PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post new topic   Reply to topic

Page 23 of 25 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25  Next

Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by murad on 29th July 2018, 12:21 pm

Korang tak tau, ada duit dalam treler, itu hard cash lah tu......tunggu nak tabur je ni.........

Itu kata kata leader sebelum raya............

Sekarang ni, tak nampak bayang duit pun tak pa, janji bayang orangnya nampak. Jangan bimbang, orang tak pukul kalau setakat pasal ni..........

Yang penting jangan takut dengan bayang bayang sendiri

murad
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 106
Join date : 31/05/2015

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by murad on 29th July 2018, 12:17 pm

duit dah nak masuk ni, saya yakin besok duit masuk. duit dah masuk. semua dah dimuatkan dalam berapa T treler untuk diagihkan. Jadi rugi kalau kita tak top up. Peluang hanya sekali.

Itulah kata kata yang diulang oleh leader, tak nak top up, rasa rugi plak, mana tau betul...... Padahal dalam hati kecik dah terdetik...... sejak dari dulu , itulah skrip leader. Mereka yakin 400 %, bila top up telefon ahli pun tak tahu nombornya kat mana.

Leader sepatutnya jadi lawyer bukan jadi cikgu sekolah

murad
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 106
Join date : 31/05/2015

Back to top Go down

Danani pembohong...

Post by Kakyong on 29th July 2018, 11:52 am

Emm mmg danani bohong...dr anak aku dlm perot sampai skgni umur da 5thn lebih...senyap je...kalau mmg ada sikit pon diaorang akan bayar..aku masok takbanyak tp kechan pada org yg duk mengharap benda yg KOMPEM takan dapat...si lokman dan koncu2nya duk terus bg harapan...aku keje jpm,hrtu kata lorry ada kat JPM BOHONG je..alasan TUn M takde kat kawasan bg...walhal aku lg dekat dan kenal ngan pa Tun M....jgn CAYA dgn Kutipan dan kutankena tegas

Kakyong
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Lori hantu on 29th July 2018, 11:41 am

Labu,labu...hentam la labuuu...janji semua nak duit hasilnye sebelum raye aji.
.
Klu takdo pakat pelangkung puntung kayo sekor2

Lori hantu
Guest


Back to top Go down

Pengadilan..

Post by Arigatoss on 29th July 2018, 8:26 am

Pehh ada yg dah dpt yek??kikiki..dapat apa chot??dapat taik adalah..angpa kluar modal si hitam balas taik..nasihat aku klau ada leader2 yg mintk duit tolong hentikan tu utk duit poket depa saje..yg aku tau skung ni si DL dan KUNCU2 nya dah tak senang duduk..pihak berkuasa tgah memerhatikan pergerakan depa..lepas ni x buat dah perjumpaan kat kedai MAMAK..buat je pasti semua kena cekup..takde POKA2 dah duk lah berehat panjang paling kurang pun 20 tahun..semoga tenang dan dpt hidayah d sana nnti..

Arigatoss
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kacang Tanah on 29th July 2018, 2:35 am

Yang kata dah dapat tu minum ketum berapa jug tadi? Masa bila pulak dapat? Kau tengah sedap kan hati sendiri ke apa? Kesian, tula orang dah kata jangan mengharap sangat pada dana-dana nih. Kan dah giler. Hahahaha

Kacang Tanah
Guest


Back to top Go down

Susah nak percaya

Post by Resoses on 29th July 2018, 2:11 am

Kl dgn leader dn owner pun susah nk percaya, ini kn sh. Mcm2 hal... Apa pun aku tumpang gumbira hehe tahniah!!

Resoses

Posts : 4
Join date : 24/07/2018

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Alqanaah on 28th July 2018, 11:37 pm

Osaswasas wrote:Lantak korang ler nak cye ke x. Hahaha aku bg tau apa yg  berlaku kt group ak. Ahli group ak ada 15 je. Xramai. Kalau ramai leceh. Xsemua bg kerjasama . Tu pun ada yg kena kick.

Smua da dpt bonus msing2. Mmg dpt cash. And ad jgk member group ak dpt sikit sbb tlg sikit je. Group ak leader bg bonus bergntung siapa yg byk tlg. Yg tlg sikit. Dpt la sikit. Yg x tlg pape langsung jenis merungut je bila nk.dpt duit. Leader ak refund and kick dari group.

Tapi tak dinafikan mmg byk kali leader ak mnx duit. Beribu riban lak tu kena cari duit. Bulan ni saje berapa kali mnx duit. Tlg cari duit. Tlg sumbang. Sbb nk cover kos letak duit kt gudang tu dgn insurans lg. Transport lg. Alhamdulillah hsil kerjasama group ak. Group ak dpt awal. Bonus habuan pun lumayan. Hehehe. Tunggu PO je ni.

Cuma aku bole sahkan. Mmg ada group yg da dpt. Ada jgk yg xdpt lg. Yg da dpt. Xdela semua nk gtau kt sini. So ak tlg gtau sbb pelik bila ak baca ada penangkapan? Dana kt bukit aman? Ni elok je ni ak dpt. Yg xdpt lg tu. Leader korg gtau tak kenapa xdpt lg atau delay?  Huhu


Penipu besar...semua leader yg awal2 semua kata x dpt...pembohong!!!

Alqanaah
Warga Baru

Posts : 9
Join date : 09/07/2018

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by To husna on 28th July 2018, 9:24 pm

Better kamu nikah shja terus.jgn ditunggu2.takut tak jdi mcm diharapkan.mcm saya nak kahwin tggu duit ni.last2 smpai hri ni masih menanti.yg cik tunang pun da jdi isteri org hri raya lpas.kahkahkah.tpi da dpt pganti.pun still tggu duit ni nak mnikah.klau ade rezki dpt thun ni bleh lah buat grand sikit klau tak nikah shja sudah.jgn la ditggu2 ye husna.skadar prkongsian

To husna
Guest


Back to top Go down

Niat nak naik pelamin lepas dapat hibah

Post by Husna on 28th July 2018, 8:51 pm

Dana ni betul tak? Tunang Husna terpaksa tangguh tarikh naik pelamin hujung tahun ni. Itu pun kalau betul hibah dapat lepas raya haji ni. Husna harap sangat Dato Lokman menepati janjinya kali ni. Nak naik pelamin kalau ikut tarikh perancangan sebenar seminggu lepas Audilfitri hari tu. Tapi dusebabkan hibah tertangguh, terpaksa lah tangguh juga tarikh naik pelamin. Kalau dah dapat hibah barulah best sikit nak buat majlis besar-besaran tiga hari tiga malam. Kalau boleh nak jemput beberapa orang ahli-ahli parlimen dari BN, PAS dan PH. Sebab husna ni suka juga bab politik, tapi tak suka berbalah-balah. Sebab jemput tak kira parti, jemput semua parti. Tak lupa juga nak jemput leader-leader dengan Dato Lokman sekali.

Husna
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Osaswasas on 28th July 2018, 8:14 pm

Alah korang ni xhbis2 dgn bukti. Kalau tunjuk dokumen pun. Korg pun bole ckp boleh edit pakai mic word jew.

So apa lg? Pergi la tanya leader. Leader korg bg details tak????? Xkn ak nk bg alamat rumah ak kt sini nak tunjuk duit tunai. Bebal jgn la tunjuk sgt. Hahaha

Budak2 bole type pun. Nak percaya terpulang la. Ak bg tau je apa yg dh berlaku. Kalau duit tu betul rezeki kau. Kau tggu je. Chill bro. Peace

Osaswasas
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Osaswasas on 28th July 2018, 8:10 pm

Lantak korang ler nak cye ke x. Hahaha aku bg tau apa yg berlaku kt group ak. Ahli group ak ada 15 je. Xramai. Kalau ramai leceh. Xsemua bg kerjasama . Tu pun ada yg kena kick.

Smua da dpt bonus msing2. Mmg dpt cash. And ad jgk member group ak dpt sikit sbb tlg sikit je. Group ak leader bg bonus bergntung siapa yg byk tlg. Yg tlg sikit. Dpt la sikit. Yg x tlg pape langsung jenis merungut je bila nk.dpt duit. Leader ak refund and kick dari group.

Tapi tak dinafikan mmg byk kali leader ak mnx duit. Beribu riban lak tu kena cari duit. Bulan ni saje berapa kali mnx duit. Tlg cari duit. Tlg sumbang. Sbb nk cover kos letak duit kt gudang tu dgn insurans lg. Transport lg. Alhamdulillah hsil kerjasama group ak. Group ak dpt awal. Bonus habuan pun lumayan. Hehehe. Tunggu PO je ni.

Cuma aku bole sahkan. Mmg ada group yg da dpt. Ada jgk yg xdpt lg. Yg da dpt. Xdela semua nk gtau kt sini. So ak tlg gtau sbb pelik bila ak baca ada penangkapan? Dana kt bukit aman? Ni elok je ni ak dpt. Yg xdpt lg tu. Leader korg gtau tak kenapa xdpt lg atau delay? Huhu


Osaswasas
Guest


Back to top Go down

Taksabar

Post by Insan2018 on 28th July 2018, 7:42 pm

Tunjuk bukti la takat ckp ja type ja bdk2 pun blh

Insan2018
Guest


Back to top Go down

Lalalala

Post by Blh percaya ke..?? on 28th July 2018, 6:52 pm

Nak sdpkn ati sbb 2 ckp dpt...

Blh percaya ke..??
Guest


Back to top Go down

Today at 4:34 pm by Unazilu

Post by Resoses on 28th July 2018, 6:50 pm

Betol ke korang da dpt?

Resoses

Posts : 4
Join date : 24/07/2018

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Unazilu on 28th July 2018, 4:34 pm

Osaswasas wrote:Korang yang kat sini korang tau tak pergerakan yang sedang berlaku? Kenapa aku tengok semua macam lost je? Leader korg x update pape lg ke? 2 minggu lepas ada lori dah gerak dari safe house. Ada juga yang belum gerak ( mungkin antara sebab ada yg xdpt lg). Ada group yang dah dapat bonus dulu sementara tunggu PO. Tak tau la kan apa yang berlaku kt korang ni. Tapi ak dah dpt bonus sikit (CB). Cuma PO je belum lg. Huhuhu. Harap yg xdpt lg tu. Smoga urusan korg dipermudahkan. [smiley][You must be registered and logged in to see this link.] yg dah dpt tu. Berjimat ye. [smiley][You must be registered and logged in to see this link.]

Tu la yg aku pelik..apsal aku tgk masih ramai lost..cuma ape yg aku boleh simpulkan, korang² yg lost ni mungkin dpt leader yg x betul atau leader yg cuma amik kesempatan atas perjalanan dana ni..fikir²kan lah..😅😅😅

Sent from Topic'it App
avatar
Unazilu
Warga Baru

Posts : 13
Join date : 10/06/2018

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Osaswasas on 28th July 2018, 3:59 pm

Korang yang kat sini korang tau tak pergerakan yang sedang berlaku? Kenapa aku tengok semua macam lost je? Leader korg x update pape lg ke? 2 minggu lepas ada lori dah gerak dari safe house. Ada juga yang belum gerak ( mungkin antara sebab ada yg xdpt lg). Ada group yang dah dapat bonus dulu sementara tunggu PO. Tak tau la kan apa yang berlaku kt korang ni. Tapi ak dah dpt bonus sikit (CB). Cuma PO je belum lg. Huhuhu. Harap yg xdpt lg tu. Smoga urusan korg dipermudahkan. Smile yg dah dpt tu. Berjimat ye. Smile

Osaswasas
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Buka Plan on 28th July 2018, 3:44 pm

Hi.. group manalah gamaknya buka plan ni.. offer trillion kot.. makan 80 keturunan tak habis beb..
Kasi yoypup itu plan ye..

Buka Plan
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kesian on 28th July 2018, 1:44 pm

Kesian bagi yg positif...aku pon mula2 mcm korang yg positif...lama2 aku tengok plan makin mengarut mmg sah2 kene kencing weh! Ade akal fikir lah weh....senang2 je leader beli keta baru....duit Sape tu die beli? LU boleh pikir sendiri brader sister...udah2 la tu topup....jangan jd bongokssss okeh....

Kesian
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by To lunia on 28th July 2018, 7:42 am

Leader kawan kamu tu telan duit ahli.. admin tu dah 100org tukar..
Leader kawan kamu tu.. kutip bulan lepas beli Cash HRV baru lagi.. kawan kamu??
Tak kerja pun leader kawan kamu.. hebatkan..
Surat lukman boleh buat.. takkan payslip tak boleh buat..
leader kawan kamu tu.. suka pindah2 sebab takut org cari.. lagipun dia tu.......... check sendiri kat balai..

To lunia
Guest


Back to top Go down

Nak tanya

Post by Lunia on 28th July 2018, 12:08 am

Salam.. nak tnya dana ni betul ke.. ad kwn sya dealer dia teacher yuse .. lps tu ad nama dayang..

Lunia
Guest


Back to top Go down

DAH GILA NAK JADI KAYA SEBAB TU ASYIK NYANYI

Post by Idawatie on 27th July 2018, 11:54 pm

Kesian saya tengok yang positif sangat tu.
Berangan nak kaya dengan cara mudah
Modal ratus dapat juta
Otak pun dah tak betul
Sebab tu nyanyi tak berhenti-henti
Dalam hati dup dap dup dap
Bila otak tak seiring dengan hati
Sebab tu lah jadi sewel
Menyanyi tak henti-henti

Idawatie
Guest


Back to top Go down

DATO LUKMAN , dato dari mana?

Post by Alqanaah on 27th July 2018, 10:13 pm

Takda pun Anugerah dato pada Lukman Hakim bin Abdullah .... Korang semua diperbodohkan!!!

[You must be registered and logged in to see this link.]

Pergi link kat atas tu, type nama "LUKMAN" atau "LOKMAN" korang carik laaa nama dia yg ada BIN ABDULLAH ...

Ada jumpa???..abis laaaaa duit kita

Alqanaah
Warga Baru

Posts : 9
Join date : 09/07/2018

Back to top Go down

Boring

Post by Boring on 27th July 2018, 9:21 pm

Boring sentiasa positif
Hahahahaha

Boring
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by HampasBelaka on 27th July 2018, 9:06 pm

boring, anda juga positif?

HampasBelaka
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 23 of 25 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum