PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post new topic   Reply to topic

Page 25 of 43 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43  Next

Go down

Lama dah perati..

Post by Jutawan Segera on 6th September 2018, 1:03 pm

Hari2 aku perati setiap nukilan dalam forum ni. Nampak bila puak positif xde jadi sunyi sepi dah forum. Xtau la dorg pg menyorok kemana. Yang nyata mmg dah tinggal asap je la setiap duit yg dilaburkan tu.

Balik pada fitrah yang nyata. Bekerja keraslah untuk menjadi kaya raya. Rezeki tu luas cuma kena usaha. Bekerja hari2 penat lelah dan laburkan pada skim cepat kayap mcm ni mmg satu pembaziran.. tidak semudah itu org nak bagi juta2 bila mengenangkan kita keluarkan RM50k sekali pon. Geng2 ahlong pon xjoin benda ni... Kalau betul dapat billion2 dorg terus letak 1 juta utk itu.

Bagi yg dah berangan nak beli kilang, nak buat bisnes jadi CEO dan goyang telur lepas ni dgn pendapatan dari skim cepat kaya ni, semoga anda tabah. Untuk senang bukannya senang.

Sekian

Jutawan Segera
Guest


Back to top Go down

Harapan tinggal kenangan

Post by Si Kitol on 5th September 2018, 8:13 pm

Kepada semua leader dan ahli sekalian. Pelaburan ini hanya tiada harapan lagi dan hanya tinggal kenangan buat semua. Semoga apa yang berlaku jadi pengajaran dan jangan mudah terpedaya/ditipu.
Apa pun sifat ingin mencuba tu ada pada setiap peserta tapi salah pada tempatnya. Tak payahlah tunggu benda yang tidak pasti. Buat lah kerja masing2 seperti biasa. Jangan lah berangan-angan yang tak ada kesudahan. Apa yang berlaku jadilah pengajaran kepada anda semua.

Si Kitol
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by sunyisepi on 5th September 2018, 8:00 pm

putus sudah harapannn...
huk hak huk

sunyisepi
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kacang Tanah on 5th September 2018, 7:58 pm

Senyap laa, dah bpip pun ikut gdu yang tersekat di skala 6. Tunggu leader umumkan yang bpip nih menipu dan scammer. Yang positif semua pakat masuk gua, dah malu. Kesian kesian. Tuh aku pernah cakap, jangan beriya nanti gila.

Kacang Tanah
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Mencari Logik on 5th September 2018, 12:57 pm

Mana2 yg join kat tpt kilang aku keje pun dah sepi, dah mula sedar kot. klu tanya, sama ada masih mengharap atau bagi muka signal suh diam. kah kah kah.. tu la aritu beriya konpiden smp nak bli kilang. "Leader" aku pun dah pulangkan duit, tapi secara installment la..aku ok je. Harap janganlah terus minta topap dari yg masih mengharap dan org baru. sian.

Mencari Logik
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by sunyisepi on 5th September 2018, 12:27 pm

Gamaknya la tu .. kira kira dn kira....huhu

sunyisepi
Guest


Back to top Go down

Mana pergi??

Post by Din Tunggu on 5th September 2018, 12:18 pm

Tetiba aje senyap forum ni. Semua sedang kira duit kot....atau kira berapa hari lagi nak tunggu beserta top up...

Din Tunggu
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by sunyisepi on 5th September 2018, 11:41 am

Tak meriah dh...
mana semua org

sunyisepi
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Ketua Kerani Gudang on 5th September 2018, 10:35 am

Terima kasih wakil pemandu lori. Saya selaku Ketua Kerani Gudang ingin memberitahu bahawa SST telah bermula pada 1 September 2018. Kepada SH, mungkin akan dikenakan SST dalam bentuk topap.

Ketua Kerani Gudang
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Pemandu Lori on 4th September 2018, 5:45 pm

Selamat petang semua SH yg dihormati.Saya sebagai wakil pemandu lori ingin mengumumkan bahawa hari isnin & selasa minggu depan kita tidak akan bekerja kerana cuti umum.Diharap petang ni korang semua bersabar dengan kedatangan kami semua yg sedang berusaha membawa lori2 untuk memungut sampah di kediaman korang..

Pemandu Lori
Guest


Back to top Go down

Delay dan terus delay

Post by Mat Tangguh on 3rd September 2018, 12:20 pm

Berterusan delaynya ni. Cuma cerita top up tak ada le pulak. Group lain tak tau le macam mana. Forum ni pun senyap aje. Semua dah pi masuk group telegram agaknya. Yang dah kena kick pun ada nampaknya.

Mat Tangguh
Guest


Back to top Go down

Kakitopup

Post by Kakitopup on 2nd September 2018, 10:37 am

Ha ha ha padan muka aku.. Aku dah kena kick out dari telegram group. tahniah la wahai orang2 batu pahat moga kau orang kaya hendak nya.memang aku banyak tanya sebab aku ada hak utk itu.kalau macam tu boleh la refund balik duit aku tu..

Kakitopup
Guest


Back to top Go down

Dana

Post by Ialalalat on 2nd September 2018, 6:24 am

Hahahahhahhahahhahah
Hahhahahahhahahhahahh
Hahhahahhhahahah gelak besaqqqqq2 oiiiiii

Ialalalat
Guest


Back to top Go down

Kakitopup

Post by Kakitopup on 31st August 2018, 11:46 pm

[31/08, 11:12 pm] ‪+60 18-329 6967‬: assalam....
kita masih kene fees utk kdn rm150k. so group pakri kene 10k.... kita kene bantu ..... kalu esok boleh settle , isnin pergerakan lorry bermula dan pada selasa atau rabu kita akan dpat cashbag kita...
[31/08, 11:13 pm] ‪+60 18-329 6967‬: itu perjanjian antara dlokman dan engku....
[31/08, 11:18 pm] ‪+60 18-329 6967‬: kat sini , saya akan kluarkan scoreboard dri group kita memudahkan kita update peserta yg menyumbang...
Kena topup lagi haa Tepokkk.. Ha ha ha ha

Kakitopup
Guest


Back to top Go down

Kakitopup

Post by Kakitopup on 31st August 2018, 11:42 pm

Hari ni ingat dah merdeka tapi dapat massage dari leader kena topup lagi.. Ha ha ha lahanat betol..
Haa tepokkk..

Kakitopup
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by .0. on 31st August 2018, 10:54 am

Salam 61 thn kemerdekaan.. cuma masih ada yg belum merdeka dari topap. taktik delay mcm biasa, minta topap, lps dah kutip, cai canang xde topap, tunggu habuan je, yg topap tu leader palsu.... recycle selagi boleh. cuba la minta refund dari leader palsu tu. simpang malaikat 44.. hahahahaha

.0.
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Yelah tu.. on 30th August 2018, 5:00 pm

Alasan je warehouse tu, ntah2 x wujud pun. ada je la akal nak kutip duit.

Yelah tu..
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Ramadhan Ali on 30th August 2018, 4:46 pm

Kata sudah tak perlu bayar lagi warehouse..?

Ramadhan Ali
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kubur kata mari on 30th August 2018, 1:08 pm

Puak positif da brkubur da dsbbkn jnji2 mnis paria2 seangkatan.ahahahah.sblum mrdeka day knon puih.kahkahkah.bsah kn kinceng pak kulup

Kubur kata mari
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Mencari Logik on 30th August 2018, 12:26 pm


by Tukang Tilik Today at 12:08 pm
Nak tanya jer...
Mana puak positif?.. xde modal dah ke nak bagi ayat penyedap?

#leader pon dah goyang. Bila terangkan dah mcm nak marah2.

Esok, lusa, xtau bila... Kahkahkah

ni yg nama2 yg aku spot bagi posting ala2 positif tegar

youngman <- paling kuat palat
Panas sejuk panas / NENEKUPAHLAWAN <- paling kuat royan positif
Nissan Gtr <- paling positif yakin

Mencari Logik
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by HampasBelaka on 30th August 2018, 12:23 pm

DL minta lg topup 150k utk warehouse

HampasBelaka
Guest


Back to top Go down

Mana puak positif?

Post by Tukang Tilik on 30th August 2018, 12:08 pm

Nak tanya jer...
Mana puak positif?.. xde modal dah ke nak bagi ayat penyedap?

#leader pon dah goyang. Bila terangkan dah mcm nak marah2.

Esok, lusa, xtau bila... Kahkahkah

Tukang Tilik
Guest


Back to top Go down

Delay atau top up lagi?

Post by Din Tangguh on 29th August 2018, 11:16 pm

Ada khabar di angin lalu kata akan delay lg ke minggu depan. Tapi cerita top up tu tak le pulak kedengaran. Leader pun tak ada sembang hal top up.

Din Tangguh
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Mencari Logik on 29th August 2018, 4:42 pm

Assalamualaikum semua, dah nak 31 Ogos ni, dah ada yang jutawan ke sebab menatang ni? ada plak buat telegram baru...saluran baru untuk mintak topap ke tu?

Mencari Logik
Guest


Back to top Go down

Kakitopup

Post by Kakitopup on 29th August 2018, 4:10 pm

group fakri kene 18k
setiap group kene hantar min 2k, so kat sini minta kerja sama setiap peserta beri sumbangan , rm200@1cashbag, w/house under kerajaan kene settle juga baru bleh kluar lorry.. minta semua peserta bgi kerjasama...
kene bankin seblum 8.am esok

Ni yg terbaru

Kakitopup
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 25 of 43 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum