PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 39 of 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next

Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by HampasBelaka on 27th July 2018, 2:53 pm

senah... tq kerana masih positif... masih ada sinar kejayaan

HampasBelaka
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Senah on 27th July 2018, 2:39 pm

Today at 4:20 am
by HampasBelaka
youngman, senah, nissanGtr, adakah anda masih positif?

Aku masih positif..HAHAHAHA..LA..LA..LA..LA
#Akusabarakukaya
#infobekupadanmukako
#Adeakukisah

Senah
Warga Baru

Posts : 37
Join date : 25/04/2018

Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty DANA UNTUK KAYAKAN LOKMAN

Post by Isma on 27th July 2018, 2:34 pm

Nak kena topup RM175 lagi ke sampai Isnin?
Aku punya group tak da pulak leader cakap.
Kaya la Lokman. Cuba bayangkan berapa orang ahli seluruh Malaysia.. Seorang bagi Lokman RM175 dah berapa tu?
Buncit le perut.. Hahaha

Isma
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by kakikemuka on 27th July 2018, 2:28 pm

mana org2 yg masih positip nih? dah goyang jugak ker?

kakikemuka
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kacang Tanah on 27th July 2018, 1:49 pm

Tambah lagi, lepas isnin apa akan jadi pulak? Hahahaha betul cakap kau hanya yang bodoh sahaja akan topup. Maklum lah, kan dah gaji. Masa nih lah nak kaut duit pemohon habis2. Lepas nih buat ayat sedih lagi. Semua lah tak cukup

Kacang Tanah
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Tambah lagi on 27th July 2018, 1:24 pm

Sape nak tambah duit bg DL cepat2....rm175k lagi diperlukan utk insuran & warehouse utk hari ni smpai Isnin.... Sape nak topup cepat boleh beli plan...wakakaka ade lg ke yg bongok nk topup?? Tak nampak ke dorang ni nak duit engkorang aje

Tambah lagi
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by HampasBelaka on 27th July 2018, 12:20 pm

youngman, senah, nissanGtr, adakah anda masih positif?

HampasBelaka
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Alqanaah on 27th July 2018, 10:20 am

Din Tunggu...saya dah bagi pegawai polis yg incharge di bukit aman....pasti polis dah buat risikan dan for sure yg tertangkap sebelum ni diambil statement dan polis sudah pasti sudah buat siasatan..kalau x takkan ada tangkapan dibuat...percayaa DL atau percaya Polis?

Kalau betul, abg2 polis.pun nak juga kaya..mesti depa masuk & byk abg polis akan masuk...otak ada, takkan x blh buat keputusan? Bagi saya senang saja...duit dah labur..samaada dpt atau tidak , report jaa laaa ke polis...kalau betul, takkan polis nak sekat...polis pun nak invest jugaa..betul tak?

Alqanaah
Warga Baru

Posts : 9
Join date : 09/07/2018

Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty BETUL ATAU SALAH...???

Post by Din Tunggu on 27th July 2018, 9:45 am

Yang positif ada kata dh selesai tunggu bayar aje sblm raya haji. Nak kata utk sedapkan hati pun ada utk mencapai tujuan maksud positifnya tu.

Yang negatif ada kata semua ni scam, menipu, report polis dan berbagai lg perkataan yg digunakan utk mencapai tujuan maksud negatifnya tu.

Tak tau le nk fikir yg mana satu adalah betul atau salah dalam kisah drama dana ini. SH PULA APA PANDANGAN ANDA....?????

Din Tunggu
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Berapa lama lg nak menunggu

Post by Habuk je on 26th July 2018, 10:08 pm

personToday at 9:49 pm
by Kacang Tanah
Yang ROP kata DDL tunggu duit ROP, DDL pulak kata ROP tunggu duit DDL. Mana satu ni? GDU mati tak berkubur terus. Pemohon gigit jari la. Haprak dana2 nih, kebal undang2 pulak tuh


Matilanakkkk..

Habuk je
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kacang Tanah on 26th July 2018, 9:49 pm

Yang ROP kata DDL tunggu duit ROP, DDL pulak kata ROP tunggu duit DDL. Mana satu ni? GDU mati tak berkubur terus. Pemohon gigit jari la. Haprak dana2 nih, kebal undang2 pulak tuh

Kacang Tanah
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by H luna on 26th July 2018, 9:10 pm

Leader dgn vip pun pening kepala duit x dpt lgi. Dgn nk.layan po tuntut duit. ????????

Dak rampos. Jasman. Lokman gelakkan korang.. ???????? yang pnting duit masuk. Masa tdekat diorang bukak pulak plan baru..

Yang dah bertahun tunggu tu macam mn?

Buat repot polis pun nnt duit tak dapat sbb dh kena blacklist dgn diorang..

Hawauu tui..

H luna
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Lalalala

Post by Pening ar on 26th July 2018, 7:59 pm

Leader aku plak ckp doa byk2 ...insyaallah xlma lg dpt...xabis2 ayt yg sma..????????

Pening ar
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kacang Tanah on 26th July 2018, 6:03 pm

Leader yang suruh senyap tuh tengah menyorok la kot. Sampai bila? So apa cerita pemohon yang positif? Ada tak nak sangkal apa2

Kacang Tanah
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Betulka

Post by Insan2018 on 26th July 2018, 4:59 pm

Smua org bg number leader masing2 berserta acct number aku nak buat report...bg nama penuh leader2 sampai bila nak kena tipu wey

Insan2018
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Betulka

Post by Insan2018 on 26th July 2018, 4:50 pm

Betoi ka ...jom kita report ramai2 bg ada penangkapan jerung2

Insan2018
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Kes Bukit Aman

Post by Alqanaah on 26th July 2018, 4:18 pm

Kawan dapat info..dana ni dah di bawa ke bukit aman..officer yg incharge ialah sarjan rahim... no hp 0173262166 ... ada penangkapan sedang dibuat...sapa leader yg ditangkap, bagi tau laaa..DL mmg licik tapi bahan bukti tgh dikumpul

Alqanaah
Warga Baru

Posts : 9
Join date : 09/07/2018

Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Taksabar

Post by Insan2018 on 26th July 2018, 4:14 pm

Sapa ada kenai ustaz2 yg pandai tlg tengok2kan pasai dana ni dh cemuih menunggu

Insan2018
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Taksabar

Post by Insan2018 on 26th July 2018, 4:09 pm

Sapa ada kwn dgn jin ....suruh diorang siasat sat pasai dana ni....cari yg islam la blh caya skit

Insan2018
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Menunggu on 26th July 2018, 4:03 pm

Leader aq lak sruh stdby dri sblum hri raya aidilfitri.. Lpas tu trus sunyi sepi.. Smpai lah hri nie.. Bruah hanjing punya leader.. Aq tnye dia pon dia buat keras je.. Siket hari lagi betul2 kras laa dia.. Jaga2 yea.. ????

Menunggu
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by HampasBelaka on 26th July 2018, 2:58 pm

info dr my leader ada topup rm250k lg tp my leader menolak utk bayar

HampasBelaka
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Shadow on 26th July 2018, 2:52 pm

Leader aku dah stop ambil topup. Suruh ahli standby dekat hp je. Kalau betul alhamdulillah

Shadow
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Khabornya dah dekat on 26th July 2018, 1:01 pm

Gerun tgk plan yg leader offer..mula2 join rm50 je bila asyik topup2 dah jadi sampai 1145..rasanya cukup dah la nk topup..andai kata betul ddl ni wujud 7 keturunan makan x habis..dunia pn dah x lama tgl lagi 60 tahun je..x payah tamak la..andai kata ddl ni x wujud..semoga Allah bgi petunjuk dkat leader..owner

Khabornya dah dekat
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Taksabar

Post by Insan2018 on 26th July 2018, 12:16 pm

Dgar kata rop tengah end!!!!

Insan2018
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty LAMBAT LAGI NAK DAPAT DUIT NIH...

Post by Mat Tangguh on 26th July 2018, 11:21 am

Leader aku hanya kata delay sampai raya haji. Top up ni semua dah x ada. Urusan dah selesai tunggu duit aje lg. Yg masih kutip top up ni dikatakan Leader yg ada masalah dengan DL. Kutip top up tp x serah kat DL untuk urusan yg sepatutnya atau kutip top up sendiri guna pun ada. Leader ni le nanti yg akan ada masalah dgn SH sendiri. Leader aku ni wanita...nampak ok le stakat ni.

Mat Tangguh
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH - Page 39 Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 39 of 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum