ROP SAHAJA

Post new topic   Reply to topic

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Pokemonzzzzzzzzzzz on 9th October 2018, 9:55 am

Ni tentang dana yg mana eh

Pokemonzzzzzzzzzzz
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 9th October 2018, 9:44 am

spam je mampu sebelum kene minta topap? tindakan sia2

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Autarrrrrrrrrr

Post by Pendekar masdur on 9th October 2018, 9:22 am

Assalam.....smua kena autarrrrrrrrrr

Pendekar masdur
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by ghhgg on 9th October 2018, 7:51 am

yyyyuhgggg





































.













uhhh













d
d
d
d

dd
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
f
f
f
f

d
d
d

d
d
d
d
d
d
f

ff
f
d
d
d
d

d
d
d
d
d
d
d

d
d
d
d
d
d
d

dd
f
f

ff
ff
f
f
f
f
f
f
f
f

ff

f
f
f
f
f
f

ff
f

ff
f
f
f
f

f
ff

ff
f
f
f
d
d
d
d

d
d
d
d
d
d

df
ff
f

ggg
f
f
f

fr
d

ff
f

f
ff
f
f
f
f
f

ff
f
f
f
f
f
f
f
f
f
f
f

ff

f
ff
f
f
f
f

ff

ff
f
f

f

f
f
f
f
f
f

f
f
f
f
f

f
ff

f
f
f
f

f
f
f
fff
f

fg
g
g

g
g
g
g
f

f
g
g
g
f
f
f
f
f
f
f
f
f
f

ff

f
fg
f
f
f
f
f
f

f
f
f
f
f
f

f
f
ff

ff

f
f
g
g

g
g

gg
g
g
f
f

fr
f

ff
f
f
f
f
f
f

ff

f
ff

f
f
f
f
f
f
f

f
f
f
f
f
f
f
f

ff
f
f
f
f

f
fff
f
f
f
f
f

f
ff
f
f
f

ff
f
ff
f

f
f
ff
f
f
f

f
f
ff
f
f
f
f
f

f

ghhgg
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 9th October 2018, 6:19 am

kalau betul dana ni wujud dan ko yakin... kenapa nak spam? xleh terima kenyataan ke? butthurt.. sbb masih xpercaya ko xkan dpt hasil. ROP is dead.... RIP. ke ada mende yg ko nak share cuma ko ada masalah pembelajaran? ko pgi lah dpn LHDN tgu si leader sanjung smgg tu..

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hshshshs on 9th October 2018, 5:56 am

hshdjdndjdndudnd




















































































hhh





















































































































































jjkk





































































































































































nn




























































































vv

hshshshs
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by kpdspamflood on 8th October 2018, 11:44 pm

cukup cukup la buat spam tu..kalau dah menang kena perdaya dengan dana ni mengaku saja tak payah menyusahkan orang lain diam dan baca saja komen disini kalau rasa ada info berguna post jangan menyakitkan hati orang lain dengan spam anda kat sini

kpdspamflood
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hzjxjzxjz on 8th October 2018, 9:40 pm

ndjdjdid







































x
x
d
dd
d
d
d
d
d
d
dd
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
f
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
d
s
s
a

ff
f
d

df
d
d
f

df
s
d
d
ddd

dd
f
f
d
d
d
d

dd

dd
f
d
d
d
d
d

dd
f

dd


dd
f
f

dc
c
c

ff

f
f
f
f

f
f
f
f
f
f

f
f
f
f
f
f
f
f
f
c
f

f
c
c
c
c
f
f

c
f
c
c
f
f

ff
f

f
f
c
c
f
f

f
x
d
f

f
f
f

ff
f
f
f

f
ff
f

d
d

f
f
f
f

f
f
f
f

f
f

d

d
d
fjdkd





























d
d

d
dd
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d

dd
d
d

se

se
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
f
f
f
f
f

dd

dd
d
dd
dd
d
d
dd

d


d
d

d
d
dd
d
d
d

de

d
d
d
d

s
se
s

d
d
d
d
d
d
d

dd
d

d
dd

d

d


d

d
d
d
d
d

dd

d
d
d
d
d

d



dd
d

d
d
d
d
d
d
d
d
d

d
dd

d
d
d
d
d
d
d

d
d
d
d
d
d

d
d
d
d
d
d

d
d
d
d

d
d
d

hzjxjzxjz
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by mmg x betul on 8th October 2018, 9:25 pm

assalammualaikum, baru rasa nak bercakap ttg hal ni. dah follow forum ni dah nak dekat setahun sejak mak saya kantoi dgn kami anak beranak sbb masuk dana bangang ni. boleh terkantoi sbb tiba time nak buat bayaran p umrah kat travel angensi tetiba mak saya ckp x jd nak p. soal nye soal rupanye duit nak p umrah yg kami adik beradik kumpulkan dah habis keluarkan salur ke dana bangang ni. ok tak pe lah sbb dia mak kami, kami bayar semua kos p umrah. start dari situ saya mula follow forum ni. sampai ke hari ni saya tgk dana ni tak ada penghujung nye. kesian mak saya di janji kan macm ni tp x ada penghujung. sampai dia sangup guna duit p umrah untuk dana ni. alasan sbb dah nak keluar dan dia berniat nak bawak kami anak beranak. saya x kesal sbb duit tu habis. tp yg saya kesal org berjanji mcm ni. tak apa lah janji allah tu pasti.

mmg x betul
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by ginfhg on 8th October 2018, 8:47 pm

ghhh


































































g
ffgg














































































































fjdjd























nkkjkkj klkkffo







f





















fgff

























g

g




g
gg
g
g
g
g
tt

tt
t

tt
t
t
t
tt
t
t
t
t
t
tt
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t

tt
t
t
t

tt
t
t

t
f
f
f
f
g
t
tt
t

t
t
t
t
t
tt
t

t

ginfhg
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 8th October 2018, 8:19 pm

Top up lagi! Nak habuan apa kali ni.. Adoiii hai nasib saudaraku!

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Bvcbcvnchh on 8th October 2018, 6:19 pm

Vvbbbbbvcccgj































































....























































































.



















Vhb




....



































..






















































Bvcbcvnchh
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by ulatulat on 8th October 2018, 5:58 pm

xpayah lar berharap daa..dah lama sgt tue..usaha lar utk kaya..bkn harp bnde mcm niy..kesian aku tgk smpai ade yg meninggal,,bergaduh adik beradik, bercerai laki bini utk skim mcm niy..kesian anak2..bile aku ckp, ramai yg bgtau, kau tak tau ape yang dorang tau..yer lar aku xtaw tipu org..kesian yg join semua niy..mengharap..bukak mudah..book rumah..aku xfaham mcm manaorg blh hati kering tipu org laen..kalau korang perasan..leader ker, ceo ker..semua perut bunci2..petanda dah tu.. affraid hehehehe//goodluck menunggu..mudah ade rezeki kalian dr tempat laen..jgn mengharap sesuatu yg xpasti..fikir lar mane taw ajal smpai dulu Smile

ulatulat

Posts : 1
Join date : 06/10/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Chjncjnh on 8th October 2018, 5:33 pm

Gghnhj























































































































































Jkj

























































































































Nkkj


















Bjk























Chjncjnh
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 8th October 2018, 5:03 pm

post by terkini...wayang je lebih..

ni C&P dari FB Ponzi Scheme Alert in Malaysia

=>geng leader(SMMG/ROP) membuat UGUTAN saman keatas sesiapa yang REPORT polis dan bertanya dalm group ini! mereka akan saman dan salahkan pereport duit TIDAK DAPAT!
=>agak lawak jugak paksa pereport bagi NO.REPORT sebab nak saman pereport buat aduan kpda polis pasal kegiatan mereka.
=>lagi lawak,duit tak dapat lagi dari 2015 tapi dh buat majlis kejayaan di hotel n minta duit ahli rm100 ,adui,macamana ni kata romi terkaya didunia memiliki duit 400trillion setakat makan rm100 pun minta ahli sedangkan apala sangat dgn imbuhan dijanji kan juta2
contoh plan bantu romi rm50 dapat 500juta.

betul ke majlis ari jumaat tu hasil duit sumbangan ahli? dah la ahli pun xkene jemput..

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Allah pemberi rezeki on 8th October 2018, 4:19 pm

Bacalah post by terkini

Tu info terkini

Allah pemberi rezeki
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 8th October 2018, 4:12 pm

Tunggu je tengah agih²kan duit sabarrrr.. Trilion nak agihkan bukan sikit tu nak kira... isnin ada12 bulan tuan...

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 8th October 2018, 4:10 pm


by anonymous7231 on 8th October 2018, 4:01 pm
Assalam. hanya mau bertanya. sudah masuk ka duit?

Wslm. Duit belum masuk. tapi yg sawan rabies tu dah masuk spam kat sini.

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

hi. hanya mahu tahu berita

Post by anonymous7231 on 8th October 2018, 4:01 pm

Assalam. hanya mau bertanya. sudah masuk ka duit?

anonymous7231
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by terkini on 8th October 2018, 3:53 pm

????️ATOK????SMMG)RRG)AYAHANDA????️:

[08/10, 12:44] Boss Romi: Aslmkm dan selamat tghari .
Tq pada smua yg mendoakan . Msh kurang sihat tp kerja ttp on.
Alhmdllh satu pelepasan telah di kemukakan pd jumaat lps dia antara 4 bank penerima atas kerja2 yg di buat oleh panel lawyer mereka sdri tiada mslh yg timbut segalanya in order. Insyallah sya akn mklmkn berita seterusnya nanti.
Dan tq pd yg buat report ke atas sya yg mana telah di perolehi detail so sya sdri pn akan buat satu report dan tindakn peguam keatas nya sekiranya pergrkan di bank tergendala . Allah eyes everywhere either u burn or fly high. As i foresaid b4 i’ll claimed my rights . Tq cia cia .. catch my drift...

[08/10, 12:44] Boss Romi: And at this moment lets jingle .

[08/10, 13:06] Boss Romi: Mmm sya tkde mslh dah . Nmpk nya mslh dorang anta kat sya.

[08/10, 13:08] Boss Romi: Tk perlu bia pihak berwajib shj yg uruskan . Lg afdal .

[08/10, 13:28] Boss Romi: Yg pastinya knp dlu2 tknk buat knp bila nk settle br nk buat . So wajar jga la sya buat perkara sma kan jgn sbb 50 hbs nt tggl cawat.

Bos adakah report  tu boleh mendelaykan urusan bos nanti ????

[08/10, 13:31] Boss Romi: Tuan rsa mcm mna ????

: Tk tahu bos.sy org kampung je.tk tahu apa2 pasal urusan bos.tu yg tanya...????

[08/10, 14:43] Boss Romi: Tkpe2 tk perlu risau tkde delay2 byr ttp byr wlpn sya kna pn atas permintaan ramai. Yg ada tz ta ts roy hamid ayahanda smua akn byr smua ahli2 so no worries. Jln mcm biasa.
Untung la .

terkini
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Hdjdjdidhd on 8th October 2018, 3:38 pm

Hdhdjdjd

















































































































































Hdhdjdjd





































Nsjs






















































































































Jehdue











































































































Hshs





















































Hbshshsnsjsjsjsns

















Hdjdjdidhd
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 8th October 2018, 3:32 pm

Mcm mana nak setel klu mende x wujud... dorg pelagi.. delay pastu ada yg minta sumbangan topap yg dikatakan xsah... sampai sudah kene tanggung ahli yg masih mengharap.

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Aku Perhatikan Je La on 8th October 2018, 3:30 pm

Sudah2 la tu.. bangun la dr mimpi... Memg dana ni xwujud langsung.. dorg tgh fikr info ape lg nk tpu korg..sedpkn ati korg...skit lg,skit lg... Skit lg melingkup la...haaatepukkkk

Aku Perhatikan Je La
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Rezeki kita lah on 8th October 2018, 3:03 pm

Tadi lagi aku hantar pesanan sama zainal Dan Roy. Diberitahu 4 acc belum setel lagi.. Dan bila ditanya apa kaitan dalam urusan ni leader atau orang kanan rajarampos.. Krik Krik saja.. Boleh tak jawap pertanyyan tu semua.. Leader janji 3 hari ini lagi dah dapat.. Ni bila tanya orang yang no Hp kena bagi dalam ni kata belum lagi.. Nak info biar betul jan dalam ni cakap Lain. Di msg Lain di bagitahu lagi.. Info biar betul.. Kalau x nak bagi cakap???? ????????????

Rezeki kita lah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 8th October 2018, 2:24 pm


Rajarampos:

MAKLUMAN:
30hb Sept 2018

Majlis Makan Malam Sempena Berakhir sebuah Penantian & Kejayaan ROP(SMMG) ...

SERTA PENYAMPAIAN AMANAT Ayahanda Rajarampos.....
---------------------------------------------------
As..salam,
Buat semua Ahli/leader & CEO dibawah Naungan Rajarampos & Group.

Majlis Amanat Ayahanda Rajarampos:

Pihak pengurusan berpuas hati diatas Maklumat Kejayaan ROP(SMMG) dan menetapkan pada:

Tarikh: 5hb Okt 2018
Hari : Jumaat
Masa : 8 Mlm
Tempat: Concord Hotel
Shah Alam,Selangor.



Sekian Terimakasih,

Daripada,

Ayahanda
Rajarampos.
????????

Mari2 dia ajak ahli meraikan...


SMMG on 6th October 2018, 2:39 pm
Assalam,
Buat Semua Ahli/leader & CEO Rajarampos & Group.

IMPIAN MENJADI NYATA:

Dengan berakhir nya majlis makan malam sempena kejayaan SMMG,maka kita hanya menanti duit Appier ka AC Utama sahaja.

Minggu mendatang adalah minggu Appier,kata OWNER damw diminta kita berdoa' agar cepat berlaku.Segala urusan bank sudah selesai.

Majlis malam ini hanya 80% dari Matalamat asal,namun apa kan daya,Allah mengatasi segala. Bos' memang tidak sihat,dgn tekanan beban kerja membuat Oksijen dlm bcdan hanya tinggal 65% sahaja.

Kerana tukur ubat tentang sakit ulu hati,membuat penafasan tak setabil,semasa besiap nak ke Majlis,kelihatan Bos' dalam keadaan sesak nafas,maka terus dibawa ka hospital....

Disana Owner di rawat dan diberi bantuan gas,Namun Owner sempat sampaikan salam buat Ahli semua dan beliau rasa kesal dan simpati kerana tidak dapat memenuhi jemputan kita atas sebab sebab dinyatakan diatas.

Kata OWNER,????????????

[05/10, 21:24] ROP@ROMI(OWNER): Anakanda mohon maaf sgt2 pd ayahanda . Keadaan mgkn sbb terlalu penat kejar sna sni .
Anakanda doakan smua nya berjalan lancar dan doakan beramai act2 smua bakal clear insyallah. Amin
Alhmdlhh smua feedback n report ke bank2 telah di void dn di terima . Amin
[05/10, 21:25] ROP@ROMI(OWNER): Bacaan Kekurangan oksigen dlm badan 68. Bertmbh plk dgn semput skali . Jd teruk
[05/10, 21:29] Rajarampos: Semoga Anakanda lekas sembuh...Ayah mohon izin...meneruskan Majlis dan Tempat anakanda sampaikan Ucapan Ayahanda gantikan dgn Zainal ya..
[05/10, 21:31] ROP@ROMI(OWNER): Baik ayahanda . Maaf skali lg . Syg ayahanda . Tq
[05/10, 21:32] Rajarampos: TQ..????????????

Jadi jelaslah hari kita sudah hampir tiba untuk menerima kekayaan..kita sabar dan berdoa' agar OWNER kembali sihat,Semua org yg ada gambar sila lah berkongsi,jangan takut kerana urusan sudah tamat dan minggu hadapan minggu Appiear...AC Utama dan seterusnya ke AC Kita.. dalam hati ada taman..'

SELAMAT BERJAYA'...
SALAM PERJUANGAN..

Daripada,

Ayahanda
Rajarampos.

Aper? makan2 utk perut dia je... kata untuk ahli..



kongkalikong on 6th October 2018, 11:37 am


Ku Sanjung (SMMG) wrote:
INFO JELAS :-


INSHAALLAH, MINGGU DEPAN 8/10/2018 ISNIN. PARA LEADER RRG AKAN KE LHDN UTK DECLARE!

UDAH2 LA TU CKP BENDE NI TIPU.
SMMG IS REAL. YANG DUK TOMAH2 TU KENAPA!

KAMI.LEADER. KAMI TAHU TANGGUNGJAWAB KAMI AS LEADER.!

WAIT N SEE TEAM LEADER SERAHKAN PO ANDA (AHLI) YE. ????

KAMI DH DPT BAHAGIAN KAMI. ALHAMDULLILAH. SEMUANYA REZEKI. 5TAHUN BERSAMA. STILL POSITIVE. INSHAALLAH 2018 PARA HARTAWAN BAKAL TERLAHIR, AAMINN.
T.KASIH.
Isnin ni 8/10/2018 masa kamu leader-leader serahkan LOI dan COI di LHDN, jangan je staff LHDN ketawa terbahak bahak dan tanya kamu balik "benda apa ni tak pernah dengar pun" sudah lah..........

Apa ceta wahai leader "Ku Sanjung (SMMG)"?


by Yelah tu on 4th October 2018, 12:59 pm
Kita tgu isnin je.. aku dah prepare skrip ni utk isnin

" As-slm dan selamat sejahtera.. dah kaya ke dari ROP ni? #tanyajer "

.. apa pun semoga yg baik2 utk semua yea. #jgnmare

As-slm dan selamat sejahtera.. dah kaya ke dari ROP ni? #tanyajer

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum