baru bleh kluar lorry.. minta semua peserta bgi kerjasama...
kene bankin seblum 8.am esok

Ni yg terbaru

Kakitopup
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Top Up???

Post by Mat Tangguh on 29th August 2018, 12:40 pm

Ada top up lagi ke....? Leader aku tak minta apa2 pun. Setakat cerita delay tu macam dah biasa dengar aje.

Mat Tangguh
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Kakitopup

Post by Kakitopup on 29th August 2018, 12:05 pm

Kesian pon ada tengok muka leader2 ni, kena me bongkak dgn orang atas, apa pula nak jawab dgn orang bawah.. Hu hu hu hu

Kakitopup
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Kakitopup

Post by Kakitopup on 29th August 2018, 10:45 am

Minggu ni topup lgi rasanya..

Kakitopup
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by UncleOnion on 29th August 2018, 8:52 am

x besh dlm telegram tu. info penyedap + topap. ke nak kumpul no hp supaya senang nak buat plan. grup wsap/tgram sblm kene tinggal sepi.

UncleOnion
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Meh ramai²

Post by Pakcik info on 27th August 2018, 8:15 am

telegram.me/joinchat/H8bpVlA0P7AiSSjTilvAaw

Tu link groups SMMG COMMUNITY
Telegram
So siapa² nak join tambah bende ni kat depan link tu
https:// pastu join la.....

Ni pulak groups BPIP COMMUNITY
groups telegram sama mcm SMMG

telegram.me/joinchat/FIax5w5ea-yodgfebc8qug

SESIAPA NAK JOIN GROUPS ni sila tambah bnde ni dekat depan link groups tu https:// lepas tu join la....

Info kt sini lambat so meh ramai² join telegram.... Jangan lupe download dulu telegram tu baru la pergi dekat mana² browser copy link yang di bagi n tambah kan https://

Pakcik info
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Mari menopap on 26th August 2018, 2:34 pm

Kesah positif ke negatif ke.. sama je bla3.. mgu2 gaji ni.. ready la

Mari menopap
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Panas sejuk panas on 25th August 2018, 9:51 pm

Orang bijak je tahu mana info palsu mana info betul. Hahahahahahahhaha siapa yang terpedaya dengan plan macam ni. Teruskan laaa menopup. Lepastu sambung la merungut. Gagagaagaggaagagagga

Pasal worldbuzz tu. Ak nk kupas satu2 tp mcm berjela pula. Ada yang percaya ke? Hhahaahahahahaha siapa percaya mmg kelakar. Salah satu Sebab?

Blogger tu terang2 tulis "We’re still working on authenticating the groups mentioned above with the authorities"

So janganlah percaya bulat2 selagi takde benda sahih. Worldbuzz pun dlm proses nk konfem kn. Inikan korang yg pemalas nk sahkan maklumat. Merungut je tahu. Info blogger tu dpt pun dari screenshot je. tu pun sekerat2. Bukan nya blogger tu siasat sampai lubang cacing. Published article guna info pngadunya je kebanyakan. Dh la ada DUTCH BANK. HAHAHAHAHAHA DAH LA ADA GAMBAR FAKE TV3. HHAHAAHHA dah la nama penuh lokman pun tak penuh. Amende la. Reveal la betul2 kot ye pun. Hahahahaha try aprroach malaysia kini pula lepas ni hahahaha

Papepun ak puji la tindakan pengadu try to approach blogger utk reveal benda ni. Better la daripada melalak2 nak refund tp mulut terkunci & tangan kaki bergari nak buat report polis tapi dalam hati ada duit . Nampak blog percaya bodo2. Mcm blog siakap keli rotikaya. Sama mcm kau pcaye info. Hahahahahaha

So aku nak tanya puak negative. Article Dah viral kat world of buzz. Viral kt group. Dah seminggu lebih lps artikel publish. Any strange happening today or this week? Any press statement or conference release so far? Tun M? MoF? PPIM? Tanya je. Almaklumla. Puak positif ni kaki jilat semua benda tak betul kan kalau ckp. So nk tanya la kan puak negative ada apa apa berlaku ke skrg lps artikel dh keluar? Atau Masih menopup ke tuuuuuu? Hagagaagagagagagga

Panas sejuk panas
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kacang Tanah on 25th August 2018, 12:54 pm

Teruskan menopup ye kawan-kawan. Hari isnin tunggu info. Nanti keluar lah info hanat yang ada tangguhan ke minggu hadapan. Minggu hadapan pun ada lagi penangguhan sampai minggu lagi satu. Dan ahli bongok2 nih terus menopup sampai habis duit. Yang positif masih mahu positif? Kaya kan? Topup lah bantu lukman kesayangan korang. Skrip yang sama yhi pernah guna pakai "kita menunggu kepulangan dato seri najib untuk beliau menandatangani document sebelum pelepasan berlaku. BPIP pulak "kita menunggu kepulangan Tun Mahathir untuk menandatangani document sebelum pelepasan berlaku". Ayat scammer. Cuba lah ubah skrip tuh.

Kacang Tanah
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty JUAL PO

Post by Twin star on 25th August 2018, 11:58 am

Kaya laa sgt....sbb kaya laa sy nk jual PO sy...da mlas nk tnggu duet yg xpsti nie....asyik brbelit2 jaa...

Twin star
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by KacangHantu on 25th August 2018, 11:13 am

Wowwww kayo kayo kayo..... pakcik kayo giler camni.... hahahaha.... kayo angan2 je la smua.... hahahaha

KacangHantu
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Senahh on 24th August 2018, 11:45 pm

GROUP BPIP

☪️ Salam 'Eidul Adha

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Utk makluman semua rakaniaga, permit perjalanan lori kita itu telah siap. Cuma ia perlu diendorse oleh pihak tertentu.

Tetapi oleh kerana pihak terbabit masih bercuti, kita kini menjangkakan ia diendorse pada hari isnin 27.8.18.

Makanya jangkaan pelepasan kini terganjak ke isnin depan itu.

Makanya juga kita kena carum utk kos gudang tambahan.

Maka kita buka tawaran khas caruman berhibah dan berhadiah yg lebih lumayan spt di bawah utk kuota 9000 shj.

▶️1000 dpt 14T hibah, brg kemas 2j, 4 iPhone X
▶️500 dpt 7T hibah, brg kemas 1.5j, 2 iPhone X
▶️100 dpt 1.4T hibah, brg kemas 300k, 2 iPhone 8
▶️50 dpt 700B hibah, barang kemas 150k, 1 iPhone 8
▶️20 dpt 280B hibah, barang kemas 60k, 1 iPhone 7
▶️10 dpt 140B hibah, barang kemas 30k, 1 iPhone 6 plus

*Juga pencarum dapat kenderaan berikut:*

1000 dpt BMW X6M berharga 1.17j

500 dpt BMW M2 Coupe berharga 506k

100 dpt Toyota Hilux Double Cab 2.8 L 4x4 berharga 127k

50 dpt Toyota Hilux Single Can 2.4 MT berharga 83k

20 dpt Bezza 1.0 GXtra Manual Metallic berharga 34k

10 dpt Honda PCX Scooter berharga 12k

Salurkan ke Bank Islam
M Khairi 12113020084999.

Tutup jam 4 ptg esok 24 Ogos.

Harap maklum.


Semua nie mengarut.. Plan dah lama tutup.. Yg ade hanya utk byr Storage ..itu pon x semua group yg kena byr.. Group bermasalah je yg kena bertanggungjawab.. Sebab mereka la projek nie delay.. Bukan salah DL.. Po2 yg keliru tu..

Senahh
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kacang Tanah on 24th August 2018, 4:51 pm

Jom2 topup.... Lepas raya nih anak2 mesti dapat duit raya. Bagi kat pakcik lukman. Tahun 2022 dapat bag cash yang tak ada isi. Bag saja. Jom ramai2

Kacang Tanah
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 23 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 23 of 40 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum